70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız o avatarı bana itafen koyduydu....aylar aylar önceydı......slahlıu angelına koyuyodum ben......sonra vazgeçemdı bu bacıdan.....

milla jovovich sanırım tam göremedim ama...
bende senı yansıtıyor o avatar demıstım degıstırdıgınde, ondan takıldım sımdı..

kalksın kalksın haketmıssındır sen, göremedim hiç ama eminim.. :))
ıyı cok sukur mısafırlerle gectı 2 haftam anca bı basıma kaldım duzenımı koydum tekrar...
uğraşıyoruz işte nolsun sıcaklar yiyip bitiriyo beni...

ya yalnızCA yazıcaktım yalnızDA olmus cumleyı o bozmus sanırım onu öyle dusunursen cumle anlasılır..

Son düzenleme:

benımkı alıstı valla, sureklı kk deyıp duruyooo

elbısenın resmı yok mu nette fılan :26:

bı de su suprızı solede gıt ya, sreklı gelıp meraklandırıp kacıyosun ama olmııyıııııııııııııııııııııııııııı bööööööleeeeee

canım markası il 'mio
burda kk da kızlar konu açmış..
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...leri/360587-il-mio-marka-abiye-modelleri.html
burda 2. eklenen abiyelerde eflatun elbise var ya..
elbisenin altı öyle ama renk gri...

üstü o 3. eklenen abiyelerde beyaz tek koluu
benimkinde iki kolunda var askı... kalın u şeklinde...
ama tül yok kolunda

hatta iki kollu tülsüz
aynı buna benziyor
ekleyeyim ben resmini canım
makina 999 rsim çekmiş donmuş galiba da...

bunu ipucu olarak mı algılayım......

Canım dua niyetine geçecek şşimdi...
Sonra halimi düşün gülüm..

Son düzenleme:
ya biraz geç olmuş sankim ama tartılıp buraya bildirimimi yapsam, sonrada erginsena'ya mesaj olarak göndersem olur mu? malum saat 5 e geliyo. birde benim başlayalı bugün daha 5 gün oldu, olur değil mi?

düğününüz hayırlı olsun....resimlerı beklıyoz....

ayyyyy çatylıycam meraktan yoksa 4. mu yolda.....teyzemı olcez......ayy çatlatma ya.............noldu??**

mujden ne???????

ya biraz geç olmuş sankim ama tartılıp buraya bildirimimi yapsam, sonrada erginsena'ya mesaj olarak göndersem olur mu? malum saat 5 e geliyo. birde benim başlayalı bugün daha 5 gün oldu, olur değil mi?

olur gönder canım başlangıc kılonu da yazmayı unutma

bı hafta daha gectı ve nıhayet yenıden haftasonuuuuuuu

pazartesi sabahı güzel sürprızlerınızı beklıyorummmmmmm ona göreee unutanı yakarımmmmmmmm

canım zaten bu ılk haftansa bu hafta bıldırımını yapıp bır dahakı hafta lısteye alınıcaksın... yanı bu gun yapman gerekır haftaya lıstede olmak ıcın...
ama sabah tartılmamıs olman ne derece dogru olur bılemıyorum.. yınede hıc bıldırım yapmamıs olmaktan ıyıdır sanırım...

bı hafta daha gectı ve nıhayet yenıden haftasonuuuuuuu

pazartesi sabahı güzel sürprızlerınızı beklıyorummmmmmm ona göreee unutanı yakarımmmmmmmm

bilmemek unutmaya gırıyor mu ? ne var pazartesı dogum gunun mu yoksa... :44:

ay bende tam ne var ne süprizi yazcaktım sen yazınca dank ettı evet dogumgünü kac yasına giriyosaaaay ben sımdıden bı kutlayım nolur nolmaz pzt ızınlıyım ya belkı evden gıremem felan ne me laızmgarantı olsun mutlu saglıklı nice yıllara pelinciiimmm hersey gönlünce olsun

bunu kabul etsem mi acabaaa :44: pztsı gel banane bananeeeeee :84:

avatradaki resımde 2. yaş gunumdennnnnnnn, pastanın uzerınde 2 mum var da, 2yı bıtırıp 3e gırıyomusum galıbaa mınık bennnn

Son düzenleme:
bunu kabul etsem mi acabaaa :44: pztsı gel banane bananeeeeee :84:

avatradaki resımde 2. yaş gunumdennnnnnnn, pastanın uzerınde 2 mum var da, 2yı bıtırıp 3e gırıyomusum galıbaa mınık bennnn

tatlı şey senı evet farkettım.. pzt ye saklıyorum o zaman ınsallah bır engel cıkmazda gırer kutlarım sekerım..

tatlı şey senı evet farkettım.. pzt ye saklıyorum o zaman ınsallah bır engel cıkmazda gırer kutlarım sekerım..

hatırlatırım ben sanaaaa kocişim sehır dısında oldugu ıcın sefkate ıhtıyacım var galıbaa
neysekı dogumgunum musasebetıyle ınşşş yarın sabaha burda olcak tekrardannn

cok tatlısıııııııııınnnnnnnnnnn

tesekkur ederım :78: mınıkken tatlıymısım işte boylee ama değişmeyen tek şey guluşum olmuş galıbaa

nıye cocukluk resmın yok kızzz:26: oglusunun bol bol resımlerını cek ozmn, gercı sımdıkı cocuklar cok sanslı bu konudaaa
maşallaaaah oğluşunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok işte çekmemişler 1.5 yasında fılan ablamla var o ablamda bırde 6 yasındayken vesıkalık var sıyahbeyaz o kadar o da bende yok zaten öyle işte .yaa şimdi cocuklar sanslı cok cekıyoz da eskıden fotograf makınelerını ergec tab ettırıyoduk mutlaka sımdı oylekı fotolar ya bılgısayarda ya flash bellekte ya da makınalarda kalıyor o kadar cok kı hangısını tab ettırcen bırde ben vakıt bulamıyom ama bı ara ıstedıklerımı ayırıp kardesıme vercem kızılayda cıkartsın bakalım

benım kocişiminde yok oyle kucukluk fotoları, hatta dugunde sınevızyon gosterısı ıcın baya zorlanmıstık, benımde ınadına album album
bızde dıyoruz aralarıdna secıp cdyle goturup çıkarttıralım dıye, yoksa cd bozuluyo cızılıyo, bılgısayar çöküyo, bellege bı virüs bulasıo hersey gıdıyo, basımıza gelmedı değil vallaaaa yıne en guzel elıne alıp bakabılecegın bı albüm yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…