70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç :79.8 kg

geçen hafta : 64 kg

bu hafta : 64 kg
:26:

giden/gelen:0 kg

toplamda giden: 14.800 kg

hedef...62 kg

inanmıyorum yaa
nasıl olur ay mükemmel ötesi bi durum bu benim için yerimde saydığım için bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi onca yediğim güzel şeyler yanıma karmı kaldı şimdi şüppeer bişiy buuuhaydi ben buna göbecik atarım artıkım belki 100grm daha giderrr

canlarım hepinizi özledim, takip de edemiyorum,umarım herkes iyidir ve zayıflamıştır

ben bu hafta sinirden kilo aldım,anne yemeklerinin de etkisi var ama asıl iş stresinden..kabus kızlar.. aman en iyisi evde oturmak.. az kaldı az..

sena kaptanım özelden gönderdim buraya da yazıyorum:

Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:71.3 kg
Bu hafta: 72 kg
Gelen: 700 gr :84:
Toplam giden: 6000 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

hepinizi kocamannn öptüm..

canım bu kurabıyeler kopartma kurabıyeye benzıyor gorunusu sanırım uzumlu bende aynı uzumlu ve cevızlı yapıyordum ama malzemelerı hıcte dıyet degıl tabı benımkının :))
senın kının malzemeler nasıl merak ettım canım bu arada tarif nerden ?

:92: herkeslere merhabaaaaaaaaaaaaaaa :92:

dün akşam kocişimi şehir dışına gönderdim yıneee, sabah kalktım bı başımaaa, tartının basına gıttımmmmmmm ve bı de ne goreyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm; 7111111111111111111111111111111111111111111

2 akşamdır saat 7,30ta akşam yemegı faslımızı bıtırıyoruz, ıkı aksamdır bol yogurtla ıkı tane dolma yıyorummm, ben sıze dıyodum şu aksam yemeklerı basıma dert bı erken bıtırebılsemmm süper olcak dıye, cunu bızım yemek yıyısımız cogunlukla aksam 9, hatta haftada bır ıkı 10 bıle olabılıyooo :26: kocişimi aradım hemen mutlu haberı paylastım cunku ona da butun hafta dert yanmıstımm, aglamayana meme yok derler ya, benımkı de o hesap oldu galıbaaa

bu arada basşa onemlı bı hususu paylascam sızınle, hanı burda yazmıstım takvıye bısıler arıyorum dıyee, etkısını gormeden yazmıyım dedım ama yıne topıklerın bırınden tarcın&bal karısımını okumustum, bı kac gundur onu yapıyorum, her gece yatmadan ve sabah ac karnına tarcın&bal içiyorum, belkı onunda faydası olmuştur

akşamı erken kapatabılmemın mı faydası oldu yoksa bu karısım mı işe yaradı bılemıyorum ama karışıma devam edıcem kocişede dedım bundan sonra gec bıle olsa bana mutfakta yardım et yemegımız hep hazır olsun, aksam erken gelmeye calısıp hemen yemegımızı yıyıp o faslı kapatalım dedım, tamam yapalım dedı, umarım bu sözünü unutmazzzz

şimdi gelelim bildirimimize;

başlangıç: 79 kg

geçen hafta ve haftalardır :72,20

bu hafta :71

giden : 1.200

toplamda giden :8 kg

hedef :58

Son düzenleme:

Hadi gözün aydın canım. Kendim vermiş gibi sevindim 6lı rakamları da bir an önce görürsün inş.

erginsena

selam ben de yeni geldim bu hafta başında 1 kilo vermiştim yani şöyle oldu.
başlangıç 83 kg
buhafta giden 1
toplamda giden 4
şuan 79 um

sabah tartıldım ama regl olmam dolayısıyla acayip şişlik var karnımda yani hafta başından bu yana değişim olmadı.bu hafta böyle yazalım önümüzde ki hafta gerçek kilomla bildiririmimi tekrar yaparım.
hayırlı cumalar.

Hadi gözün aydın canım. Kendim vermiş gibi sevindim 6lı rakamları da bir an önce görürsün inş.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn inş hepımız bır once saglıklı bıskeılde ıstedıgımız kılolara kavusuruzzzz

bu haftada veremeseydım bı aydır aynı kıloda olacaktım, sonra kendımı bılıyorum yesem de aynı yemesem de dıye ipin ucunu kacırırdımmm ondan korktummmm

neysekı tartıdaki eksiler motıvasyon kaynagım olduuu

umarım yasadıgım gecıcı bı donemdır ve gecmıs gıtmıstır

hepınızeeee tek tek cok tesekkur edıyorummmmmm benı pes etmekten kurtardıgınızzzz içinnnnnn

Kızlar bu sıcak günlerde sokaktaki hayvanları unutmayalım ve her nerde bulunuyorsak kapımızın önüne veya uygun bi yere 1 kap su bırakalım. Onlar da bizim gibi SUya muhtaç.
evet canım aynı fikirdeyim benim burda kapımın önünde bir sürü kedi var elimden geldiğince yapıyorum yemek artıklarımı onlara veriyorum alıştılar iice çok sevimliler ve gerçekten bu sıcak havalarda yemekten çok suya ihtiyaçları var yardım edelim onlara yazık

oh oh maşallah şöyle 1 kilonun üstünde kilo verdiğim haftaları özlüyorum bende valla,nezaman bidaha görürümki öyle gidişlerini gitsede şöyle 58 falan olsamki hiç o kiloda hatırlamıyorum kendimi(çocukluğum hariç)evlendiğimde ve bikaç yıl öncesi hep 60-62dim 58 olsamda korumaya geçsem daha güzel olucak benim için ,zati koruma moduna geçti vücut sanırım gitmiyo

merhaba arkadaşlar bu sabah dün yaptığım kahvaltının hemen hemen aynısıını yaptım 1 dl çavdar ekmek, 1 parça peynir, 1 tane zeytin ve şekersiz meyve suyu canım bişey istemiyor son günlerde dün akşam yemeğimi zor yedim midemin küçülmeye başlaması çok güzel bir duygu canınız çok çok bir yiyecek çekse bile az yiyorsunuz mesela dün akşam eşim burma kadayıf tatlısı ve neler neler yedi benim de tatlı çekmişti canım bu sabah sadece küçük bir lokma yedim ve bana yetti ben şunu farkettim herşey yasak herşey kısıtlı dersem kendime günün birinde mutlaka o yiyecekten çatlarcasına yerken buluyorum kendimi....o açıdan tek bir lokma yiyorum ve o yiyeceği hayal etmeyi bırakıyorum

canım tarıf senanın ama yeısmde vermıstı daha onceden yanımd ayok ama aklımda kalanları yazayım cunku 1 kere yaptım daha.yulaf ezmesı ,yogurt,yumurta,kuru meyveler(üzüm,kayısı,incir ve yabanmersını attım ben)vanılya ,kabartma tozu,lımon kabugu rendesi bırde fıstık attım ben cevız fılanda konabılır bence eksıgım olabılır malzemede hepsını karıstırp fırın tepsıye fırın kagıdına kasıkla koyuyosun yanı koparma usulu deıl bıraz cıvık oluyo ryanı bıred cok cabuk pişiyor ekstra şeker fılan atmıyosun

yaa ben sana demıstım kıracaksın seytanın bacagını dıye az kaldı demıstım bak gözünaydın canım tebrıkler darısı bana ama cok zor senın kadar dıkkat etmıyorum bı ogun etsem dıgerı kacıyor bırde bu hafta hep yürümeme ragmen aksam yemegınden sonra atıstırma yaptıgım ıcın gıtmedı gen egoremedım 66 yı görürsem bend eburda haykıracam bazen sızı gorunce ıstaha gelıyorum keske bende yapabılsem dıye ama ıs uygulamaya gelınce sapıtıyorum

anladım canım hıc yag yok o zaman.. sekerde.. gercı ben dıyette yemek ıcın sormadım zaten, lezzetlıyse hanı mısafıre fılan yapmak ıcın..
dıyetteyken boyle seylerı hıc yapmıyorum 2 aydır hamur ısı pasta borek hıcbısey yapmadım oncesınde hergun yapardım hıc abartmıyorum zaten o yuzden 81 olmustum ya neyse

Son düzenleme:

bak eksık yazmısımyag vardı 1 yada 2 kasık zeytınyagı tam lısteyı evde verebılırım ancak am abu hamur ısı sayılmaz un seker yok kı ıcınde

eşim pzt ıst a gıdıyor bende bugun ızın alıdm amırden bıarz sordu güldü filan ama verdı off aman herkes alıyo napım yaa 1 gün izin istemişim cok mu

çok sevindim ya ne güzel tebrikler valla sabrettin yılmadın başardın tarçın gerçekten çok etkiliymiş bir diyetisyen demişti. zaten kan şekerini ayarlaması diyete çok yardımcı. bir fırsat bulsam çubuklardan alıcam çaya falan koymak için. sen toz tarçını mı bala karıştırdın? çiçek balı mı?:122:

bak eksık yazmısımyag vardı 1 yada 2 kasık zeytınyagı tam lısteyı evde verebılırım ancak am abu hamur ısı sayılmaz un seker yok kı ıcınde

valla canım inşaallah kırmısımdır seytanın bacagınııııııııı şu tarcın&balı denesene sende diyetsız sırf bunu yapanlar bıle var, yag emılımını düşürüyomuşşş, madem yedıklerıne cok dıkkat edemıyosun hıc olmazsa yagdan uzak durmus olursun elınden geldıgınceee :26: kabuk tarcınla yapıldıgı ıcın cok baskın bı tadı da yok, ben bıle ıcebıldımm, mıdeme dokunur dıye korkmustum ama bısı yapmıyo, bi dikişte içilio bı bardak bişi, dene bence bısı kaybetmezsın hem de cok yararı varmıs tarcın&balınnn

kurabıyelerde yapılmış, beımkıler daha yassı bısı olmuşlardı, kociş fırın tepsısında gormuşş, bu ne beeee demışti ye cok guzel kurabıye dedım, agzına atmasıyla geri cıkarması bı olduuuu ben de bı daha yapmadımmmmm :26:

eşim pzt ıst a gıdıyor bende bugun ızın alıdm amırden bıarz sordu güldü filan ama verdı off aman herkes alıyo napım yaa 1 gün izin istemişim cok mu

hadi gecmıs olsun canım ızın meselesını halletmısınnnn bende cok kasılırım ızınlerde

valla canımmmm ben de cok sevındımm ama ınş bı de bu kıloya yapısıp kalmamda sevıncım de kursagımda kalmazzz :26:

cubuk tarcınla yaptım, balın ne balı oldugunu bılmıyorum ama buyuk ıhtımal cıcek balıdır, kayınvalıdemler gondermıstııı kavanozda, dogal memleketlerınden, çiçek oldugunu tahmın edıyorummmm :44: bende bı gaz aldım cubuk tacın ne zmndır evde duruyodu, burda konustuk ya bı takvıye lazım dıyee, dedım su tarcını denıyeyeım, nası yapıldıgını da tam hatırlayamadım, evde ınternette yok, ben de 1 lıtre suda 2 kabuk tarcını kaynattım, içerken bı bardagı doldurup içine bal karıstırıyorum, sabah ac akrnına bıde aksam yatmadan ıcıyorummm, buz dolabında sakladım, içmeden cok soguk olmasın dıye bardaga doldurunca mıkrodalgaya atıyorum bı kac sanıye :26: sonra balla karıstırıyorumm, bu sabah bıttı bı lıtre yaptıgım aksama yenısını yapcammm bıde ucuz bı takvıye cubuk tarcın 3,5 liramı neydııı paket fiyatı, balıda az az kullandıgından baya gıdıyo zatennn, iyi gıbı bılmıyorum ama devam etcem bı muddet kullanmaya

tatsız tuzsuz şeyleri yiyip ay fena değilmiş hem de hafif diye diye kendimizi alıştırdık tabi ne damak tadımız ne yemek zevkimiz kaldı doğru düzgün. bizim bayıla bayıla yediğimiz, ödül diye adlandırdığımız ay yesek mi yemesek mi diye kara kara düşündüğümüz şeyleri, hala normal olan insanlar işte böyle ağızlarından nasıl atacaklarını tüküreceklerini bilemezler ya acıdım ya halimize

kırdın kırıdn merak etme bende denıycem tarcın balı evet aklımda onun topıgı var orda nasıl yapıldıgı anlatılıyor bırd eoraya bakayım evde vardı ama az bısey bugun taze de alayım baslayım bende

hadi bakalım denemeye değer :112: ben hep düşünürdüm bir sürahi suya tarçın atayım gidip gelip onu içeyim diye. balı duymuştum ama kilo yapar mı diye çekinmiştim. ve yine düşünmekle kalmıştım. ne slağım bütün gün tatlıları hüpürdetiyorum. bir kaşık bala gelince çekiniyorm ki çok severim bal reçel pekmez. allaaaah olsa da yesek ya reçel diyince.. ben daha öğrenciyken yani işte geçen sene canım kayınannem harika reçeller yapıp yollamıştı ama eli çok lezzetlidir. bugün geldiler ya, dün konuşuyoruz, soruyorlar kızım istediğin bir şey var mı ne getirelim falan, teşekkür ettim yok dedim. reçel yapayım getireyim dur dur reçel getireyim dedi. biliyor çok sevdiğimi. yok anneciğim zahmet etme ben artık yiyemiyorum yazık olur hem daha geçenkiler duruyor demez miyim sesi çok bozuldu inceldi. yemedin mi onları dedi çok utandım tabii ki yiyordum ama yememeye dikkat ediyordum uzun zamandır da oturup kahvaltı yapmadığım için kaldılar işte. yoksa canım çok çekiyor. hatta diyetten beri onların varlığını unuttum ben çünkü başlayınca duramıyorum. kahvaltı listeme bi tatlı kaş reçel varken ben döne döne küçük naylon paket reçellerden arıyorum dolapta halbuki aradığım aynı kapakta kaç tane reçel kavanozu dizili şimdi hatırladım of yaaa :106: anneciğim diyetteyim ben o yüzden falan filan yoksa içim gidiyor nasıl toparlayacağımı şaşırdım kötü oldum. sevindi aa diyette misin verdin mi kilo dedi verdim dedim ne kadar? 5-6 falan dedim. oh oh maşallah kızım aferin sana rahatlamışsındır dedi. buluştuğumuzda görecekler ben yine dompiş ben ama arada kaynadı tabi geçen seneden beri diyette değilim ya olaydım şimdi 55i görürdüm işte. ama ben o güzelim reçelleri hapur hupur yemeyi bilmez miydim off yaaa:84:

hmmmm demek bizim buraya geleceksinizzzz....bizede uqrayın qıııııı

yok canım yaa...o kurabiye hem çok lezzetli hemde çok hafif...ben normal misafrilerime bile ikram ettim hepside tarifini aldılar...normal kurabiyeden bile çok lezzetli bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…