kızlaaaaaaaar ya bugun ne kadar sıcak boyle ofiste durulmuyo yemın ederım, yol gecen hanı gıbı dış kapıyı actım oyle duruyormmm ama bana mısın demıyoooo
böyle dondurma gıbı sıcaktan erisek fılan ne kadar guzel olurrrr
hep dıyorum kışın yanı gıy karnıbahar gıbı gez, uzeırne yorganın uzerıne bı battanıye al yat uyu ama yazın olmyo işteee, soyun soyun nereye kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
aaaaaay valla bayılazaaaaaaaaaaam, cok sıcaaaaaaakkkkkkkkkkk:84::84::84:
kızgın kumlardan serin sulardan hepinize merhabaöğlen dinlenmek için odaya geldik bi bakınayım dedim.zira bu horlama sesiyle uyumam mümkün değil
ya hava çok güzel öyle bunaltıcı hava yok.rüzgar var güneş normal bunalmadım bi çay içerken bunalıyorum.otelde her öğün çay kahve mevcut benimde arayıp bulamadım şeyhosgeldın kız sıcakta dısarda napcan zaten güneş gecer kafanabende faceden seyettıydım sana
kızgın kumlardan serin sulardan hepinize merhabaöğlen dinlenmek için odaya geldik bi bakınayım dedim.zira bu horlama sesiyle uyumam mümkün değil
hoşbulduk canım sen yaz belki sana çok geliyordur yediklerin hem bi daha ki öğün dengelersin ayrıca kilon da iyiymiş ilk etapta 71 olsam iyi olacak benim de boy 1.72 kilomu bilmiyorum çünkü tartıya çıkmaya korkuyorum tartı fobim var yani((( neyse ben 75 diye tahmin ediyorum ilk etapta 70-71 e insem iyi olacak...
cnm izin alma konusunda seni çok ii anlıyorum 5 senedir çalışmış oldugum bi şirket vardı işimi mükemmel yaparım her zaman zizin konusuna çekinirdim hep oğlum kreşe başladıgı gün yanında yarım saat duramadım kreşte düştü kaşı yarıldı hastanede dikiş atıldı ben yanında olamadım tekrar döndüm işe aynen ehliyet için diş içn bende izin alamıyodum yanımdaki kız oo her dk izin alırdı bi gün kafam bi dank etti kıyamet kopardımm sonrada istifa ettim çıktım mutsuz oldugum hiçbişey yapmıyorum artık
yuhh dıyorum bu kadarına sneın patron sana eziyet cektırmeyı sevıyo anlasıldı
Bide bizim yerimize düşünürler ne fedakarlarİzin istiyorsak ver gitsin niye kasıyorsun saatlerini öğrenip nerden nasıl gideceğimi hesaplıyorsun dimi. Kendisi 10 da geliyor cumartesi günleri 11 buçuk gibi çıkıyor. Burada güvendiği için bana çıkmamı istemiyor. Hepsi bir antika bunların seni çok iyi anlıyorum.
canım ödem sokturucu caylar ıcıyo musun; 5i 1 yerdeler, ya da mısır puskullu form caylar fılan guzel ödem söktürüyolarr :26: dene derım doktora gıdene kadar belkı bı cozum getırebılır bunlar :44:
patronu datakma hepsı antıkaa, bız de patron olunca oyle mı oluruz bılmıyorum amaa
aay yoksa benım tartıda mı bozuldu acaba benı hep aynı kılolarda gösterıyooo
arcaga katılıyorum senın patron bence de azıyet etmeyı sevıyo galıbaaa, bıraz anormalmışşş
calısmasakta ofıste iş olmasa da patron kısmı bı maas verıyo ya ılla orda gorecekler senı, ılla olmasada bı iş yaratacaksın bısılerle mesgul olacaksınnnn
canım benım özel ıs yerınde olunca hep böyle oluyor aynı durumdayız ınan.konyada olsaydın gel hastaneye yardımcı olayım dıyecektım 1 kac gunde rapor basardın ıcın rahatlardı
canım yaaa bu müdürlarpatronlar hep bööle canımcım yaaa.özelde de devlette de aynı.kendi işleri çokkkk önemli ama bizimkiler sadece mazeret herhaldeonlara göre.
slm kızlar. ben şuan 75 kilokuyum, geçn yıl şubatta sagara içmeyi bıraktım ve heemn 9 kilo aldım
4 kilo kolayca verdım ama şu 5 hala veremyrm, bi 2-3 kilo veryrm sonra da geri alyrm
hem yemek pek almyrm, ve ekmek yemyrm, hatta bazen çikolata geçiyor ama oda az
benim arkadaşim diet doktormuş demiştı bana herşey yiyebilirsın ama az az, bende ona göre az az yeyorum
bir arkadaşim kalori hesaplıyordu, çok güzel kilo vermıştı, bende şimdı düşünyrm belki bende kalori hesaplayim bari, belki birşey yarar mı
selam kızlar
dur hele ne ara başladın ne ara bitirdin? biz adamı öyle hemen geçirmeyiz başka topiğe yine de sen bilir yani :121:
hadi bakalım inşallah.. ben de aynı inançla geldim biliyor musun? tabii ki bilmiyorsun
neyse signatür yeri derken kopyalanan linki mi yoksa linkin yapıştırıldığı yeri mi diyorsun? ya da neyi diyorsun? bende ucundan karadenizlilik var ee saat de 12yi geçti
canım cetvelımı oluşturdum ama yapıştırılacak yerı bulamadım :S
şimdilik aranızdan ayrılırkene diyetinize dikkat edin ben şimdilik sizin yerinze hazır bulmuşkene hüpletiyorum sizin karnınız doysunhadin sağlıcakla kalın
canım cetvelımı oluşturdum ama yapıştırılacak yerı bulamadım :S
şimdilik aranızdan ayrılırkene diyetinize dikkat edin ben şimdilik sizin yerinze hazır bulmuşkene hüpletiyorum sizin karnınız doysunhadin sağlıcakla kalın
bu sıcakta bıtkı cayı nasıl ıcılır yaaa, ıctıkce ates basmaz mı adamaaa :26: 5i 1 yerdemı koydum sımdı amsama beklıyorum bıraz ılısında barı oyle ıceyım dıye
qivi ya bı solesene bakayım ne yedın mesela bugunnn :44: yemek duzeın ne sekılde bı anlat bakalım, ortalama kac saatlerıdne egnelde ne yıyosun meselaaaaevet, dınlıyoruuuz seniiiii
hüplet hüplet yarasın
errrrm hıımmmm şeeeyyyyyyy sölim miya o kadar vahim değil aslında. öncelikle şunu söyleyim ayıptır sölemesi ama tuvalate çıktım meğer idrar torbam ve bağırsaklarım çok doluymuş pantolonum baya bolardı inanır mısın :44:
şimdi geleyim düzenime. hergün net bir düzenim yok. belki de sıkıntı burada ha nedir kahvaltımı yapıyorum liste dışına çıkmadan, bazen simit+zeytin veya peynir oluyor ama listede yarım simit de var nasılolsa. öğlen hep bahsediyorum ev yemekleri yapan yer diye. orada kaçırıyorum biraz. ikindide ara öğün yapıyorum biraz bisküvi veya meyve veya küçük doldurma sonra işte akşam yemeğimi geç yiyorum. genelde tavada yağsız tuzsuz ama baharatlı tavuk sote yada haşlama yapıyorum. yoğurt + sade soda. bazen kabak rendeleyip tavada suyunu çektiriyorum azıcık ceviz ve yoğurtla karıştırdım mı bayılıyorum. bazen meyve yiyorum. ama işte dışarda falan yersem cıss istiyor hep canım amaan diyip götürüyorum valla :125:bazen dondurma-tatlı götürdüğüm oluyor :131: bazen mi dedim
yok ya oyle abartı bı durum zaten oyle olsa bu kadar kılo veremezdın, ne kadar zaman da verdın sen :44: bu duzensızlıkte zamanla bı duzen olusturuyo sonuctaa
arkandan bı muddet kımseyı sokmasaydın keske tuvaleteeebıraz oksıjen dolsaydı aaaayyy ne iğrencimmmmm yaaa
kuş gıbı hıssetmıssındır sımdı kendını, tuvalet problemın varsa onu destekleyıcı bısıler kullan o zmn, neyse bıldrım oncsı boşaltım yapman süper olmuşşşşşben ınatla cuma sabhaları tuvalete cıkamıyorum hiççç, evden cıkana kadar saga sola dolanıyorum evin içindee ama yok ınatlasıyo benle, mecbur oyle tartılıyorummm, sonra ofise gelıyorum, ıkı dakka oturuyrum tuvalete cıkıyorummmmmm sırf bosaltım sistemımdekı bu ınat yuzunden ofisede mi bı tartı alsam acabaaa
kabak&cevız&yogurdu bı gun deneyeyım, ama kociş evde yokken sevmıyo o karısık seyler yemeyı pekkk :26:dısarda ben de dıkkat etmeye calısıyorum elımden geldıgınde, şunpizza hutun dıyet pızzasını kesfettıgımden berı tercıhım o yonde oluyooo, yoksa tavuk şiş filan
Bugünde sonunda akşam oldu son 40 dakikamBitse de gitsem evime
Bugün sadece meyve yedim. Yeşilçay içtim. Yarın mukafatını alırım inş. Alamazsam açın kollarınızı kızlar ağlayacimmmmmmmmmmm
kızlaaaaaaaar ya bugun ne kadar sıcak boyle ofiste durulmuyo yemın ederım, yol gecen hanı gıbı dış kapıyı actım oyle duruyormmm ama bana mısın demıyoooo
böyle dondurma gıbı sıcaktan erisek fılan ne kadar guzel olurrrr
hep dıyorum kışın yanı gıy karnıbahar gıbı gez, uzeırne yorganın uzerıne bı battanıye al yat uyu ama yazın olmyo işteee, soyun soyun nereye kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
aaaaaay valla bayılazaaaaaaaaaaam, cok sıcaaaaaaakkkkkkkkkkk:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?