70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eveeeeeeeeeeettttttt biz birbirimize aşığıızzzz çünkü sonunda birbirbirimize bakıp gülümsemiştiiik ama ilk başlarda yapmaya diye çıkış yapmıştı sonlara doğru bi sırıtmaya başladı ,,ee doğru söze ne denir hesabı neyse işte sona doğru birbirimize bakıp gülümsemiştik ve ben aşkıma biz aşıkmışızzzzzzzzz dedim ay ne güzell

selam kızlaarr ben geldimm,sizleri çok özlediim 4 günlük memleket havası soluma maratonu bugün öğlen eve dönmemizle son bulduu şükür yaaa,,neyse memlekette dünün pek güzel geçmemesi dışında şimdilik sorun yok herşeyi dün orda hallettik ve buraya mutlu bi şekilde döndük,orda kalabalıktık eltim görümcem kocaları kayın oğlan kayınta kaynana hepimizin 2şer tane bıdıklarıı,,iiki kafayı yemeden geldiimm ,,hangi öğün kaçta yendiği belli değildi valla,,kahvaltı 12de öğle yemeği 18de akşam yemeği 23te yenen bi evde çıldırıyodum az daha ,neyseki saat 18de yediğimiz yemekten sonra yemek yemedim çok ısrar ettiler ama olmaaazz dedim ,ama dün orda kavga edipte eşim yüzünden aç kalınca gece konan yemekten yemek zorunda kaldım çünkün açtıımmmmmmmgece 23.30da yedik bide yarın cumaa bakalım ne çıkıcakk görcezz:78:,neyse bikaçgün sonra inegöle gidicez ozamana kadar burdayım anacıklarım ii geceler:80: tuğba kaçaaar

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
herkese hayırlı cumalar diliyorum,inşallah bütün dualarınız kabul olur
topiği açmak bana kısmetmiş veeeeeee uzun bir süreden sonra güzel bir rakam gördüm ve çok mutlu oldum çıtırlar...çok bişey değil ama ben küçük oğluma 64.5 ile hamile kalmıştım ve oğlum 8 yaşında ordan pay biçin
başlayış:30 ekim
başlangıç:86
geçen hafta:64.4
bu hafta:63.9
giden:500 gr.
toplam giden:22.1 kg.
hedef:60
boy:1.62
beden:38-40
herkese hayırlı mesailer evdekilerede kolay gelsin...ben kaçıyorum kahvaltımı hazırlayıp yiyeyim sonrada işe kaçıcam öpüldünüz...
şimdiden veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum kolay gelsin

Kızlar günaydın umarım herkezin keyfi yerindedir.

Bildirim yapayım hemen
Baş. 78.2
Geç.Hafta 65.5
Bu Hafta 64.7
Giden 800
Top.Giden 13.5
Hedef 60

Tatil izin derken 65 e takılıp kalmıştım nihayet 64 lü rakamları gördüm ramazan bayramına 5 li bir rakam görmek istiyorum

Kadın erkeğin esiri değil; can yoldaşı, desteği, kederlerinin ve sevinçlerinin tam anlamıyla ortağıdır...!!!!!

günaydın canlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar diliyorum
bugün mutluyum çünküüüüüüüüüüüüü ilaca rağmen kilo vermişim

bildirim yapim bari gururla

başlangıç: 82
geçen hafta: 76,1
bu hafta: 75,5
giden: 600gr
toplamda : 6500
hedef: 55

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakayım ya dün yine tartılamadım ya offffff dün derse gittim çünü anlaşılan ben tartılamicam en azından diyete başlangıç kilomu öğrenmem lazım ya ama bildirim yapasım yok zaten pek doğru sonuçlu bir bildirim olmayacak bugün adet olucam çok şişim bide yetmezmiş gibi kabız olmuşum ya karnım davul gibi bana mı ait bu göbek acaba diye bakıyorum

günaydın kızlarrrrrrrr bende ne gelen var ne giden aynıyım buda ii valla tatilde almdadım eve gelincede ama artık vermem lazımmmmm

başlangıç 71.3
geçen hafta 64
bu hafta 64
gelen-giden (yok)
toplam giden 7.3
hedef 60

Kadın erkeğin esiri değil; can yoldaşı, desteği, kederlerinin ve sevinçlerinin tam anlamıyla ortağıdır...!!!!!

arkadasım yaa senın iyi misin aktıf bı paylasımın yok ara sıra gelıp konu dısı seyler yazıp yazıp gıdıyorsun bıdaha gene yoksun cok ılgınc bırısın

herkese günaydın kızlar kılo veren herkesı tebrık edıyorum darısı benım basıma ınsallah

günaydın çıtırlar ve çıtır adaylarııı hepinize güzel mutlu birgün diliyorum veeeeeeeee hemen tartılıp geliyorumm ,,o 4günlük faciadan sonra kimbilir kaç oldum aman yarabbiiiiiiiiii(tavuklar gözlemeler kızartmalar tatlılar pastalar dondurmalaar daha sayıyımmıama yedimmyedim yedim obez oldum gözüm döndü herkez yiyodu ben bakcakmıydım)

hayyyy ağzın bal yisi yavvvvv valla ya geliyo alakasız alaksız şeyler yorumlarına baktım hep olumsuz şeyler biraz problemi var sanırım ya

amaaaaaaannnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takmayın böle insanlarıı cevap vermeye değmez parmaklarına yazık

buarada yinemi yerinde saydın kızz ne alemdesin

gü naaay dıınnnnn kızlar

canım fırından yeni çıkmış dışı çıtır içi yumuşacık sıcacık bembeyaz tazecik ekmek istiyoooooooooor :84:

hayyyy ağzın bal yisi yavvvvv valla ya geliyo alakasız alaksız şeyler yorumlarına baktım hep olumsuz şeyler biraz problemi var sanırım ya

ayy canım normalde görmezden gelıyorum cunku hep yapıyor ama bu sefer duramadımne yapmaya calısıyor bılmıyorum slogan gıbı atıp atıp gidiyor

peliiin taa ne zamn paylasacaktım beceremmıstım baya rötarlı oldu ama diyet kurabiyem cok güzel olmustu

Eklentiler

• $Fotoğraf0341.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 27
amaaaaaaannnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takmayın böle insanlarıı cevap vermeye değmez parmaklarına yazık

buarada yinemi yerinde saydın kızz ne alemdesin

oyle tabı de bazen rahatsız oluyorum acıkcası

kız sen kendıne bak bosver benı oyle gıdıyom ıste aynıyım evet

Kızlaaarr yavruullaaarr Günayyddııınn.....

Çok mutluyum ehem eheeemm.. :82:

16 günlük bir geçmez bir aranın sonucunda ilk hafta giden 1.500 gr dan çok mutluyum.. aslında daha fazla dıkkat etsem daha da gıdıcektı ama bu da cok guzelll...

Hemencecik bu haftaki durumumu yazayım efendim... :78:

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 74.4 kg

Bu hafta: 72.9 kg
Giden: 1.500 gr

Toplam giden: 8.100 gr
Hedef: 70 kg

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…