70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay evet yaa ben fazla soyunamıyomda kapalı oldugumdanbende küçük bi vantılator alcam galıba odama mecburen

kızgın kumlardan serin sulardan hepinize merhaba öğlen dinlenmek için odaya geldik bi bakınayım dedim.zira bu horlama sesiyle uyumam mümkün değil

hosgeldın kız sıcakta dısarda napcan zaten güneş gecer kafana bende faceden seyettıydım sana
ya hava çok güzel öyle bunaltıcı hava yok.rüzgar var güneş normal bunalmadım bi çay içerken bunalıyorum.otelde her öğün çay kahve mevcut benimde arayıp bulamadım şey şimdilik herşey yolunda adet dönemim yaklaştığı için biraz ağrılarım var ve doğal olarak iştah sorunum.valla öğlen az yedim ama 3 çeşit tatlıyı hüplettim çayla :26:

yazarsam diğer diyet yapan arkadaşlara ayıp olur ama kendimi zorunlu tutayım belki yazmaktan çekinirim de az yerim di mi :112:

yuhh dıyorum bu kadarına sneın patron sana eziyet cektırmeyı sevıyo anlasıldı

canım benım özel ıs yerınde olunca hep böyle oluyor aynı durumdayız ınan.konyada olsaydın gel hastaneye yardımcı olayım dıyecektım 1 kac gunde rapor basardın ıcın rahatlardı

canım yaaa bu müdürlarpatronlar hep bööle canımcım yaaa.özelde de devlette de aynı.kendi işleri çokkkk önemli ama bizimkiler sadece mazeret herhaldeonlara göre.

aaaah ah bir iş kurup topumuzu işe alıcam imkanım olsa. ne güzel anlıyoruz birbirimizin halinden ya ben bayılırım böyle şeylere. ütopik olacak ama bir araya gelsek ortak bir iş kursak :97: herkesin mesleği farklı nasılolsa yani bi işyerini ayakta tutabilecek bütün elemanlar mevcut olmuş olurdu :81: tamam işveren olmak da kolay değil ama her zaman çalışan olmak daha zor. hele bayan çalışan olmak daha zor. derdin çok çünkü şekerim! hele özelde insanın imanı gevriliyor yahu. ha rahat olanı çok rahat onu da görmedim, yuh ben olsam bu kadar rahata gelemem demedim değil. o kadar diyorlar sen öğretmenliğini yapsana diye ama ben özelde kariyer edinmek istedim hep. öğretmenliğimi de çok iyi ve içtenlikle yaparım ondan da eminim. garip ama tasarım uzmanıyım demek teknik eğitmenim demekten daha çok gururlandırıyor beni :97: kafam karışık kızlar. bakalım çoluk çocuğa karışmak üzereyken bir düşüneceğim eğitim sektörünü. sizlerin fikirlerine danışırım yine. çok kişi bir araya gelip düşününce bir çok yönden bakmak daha mümkün ve faydalı olabiliyor gerçekten

hoşgeldin yurtdışından mısın? melez falan mısın? türkçeyi sık kullanmıyorsun sanırım öyle düşündüm :26: sen kalori de hesapla yağ da karbonhidrat da istediğini seç hesapla azim olduktan sonra illaki işe yarar hadi bakalım

ger-düş içiyorum çaylar ama anlamadım bu iki gündür olay nedir bitki çaylarını ezelden beri sever tercih eder içerdim. apartta da işyerimde de birer çekmece dolusu bitki çayım var :106: son zamanlar işte bu ödem sökücü çaylara dadandım. ibrahim saraçoğlunun aynı şifayı düzenli olarak kullanmayın bünyenizi alıştırmayın ki lazım olduğu zaman kullanıldığında işe yarasın diye bir açıklaması vardı. onu dikkate alarak farklı farklı çeşitler tüketiyorum. ama eskiden keyfime içerken şimdi işe yarasın diye ilaç niyetine içiyorum ve keyif tat alamıyorum. yine de ihmal etmiyorum

bu sıcakta bıtkı cayı nasıl ıcılır yaaa, ıctıkce ates basmaz mı adamaaa :26: 5i 1 yerdemı koydum sımdı amsama beklıyorum bıraz ılısında barı oyle ıceyım dıye

qivi ya bı solesene bakayım ne yedın mesela bugunnn :44: yemek duzeın ne sekılde bı anlat bakalım, ortalama kac saatlerıdne egnelde ne yıyosun meselaaaa evet, dınlıyoruuuz seniiiii

şimdilik aranızdan ayrılırkene diyetinize dikkat edin ben şimdilik sizin yerinze hazır bulmuşkene hüpletiyorum sizin karnınız doysun hadin sağlıcakla kalın

şimdilik aranızdan ayrılırkene diyetinize dikkat edin ben şimdilik sizin yerinze hazır bulmuşkene hüpletiyorum sizin karnınız doysun hadin sağlıcakla kalın

hüplet hüplet yarasın

errrrm hıımmmm şeeeyyyyyyy sölim mi ya o kadar vahim değil aslında. öncelikle şunu söyleyim ayıptır sölemesi ama tuvalate çıktım meğer idrar torbam ve bağırsaklarım çok doluymuş pantolonum baya bolardı inanır mısın :44:
şimdi geleyim düzenime. hergün net bir düzenim yok. belki de sıkıntı burada ha nedir kahvaltımı yapıyorum liste dışına çıkmadan, bazen simit+zeytin veya peynir oluyor ama listede yarım simit de var nasılolsa. öğlen hep bahsediyorum ev yemekleri yapan yer diye. orada kaçırıyorum biraz. ikindide ara öğün yapıyorum biraz bisküvi veya meyve veya küçük doldurma sonra işte akşam yemeğimi geç yiyorum. genelde tavada yağsız tuzsuz ama baharatlı tavuk sote yada haşlama yapıyorum. yoğurt + sade soda. bazen kabak rendeleyip tavada suyunu çektiriyorum azıcık ceviz ve yoğurtla karıştırdım mı bayılıyorum. bazen meyve yiyorum. ama işte dışarda falan yersem cıss istiyor hep canım amaan diyip götürüyorum valla :125: bazen dondurma-tatlı götürdüğüm oluyor :131: bazen mi dedim

yok ya oyle abartı bı durum zaten oyle olsa bu kadar kılo veremezdın, ne kadar zaman da verdın sen :44: bu duzensızlıkte zamanla bı duzen olusturuyo sonuctaa
arkandan bı muddet kımseyı sokmasaydın keske tuvaleteee bıraz oksıjen dolsaydı aaaayyy ne iğrencimmmmm yaaa
kuş gıbı hıssetmıssındır sımdı kendını, tuvalet problemın varsa onu destekleyıcı bısıler kullan o zmn, neyse bıldrım oncsı boşaltım yapman süper olmuşşşşş ben ınatla cuma sabhaları tuvalete cıkamıyorum hiççç, evden cıkana kadar saga sola dolanıyorum evin içindee ama yok ınatlasıyo benle, mecbur oyle tartılıyorummm, sonra ofise gelıyorum, ıkı dakka oturuyrum tuvalete cıkıyorummmmmm sırf bosaltım sistemımdekı bu ınat yuzunden ofisede mi bı tartı alsam acabaaa
kabak&cevız&yogurdu bı gun deneyeyım, ama kociş evde yokken sevmıyo o karısık seyler yemeyı pekkk :26:dısarda ben de dıkkat etmeye calısıyorum elımden geldıgınde, şunpizza hutun dıyet pızzasını kesfettıgımden berı tercıhım o yonde oluyooo, yoksa tavuk şiş filan

iki ayda 5.5 kilo yağ verdim işte. ama zaten ilk ay 4.5unu vermiştim. son bir ay tam fiyasko yani

gunduz mesaisi bitmiş....

bende gezmelerdeydım bugun....

ayaklarım mahfoldu gezmekten.....

:125::125::125:

SABAH:iki dilim ekmek,peynir,domates,salatalık,haşlanmış yumurta

ARA:üç adet taze kayısı

ÖĞLE:yoğurt şehriyeli tavuk çorba

ARA:bir adet salatalık

AKŞAM:yine öğlenki çorbadan bide salatalık

ARA:bir adet küçük armut

bugünkü mönüyü akşamdan yazim dedim yarın bildirim var bakalım ne olcek haydi hayırlısı arkadaşlar bildirim yapmayı düşünmeyen hatunlar sizi listede görmek istiyorum hadi bakim şimdiden hepimize geçmiş olsuninşallah herkescikler vermiştir kiloda morallerimiz tavan yapar valla ben kilo veremediysemde üzülmücem kim görse çok zayıflamışsın diyor aman Allahım ne kadar mesudum ağlamak istiyorum

bizim ofiste çok sıcak yav
ama klima karşımda benim bütün gün açık
azcık kapatırsan içerisi hamam gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…