70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba...:79::79:
2 haftadır mesai arkadaşım izine ayrıldı ve önümüz haftada yok ....anlıyacağınız tekim ve acayip derecede yoğunum ,inanırmısınız akşam eve gelip yemek yapıp etrafı toplayıp sporumu yapıp duş alıp saat en geç 10 da cumburlop yatağa gömülüyorum ve sabah 06 .30 a kadar deliksiz ruh gibi uyuyorum
inşallah haftaya 30 unda izine ayrılıcam ama turşu gibi çıkıcam resmen ve güzelce dinlenmeyi düşünüyorum...
epeydir sizi ihmal ettim,diyorum ya pc yi bile açıcak halim kalmadı ama aklım hep sizde ve gün boyu benimlesiniz
bu kadar tempoda şükür hiç kaçamak yapmadım ve sporumu aksatmadım
KIZLAR YARIN BİLDİRİMİ KİME YAPIYORUZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
YENİ GELENLER OLMUŞ HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ ÇITIRLAR

bugünkü menümü vereyim
sabah(07.15)
4 çatal menemen,2 dlm.kızarmış tam buğday ekm.üzerine labne peyniri,5 yeşil zeytin,çay
ara(10.10)
6 tane iç fındık
öğle(12.15)
az pors.peynirli makarna,az pors.sebzeli köfte
ara(15.00)
1 tane max vanilyalı dondurma
akşam(spordan sonra)
1 kase yoğurt,1 büyükşeftali
günboyu 3.5 lt.su
SPOR(18.00-19.45)
20 dk.eliptik bisiklet(ayakta),40 dk.6.0 da yürüme bandında tempolu yürüyüş,20 dk. yürüme bnd.nın kemeri,yerde 50 şer tane alt ve üst karın mekiği,20 şer taneden 1er set iç bacak ,arka bacak ve popo hareketleri(yerde)

anne ve Baba..
Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu,… market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye anne; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana anne; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına ‘daha hazırlanmadın mı?’ diye sorana BABA denir.
> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye anne; ‘uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten’ diyene de BABA denir.
> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene anne; iki tane amerikan servis koyarak ‘sofrayı hazırladım’ diyene de BABA denir.
> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana anne; ‘dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından’ diye şikayet edene de BABA denir.
> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene anne; işten evi arayarak karısına ‘ilaçlarını verdin mi?’ diye sorana BABA denir.
> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana anne; ‘bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım’ diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
> Tüm bunları açık açık yazana anne; ‘hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum’ diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
………….veee
> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.

AŞKİTOLARIM MUAZZEZ VE SENAAAAAAAAAAAAAAAA...
özledim kız sizi napıyonuz yavrular

seviyom bebekim seni yaaaaaaa ya böle kalplerimiz iştee
canım kusuruma bakma,bir aralar bir sıkıntın vardı ve ben seninle ilgilenemedim veçok üzüldüm ...ama gerçekten çok yoğundum,umarım olumsuzluklar düzelmiştir ve huzurlusundur...sen herşeyin iyisine layıksın bitanem

biliyorum bitanem yoğunsun ama düşündüğünü biliyorummm şimdilik daha iyiyimmmm bakalımmmmmm saol bitanem sende öleeeeeeee

biliyorum bitanem yoğunsun ama düşündüğünü biliyorummm şimdilik daha iyiyimmmm bakalımmmmmm saol bitanem sende öleeeeeeee
sağol tatlım...
tam siteden çıkıyorken seni ve senayı görünce kaldım,oysaki gözümden uyku akıyor ...
inan okadar yoğunumki çocuklarla bile doğru dürüst ilg,lenemiyorum üzülüyorum

sağol tatlım...
tam siteden çıkıyorken seni ve senayı görünce kaldım,oysaki gözümden uyku akıyor ...
inan okadar yoğunumki çocuklarla bile doğru dürüst ilg,lenemiyorum üzülüyorum

hadi koş uykuyaaaa iki yakışıklını öpp kocamannnn yarın iş var hanımmm uykuya hadiiiiii enişteyi öpme o gelip seni öpsünnn

hadi koş uykuyaaaa iki yakışıklını öpp kocamannnn yarın iş var hanımmm uykuya hadiiiiii enişteyi öpme o gelip seni öpsünnn
enişte öpmesede olur zaten gece göreve gitti sabah gelicek bende işe gidicem ama paşalarımla sarılıp yatıcaz şimdi,öperim ablası senin yerinede...sende senin paşayı öp benim yerime missss gibide kokla olurmu öpüyorum seni iyi geceler tatlım yarın görüşürüzde bildirimi kime yapıcaz biliyonmu

iii uykularrr tatlı rüyalar cnmm öperimmmm paşamııı senaya yaparız sanırımmm kaptan kız aşağıda durcana yazsanaaaaaaa alıntı yapıp yazıyodur kaptan döner bizeee

allahtan sabır diliyorum geride kalanlara, başınız sağolsun.. insan dicek bişi bulamıyo

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin..

çok teşekkür ederim arkadaşlarr saqolunn...
AŞKİTOLARIM MUAZZEZ VE SENAAAAAAAAAAAAAAAA...
özledim kız sizi napıyonuz yavrular

derya kuzummmm kaptan şekerimmm özledim len siziii nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz

deryammmmmmm muazzezimmmm bende sizleri çok özledim...laptop yanımda olsada evdeki gibi olmuyor kızlarr...çok yoqun geçiyor günlerr.dün bi ara fırsat buldum okuya okuya alıntılarımı alıp yazmaya hazırlanırken birden net gitti acaip moralim bozuldu..sayısız sayfa vardı okuduqum ama hepsi gitti...bende sinirlendim ve laptopu kapattım..bugünde vede yoktuk..kastamonuya gittik...ayyy yedikleirmi hiiiiiç sormayın :18::18: inanın bugün yediklerimle 4 kişi doyardı artık dikkat etmeliyim kilolar çoqalmadan...önümüzdeki 2 gün daha riskli..gezmeye gidicez..ne yer,m bilmiyorum..yok arkadaşlar tatilde özellikle ev gezmelerinde kontrol devre dışı kalıyor bunu anladım..60lı rakamlarda biraz fazla takılı kaldım..eve dönmek ve hayırlısıyla 5li rakamları görmek istiyorum...ama dönüşüm 70 falan olur bu gidişle

kızlar yarın bildirimleri özele yapıyorsunuz...

Eğer mesaj kutum dolarsa senanın dikkatine diye yazarsanız dikkate alırım...

Yeni gelenler bildirimleri özele yapmazsanız geçerli olmaz listeye giremezsiniz...

Mesaj sayısı yetersiz olanlar senanın dikkatine diye yazarsa bildirimi geçerli sayarım...

Yeni gelenler bildirim yaptığınız takdirde ilk hafta listenin altına 2.hafta listeye eklenirsiniz bilginize..

yok olmaz çıtır kaptanımmmm ye anam yee yollarız gene kiloları gelde benide bi düzene sok saldım iice kendimiii yaaaaa gez ohh vallaaa çok sıcak ama yaa kaçtım bende cnm oğluşu yatırcam uyumadı daha

gunduz mesaisi bitmiş....

bende gezmelerdeydım bugun....

ayaklarım mahfoldu gezmekten.....

SUDEMİN DİKKATİNEEEE......
hafta sonu kızkardeşim ve ben eşleirmizle amasra,safranbulo düşünüyoruz..inebolu tarafından geçecez..sen nerelerde kaldın..heryer ndolmuş amasradada...bir gecede olsa yer sormak alzım telefonla...

biraz çekiniyorum buralara yediklerimi yazmaya ama artık yazmaya dikkat edeceğim.
bugün:

sabah: 1 küçük kutu çilekli süt

kahvaltı: yaklaşık 1 su bar kornflex

öğle(bütün yemekleri güzel olduğu için kafanıza göre getirin diyorum ama bugün karnıyarık getirmişler sevemiyorum):
2 dilim beyaz ekmek, 1 kase tavuksuyu çorba, karnıyarığın sadece kıyması, 1 pors. fırın makarna(nasıl olduysa çok tıkandım doymuşken gerisini yemeyim ikindiye saklayım dedim).

ara: 3 çatal makarna

işten çıkınca: 1 algida nogger

akşam: avuç kadar tavuk ızagara, az makarna, yoğurt

az önce: 1 sütaş tattlıımmmm, bir avuç yeşil üzüm

spor: 0 hareket

topiğin yüz karasıyım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…