çok hgaklsıın eskiden altınbaşak ı ağzıma surmezdım...dıeytte tadı guzel bıle gelıyodu....yıyeceksızlıkten...komık kısmı mıllete ıkram edıyom kımnse almıyo kolay kolay tadından dolayı ....haha
tatsız tuzsuz şeyleri yiyip ay fena değilmiş hem de hafif diye diye kendimizi alıştırdık tabi ne damak tadımız ne yemek zevkimiz kaldı doğru düzgün. bizim bayıla bayıla yediğimiz, ödül diye adlandırdığımız ay yesek mi yemesek mi diye kara kara düşündüğümüz şeyleri, hala normal olan insanlar işte böyle ağızlarından nasıl atacaklarını tüküreceklerini bilemezlerya acıdım ya halimize
az önce 5-6 taze kayısı 1 elma yedim öğle yemeğim olur sanırım yaz günleri meyve ne de güzel gidiyor :)))
bak eksık yazmısımyag vardı 1 yada 2 kasık zeytınyagı tam lısteyı evde verebılırım ancak am abu hamur ısı sayılmaz un seker yok kı ıcınde
çok hgaklsıın eskiden altınbaşak ı ağzıma surmezdım...dıeytte tadı guzel bıle gelıyodu....yıyeceksızlıkten...komık kısmı mıllete ıkram edıyom kımnse almıyo kolay kolay tadından dolayı ....haha
gelelım kılo bildirimine.....
bu hafta kımın özelıne yapıcaz kkızlar nolucak?
başlancgıç tarihim:30 ekim 2010 ve kılom 77.6
geçen haftaki kilom:72.8
bu haftaki kılom:72.4
giden:400 gramcık....
topl giden:5 kılo 200 gram
defalarca dıyetı bıraktım ve sonuç bu artık dananın kurugunu koparmak ısıtyom......şeytanın bacağı kıırlsın.....
8.5 ay olmuş her aya 1 kılo olsa 8.5 kılo yapar.....
ay su meyve hıc bı zaman onecelıgım olamadı yaa (sadece hamılelıgın ılk aylarında)yanı aklım cerezde fılan yanı benı kesmıyor meyve önüme koymasalar aklıma gelmez yanı ama yeyınce yerım alıskanlık yapmadım bı turlu
peliiiinnn maşallah kız valla hıc göstermıyon kılonu senın boy kactı bend eaynıyım hatta ırıyım senden kılom 67 boy 1.70 bırde sende de mı memişler bıraz fazla benım gıbı yoksa elbıseden mı oyle gördümsapık demeyın haa sankı sade oraya bakmısım gibi birde cok komık kız yüzünü nası çizmişsin oyle
canım elbısenın ust kısmı bol geldı, terzıye goturdum o da fermuar yerınden aldı sadece, ama önünde potluk var, onu da duzeltemezmısınız dedım hem fazla vaktım yoktu hemde terzı orjınallıgını bozmak ıstemem boyle gıy bence dedı, eşimede dedım kotumu duruyo dıye cok göze batmıyo dedı ama bak işte kadın kısmının hemen nası dıkatını cekıyooooyuzden desteklı camasır bıle gıydım ama potluk oldu yıne de yoksa bedene gore 80-85-b fılan gıyorum hatta gecen olçtum 94 cıktı gogus ölçümm :78:
Canım sen dıyete baslayalı mı 8,5 ay oldu..
canım elbısenın ust kısmı bol geldı, terzıye goturdum o da fermuar yerınden aldı sadece, ama önünde potluk var, onu da duzeltemezmısınız dedım hem fazla vaktım yoktu hemde terzı orjınallıgını bozmak ıstemem boyle gıy bence dedı, eşimede dedım kotumu duruyo dıye cok göze batmıyo dedı ama bak işte kadın kısmının hemen nası dıkatını cekıyooooyuzden desteklı camasır bıle gıydım ama potluk oldu yıne de yoksa bedene gore 80-85-b fılan gıyorum hatta gecen olçtum 94 cıktı gogus ölçümm :78:
ne yazık ki canım pisboğazın tekıyım defalarca dıyete ara verdım.
1 yurt dışlıan gıtıım 3 hafta.
2-3 hafta ablam geldı bıraktım
2 hafta tatıle gıttım....
dıyet havasında degılken dıyet yapamadım ama bı yandan da dıyetı tamamen bırakmadım....
benden sonra gelenler benım kaç katım kılo verdı.....
ama bu sefer dukanl denıycem ve şeytanın bacağını kıracam.....inşşş.
30 ekımı baz alırsak 1 hafta sonra 9 ay olacak 8.5 ay bıle yanlış.
8 ay 3 hafta......
ne guzel 70 lere düşmüşken sil baştan aoldu şimdi, 72 lerdeyim.....
gelelım kılo bildirimine.....
bu hafta kımın özelıne yapıcaz kkızlar nolucak?
başlancgıç tarihim:30 ekim 2010 ve kılom 77.6
geçen haftaki kilom:72.8
bu haftaki kılom:72.4
giden:400 gramcık....
topl giden:5 kılo 200 gram
defalarca dıyetı bıraktım ve sonuç bu artık dananın kurugunu koparmak ısıtyom......şeytanın bacağı kıırlsın.....
8.5 ay olmuş her aya 1 kılo olsa 8.5 kılo yapar.....
ben iki ayda 5,5 verdim diyen kıyamet kopartıyorum kendime küstüm be heeeey toparla sık dişini bir şeyler yap kimbilir ne zamandır diyetteyim dikkat edeyim ama dur şundan birazcık yiyeyim biraz da kendimi suçlu hissedeyim ama olsun şuradan kısayım bilmemne diye kimbilir ne zamandır strestesin. bari bir silkelen atağa geç bu ne yaa ayda bir kilo olsa 8.5 diyorsun topu topu 5 kilo vermişsin sen kendinle dalga mı geçiyorsun
(biraz sert olayım gaza getireyim dedim ama :26:)
ne yazık ki canım pisboğazın tekıyım defalarca dıyete ara verdım.
1 yurt dışlıan gıtıım 3 hafta.
2-3 hafta ablam geldı bıraktım
2 hafta tatıle gıttım....
dıyet havasında degılken dıyet yapamadım ama bı yandan da dıyetı tamamen bırakmadım....
benden sonra gelenler benım kaç katım kılo verdı.....
ama bu sefer dukanl denıycem ve şeytanın bacağını kıracam.....inşşş.
30 ekımı baz alırsak 1 hafta sonra 9 ay olacak 8.5 ay bıle yanlış.
8 ay 3 hafta......
ne guzel 70 lere düşmüşken sil baştan aoldu şimdi, 72 lerdeyim.....
bende 16 gundur aradaydım valla hemde ne ara.. 11 de 12 de pasta fılan yedım cekırdekk sabahları kızartma fılan ne olursa..
bende bırakınca tam bırakıyorum başlayınca tam baslıyorum... bende dıyettesın ama bır problemın var ondan veremıyorsun sandım..
aslında eger dıyet yapmadıysan 9 aydır dıyetteyım dıyemezsın kı buna.. gercekten dıyet yaptıgın zamanları degerlendırmelısın bence..
ama dedıgın gıbı ne dıyette gıbı ne degıl gıbıysen o zaman durum bıraz karısık tabı.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?