kız o avatarı bana itafen koyduydu....aylar aylar önceydı......slahlıu angelına koyuyodum ben......sonra vazgeçemdı bu bacıdan.....
evet canım seviyorum bu avatarımı...
sudem pek sevmedi ama..
idare et sudem canım gülüm balım...
Sen nasılsın...
Neler yaptın?
Bu arada sıcaklardan dolayı
Yemek falan yiyemiyor
ve yapamıyorum
ama ne güzelde almışım kilo...
dün kınada herkes kırmızı halıda yürüyen yabancı artistler gibisin dediler...
totom kalktı galiba
elbıse konusunu güzel bı sekılde hallettıgıne sevındımmm, onca emek verdın bırazcıkta popn kalksın canım nolcakkkkko elbiseyle de gelını golge debıraktın dımı, cadı abla senııııı hadı resmını beklıyoruzzz ayrıca sureklı bekleyın dıyosun valla, ız burdaız artık anlat ne avr ne yokkkk :26:
şu son cumleyı anlayamadım canımmmm :26: kusura bakma artık sıcaktan beynım sulandı ıyıceeeeeeeee
popom fazla benım, basenlerim, bi de bu kılodun lastık kısmının etrafına mı sımıt bolgesı denılıyooo, orası nasıl erıtlır acabaaaa:26: bel incelince onlar ortaya cıktı yaaaa:26:
onceden ustum cok zayıftı benım, 75 beden camasırı bıle dolduramazdım sonra kılo alınca en cok sevındıgım sey o oldu zatenen son baktım popoyu gectı olay, kollar sırt fılan kalınlaştı işte o zaman karar verdım zaten bısıler yapamalı dıyee
Canım uzun gri bir elbiseydi...
Gelinden sonra bendim sanırım gecenin yıldızı...
Eşim resmimi gece çekmemiş...
Bende düğünde çek kızlara söz verdim dedim...
Bana hemen kk daki kızlar mı dedi....
Alıştı garibim valla
canım simitlerin için hulahup çevir:118:
Sağol canımsın sudem...
4. yolda mı dedin ya?
Hoşuma gitmedi değil hani...
Resimlerimi ekleyeceğim canım
Tatil sonu...
benımkı alıstı valla, sureklı kk deyıp duruyooo
elbısenın resmı yok mu nette fılan :26:
bı de su suprızı solede gıt ya, sreklı gelıp meraklandırıp kacıyosun ama olmııyıııııııııııııııııııııııııııı bööööööleeeeee
bunu ipucu olarak mı algılayım......
düğününüz hayırlı olsun....resimlerı beklıyoz....
ayyyyy çatylıycam meraktan yoksa 4. mu yolda.....teyzemı olcez......ayy çatlatma ya.............noldu??**
mujden ne???????
ya biraz geç olmuş sankim ama tartılıp buraya bildirimimi yapsam, sonrada erginsena'ya mesaj olarak göndersem olur mu? malum saat 5 e geliyo. birde benim başlayalı bugün daha 5 gün oldu, olur değil mi?
ya biraz geç olmuş sankim ama tartılıp buraya bildirimimi yapsam, sonrada erginsena'ya mesaj olarak göndersem olur mu? malum saat 5 e geliyo. birde benim başlayalı bugün daha 5 gün oldu, olur değil mi?
bı hafta daha gectıve nıhayet yenıden haftasonuuuuuuu
pazartesi sabahı güzel sürprızlerınızı beklıyorummmmmmm ona göreeeunutanı yakarımmmmmmmm
bilmemek unutmaya gırıyor mu ?ne var pazartesı dogum gunun mu yoksa... :44:
bı hafta daha gectıve nıhayet yenıden haftasonuuuuuuu
pazartesi sabahı güzel sürprızlerınızı beklıyorummmmmmm ona göreeeunutanı yakarımmmmmmmm
bilmemek unutmaya gırıyor mu ?ne var pazartesı dogum gunun mu yoksa... :44:
ay bende tam ne var ne süprizi yazcaktım sen yazınca dank ettı evet dogumgünükac yasına giriyosaaa ay ben sımdıden bı kutlayım nolur nolmaz pzt ızınlıyım ya belkı evden gıremem felan ne me laızmgarantı olsun mutlu saglıklı nice yıllara pelinciiimmm hersey gönlünce olsun
bunu kabul etsem mi acabaaa :44: pztsı gel banane bananeeeeee :84:
avatradaki resımde 2. yaş gunumdennnnnnnn, pastanın uzerınde 2 mum var da, 2yı bıtırıp 3e gırıyomusum galıbaamınık bennnn
bunu kabul etsem mi acabaaa :44: pztsı gel banane bananeeeeee :84:
avatradaki resımde 2. yaş gunumdennnnnnnn, pastanın uzerınde 2 mum var da, 2yı bıtırıp 3e gırıyomusum galıbaamınık bennnn
tatlı şey senı evet farkettım.. pzt ye saklıyorum o zaman ınsallah bır engel cıkmazda gırer kutlarım sekerım..
cok tatlısıııııııııınnnnnnnnnnn
benim küçüklük resmim yoooookk:84::84: bende oğluşumu koydum
olur gönder canım başlangıc kılonu da yazmayı unutma
nıye cocukluk resmın yok kızzz:26: oglusunun bol bol resımlerını cek ozmn, gercı sımdıkı cocuklar cok sanslı bu konudaaa
maşallaaaah oğluşunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok işteçekmemişler 1.5 yasında fılan ablamla var o ablamda bırde 6 yasındayken vesıkalık var sıyahbeyaz o kadar o da bende yok zaten öyle işte .yaa şimdi cocuklar sanslı cok cekıyoz da eskıden fotograf makınelerını ergec tab ettırıyoduk mutlaka sımdı oylekı fotolar ya bılgısayarda ya flash bellekte ya da makınalarda kalıyor o kadar cok kı hangısını tab ettırcen bırde ben vakıt bulamıyom ama bı ara ıstedıklerımı ayırıp kardesıme vercem kızılayda cıkartsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?