valla kuzu etini bana sorma hayatımda yemedim ve yemeyide düşünmüyorum(
bu arada sen ne dieti yapıyorsun.dukan falanmı
kızlar hepinizin de tavsiyelerini dikkate alacağım teşekkür ederim. hatta daha dinlenmiş kafayla bir kaç defa daha okuyacağım yazdıklarınızı. aslında bir çok hatta neredeyse bütün ilişkilerde var aynı sıkıntılar. olacak tabii. aslında sevdiğimle ne kadar da huzurluyuz anlayışlıyız normalde. ama oluyor böyle çıkmazlar anlıyor biliyorsunuz kendinizden. insan kendi gibi olan birilerine rastlayınca biraz rahatlıyor bende mi tuhaflık var, yanlış biri miyim gibi üzücü eleştirileri biraz yumuşuyor kendine karşı. ne mutlu bana ki sırf şu çizelge için girdiğim bu ortamda bunları da gördüm. hem genç hem tecrübeli arkadaşlarımdan da fikirler edinmek gerçekten önemliymiş benim için, onu anladım. sağolun :107::109:
güzel olmuş. olmasa kaç yazar yakında değiştireceksin nasıl olsa :112:
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum diye bitecek sandım ciddenhoş geldin biraz gözattıysan anlamışsındır ki dertli değilsen gelemezsin. kendi çapında dertlerin olması lazım şaka şaka sefalar getirdin hadi zayıflayalım
canım benım üzüldüm basına gelenlere takma sen o patronları bır dönem dgörmez yapılanları bır geç kalmanla yıkar yerın dıbıne cekerler.günaydın kızlar
iki gündür her tarafım şiş. ayaklarım bacaklarım sızlıyor. halhalım sıkıyor yine. neden oluyor bu ödem anlayamıyorum ki tuz hiç kullanmıyorum hiç yediklerime ekstradan katmıyorum ki yaptıklarıma zaten katmıyorum. su da içiyorum ama demek ki daha çok içmem gerekiyor. içtiğim tere gidiyor resmen of tam olan pantolonum sıkıyor belimdeki yağlar fışkırıyordün akşam bir parça pasta yedim diye hiç yemek yemedim. sabah da trafik yüzünden işe geç kaldım patrondan azar işittim çok koydu. ben iş yerindeki azar olayına gelemiyorum. çok üzüldüm. adam haklı çünkü ilk defa geç kalmıyorum. başkasının yanında çalışırken iki sene boyunca bir kere bile geç kalmamış. ama ilk otobüsüm normalde çok rahat yetiştiği halde trafik dolayısıyla iki dakika geç ulaşsın, ikinci otobüsüm kaçmış oluyor ve bir dahakini 15-20 dk beklemek zorunda kalıyorum teknikerle patronun evleri hemen arka sitelerde. buna rağmen arabayla geliyorlar. benim yerim uzakta kalıyor. onlar daha uyanmadan ben ikinci aktarmama biniyorum ya da binmek için koştururyorum. yine de başaramıyorum. bi de telefonda azarlarken yetmedi bir taraftan yanıma geldi asansör bekliyordum bekleyen diğer insanların yanında azarlamaya devam etti ben iki yıl hiç geç kalmadım çalıştığım yere demek yapılabiliyormuş değil mi vs tekrarladı durdu yerin dibine girdim hatırlamıyorum gerisi uğultuydu. normalde iyi bir insan iyi bir işveren. ben de kendime kızdığım için bir de o böyle davranınca iyice koydu. ama eski ben olsaydım o kadar lafa basar istifamı giderdim. kahvaltı keyfim falan kalmadı yapmadım. zaten kahvaltılığım kalmadı yersem kornfleks yiyecektim canım istemiyor. ama şişlikten ellerim falan sızlıyor
günaydınn çıtırlarrrr bugun öss açıklanıyo kardeşimin sonuçlarını bekliyoruz umarımm hakkında hayırlısı olurrr.
canım benım üzüldüm basına gelenlere takma sen o patronları bır dönem dgörmez yapılanları bır geç kalmanla yıkar yerın dıbıne cekerler.
sısmen konusunda bır doktora görunsen ıyı edersın belkı de zayıflamana engel baska seyler vardır.bu kadar az yemende ıyı değıl hem ılk yedıgınde doymadıgından cok daha fazla yeme ıhtıyacı duyacaksın
haklısın teşekkür ederim. doktora görünmek benimde hep aklımda ama izin almak gerekiyor ben de daha önemli bir şey çıkar bi daha bi daha izin istemiş olmayım diye alamıyorum. dur bunu da şikayet edeyim içim rahatlasınya izin isteyince çok didikliyor bi o huyuna gıcığım patronun. bir ara tubitaktan çağırdılar falan. ben de söylemek istemedim annem rahatsız doktora götüreceğim dedim mecbur. annem kendisi öyle dememi istedi. gerçekten rahatsızdı ama doktora ben götürmeyecektim. allahım bi didikledi bi didikledi nesı var ne rahatsızlığı var? dedim fıtık. diyor neresinde. ya belki özel bir hastalığı var yani bir bayan hastayım diyorsa çok didiklenmez ki bu.. yok yani fıtık boynunda değil de belinde olsa izin mi vermeyecek. vermeyecekse vermiyorum desin ne bu kadar soru :100: ehliyet almaya hak kazandım parasını ayırdım kaç ay oldu gidip trafikten almadım izin istemesi var diye. varislerim, ödemim, gözlrim, diş kontrolum için doktora gitsem iyi olacak belki ciddi bir şey olur o zaman isterim diye izin isteyemiyorum. aslında diğer eleman çok rahat. kaç kere çocuğun eşi arıyor adam kalkıp gidiyor falan. şarj aletimi unutmuşum alıp geleyim diyor hemen arkamızdaki bitişik sitede oturuyor bir saat sonra geliyor. telefonumu unutmuşum diyor bir çıkıyor bir saat sonra geliyor aa telefonu almayı unuttum diyor geri gidiyor babası arıyor gidiyor danası arıyor gidiyor. benim mesleğim mevkim ondan daha yüksek ama bu işte tecrübem olmadığı için böyle eziliyorum işte. bugün sevgili kayın annem ve babam taa ankaradan kalkıp yola çıkıyorlar ziyaret için yarın sabah buradalar. ama ben cumartesi günü bile izin alamayacağım. iş arkadaşım tatile gitti. ben tekim. elimde hiç proje de kalmadı hepsini yaptım bitirdim boş boş yapacak iş arıyorum ama yine de izin almam daha doğrusu izin istemeye cesaret etmem mümkün olmayacak. ancak cumartesi akşam buluşabileceğim onlarla
kızlar bugünden itibaren ben de burada olmak istiyorum lütfen beni de alın aranıza
tatilde çok abarttım artık kendimi toparlama zamanı...
yediklerimi yazarsam ipin ucunu salmam diye düşünüyorum
gelelim bu sabaha ; sabah geç kalktım ve canım pek bişey istemedi 1 dilim çavdarlı ekmek 1 dilim peynir ve de 1 br meyve suyu (şekersiz)
umarım gün boyu da böyle dozunda olur
zayıflamak isteyen herkese kolay gelsin arkadaşlar
kızlar bugünden itibaren ben de burada olmak istiyorum lütfen beni de alın aranıza
gelelim bu sabaha ; sabah geç kalktım ve canım pek bişey istemedi 1 dilim çavdarlı ekmek 1 dilim peynir ve de 1 br meyve suyu (şekersiz)
haklısın teşekkür ederim. doktora görünmek benimde hep aklımda ama izin almak gerekiyor ben de daha önemli bir şey çıkar bi daha bi daha izin istemiş olmayım diye alamıyorum. dur bunu da şikayet edeyim içim rahatlasınya izin isteyince çok didikliyor bi o huyuna gıcığım patronun. bir ara tubitaktan çağırdılar falan. ben de söylemek istemedim annem rahatsız doktora götüreceğim dedim mecbur. annem kendisi öyle dememi istedi. gerçekten rahatsızdı ama doktora ben götürmeyecektim. allahım bi didikledi bi didikledi nesı var ne rahatsızlığı var? dedim fıtık. diyor neresinde. ya belki özel bir hastalığı var yani bir bayan hastayım diyorsa çok didiklenmez ki bu.. yok yani fıtık boynunda değil de belinde olsa izin mi vermeyecek. vermeyecekse vermiyorum desin ne bu kadar soru :100: ehliyet almaya hak kazandım parasını ayırdım kaç ay oldu gidip trafikten almadım izin istemesi var diye. varislerim, ödemim, gözlrim, diş kontrolum için doktora gitsem iyi olacak belki ciddi bir şey olur o zaman isterim diye izin isteyemiyorum. aslında diğer eleman çok rahat. kaç kere çocuğun eşi arıyor adam kalkıp gidiyor falan. şarj aletimi unutmuşum alıp geleyim diyor hemen arkamızdaki bitişik sitede oturuyor bir saat sonra geliyor. telefonumu unutmuşum diyor bir çıkıyor bir saat sonra geliyor aa telefonu almayı unuttum diyor geri gidiyor babası arıyor gidiyor danası arıyor gidiyor. benim mesleğim mevkim ondan daha yüksek ama bu işte tecrübem olmadığı için böyle eziliyorum işte. bugün sevgili kayın annem ve babam taa ankaradan kalkıp yola çıkıyorlar ziyaret için yarın sabah buradalar. ama ben cumartesi günü bile izin alamayacağım. iş arkadaşım tatile gitti. ben tekim. elimde hiç proje de kalmadı hepsini yaptım bitirdim boş boş yapacak iş arıyorum ama yine de izin almam daha doğrusu izin istemeye cesaret etmem mümkün olmayacak. ancak cumartesi akşam buluşabileceğim onlarla
merhaba hoşgeldinben yediklerimi yazmaya korkuyorum
ay izin almaktan bende çok çekiniyorum ya senın dedıgın gıbı baska onemlıbısey olursa hakkımı onda kullanırım dıye.bırde benım amırım oyle sormaz ama ben kendım rahat edemıyorum yoksa baska bı calısan o yokken ben yerıne bakıyorum surkelı alıyor gecen uzun zamandan sonra adet olmus agrısı var tamam da geldı rapor aldı gıttı bıkac gun sonra ogleden sonra yıne yokum dedı 3 cocugu var evde bakıcı kacmıs eve gıttı.benım eşimde haftaya pzt ıst a gdıecek daha once bahsetmıstım gıtmemıstı yoks a2 kere gıdecektı yanı bızı o getırıp goturuyo nası geleyımıse cocukla ablama bırakmam lazım bırde 3 vesaıt dedım ızın alayım ama ne dıycem sanırım karedsım gelcek bakmaya ben ıse gelıcem
günaydın kızlar, cok yogun başladım güne, işler başımdan aşkııın, bi kaçamak yapııım size dedim :)
dünkü menümü yaziiim hemen
Sabah
1 tane kepekli poğaça – hıhı :)
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz yeşil çay
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
1 tane kayısı
Akşam
1 su bardağı haşlanmış körili kepekli makarna
3 tane nugget ızgara
2 yk light yogurt
günaydın arkadaşlar nasılsınız ya sanırım benim tartıda kafayı yedi kilo verdiğimden çok eminim çünkü üzerime tam oturan kotum dün resmen düşüyordu üzerimden (düğmesini ve fermuarını açmadan çıkardım o derece yani) bu arada eşim paniklerdesen ne kadar hızlı inceliyorsun diyor şimdi zayıflayınca yine başlarsan açık kıyafetler giymeye beni deli edersin diyor bende sen bunu hakettin diyorum akşam evde 45 dakika plates yaptım karın ve bacak sabah yine 2dilim ekmekle kahvaltımı yatım birazdan yeşil çayımı içicem yalnız kendimi çok iyi hissediyorum mutluyum kendime güvenim tekrar gelmeye başladı tabi bu uzun bir yol ama birlikte başaracağımıza eminim öpüyorum hepinizi
hadi bakalım hayırlısı canım.
günaydın kızlaaaaarrrr nasılsınız bakalım.herkese güzel bi gün diliyorummmm.
bende aranıza katılmak istiyorum.27 yaşındayım.4,5 senelik evliyim,evlendiğimde 56 kiloydum.sonra kilo almaya başladım.14 aylık oğlum var.65 kiloyla hamile kaldım.80 kiloyla doğuma girdim.şimdi 71 kiloyum.60 kilo olmak istiyorum.buranın beni motive ediceğine inanıyorum,inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz:)
aynen bende delı oluyorum zamanında cok okudum bende hem kişisel gelişim hemde boyel aıle evlilik kıtapları gecen hatta dolapta gordum esıme dedım al oku bazı seyelrın farkına varsın ama yok malesef benımıhtıyacım yok ona nıye okuyayım dedı akıllıyanı bencede tek taraflı dah akötü oluyo sen bıldıgınle kalısyosun bazı seylerı karsı taraf görmüyo bıle bildigini okumaya devam edıyo
yaa uff cok gec artık aldım parkta 1 tane içtim bile cok kızdım kendıme ama engel de olamadım o an ıcın efkar dagıttım guya ıste.cok vıcdan azabı cektım cocuktan dolayı ama ıste yaptımm malesef genede yapabılırım bılmıyorum durumlara göre yani eşim beni kızdırmasın banane
ay zaten eşim cok karsı dün korkarak geldım eve olurda görürse dıye cantamda bugun ıs yerınde bırakcam zaten ıcmem sanırım:26:
ha sunu bıleydın muazzezcım gördüğün gibi hepımız bı takım seyler yasıyoruz hepımız mı bosanalım kız napalım bosansak daha mı mutlu olcaz sahsen ben olamam yanisen burnunu sürt genede mutlu olcaksan eşinin ama daha oncede yazdım bunlar ufak seyler canım yanı senın durumuna gor eben daha vahımım bence
eline saglık canım bizde gecen sene eşimle domates sosu yaptık 11 kavanoz fılan vardı cok ıyı oldu bu senede yapmak sıtıyoruz ya bakalım bu sene calısıyorum kısmet
hosgeldın canım ogluslarımız yaşıt benımkıde 14 aylık ama ben senın kadar zayıf deıldım evlenırkenbende 70 le hamıle kaldım 85 le dogum yaptım .77 yele dogumdan cıktım sonra 73 ekadar düştüm orda takılı kaldım 6-7 ay sonra bı baktım 74-75 oluyorum buarya geldım su an 67 kıloyum benımde hedefım 62 ama 3 aydır aynı kılodayım san abasarılar burda payalsımın cok olursa verım alırsın canım bu arada boyun kac ve ıstersen hemen kendıne bı kılo cızelgesı yap
cok tatlıymıs
günaydınn herkesee mutlu bır gün diliyorumm
İzin konusunda bütün müdürler/patronlar kıl sanırım. Az önce bende c.tesi günü 11:00-11:30 da (normalde 13:00 de çıkıyoruz) çıkmak için izin istedim 12 de çıkabilirsin dedi. Neyse en azından 1 saat avantajım var. Bazen bende hastalık için izin istiyorum niye diyor özel dediğim halde soruyor müdürümAyda bir roacctune kullandığım için tahlil yaptırıyorum her ay aynı sorular, kasılmalar.
hoşbulduk canım sen yaz belki sana çok geliyordur yediklerin hem bi daha ki öğün dengelersin ayrıca kilon da iyiymiş ilk etapta 71 olsam iyi olacak benim de boy 1.72 kilomu bilmiyorum çünkü tartıya çıkmaya korkuyorum tartı fobim var yani((( neyse ben 75 diye tahmin ediyorum ilk etapta 70-71 e insem iyi olacak...
Bu sabah 1 nektarin 2 kayısı yedim. Öğlende meyve yicem sanırım. Kızmayın biliyorum sağlıksız ama yarın tartılcam.
Gerçi verdim sanırım bu hafta çünkü geçen hafta olmayan pantolonumu bugün giyebildim.
Acaip bir mutluluk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?