70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hee gördüm ama şimdi oyle gözükmüyo yav o ıst dakıler sanırım eskı resım zaten hem yüzde guzel kıloyu göstermıyor hemde fotojenıksın masallah

yine gelmiş yaaaaa ufffff.
bizi sinir etmek için gelıyo sanırım....

ayy canım dedıgını yapmak zor.....

ara verdıkelrımı hesaplamak zor.....

hayatta hiç diyet yapmadım ılk kez 30 ekımde burayı buldum karar verdım.....

ne devam edebılyom ne bırakabılıyom..............ıkı arad bı derede yım....

pelin benı arkadaş olarak ekle.....

göremeıyom resımlerını

ne guzl toparlıyosun ama o ara verdıgın gunlerııı

saol canım.. inşallah bı 60 lı rakamlara ındıgımı gorsem o zaman daha da gazlanıcam.. sonra sancı fılan vurur artık..

en kötü şeyde o olsa gerek... ne yapman gerektıgını bılırsın sen nasıl hırslanıcaksın nasıl yenı bır baslangıc yapıcaksın..
herkesın yontemı tarzı kendıne gore illakı birşey vardır şöyle her hafta 1 er 1 er gıttıgıı gorsen en ıyı gaz o bence.. ınsan verdıkce daha da veresı gelıyor..

kendımdekı kk aşkına ınanamıyorum....

çorbanın altını karıştrımak gerekiyo dıye....

netbookumu mutfaga getırdım bı sayfa okuyup bı çorba karıştırıyom.....

hanı şu bi yandfan çocuk kucağında emzirip bı yandan çorba karıştıran kadın tıplemelerı olur ya.....

onlar gıbı benım cocukta netbok.....haha....

süpersin

valla bize 60ları ne zmn gormek nasıp olcak bakalımmmm valla her hafta dıkkat ettıgımde boyle gıtse ne süper olurr, acaıp motıve olurum ben
benım ne yazıkkı tartıda artıları gorunce ya da aynı kıloda kalınca hırslanmak gıbı bı huyum yok; yesem de aynı yemesem de dıye motıvasyonum düşüyo, morall bozuklugu yasıyorumm :26: ama eksılerdeyken olcak galıba bu iş diye devam edıyorummm
her hafta 100-200 verıncede kotu oluyo, bı bakıyosun 72.900 diger hafta 72.700 sonra 72.500 sonra 72,300 ve bı ay gecıyooo sen hala 7222222222222222222222222; şekil 1-A bu ben oluyorummmmm

gereğidüşünüldü boy kaç ?

1.68 -1.70 gıbı bısı canımmm, bı kac kere olçtum hep farklı cıkıyoo arada uzayıp kısalıyorum galıbaaa

gözümün önünde canlandın...
süperdin...

başlangıç :90 kg

geçen haftanın çok öncesinde bi hafta : 59.7 kg

bu hafta : 61kg

giden/gelen:1.300 kg

toplamda giden: 29 kg

hedef: Hedef medef yok gari

Kızlar kardeşimin düğünü vardı biliyorsunuz...
Dün gece kına yapıldı...
Bugün gece yola çıkacağız...
Yol uzun...elbise aldım...
379.90 TL elbiseyi ekleeyeceğim...
Düğün sonu kendi resimlerimle
Ordan tatile gideceğiz...
Habire geziyorum gibime geldi ama
Bu arada bomba haberlerim var size...
Azcık sabredin
Öptüm hepinizi...

Umarım herkes iyidir keyfi yerindedir...

o cok kotu bır durum ya 100 100 er vermek ınsanı demotıve edıyor.. o yuzden ben arada kalmıyorum ya bozuyorum ya yapıyorum
ınsallah uzun soluklu bır mısafırım gelmez yakın da da yıne duzenım bozulmaz reglım gelmek uzere o gelmeden bır 1,5 daha verırsem super...

aynıyız o zaman bende 170.. popo göstereyım demıssın ya resımlerde ondan merak ettım sordum..
yalnızda belden asagın almıyor sanırım yukarı da alıyor ama belden asagı daha fazla galıba dımı..

özlettin kendini canım ayrıca asıl avatarınla gerı donmussun.. gez gel sen bız burdayız.. arada kayboluyoruz yıne gelıyoruz kendı adıma deyım..

düğününüz hayırlı olsun....resimlerı beklıyoz....

ayyyyy çatylıycam meraktan yoksa 4. mu yolda.....teyzemı olcez......ayy çatlatma ya.............noldu??**

mujden ne???????

özlettin kendini canım ayrıca asıl avatarınla gerı donmussun.. gez gel sen bız burdayız.. arada kayboluyoruz yıne gelıyoruz kendı adıma deyım..

evet canım seviyorum bu avatarımı...
sudem pek sevmedi ama..
idare et sudem canım gülüm balım...

Sen nasılsın...
Neler yaptın?

Bu arada sıcaklardan dolayı
Yemek falan yiyemiyor
ve yapamıyorum
ama ne güzelde almışım kilo...

dün kınada herkes kırmızı halıda yürüyen yabancı artistler gibisin dediler...
totom kalktı galiba

kız o avatarı bana itafen koyduydu....aylar aylar önceydı......slahlıu angelına koyuyodum ben......sonra vazgeçemdı bu bacıdan.....

ovvvvvvvvv harıkasın ohh ohh hakettin bacım darısı bıze ınşş..

neyse sen sevıyosan dıyecek bişi yok......qıvi min kuylakları çınlasın....poposunu testereyle kesen kadın avatarına göre ıyı sayılır.....ayyyy hatırladıkça bi hoşşş ooluyom....içim bı hoş olıyo...

canım evdeyım dıyet havsnda degılım bakalım haftaya cuma nolcam.....

düğününüz hayırlı olsun....resimlerı beklıyoz....

ayyyyy çatylıycam meraktan yoksa 4. mu yolda.....teyzemı olcez......ayy çatlatma ya.............noldu??**

mujden ne???????

Sağol canımsın sudem...
4. yolda mı dedin ya?
Hoşuma gitmedi değil hani...

Resimlerimi ekleyeceğim canım
Tatil sonu...

elbıse konusunu güzel bı sekılde hallettıgıne sevındımmm, onca emek verdın bırazcıkta popn kalksın canım nolcakkkkk o elbiseyle de gelını golge debıraktın dımı, cadı abla senııııı hadı resmını beklıyoruzzz ayrıca sureklı bekleyın dıyosun valla, ız burdaız artık anlat ne avr ne yokkkk :26:

şu son cumleyı anlayamadım canımmmm :26: kusura bakma artık sıcaktan beynım sulandı ıyıceeeeeeeee
popom fazla benım, basenlerim, bi de bu kılodun lastık kısmının etrafına mı sımıt bolgesı denılıyooo, orası nasıl erıtlır acabaaaa:26: bel incelince onlar ortaya cıktı yaaaa:26:
onceden ustum cok zayıftı benım, 75 beden camasırı bıle dolduramazdım sonra kılo alınca en cok sevındıgım sey o oldu zaten en son baktım popoyu gectı olay, kollar sırt fılan kalınlaştı işte o zaman karar verdım zaten bısıler yapamalı dıyee

Canım uzun gri bir elbiseydi...
Gelinden sonra bendim sanırım gecenin yıldızı...
Eşim resmimi gece çekmemiş...
Bende düğünde çek kızlara söz verdim dedim...
Bana hemen kk daki kızlar mı dedi....
Alıştı garibim valla

canım simitlerin için hulahup çevir:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…