70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar hayırlı cumalarr...ben bu hafta bildirim yapamıcam çünkü dijital baskül yok burda...sabit olarak listeye yazıcam kendimi..bu arada 8 kişi bildirim yapmış 2de yeni arkadaşlardan bildirim yapılmış..yapmayanlar yapsınlar..vınnla baqlandıqım için şimdilik çıkıyorum..hoşçakalınn...

çok hgaklsıın eskiden altınbaşak ı ağzıma surmezdım...dıeytte tadı guzel bıle gelıyodu....yıyeceksızlıkten...komık kısmı mıllete ıkram edıyom kımnse almıyo kolay kolay tadından dolayı ....haha

gelelım kılo bildirimine.....

bu hafta kımın özelıne yapıcaz kkızlar nolucak?

başlancgıç tarihim:30 ekim 2010 ve kılom 77.6

geçen haftaki kilom:72.8

bu haftaki kılom:72.4

giden:400 gramcık....

topl giden:5 kılo 200 gram

defalarca dıyetı bıraktım ve sonuç bu artık dananın kurugunu koparmak ısıtyom......şeytanın bacağı kıırlsın.....

8.5 ay olmuş her aya 1 kılo olsa 8.5 kılo yapar.....

sabah kahvaltısında bı uno denge sandvıc ekmegının ıcıne pınar lıght krem peynır ve 3 dılım salam koyup yedım, afiyetleee

arada 5i 1 yerde cayı ıctım, öğle yemegı vaktı yaklasıyooo, cıss yok bu oglende ben kacamak yapmıyorum cumaları, cunku zaten onumuz haftasonu oluyo, haftasonu genelde dısarda oluyoruz zaten, dışarda yıyoruz o yuzden cumadan koyvermemek lazım dıye düşünüyorummm :26:

bu arada gecenlerde arkadasın dugunu olmuştu ya, orda gıydıgım kıyafetı koydum albüme bı bakın bakalım

bal&tarcın topıgın egıttım ben de nasılmış gercegı dıye, bı arcakla ben varımmm topıktee orda sureklı kaynatın dıyo sabah aksam ama bana boyle daha kolay geldı, galıba boyle devam edıcem :26: sabah onu kaynatmakla vakıt kaybedemem, zaten ben boyle hazırlanısının guzellıgını de sevmıstımmmm :26:

az önce 5-6 taze kayısı 1 elma yedim öğle yemeğim olur sanırım yaz günleri meyve ne de güzel gidiyor :)))

ay su meyve hıc bı zaman onecelıgım olamadı yaa (sadece hamılelıgın ılk aylarında)yanı aklım cerezde fılan yanı benı kesmıyor meyve önüme koymasalar aklıma gelmez yanı ama yeyınce yerım alıskanlık yapmadım bı turlu

peliiiinnn maşallah kız valla hıc göstermıyon kılonu senın boy kactı bend eaynıyım hatta ırıyım senden kılom 67 boy 1.70 bırde sende de mı memişler bıraz fazla benım gıbı yoksa elbıseden mı oyle gördümsapık demeyın haa sankı sade oraya bakmısım gibi birde cok komık kız yüzünü nası çizmişsin oyle

Canım sen dıyete baslayalı mı 8,5 ay oldu..

canım elbısenın ust kısmı bol geldı, terzıye goturdum o da fermuar yerınden aldı sadece, ama önünde potluk var, onu da duzeltemezmısınız dedım hem fazla vaktım yoktu hemde terzı orjınallıgını bozmak ıstemem boyle gıy bence dedı, eşimede dedım kotumu duruyo dıye cok göze batmıyo dedı ama bak işte kadın kısmının hemen nası dıkatını cekıyooo oyuzden desteklı camasır bıle gıydım ama potluk oldu yıne de yoksa bedene gore 80-85-b fılan gıyorum hatta gecen olçtum 94 cıktı gogus ölçümm :78:

Son düzenleme:

Hani nerde resim ya ben göremiyorum.. :44:

Canım sen dıyete baslayalı mı 8,5 ay oldu..

ne yazık ki canım pisboğazın tekıyım defalarca dıyete ara verdım.

1 yurt dışlıan gıtıım 3 hafta.

2-3 hafta ablam geldı bıraktım

2 hafta tatıle gıttım....

dıyet havasında degılken dıyet yapamadım ama bı yandan da dıyetı tamamen bırakmadım....

benden sonra gelenler benım kaç katım kılo verdı.....

ama bu sefer dukanl denıycem ve şeytanın bacağını kıracam.....inşşş.

30 ekımı baz alırsak 1 hafta sonra 9 ay olacak 8.5 ay bıle yanlış.

8 ay 3 hafta......

ne guzel 70 lere düşmüşken sil baştan aoldu şimdi, 72 lerdeyim.....

hıı anladım demıstın terzıye verdım fılan dıye cok deılmıs göğüs benım 98 cıktı en son o da full göğüs diyebilirim cunku benım sırt bolgemde et yag fılan yok dırek kemık ve göğüsden cıktı bu ölçü yani

benımde 6 ay oldu baslayalı 6-7 kg gıttı ıste zaten onlarda 3 ayda gıttı 3 aydır aynı kılodayım sneın gıbı ne bırakabılıyorum ne tam devam edebılıyorum

Öğlen gene meyva yedim. 1 armut 1 nektarin pelin'in tavuklu salatası gibi oldu bu da
Akşama dışarı çıkıp şnitzelli salata yemek istiyorum ama deli gibi hemdee..
1 haftadır akşamları yemek yemiyorum.
Bu akşam emelime ulaşcam inş.

Son düzenleme:
kızlar buraya profıle koyulan fotolar ıstenıldıgınde kaldırılıyo dımı :44: msjlara ekleyınce sılınce ceza alma fılan soz konusu oluyo o yuzden buraya koymadım, kaldıracam dıye albume koydummm, bı kac tane daha foto eklıycem eger istedıgım gıbı kaldırabıelceksem :26:

ben iki ayda 5,5 verdim diyen kıyamet kopartıyorum kendime küstüm be heeeey toparla sık dişini bir şeyler yap kimbilir ne zamandır diyetteyim dikkat edeyim ama dur şundan birazcık yiyeyim biraz da kendimi suçlu hissedeyim ama olsun şuradan kısayım bilmemne diye kimbilir ne zamandır strestesin. bari bir silkelen atağa geç bu ne yaa ayda bir kilo olsa 8.5 diyorsun topu topu 5 kilo vermişsin sen kendinle dalga mı geçiyorsun
(biraz sert olayım gaza getireyim dedim ama :26:)

canım ben kendımı hiç bunaltmıyorum....

grenn mı bana kızmadı sena mı kzmadı öle laftan anladığım yok canım....

70.5 ınınce bı şımardım hala şımarıyom......tabı 70.5 oldu 72.4 ....ben hala yıyom....

ayy sölemesı bile kötu ya.....nerdeyse 9 ay dıyet ve 5 kılo şaka gibi...

neyse canım dukan yapıp kurtulcam kılolardan.....

öğle yemegımı yıyorummm ve tavuga döndüm bugunnn ama bu defa salata değil, ızgara tavuk yıyorummmm
bu arada fotoları cogalttım, ılk fotoda yuzumu saklamanın bı anlamı kalmadı ama kaldırcam hepsını, arcak bı popo gorsun dıye yaptımmm

bende 16 gundur aradaydım valla hemde ne ara.. 11 de 12 de pasta fılan yedım cekırdekk sabahları kızartma fılan ne olursa..
bende bırakınca tam bırakıyorum başlayınca tam baslıyorum... bende dıyettesın ama bır problemın var ondan veremıyorsun sandım..
aslında eger dıyet yapmadıysan 9 aydır dıyetteyım dıyemezsın kı buna.. gercekten dıyet yaptıgın zamanları degerlendırmelısın bence..
ama dedıgın gıbı ne dıyette gıbı ne degıl gıbıysen o zaman durum bıraz karısık tabı.. :)

ne guzl toparlıyosun ama o ara verdıgın gunlerııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…