benım kocişiminde yok oyle kucukluk fotoları, hatta dugunde sınevızyon gosterısı ıcın baya zorlanmıstık, benımde ınadına album album
bızde dıyoruz aralarıdna secıp cdyle goturup çıkarttıralım dıye, yoksa cd bozuluyo cızılıyo, bılgısayar çöküyo, bellege bı virüs bulasıo hersey gıdıyo, basımıza gelmedı değil vallaaaayıne en guzel elıne alıp bakabılecegın bı albüm yapmak
ayy evet ya benımde geldı basıma bı sürü onemlı resmım gıttıııııı hala yanarımkız hala kac yasına gırdıgınyazmadın ılla on kere sorcaz boyunu soruncada oyle yapmıstın kacmaz bendennnnn
Aaaaaaaaaay meraklıııııı, sen bızımle menunu paylasma kılonu paylasma, sonrada merak et herseyııııı yok oyle yagmaaaaaaaaaaaaaaaaa
hiç adetım değildir yaş saklamak, soylememek ama doğumgunumde yenı yasıma gırerken soylıycemmmmmmsen 81'liysen ben bıraz kucugum sendeeen oyle işteee
tahmin ettim zaten küçük oldugunu ivet 81 lıyım ben ablayım artık bıcok kişi içinhem ben saklamıyom yazsam burda bana kızarlar canımı cektırıyon yazm aburası dıyet topıgı dıye gecen gün öğl emenümü yazmıstım hem az oncede acayıp tatlı cıss götürdüm mideye sabahta tuzlu cısss aylardır yemedıgımden
cipssssssssssssss mi yedin kız yoksaaaaa bensiz hem deeeeeeeeeeanaaaaaaaam anaaaam nerelere gidem bennnnnnnn
nerden tahmın ettın kucuk oldugumu, gordun işte fotomu hıcte kucuk değilimcok fark yok aramızda 3 yas fılannnnn
3 yaş filan dıyo kardesım yasındasın o zaman kıssyok kızzz cıps yemeyom artık azalttım baya almeyon ne zamandır hem sabah sabah cıps mı yenır yaa pohaca yedım yaglı yaglıı 2 taneden azcık azdı
1.68 -1.70 gıbı bısı canımmm, bı kac kere olçtum hep farklı cıkıyooarada uzayıp kısalıyorum galıbaaa
ya aynıııı ben de salağa döndüm bi bende sanıyordum. senin yine küçük aralıklardaymış benim 4 cm falan ounuyor ama genelde 168,5 - 169,5 çıkıyor
kız sen ne tatlıymışsın öyle yerler seni
anaaaam herkes bı ıyı aksmalar bıle dılemeden kacmışşşşşşşşşşş
ben dıleyeyım barı herkese ıyı aksamlar , ıyı haftasonlarııııı
cerencım bugun yogundun sanırımmmmm, benı bıldırım konusunda motıve ettıgın ıcın sana da ayrıca cok tesekkur ederımmmmm
öpüyorum herkesiiii
iyi akşamlar herkese....
iyi haftasonları dılıyorum hepiciğinize....
çoğu gezmede olacak zaten.....herkese ıyı eğlenceler....
anaaaam herkes bı ıyı aksmalar bıle dılemeden kacmışşşşşşşşşşş
ben dıleyeyım barı herkese ıyı aksamlar , ıyı haftasonlarııııı
cerencım bugun yogundun sanırımmmmm, benı bıldırım konusunda motıve ettıgın ıcın sana da ayrıca cok tesekkur ederımmmmm
öpüyorum herkesiiii
:92: herkeslere merhabaaaaaaaaaaaaaaa :92:
dün akşam kocişimi şehir dışına gönderdim yıneee, sabah kalktım bı başımaaa, tartının basına gıttımmmmmmm ve bı de ne goreyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm; 7111111111111111111111111111111111111111111
2 akşamdır saat 7,30ta akşam yemegı faslımızı bıtırıyoruz, ıkı aksamdır bol yogurtla ıkı tane dolma yıyorummm, ben sıze dıyodum şu aksam yemeklerı basıma dert bı erken bıtırebılsemmm süper olcak dıye, cunu bızım yemek yıyısımız cogunlukla aksam 9, hatta haftada bır ıkı 10 bıle olabılıyooo :26: kocişimi aradım hemen mutlu haberı paylastım cunku ona da butun hafta dert yanmıstımm, aglamayana meme yok derler ya, benımkı de o hesap oldu galıbaaa
bu arada basşa onemlı bı hususu paylascam sızınle, hanı burda yazmıstım takvıye bısıler arıyorum dıyee, etkısını gormeden yazmıyım dedım ama yıne topıklerın bırınden tarcın&bal karısımını okumustum, bı kac gundur onu yapıyorum, her gece yatmadan ve sabah ac karnına tarcın&bal içiyorum, belkı onunda faydası olmuştur
akşamı erken kapatabılmemın mı faydası oldu yoksa bu karısım mı işe yaradı bılemıyorum ama karışıma devam edıcemkocişede dedım bundan sonra gec bıle olsa bana mutfakta yardım et yemegımız hep hazır olsun, aksam erken gelmeye calısıp hemen yemegımızı yıyıp o faslı kapatalım dedım, tamam yapalım dedı, umarım bu sözünü unutmazzzz
şimdi gelelim bildirimimize;
başlangıç: 79 kg
geçen hafta ve haftalardır :72,20
bu hafta :71
giden : 1.200
toplamda giden :8 kg
hedef :58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?