70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızılayda deli gibi tur atmayı özledimmmmm..ankara simidini özledim..ayaklaırma kara sular inmesini özledimmmm...
ne kadar güzel bri şehirde samsunda olsamda..orda doğdum...orda dişleirm çıktı..orda büyüdümmm
pelinnn haftaya benlede karşılaşabilirsin haaaa

10 kavanoz mu maşallah canım ıyı halletmıssın güle güle yiyin afiyetle kışın ıyı oluyor

eksik yazmışım cnm 12 oldu . saol valla ben ve büyük kızım çok severiz öle sadece menemen olsun oturur yerim valla.yaptık bakalım bide 5 kavanoz daha aldım onlarıda bütün şekilde kahvaltılık için yapıcam domatesi ama bakalım birkaçgün yopunum artık onuda haftaya inşallah.5 -10 kavanozda kırmızı biber yapabilirsem süper olucak onada bayılıyorum.

bende aranıza katılmak istiyorum.27 yaşındayım.4,5 senelik evliyim,evlendiğimde 56 kiloydum.sonra kilo almaya başladım.14 aylık oğlum var.65 kiloyla hamile kaldım.80 kiloyla doğuma girdim.şimdi 71 kiloyum.60 kilo olmak istiyorum.buranın beni motive ediceğine inanıyorum,inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz:)

kızlar hepinizin de tavsiyelerini dikkate alacağım teşekkür ederim. hatta daha dinlenmiş kafayla bir kaç defa daha okuyacağım yazdıklarınızı. aslında bir çok hatta neredeyse bütün ilişkilerde var aynı sıkıntılar. olacak tabii. aslında sevdiğimle ne kadar da huzurluyuz anlayışlıyız normalde. ama oluyor böyle çıkmazlar anlıyor biliyorsunuz kendinizden. insan kendi gibi olan birilerine rastlayınca biraz rahatlıyor bende mi tuhaflık var, yanlış biri miyim gibi üzücü eleştirileri biraz yumuşuyor kendine karşı. ne mutlu bana ki sırf şu çizelge için girdiğim bu ortamda bunları da gördüm. hem genç hem tecrübeli arkadaşlarımdan da fikirler edinmek gerçekten önemliymiş benim için, onu anladım. sağolun :107::109:

kızlar çizelgem nasıl olmus :)

yarın öğlen çorba içip et yemeği düşünüyorum sizce tavuk eti mi tercih etmeliyim ?? :97:

güzel olmuş. olmasa kaç yazar yakında değiştireceksin nasıl olsa :112:

yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum diye bitecek sandım cidden hoş geldin biraz gözattıysan anlamışsındır ki dertli değilsen gelemezsin. kendi çapında dertlerin olması lazım şaka şaka sefalar getirdin hadi zayıflayalım

Günaydınn kısçelerrr :82: Cuma'ya son bir gün kaldı. Yarın ak koyun kara koyun belli olacak
Şaka bi yana bu hafta iyi diyet yaptım kendi adıma umutluyum bakalım yarın görcez.
Hepimiz için çoook çoooook güzel bir gün olsun..

günaydın kızlar nasılsınız bakayım ya ben tartılamadım dün tartı bulamadım bzim orda ya artık bende cuma tartılırım ilk bildirimim sayarım bende onu sonraki haftada aynen devam edrim cumadan cumaya tartılmaya

Günaydın cutty :) Eczanelerde falan mı tartılıyorsun diyetisyenler aç karnına, üstte kıyafet olmadan tartılmayı öneriyor da.
Eğer dışarda tartılıyorsan 1-1,5 kg farkedebilir.

Günaydın cutty :) Eczanelerde falan mı tartılıyorsun diyetisyenler aç karnına, üstte kıyafet olmadan tartılmayı öneriyor da.
Eğer dışarda tartılıyorsan 1-1,5 kg farkedebilir.

valla cnm benm tartı kafayı yedi beni hep 80 kiloya yakın gösteriyor ki imkasız 80 kilo olmam daha öncede zaten yanlış gösteriyodu ama bu aralar hepten gitti beyni eczanede tartılıyorum o yüzden evet doğru 1-1.5 kilo fark ettiriyor yani acil bir tartı almam gerekiyo ama güvenip alamadım bir tane

aynen bende delı oluyorum zamanında cok okudum bende hem kişisel gelişim hemde boyel aıle evlilik kıtapları gecen hatta dolapta gordum esıme dedım al oku bazı seyelrın farkına varsın ama yok malesef benımıhtıyacım yok ona nıye okuyayım dedı akıllı yanı bencede tek taraflı dah akötü oluyo sen bıldıgınle kalısyosun bazı seylerı karsı taraf görmüyo bıle bildigini okumaya devam edıyo
yaa uff cok gec artık aldım parkta 1 tane içtim bile cok kızdım kendıme ama engel de olamadım o an ıcın efkar dagıttım guya ıste.cok vıcdan azabı cektım cocuktan dolayı ama ıste yaptımm malesef genede yapabılırım bılmıyorum durumlara göre yani eşim beni kızdırmasın banane
ay zaten eşim cok karsı dün korkarak geldım eve olurda görürse dıye cantamda bugun ıs yerınde bırakcam zaten ıcmem sanırım:26:
ha sunu bıleydın muazzezcım gördüğün gibi hepımız bı takım seyler yasıyoruz hepımız mı bosanalım kız napalım bosansak daha mı mutlu olcaz sahsen ben olamam yani sen burnunu sürt genede mutlu olcaksan eşinin ama daha oncede yazdım bunlar ufak seyler canım yanı senın durumuna gor eben daha vahımım bence

eline saglık canım bizde gecen sene eşimle domates sosu yaptık 11 kavanoz fılan vardı cok ıyı oldu bu senede yapmak sıtıyoruz ya bakalım bu sene calısıyorum kısmet
hosgeldın canım ogluslarımız yaşıt benımkıde 14 aylık ama ben senın kadar zayıf deıldım evlenırken bende 70 le hamıle kaldım 85 le dogum yaptım .77 yele dogumdan cıktım sonra 73 ekadar düştüm orda takılı kaldım 6-7 ay sonra bı baktım 74-75 oluyorum buarya geldım su an 67 kıloyum benımde hedefım 62 ama 3 aydır aynı kılodayım san abasarılar burda payalsımın cok olursa verım alırsın canım bu arada boyun kac ve ıstersen hemen kendıne bı kılo cızelgesı yap

Eki Görüntüle 228108
Tartının korkulu rüyası = Ben

cok tatlıymıs

günaydınn herkesee mutlu bır gün diliyorumm

Benim tartım Tefal - Atlantis güzel pek bir problem çıkarmıyor. Aklında olsun gene de

:92: herkese günaydınnnnnnnnn :92:

herkeste hersey yolundadır umarımmmmm gecmıse baktım neysekı pek bısı bırıkmemış, bırazdan cıkcam ofısten işlerimi halledince gelırımmm son gunlerde aksamcılar pek faal değil valla, hepsı aynı anda mı tatıle cıktıııııı
bugunde muhabbetımız bol olsun gıden dertlerımız, uzuntulerımız, kılolarımız olsun öptüm hepınızııııııı

günaydın kızlar nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım mönüyü yazıp geçmişe bi yolculuk yapim ben

mönü:

sbah: bir simit bir bardak su

ara:üç adet taze kayısı

öğle:üç kaşık bamya,iki kaşık yoğurt

ara:dondurma

akşam:enginar yaprağı pirinçsiz haşladım sıyırdım çok severimde,bir kaşık bamya,yoğğurt

ara:kayısı

günaydın arkadaşlar nasılsınız ya sanırım benim tartıda kafayı yedi kilo verdiğimden çok eminim çünkü üzerime tam oturan kotum dün resmen düşüyordu üzerimden (düğmesini ve fermuarını açmadan çıkardım o derece yani) bu arada eşim paniklerde sen ne kadar hızlı inceliyorsun diyor şimdi zayıflayınca yine başlarsan açık kıyafetler giymeye beni deli edersin diyor bende sen bunu hakettin diyorum akşam evde 45 dakika plates yaptım karın ve bacak sabah yine 2dilim ekmekle kahvaltımı yatım birazdan yeşil çayımı içicemyalnız kendimi çok iyi hissediyorum mutluyum kendime güvenim tekrar gelmeye başladıtabi bu uzun bir yol ama birlikte başaracağımıza eminim öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…