70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bugun sinirliyim seytan basıma gelıp duruyo sanırım cıkısta bı sıgara alcam ben:26:
2 yıldır ıcmıyodum 2 hafta once ablama gıttık kardesım felan ıcer zaten ben hıc devamlı ıcıcı olmadım ama evlendıkten sonra bı dönem gunde 5 taneye kadar içtiğim oldu hep eşimin yüzünden .o gun ablamlarda içince sürekli aklımda şimdi haftasonu kardeım bend ekaldı bı tanede onla içtim nolcak benım halım cocugumuda emzıreıyom o kadar dıkkate ettımkarsıyım ama bıseylre saldırasım var bu yıyecek olmasın dıye mı bılmem

yok yok değil fazla, bende gunun 1/3unu tuvalette gecırıyorummm, ben de cok sormustum onu burdan ama normalmısım [/QUOTE]

süpeerrr çok rahatladım şimdi teşekkürler

10 kavanoz mu maşallah canım ıyı halletmıssın güle güle yiyin afiyetle kışın ıyı oluyor

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sevgilimde ikizler 2006 dan beri beraberiz Çok seviyoruz çokta kavga ediyoruz.
İkizler burcu eşi olanları gözlemliyorum hepsi de hemen hemen aynı.
Çok farklı bir kişilikleri var ikizler burcundan sonra burçlara inanmaya başladım ben.
Bazı huyları çok güzel bazı huyları da insanı çıldırtabilecek düzeyde

işte bastan sakız halıne gelmeseydı keskeee, ama gercekten debılemıyosun, yasayarak ogrenılıyo bazı seylerrr, bazaen ögrendıgınde de gec oluyooo :26: ama senın kocada ınatmış haaaa, getırsene sen onu benım yanıma bi, valla derım bu kızın avukatı benım, bı bosar senı donuna kadar alırız, agzından cıkana dıkkat et derımmm
enıstene de tebrıkler sana sahıp cıktıgı ıcınnnn bırazda baban sesını cıkarabılseydı keskeee, korkardı o zmn kesinnn
tartısmasız kavgasız ev olmaz yaaa, onemlı olan az maddı ve manevı hasarla atlatmak, kimsenin yuvasından sevgı saygı huzur eksık olasın, Allah herkese sevdıklerıyle agızlarının tadı bozulmadan zun saglıklı omurler versın inşşşşş

hah işte aynı aynı yaa ben de böyle dedim tartışmayacak mıyız? senin gibi kestirip atsam daha mı iyi? ortada benim çok kırıldığım bir durum var sen bunu değil kabul etmek farkında bile olamıyorsun. konuşup tartışalım gerekirse kavga edelim ama aradaki sorunu aşalım telafi edelim istiyorum diye haykırdım durdum. deli muamelesi gördüm inanır mısınız

işte buna deli oluyorum. ben de çok gelişim kitabı okurum(bir çoğu foss söylemeden edemicem), ama doğan cüceloğlu favorimdir. hatta senin bu kullanma klavuzu lafını da seneler önce ilk bir gelişimciden duymuştum. ama benim gıcık olduğum nokta şu.. biz çabalıyoruz biz doğru olanı öğrenmeye uygulamaya çalışıyoruz ama yine biz yoruluyoruz. tek taraflı çaba nereye kadar? iki tarafın da huzurları için buna sıcak olması lazım. mesela o seminere eşinle gitmen lazım ben işte öyle düşünüyorum. tek git git ne oluyor? kendi yapman gereken düşünmen gereken doğruları öğreniyorsun fikir ediniyorsun kendini tanıyorsun eşini aileni tanıyorsun. ve yine sen ayakta tutmaya çalışıyorsun. ona daha anlayışlı olmayı öğreniyorsun sen kendini aşıyorsun ama tek taraflı olunca sonuç; sen anlayışlı olup alttan aldıkça o demek hep ben haklıyım diyebilir. iyi güzel hoş. ama onun da aydınlanması lazım. kendiyle yüzleşmesi lazım. biz sadece biz kendimizi terbiye edersek olmaz.

amin canım saolasın sende bana sahip cıktın valla

yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bı de emzırıyosun lutfen, gıt beyaz leblebı al gıt sakız al, ama sıgara almaaaa lutfen bakkkk :26: kendını duusnmuyosan cocugu düşün, cok ayıp, cocugunda yarın bı agzında sıgarayla gelırse senden gorup, nası vazgecırecem dıye delı dıvane olursun o zmndaaaa

tek taraflı olmaz tabı cnaımmm, ama işte dedım ya uygun bı zamnda boyleomzuna yatmıs duruken canım bız sımdı evlencez, ben ıstıyorumkı bu tartısmalarımız artık bıtsın, benım derdım boyle boyle, sen ne dıyosun ne dusunuyosun dıye ona onem verır sekılde, onu konusmaya tesvık edıcek sekılde konus, ama ıyı gununde olsun onunda, yoksa nerden cıktı bu sımdı dıye parlar hemen evlenmeden once cozebıldıgın kadar hallet bu meseleyı :26:

bu konuda çok güzel bir kitap tavsiye edebilirim.saim koç beyaz atlı kurbağalar.kadın erkek ilişkileri ve iletişime yönelik güzel bir kitap.ben okudum hatta bir kaç kişiye de verdim.faydalı oldu.hem kitap okurken insan biraz olsun uzaklaşıyor sıkıntıdan hemde farklı gözle irdeleme fırsatı oluyor

ofısten cıkmadan ocne bı tuvalete gıreyım dedım, anaaaaaaaaaaaaaaam o neydı oyle hıc bıtmeyecekmıs zannettım bugun guzel su ıctım ama kenıdmı tebrık edıyorummmmm
artık cıkıyorum, kociş beklıyooomuş, hepınıze ıyı aksamlar :79: şimdi boyle konustuk ya kesın yarına kavga edıp gelırım ben, hep oyle olur neden bahsetsem basıma gelır

Son düzenleme:
bu arada arcak sakın o dedıgın seyı almaaaaaaaaaaaaaaa valla kocana karsı senı savunmam onun tarafını tutarım haa, onun avukatı olurum bundan sonra bıde dıer kacıs mevzuları var ya onlarda cok etkılıyo ılıskıyııı, o konuda hersey yolundaysa tartısmaların baya yok oluyo, o da aklında olsunnn yoksa o enerjıyı boyle tartısmala kavgalara kullanıyosunnnn, yor anacım bıraz adamı sen deeee sana karsı gelmeye laf soylemeye takati kalmasınnn opuoyrm hepınız, gercekten kactım bu defaaaa :79: :79:

O bayram bana ayakkabı almaya karar verdiler.
Hazır ayakkabı satan mağaza yoktu ş...ehirde. Tek ayakkabı yapan dükkánında ayakkabıcı çıplak ayağımı bir kartonun üzerine koydu, iyice basmamı
söyledikten sonra ağzındaki kurşun kalemi eline alıp ayağımın çevresini çizdi.
O ayağımın çizildiği karton benim ayakkabı numaramdı.
Günlerce yeni ayakkabılarımın hayalini kurdum. Babamın anlattığına göre ayakkabılarım siyah ve bağcıklı olacaktı.
Kapının her çalınışında koştum.
Ayakkabılarım bayramdan bir gün önce geldi, siyah-bağcıklı.
O gün onları giymedim. Bayram gecesi yatağımın altına yerleştirdim yeni ayakkabılarımı.
Arada bir kalkıp kutusundan çıkartıyor, yere koyuyor, yukarıdan, yandan, önden bakıp duruyordum. Parlak ve yuvarlak burnunu gecenin karanlığında kim bilir kaç kez okşadım.
Uyku girmedi gözüme.
Sabahleyin ev ahalisi kalktığında, ayakkabı kutusu kucağımda sandalyede oturuyordum ben.Ayakkabımı babam giydirdi.
Ayağıma olmamıştı ayakkabılarım, dardı ve canımı yakmıştı.
Ama bunu babama söylemedim. O ''Sıkıyor mu?'' diye sordukça ''Hayır'' yanıtını
veriyordum.
''Dar, ayağımı acıtıyor'' desem, geri gidecekti ayakkabılarım ve
ayakkabıcının hemen bir yeni ayakkabı yapması olanaksızdı.
O bayram sabahı canım yana yana yürüdüm.
Bir süre sonra acı dayanılmaz oldu.
Dişimi sıktım.
Topalladım.
Soranlara ''Dizimi vurdum'' dedim, ama ayakkabılarımın ayağımı sıktığını kimseye söylemedim.

Doğrusunu isterseniz yaşam dar ayakkabıyla yürümektir.
Kimi zaman dar bir maaş, kimi zaman sevimsiz bir iş...
Kimi zaman bir mekan dar ayakkabı olur bize, kimi zaman bir çevre, kimi
zaman bir sokak, ya da bir şehir...
Kimi zaman dostluklar, arkadaşlıklar, beraberlikler bir dar ayakkabıya
dönüşür.
Kimi zaman zamandır dar ayakkabı, geçmek bilmez.
Kimi zaman mutlu gözüken bir beraberliktir..
Kimi zaman zenginlik, kimi zaman başınızı koyduğunuz yastık...
Canınız yanar.
Topallaya topallaya gidersiniz.
Sonradan öğrendim yaşamın dar ayakkabıyla yürüme sanatı olduğunu...

çok bir şey istemedim sadece yaptığının farkına varsın istedim üzerken kırarken gurur olmuyor da yaptıkları yüzlerine söylenince neden gururları oluyor :84:

kızlar biraz yazdıklarını okudumdaa dertlerimiz aynı gibi genel sorunlarrr var ben biraz fazlamı bunaldımda boşancam dedim şimdi biraz kızıyorum kendime ama burnunu sürtmeye karralıyımmm cadıyım sanırım ben nasıl olsa okumaz kocam bunu çok seviyorum eşşekk kocam seni

canım hazır sen bekarken kocayı böyle şeylere alıştır al beraber evlılık semınerlerıne götur,kitaplar okuttur....

bekara boşanma kolay olur hesabı....değiştiremeyeceğin şeyleri kabullenıyosun mecburen.....oflayıp puflamak yerıne bebem...gerçeklerle yüzleşiyosun....

evlenmeden şu kitabı okuyup sevdiceğine de okutabilirsin ben çok begendim....

eş seçiminde püf noktalar-abdülkadir akgündüz

kadınların dar ayakkabıları da kocaları sanırım....

canım oyasak kelımeyı ağzına elınden geldıgınce almamaya çalış.....

ota çöpe boşanılmaz bak banad kullnadırdın....gönlümüze de dilimi ze de bu kelımeyı alıştırmayalım....

lequım senın şu mesajların silinme olayı neydi canım özel değilse paylaşırmısın meraktan çatlıycam noldu?????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…