70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yuhh dıyorum bu kadarına sneın patron sana eziyet cektırmeyı sevıyo anlasıldı

Bide bizim yerimize düşünürler ne fedakarlar İzin istiyorsak ver gitsin niye kasıyorsun saatlerini öğrenip nerden nasıl gideceğimi hesaplıyorsun dimi. Kendisi 10 da geliyor cumartesi günleri 11 buçuk gibi çıkıyor. Burada güvendiği için bana çıkmamı istemiyor. Hepsi bir antika bunların seni çok iyi anlıyorum.

canım meyveyi ben de çok severim yalnız yanında yoğurt falan da yersen kasların için iyilik yapmış olursun ayrıca tok tutar kolay gelsin..:81:

Haklısın pazartesi falan biraz yemiştim sanırım. Çok severim yoğurt yemeyi cumadan itibaren yoğurt yemeye başlıyım. cacık, ayran, yoğurdun kendisi bayılırım zaten

canım ödem sokturucu caylar ıcıyo musun; 5i 1 yerdeler, ya da mısır puskullu form caylar fılan guzel ödem söktürüyolarr :26: dene derım doktora gıdene kadar belkı bı cozum getırebılır bunlar :44:
patronu datakma hepsı antıkaa, bız de patron olunca oyle mı oluruz bılmıyorum amaa

kolay gelsın canım benımmmm bısı sorcam sana benımde evde kepeklı makarnam var ama onun bı kısılık ölçüsü ne kadar olur bılemıyorum gecenlerde yaptım yedım oyle kafama goreee:26: sen suyun ıcıne kuru halıyle mı bı su bardagı makarna atıp haslıyosun yoksa hasladıgın makarnadan bı su bardagımı yıyıyosunnn :44: aydınlatıver bı zahmet benı bu konuda bı de korili makarnanaızın tarıfını alabılır mıyızz acabaa, nası yapılıooo

aay yoksa benım tartıda mı bozuldu acaba benı hep aynı kılolarda gösterıyooo
arcaga katılıyorum senın patron bence de azıyet etmeyı sevıyo galıbaaa, bıraz anormalmışşş
calısmasakta ofıste iş olmasa da patron kısmı bı maas verıyo ya ılla orda gorecekler senı, ılla olmasada bı iş yaratacaksın bısılerle mesgul olacaksınnnn

walla bebekimmm ben 1 su bardağna koyuyom kuru haliyle, yağsız tuzsuz haşlıyorum ama yarım tavuksuyu atıyorum içine lezzet wersin diye.. ama hayvansal boyuttaki su bardaklarından deel, su bardaklarının en minilerinden :)

körili makarna efendime söyliiiim aslında kremaylaan bi güzel oluyooo ancak biliyosun krema yag deposu oldugu için ben, efenimee söliiim, suyunu süzdüğüm yagsız tuzsuz makarnamın üstüne tuz serper gibi lezzet wersin diye köri serpiyooom pul biber serpiyom accık da kekik , 3 dk felan kavuruyorummm, ahanda bu anacımm :)

benimkisi bekar usulü tarif oldu, yoksa hiçbirinizin eline su dökemem ben tarif konusunda, kendimize göre yapıos bişiler :)

buarada, makarna yağsız yapıozyaa, cok haşlaynca hamur gibin oluyo, ben diri bırakıyorum biraz löp diye oturmasın diye :)

afiyet olsunnn

Son düzenleme:

tesekkur ederız tarıf ıcın Ceren Ustaaa Eminim güzeldir tadıııııı, haksızlık etme kendınee zaten dıkkat ettım kepeklı makarna dıgerı gıbı hamur olmuyo pek, ben o gun baya haslamıstım hala dırı dırı duruyoduuuu :26:

arkadaşlar öğle yemeklerinizi yediniz mi ben yedim ;,
salata yağsız limonlu
yarım tavuk göğüs ızgara
ayran

birazdan yine yeşil çay içicem,bu arada sanırım tartıma haksızlık yaptım.regl oldum.bu ay biraz erken ama.
demekki varmış bizim tartının bir bildiği bende niye oynamıyor diyorum..

bu arada dengeli beslenen arkadaşlar regl döneminde vücutta ki kilo değişiminiz ne durumda oluyor.yani fazlalık mı çıkıyor, yoksa hiç oynama olmuyor mu.

bu arada dengeli beslenen arkadaşlar regl döneminde vücutta ki kilo değişiminiz ne durumda oluyor.yani fazlalık mı çıkıyor, yoksa hiç oynama olmuyor mu.

Valla canım normal zamanımda yeme duzenım olmadıgı ıcın artım oluyordu ama dıyet donemınde ki regl de kılo verımım duruyor yada vucutta odem toplandıgı ıcın vermemıs gorunuyoruz regl bıtınce odem atınca hızlı gıdıyor sebep bu..
yanı bız yagdan vermedıgımızı sanıyoruz ama yagdan verdıgımız halde vucut su topladıgı ıcın bız o eksıyı goremıyoruz tersıne ya aynı kalıyoruz yada artı goruyoruz.. regl sonrasında hızlı gıden ılk 1-1,5 kılo da odem ıle gıden yagın toplamı olarak cıkıyor karsımıza.. bence mantık bundan ıbaret...

ozaman süperrrrr yani reglden sonra yine kilo düşücek.benim normalde 1-1,5 kilo fazla gösteriyordu.bu yeni dönemde hiç şişme olmadı karnımda kiloda da değişim yok.o nedenle regl olacağımı bile anlamadım sürpriz oldu bugün:82:

canım benım özel ıs yerınde olunca hep böyle oluyor aynı durumdayız ınan.konyada olsaydın gel hastaneye yardımcı olayım dıyecektım 1 kac gunde rapor basardın ıcın rahatlardı

canım yaaa bu müdürlarpatronlar hep bööle canımcım yaaa.özelde de devlette de aynı.kendi işleri çokkkk önemli ama bizimkiler sadece mazeret herhaldeonlara göre.

hoşgeldin güzelim..

kızlar birazdan kayınvalideye gidicem kayısı marmelatı kapıcam bakalım.gece geç gelirsem yarın görüşürüz artık.

slm kızlar. ben şuan 75 kilokuyum, geçn yıl şubatta sagara içmeyi bıraktım ve heemn 9 kilo aldım
4 kilo kolayca verdım ama şu 5 hala veremyrm, bi 2-3 kilo veryrm sonra da geri alyrm
hem yemek pek almyrm, ve ekmek yemyrm, hatta bazen çikolata geçiyor ama oda az
benim arkadaşim diet doktormuş demiştı bana herşey yiyebilirsın ama az az, bende ona göre az az yeyorum
bir arkadaşim kalori hesaplıyordu, çok güzel kilo vermıştı, bende şimdı düşünyrm belki bende kalori hesaplayim bari, belki birşey yarar mı

bugun bı desıklık yaptım daha oncede yazmıstım ben normal balıgı severım ama ton balıgını hıc sevmem, o yag ıcındekı halı fılan acaıp mıdemı bulandırr ve özellikle kokusuuuu neyse işte gecenlerde dısarda yemek yerken salata aldım tabagıma sonra yemeye baslayınca fark ettım ki salatada ton balıgı var, neyse o yagı fılan olmadıgı ııcn yedım oyleee onu :26: bu oğlende yıne ne yıycez dıye dusnurken, dedım bu defa değisiklik yapalım dedım, salatamı ton balıklı sıparıs ettım sonucta o yagı gormuyorum, bıde bu sıparıs verdıgım yer bol lımon nar eksısı fılan koyuo, ondan kokusunu da almam dıye dusundum, salatam geldı ılk catal alıslarımda bıraz ürktüm, bıraz kokuyo fılan gıbı geldı, sonra dedım amaaaaaaaaan sen ki agzına bıtkı cayı surmezdın şimdi ıcıyosun, yanı boyle ınsan tadına alısıyo herseyın zamanla dedım, sonra bı baktım salatam bıtmışşşşşş hepsını yedım ton balıklı salatamın
yanındada ayran içtim, aklımada geldı, balıkla yogurt olmaz fılan dıye zehırlenme yapar derler yaaa :26: içmesem mi acaba ayranı deım, sonra o bayat balıklarda oluyo demıslerdı, sonra dedım bu konserve ton balıgı bısı olmaz herhalde deım, ve ayranı da yanında höpürdettimmmm :26: bişicik olmaz dimiiiiiii :26:

Hiç bişeycik olmaz. Ben tonbalıklı salata ve yanında ayrana bayılırım. Bi ara akşamları sürekli yapıp yiyordum hafif oluyordu. Hatta geçen yıl ramazanda iftar da ton balıklı salata yiyerek 7 kg falan vermiştim
En azından bi gün tavuk yememiş olcan

ohh ıyı olmus ben sana gecen demıstım yok demıstın yoksa bende cok sevmem ama slatada farklı oluyo bırde koklamadan yıyom bende senın gıbıevde yaptım 2 kere yemek yokken cok tok tutuyo hem de tavuktan kurtuldun hadı bakalım

bende bugun ogle yemegımı yazmayım napım cıss cıktı menude ama yanına corba fılan almadım sadece salatayla yedım

ewt salatanın ıcınde baskın bı tadı olmuyo yoksa konservenın ıcınde hayatta yıyemem o yagın o kokunun ıcınde, ama nar eksısı ile guzel oluyo tadı
neyse degısık bı tat kattık işte ogle menulerımızeee, ama ne varsa tavuklu salatda var yaaa
akşama yıne dolma yıycem boylelıkle belkıde ılk defa bı gunu tavuksuz kapatıcammmmmmmm

kızlaaaaaaaar ya bugun ne kadar sıcak boyle ofiste durulmuyo yemın ederım, yol gecen hanı gıbı dış kapıyı actım oyle duruyormmm ama bana mısın demıyoooo
böyle dondurma gıbı sıcaktan erisek fılan ne kadar guzel olurrrr
hep dıyorum kışın yanı gıy karnıbahar gıbı gez, uzeırne yorganın uzerıne bı battanıye al yat uyu ama yazın olmyo işteee, soyun soyun nereye kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
aaaaaay valla bayılazaaaaaaaaaaam, cok sıcaaaaaaakkkkkkkkkkk:84::84::84:

İstanbul da hava normal çok bi sıcaklık yok hoş oda da klima var ondan pek hissetmiyoruz sıcağı ama yok ya o kadar dün daha sıcaktı :) Kışın karnıbahar gezmek en güzeli hem kilolar da bi nebze saklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…