aman canım bir kaçtaneden birşey olmaz çbuk kraker bu pasta dilimi değil :)kızlar ben bira acıktım bir tane elma yedim 1 kaç tanede çubuk kraker acaba onun kalorisi çok mudur?
ama çok güzel etekleri elbiseleri var az mettim giricem onlarada
çok geçmiş olsun nuraycım benim kızımda bu kış hep öyleydi ama en kötüsünü geçen sene yaşadık bağırsak enfeksiyonu kapmış ..zor kendine geldi valla abartısız ölümden döndü bi kaç gün içinde kendine gelmezse daha tefferuatlı bi rarştırma yaptırın benim kızımada kalpol ..bide kusmayı kesici fitil verdiler ..ama nafile ..en sonunda serum verildide kendine geldi ..amacım kokutmak değil ..aman dikkatli ol geçmezse ilaçla geciştirmelerine izin verme ..
ziraat canım ziraat mühendisimizin calışıyormusun ankarada adın ne canım??hangi okul mezunusun:)))sorularım cok oldu ama
evet ziraat mühendisiyim Ankara Üniversitesi , ankara çalışıyorum adım yeliz
valla siz güzel kilo vermişiniz ya bence sen motiveye başla ben daha yolun başındayım kilo vermem çok yavaş metobolizmam çok yavaş sanırım :)
ben sirkeli su içiyorum sabah akşam yürüyüş yapmaya çalışıyorum yeşil çay içiyorum günde 1 bardak 2 bardak arası :)
selam 79 kiloda 170cm boydayım bu gruba katılmak istiyorum ne tür şartlarınız var bilmiyorum kabul edilirse lütfen bildirin
SELAM BAYANLAR bugün fulll hamilemiyim değilmiyim onunla uğraştım.1 günüm geçti test yaptırdım beklenen sonuç çıktı negatif.öğlen tantuni yedim.bugün moralim bozuktu ne bulursam yerdim allahtan fazla bişe bulamadım
Sabah yeşil çay ile çeyrek gevrek
ara öğün 1 kase yoğurt
öğlen:1 tabak yayla çorbası-salata-1 dilim ekmek
ve gün boyunca şu an akadar 1,5 litre su
Merhaba arkadaşlar .dün aktara gittim anlattım tabi kilo da aldım biraz vermek istiyorum dedim. PKOS var daha önce yazmıştım. En son Dr gittiğimde hormon tahlillerim normal çıktı ultrasonla baktı adetin 12.günü olmasına rağmen yumurta göremiyorum dedi. Bana hiç ilaç vermedi bebek düşünüyorsan 6 ay dene hamile kalamazsan gel ilaç desteği yaparız dedi. Bu doktorlara hiç güvenim kalmadı artık. Hem bana ilk başta normal yolla hamile kalmışsın ama bu bir mucize dedi hemde şimdi ilaç vermedi.
Aktar bana PKOS için bir macun hazırladı Kırmızı Ginseng tablet ve yağları yakmak için karışık bitki çayı verdi. Bunları günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce kullan dedi. Dün başladım bakalım ne olacak. Birde ben ordayken bir bayan geldi yüzü yanmış bu aktarın verdiği bir karışımla tamamen iyileşmiş ben hiç iz falan görmedim. Bu kadının ablasında da PKOS varmış hamile kalamıyormuş aktarın verdiği bu karışım macun ve çaylarla hamile kalmış. İlaç kullanmak istemiyorum bunu deneyecem.
hakkında hayırlısı olsun canım alalh hepımızın gönlüne göre versın
sevilcan 1 aya kalmaz bende aranıza gelebilirim canım....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?