70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy evet ya benımde geldı basıma bı sürü onemlı resmım gıttıııııı hala yanarım kız hala kac yasına gırdıgınyazmadın ılla on kere sorcaz boyunu soruncada oyle yapmıstın kacmaz bendennnnn

Aaaaaaaaaay meraklıııııı, sen bızımle menunu paylasma kılonu paylasma, sonrada merak et herseyııııı yok oyle yagmaaaaaaaaaaaaaaaaa

hiç adetım değildir yaş saklamak, soylememek ama doğumgunumde yenı yasıma gırerken soylıycemmmmmm sen 81'liysen ben bıraz kucugum sendeeen oyle işteee

Son düzenleme:

tahmin ettim zaten küçük oldugunu ivet 81 lıyım ben ablayım artık bıcok kişi için hem ben saklamıyom yazsam burda bana kızarlar canımı cektırıyon yazm aburası dıyet topıgı dıye gecen gün öğl emenümü yazmıstım hem az oncede acayıp tatlı cıss götürdüm mideye sabahta tuzlu cısss aylardır yemedıgımden

cipssssssssssssss mi yedin kız yoksaaaaa bensiz hem deeeeeeeeee anaaaaaaaam anaaaam nerelere gidem bennnnnnnn

nerden tahmın ettın kucuk oldugumu, gordun işte fotomu hıcte kucuk değilim cok fark yok aramızda 3 yas fılannnnn

Son düzenleme:

3 yaş filan dıyo kardesım yasındasın o zaman kıss yok kızzz cıps yemeyom artık azalttım baya almeyon ne zamandır hem sabah sabah cıps mı yenır yaa pohaca yedım yaglı yaglıı 2 taneden azcık azdı

valla sabah mabah ben anlamammm, benım sbah kahvaltısında ıskender yeme kapasitem vardır ayıptır solemesıııı

sana aplaaaa diyebılır mıyım aplaaaaaaaa

1.68 -1.70 gıbı bısı canımmm, bı kac kere olçtum hep farklı cıkıyoo arada uzayıp kısalıyorum galıbaaa

ya aynıııı ben de salağa döndüm bi bende sanıyordum. senin yine küçük aralıklardaymış benim 4 cm falan ounuyor ama genelde 168,5 - 169,5 çıkıyor
kız sen ne tatlıymışsın öyle yerler seni

ben 1,68 den hesaplıyorum ama boyle bısıler hesaplamam gerektıgındeee :26: işi garantıye alalımmmm

ne tatlıymısım dımı ablasııııı ama hala tatlıyım bennnnn

apla sneın yasın kac acabaaaa, sen de buyuk musun bendenn sana da aplaaa dıyebılır mıyımmmm yoksa sen mı bana aplaa dıyeceksınnnn :26:

bu akşam fuara gidiyoruz kızlarr varmı bi isteğinizlunaparkta hepsine bincem bananeeeeeeeeeeee çocuklar büyüyene kadaar jetonlar benimmmneyse yaa bu hafta çok dikkat etmem lazım yine 1 haftam boşuna gitti gibi geliyo ama 4gündür yediklerimin yanıma kar kaldığını düşününcee yok yok boşa gitmedi diyorum haydin görüşürüz:79:

anaaaam herkes bı ıyı aksmalar bıle dılemeden kacmışşşşşşşşşşş
ben dıleyeyım barı herkese ıyı aksamlar , ıyı haftasonlarııııı

cerencım bugun yogundun sanırımmmmm, benı bıldırım konusunda motıve ettıgın ıcın sana da ayrıca cok tesekkur ederımmmmm

öpüyorum herkesiiii

Son düzenleme:

ayıpettin canım yaa herkez deme bari bak ben daha burdayım ,ya acaba benim yazdıklarım görünmüyomu sizde kimse neden bana hiç bişey yazmadı sbahtan beri arzu hariç valla gücencem ama haaa ,,yoksa 4 gün girmedim diye aranızdan attınızmı oy birliğiyle anlamadım valla ,yoksa kötü bişeymi yaptım size karşı inanınki şaştım sanki yokmuşum gibi geldi okuyorum okuyorum yok anam biride demediki hoşgeldin falan diye demekki haftasonu sendromu girdi herkeze neyse allahtan alınma güdüm yoktur yazmazsanız yazmayın ben kendime yeterim gacılar dermişimya olmuyo böyle tek başına ama anlıyorum herkezii bende herkeze yazamıyorum sonuçta neyse ii akşamlarr

Son düzenleme:
kimsecikler yorum yapmasada yine yaziciğim mönüyü
SABAH:bir dilim ekmek,peynir,rafadan yumurta,maydanoz,nane

ARA:iki ceviz,iki incir

ÖĞLE:çok küçük bir parça adana kebab,bol yeşillik domates,yarım lavaş

ara yok

AKŞAM:iki kaşık barbunya yemeği,iki kaşık közlenmiş patlıcan yoğurtlu,yoğurtlu çorba

ara:yok karpuz canım istedi bi türlü alamadım neyse yarın inşallah
sanki bugün karbonhidrattan zengin beslenmişim gibi

iyi akşamlar herkese....

iyi haftasonları dılıyorum hepiciğinize....

çoğu gezmede olacak zaten.....herkese ıyı eğlenceler....

sim kızlar
Ne haberiniz
Ben diyete devam ediyorum tatilde de

Ama biraz kaCırıyorum fazla oluyor Porsiyonlar
Hi. Kilo vermedim sanirim
inceledim sanki

senacım mesaj kutun dolu sanırım buaraya yazıyorum rezilliğimi

başlangıç:80
geçen hafta:67.5
bu hafta:69.1
gelen:1.6
toplamda giden:10.9
hedef:63
tatlım 2 hafta izindeydim.ve bu hale geldim.

aynı dertten müzdaribim, mesaj kutun dolu oldugu için buraya yazıyorum bildirimimi :)

başlangıç 75

geçen hafta 63.1

bu hafta 62

giden 1100 gr

toplamda giden 13000

hedef 56

sabah kahvaltısı=12.40

2d. ekmekle sucuklu yumurta

kk peynir

2zeytin

1haşlanmış yumurta

yeşil salata

1kaşk yoğurt

1 b. çay

aralarda pek çok su içtim

1 form çayı

akşamda

fırında köfte biber

yeşil salata

yoğurt

karpuz

kalktıktan 30dk sonra

meyve suyu

toplamda 3 litre su içtim yatarkende pekmezli süt içip yatıcam

[/B]

canım benim, unutmamışsın beni, teşekkür ederim, bgn bölge performans toplantılarımız vardı, avrupadan bizim godomanlarr geldii :) sabah 9 öğlen 3 arası aralıksız toplantıdaydım, kişiler sürekli deişti ama ben hep sabit kaldım
6 saat boyunca sürekli bi türkkçeden ingilizceye bi ingilizceden türkçeye çeviri yaptım bildiğin beynim sulandı :)
toplantı sonrası şubeye geçtim, siteyi actım ama yogunluktan bildirim bile yapamadım walla :)

buarada bebişim, biz nacizane, burda birbirmize destek olmak için varız, geçirdiğin sıkıntılı bi kaç günde accık motive edebildiysem seni ne mutlu bana, tebrik ederim cnm seni, walla yüzüm güldü bildirimini okurken :)

kolay değil, az değil, ismin maviyle yazılcak nerdeyse, vücudun duraklamaya girmesi normal, önemli olan o dönemi atlatabilmek ki sen bu dönemi şu an atlattın, sefaan olsun ohh ohhhh

buarada, bi insanı sevmek için, kendine yakın hissetmek için, o insanın yüzünü görmemiş olmak bile engel deilmiş.. canım arkadaşım benimmmmm seni cook seviyoom ben, keşke yollarımız kesişseymiş biyerlerde, bu zamanda senin kadar samimi içten şeffaf ve neşe dolu insan az bulunur.. gel bi kocaman sarıleem sana

bu arada, dolmalar işe yaramış :))

DOLMA RULZZZZZ :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…