şanslısın tatlım,bende ne klima nede vantilatör varbizim ofiste çok sıcak yav
ama klima karşımda benim bütün gün açık
azcık kapatırsan içerisi hamam gibi oluyo
kız kalp kalbe karşıymış aynı dakkada aynı şeyleri yazdık görüyonmuderya kuzummmm kaptan şekerimmm özledim len siziii nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
kız kalp kalbe karşıymış aynı dakkada aynı şeyleri yazdık görüyonmu
AŞKİTOLARIM MUAZZEZ VE SENAAAAAAAAAAAAAAAA...
özledim kız sizi napıyonuz yavrular
canım kusuruma bakma,bir aralar bir sıkıntın vardı ve ben seninle ilgilenemedim veçok üzüldüm ...ama gerçekten çok yoğundum,umarım olumsuzluklar düzelmiştir ve huzurlusundur...sen herşeyin iyisine layıksın bitanemseviyom bebekim seni yaaaaaaa ya böle kalplerimiz iştee
canım kusuruma bakma,bir aralar bir sıkıntın vardı ve ben seninle ilgilenemedim veçok üzüldüm ...ama gerçekten çok yoğundum,umarım olumsuzluklar düzelmiştir ve huzurlusundur...sen herşeyin iyisine layıksın bitanem
sağol tatlım...biliyorum bitanem yoğunsun ama düşündüğünü biliyorummm şimdilik daha iyiyimmmm bakalımmmmmm saol bitanem sende öleeeeeeee
sağol tatlım...
tam siteden çıkıyorken seni ve senayı görünce kaldım,oysaki gözümden uyku akıyor ...
inan okadar yoğunumki çocuklarla bile doğru dürüst ilg,lenemiyorum üzülüyorum
enişte öpmesede olur zaten gece göreve gitti sabah gelicek bende işe gidicemhadi koş uykuyaaaa iki yakışıklını öpp kocamannnn yarın iş var hanımmm uykuya hadiiiiii enişteyi öpme o gelip seni öpsünnn
enişte öpmesede olur zaten gece göreve gitti sabah gelicek bende işe gidicemama paşalarımla sarılıp yatıcaz şimdi,öperim ablası senin yerinede...sende senin paşayı öp benim yerime missss gibide kokla olurmu öpüyorum seni iyi geceler tatlım yarın görüşürüzde bildirimi kime yapıcaz biliyonmu
allahtan sabır diliyorum geride kalanlara, başınız sağolsun.. insan dicek bişi bulamıyo
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin..
canım yeni geçmişi bitirebildim...
başınız sağolsun ,allah geride kalanlara sabır ve metanet versin canım
muazzezcim bitanem...
okuyunca şoka girdim...hakkında hayırlısı neyse allah onu nasip etsin ama dönem dönem tüm evliliklerde kısır bi döngü ,çiftlerden birinde bezginlik,bıkkınlık,tükenmişlik olur ve isyan ederiz...ama önemli olan bu dönemi atlattıktan sonradamı aynı fikirdeyiz:26:eğer öyleyse zaten o evlilik bitmiştir ama bence biraz zaman ver,hem eşine hem kendine...bir süre birbirinizi rahat bırakın bakalım ne olucak,eğer gene aynı düşüncedeysen oturup etraflıca konuşur bir sonuca varırsınız..nolur acele etme tatlım
erhana allahtan rahmet eşine sabır evlatlarına da ımtıhan ı kolay bı hayat dılıyorum babasızlık çok zor kendımden yegenımden,ablamdan bılıyorum...
hayatta dul ve çocuklu bı kadın olmak daha bı zor onu da yine ablamdan bılıyorum....
allah yar ve yardımcıları olsun inşallah...
canım kaç kıloydu ki 100 den fazla mıydı?????????
ben de 77 lerde başladım bu topiğe ama hedefime ulaşana kadar bırakmam heralde......
senacım başınız sağolsun...Allah geride bıraktıklarının yardımcısı olsun....
barkinim hepimizin evliliğinde inişler çıkışlar, kaldıramadğımız anlar oluyor.ama olaylar sakinleşince çok farklı düşünüyoruz.eşimizin sevdiğimiz sevmediğmiz yönleri bizim de eksilerim artılarımız oluyor böyle tamamlanarak aile oluyoruz.umarım hakkınızda en hayırlısı olur....
yarın öğlen inşallah memelekete gidiyorum. çoluk çocuk bayram sonona kadar kalcaz. topikte biride demişti.beni gidişler geriyor diye aynen ben de valiz hazırlama gidiş hiç sevmiyorum yolculukları. bide 3 çocuk hazırlanacak.bikaç gün trabzon tarafına yaylalara geçicez.kalın bişeylerde almam lazım. offff offfff...sevmiyorum işte ....
kilo verme sürecimi bu sabah itibarıyla 66.5 de bırakıyorum.yinede dikkat edicem ama ne kadar olur bilemicem. Arada girer sizleri okurum.hoşça kalınnnnn...
canım benimm başın sağolsun tatlım çok üzüldüm yaaa zaten iyi değilim ağla ağla içim şişti
tatlım benim inan çok üzüldüm dün gece tam alıntı yaptım yazıcam benim oğlan cırladı.inan fotolarınıza baktıkça hep maşallah dedim çok imrendim.bence de biraz daha düşün canım bi de çok tatlı bioğlunuz var.inan sakinleşince herşey tatlıya bağlancaktır.ben de bu aralar çok karışığım aslında çok sıkıldım bazı şeylerden.ama eşimi o kadar çok seviyorum ki sinirim geçince herşeyi unutuyorum.sen de çok seviyosun eşini oturup güzelce konuşun tatlım konuşmayınca herşey o kadar büyüyoki içinden çıkamıyosun.gerekirsebi uzmandan yardım alın.ama fevri kara verme.hakkında hayırlısı olsun bitanemmm.
canım valla ben de aynı durumdayım 67 68 üstüme yapıştı bi inemedim 66 yaaaaaa sıkıldıııııımmmmmmm
AŞKİTOLARIM MUAZZEZ VE SENAAAAAAAAAAAAAAAA...
özledim kız sizi napıyonuz yavrular
derya kuzummmm kaptan şekerimmm özledim len siziii nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok teşekkür ederim arkadaşlarr saqolunn...
deryammmmmmm muazzezimmmm bende sizleri çok özledim...laptop yanımda olsada evdeki gibi olmuyor kızlarr...çok yoqun geçiyor günlerr.dün bi ara fırsat buldum okuya okuya alıntılarımı alıp yazmaya hazırlanırken birden net gitti acaip moralim bozuldu..sayısız sayfa vardı okuduqum ama hepsi gitti...bende sinirlendim ve laptopu kapattım..bugünde vede yoktuk..kastamonuya gittik...ayyy yedikleirmi hiiiiiç sormayın :18::18: inanın bugün yediklerimle 4 kişi doyardıartık dikkat etmeliyim kilolar çoqalmadan...önümüzdeki 2 gün daha riskli..gezmeye gidicez..ne yer,m bilmiyorum..yok arkadaşlar tatilde özellikle ev gezmelerinde kontrol devre dışı kalıyor bunu anladım..60lı rakamlarda biraz fazla takılı kaldım..eve dönmek ve hayırlısıyla 5li rakamları görmek istiyorum...ama dönüşüm 70 falan olur bu gidişle
gunduz mesaisi bitmiş....
bende gezmelerdeydım bugun....
ayaklarım mahfoldu gezmekten.....
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
[/
canlarım MERHABALAR
İŞTE GELDİM BURDAYIM KİLOLARIMLA BAŞBAŞAYIM KURTULMAK İÇİN UĞRAŞLARDAYIM...
ACİL ZAYIFLAMALIYIM .ÇÜNKÜ BELİMDE FITIK VAR 4,5 AY OLDU DOĞUM YAPALI VEREMEDİM HALA 70 KG DAYIM MAALESEF..BİRİ BENİ DURDURSUN LÜTFENNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?