70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yavv süregelen karşılıklı muhabbet varsa arada kaynamışsındır. olur böyle şeyler. hem sen o kadar çağırdın gittim topiğine baktım yorum yaptım kaç gün geçti hiç cevap yazmadın napayım ha napayım küsim mi ha küsim mi

ben senden tam 2 yaş küçüğüm aplacığım

hangi topiğim kız o okadar çok topiğim varki hangine cvb yazcamı şaşırmış durumdayım bakma işte yaw yazıyorum arada napiyim çok yoğunum

kızlarrr bu akşam kocamla oturduk konuştuk biraz gerilsektee sonunda kendimi onun kollarında buldum ağladımmm oda ağladı kıyamammmmm söz verdi bana bi daha böle sorun yaşamıcaz diye sonra yatagımıza gittik gerisi + 18 :92: su içmeye kalktım uykum dağıldıı siteye bakıyım dedim kocam uyandı napıyon diyo dedi kızlara barıştımızı sölüyorum manyakmısın kızım sen diyoo şimdi uzandı dizime yatıyoooo ayy çok seviyorumm kocamı nasıl boşancam dedim yaaa

ah canım yaa valla sorun neydi bilmiyorum ama çok sevindim aynen bende öyleyim yaa ne biliyim haddinden çok seviyorum galiba ne yaşarsak tartışırsak tartışalım çok kavga ettik ayrılamadık olmuyo ben onsuz oda bensiz yapamayız bunu biliyoruz ve vazgeçemiyoruz birbirimizden olmuyo,olmasında zati hepimizin aşkı daim olsun aynı evde beraber yaşlanmayı nasip etsin allahım bizlere

çok büyük şeyler değildi cnmm ama inat etmiştikkk evet sevgi böle bişey olsa gerekk allah kimseyi sevdiğinden ailesinden ayırmasın cnmm amin tşk ederim iyi dileklerin içinn kocamıda alıyım gidiyim yatmaya yarın görüşürz cnmm iii uykularrrrr

ii uykular canım yarın görüşürüz bizde yatalım artık bebişler uyumuşken bi uyuyalım bizde rahatça hadi schüsssss:80::80:

Günaydın kısçelerrr :76: Muhtemelen çalışanlarınız tatile çıkmıştır benim gibi c.tesi sürünerek işe gelen var mı bilmiyorum. İşkence resmeennn. Bu sabah tam tahıllı ekmekle yağsız accık kaşarlı tost yaptım.
Öğleden itibaren 1,5 günlük tatilime başlıcam umarım kg almam. Hepimize güzel bir gün olsun..

Son düzenleme:
hangi topiğim kız o okadar çok topiğim varki hangine cvb yazcamı şaşırmış durumdayım bakma işte yaw yazıyorum arada napiyim çok yoğunum

sölemem hangisi olduğunu ara bul şekerim. yoğunluğun beni ilgilendirmiyor. topik açıyorsan insanları da davet ediyorsan dönüp bakacaksın

çok sevindim :81: yuva kurmak kolay değil ki bozmak kolay olsun. umarım hep böyle devam edersiniz :109:

Ay bu çıtırlar zapzayıf olmuşlar aaa bi ben kaldım tombik tombik :82::82::82::82:

yalnız değilsin merak etme bi de ben tombik tombik :84:

var var olmaz olur mu sürünmek ki ne sürünmek şu önümdeki kavşağın tam ortasına düşmüşüm de arabalar üstümden geçi geçi vermiş geçi geçi vermiş gibi bir halde geliyorum saç baş rezil surat şiş üstbaş bir tarafta geliyorum. hem de hergün. hem de çalışmayı seven bir insan olarak. yok çalışmaktan soğuyorum gibi geliyor yani bilemiyorum bakalım sonumuz ne olacak

bende varıııımmm hemde 5 e kadar çalışıyorumya nasıl sinir birşey yaa bu cumartesi çalışmak bir de patron bütün hafta şirkete uğramaz cumartesi deli gibi koşturur hepimizineyse hepinize günaydın

gü naaay dıınnnnn kızlar gece yediklerimin listesini yazmıştım ama sızmış kalmışım bilgisayar kucağımda parmağım cevapla butonunun üstünde on kere gözümü açıp kafamı kaldırdım, on kerede de tıklayamamışım meğer mesajı topikte göremeyince anladım bu sabah fena coştum benim diyet falan yaptığıma kim inanır :101:

kalkınca: uzanıp alıp içmeye üşendiğim için bütün gece demlenmiş 300ml ödem çayı, su
kahvaltı: çay, 1 simit, 1 börek, 5 zeytin, devamında 3 küçük çikolata

durun durun sakin olun

günaydın kızlar iyi hafta sonları diliyorum sanıyorum herkes tatilde oh maşallah banada yarın tatil off denize gidelim diyor eşim bu sıcakta çekilirmi ya sabah yola çık akşam yorgun dön ben istemiyorum ama eşimle kardeşim ittifak kurmuş beni saf dışı etmeyi başardılar sonunda napim bi gölgede dinlenirim bende bana güneş ve sıcak yassak halbuki denizide ne çok severim ama sonuda yorgunluk olunca çekilmiyor şöle bir hafta kalacaksınki bi şeye benzzesin eh artık buna şükür eylülde inşallah bir kaç günlüğüne kaçarız bayramdan sonra

Ay bu çıtırlar zapzayıf olmuşlar aaa bi ben kaldım tombik tombik :82::82::82::82:
kqaçak nerdesin sen bakalım iyimisin babanla aran düzeldimi derslerin nasıl çabuk aramıza dön ve kilo vermeye kaldın yerden devam et senide çıtır görmek istiyoruz

ben varım canım sürünerek gelen garibanlardan biride benim üstelik mesaim akşam 9 a kadar devam Allahtan yarın tatil

barkinim canım barışmanıza çok sevindim ee kavgalrın sonu hep +18 le biter zati:92:
kaçaklar yavaş yavaş dönmeye başlamış hoışgeldin serpi yeni gelen arkadaşlar varsa onlarda hoş gelmişler
ayrıca kilo veren arkidişleri tebrik ediyorum veremeiyenlerde üzülmesin haftaya verirler inşallah aman bu topikte kim şişman kalmışki dimi ya hepimiz zayıflıcaz ama er ama geç olucak yada olucak başka yolu yok

Kızlar face im hacklendi, taşındığımız için uzun süre nete giremedim ve bla bla bir sürü aksilik..Ama hem üniversite kazandım hem de ailemle aram düzeldi...hemde çok iyi bi sefkilim var ...baya mutluyum yani anlayacağınız
Hele hele internetime kavuşmak daha iyi oldu...ben aldım yine 1-2 kilo birde eylülde tatile gitcez aaayyyy korkuyorum

aşkitom bitanem...aklım sende kalmıştı bir ara sorup durduk hepimiz seni ama nişhayet gelmişsin ve hayırlı haberlerinede çok sevindim....artık bırakma bizi gözümüz hep aradı seni...hoşgeldin

maşallah çok sevindim allah bidaha yaşatmasın ama genede ufak tefek böyle sorunlar hepimizde oluyor biliyorsun...ama bu krizlerden hep güçlenerek ve sevgi dolu çıkmak çok güzel oluyor accuk yıpranıyoruz ama her güzelin bir kusuru var demüüüüü

slm citir hatunlar ben geldim ins hatirlarsiniz beni bakiyorum da citirlar iyicene citir olmus :80::80::80:
hoş geldin kız nerelere kayboldunuz birden ...ama iyi oldu geldiğin öpüyorum hoşgeldin

senacım mesaj kutun dolu sanırım buaraya yazıyorum rezilliğimi

başlangıç:80
geçen hafta:67.5
bu hafta:69.1
gelen:1.6
toplamda giden:10.9
hedef:63
tatlım 2 hafta izindeydim.ve bu hale geldim.
hoşgeldin fıstık...okadar izinede 1,5 kg.de olsun boşver verirsin özlemiştik sizleri

kuşum hepimiz bazen duvara yazıyormuş gibi oluyoruz ama hepimizde okuyoruz merak etme...sadece yaz rehaveti var hepimizde parmak oynamıyor resmen ama hep okunuyor herkes...merak etmeyin

DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN FISTIK...yanılmıyorsam bugündü heralde değildiysede genede nice yıllara tatlım

maşallah maşallah allah hep yüzünü güldürsün inş.

ben varım canım sürünerek gelen garibanlardan biride benim üstelik mesaim akşam 9 a kadar devam Allahtan yarın tatil

Senin işin çok zormuş ya benim 1 de bitiyor. Bugün 1 saatlik izin aldım 12 de kaçıcam Allah'ın izniyle

H.içi bişey yapmadığından h.sonu eziyete devam ediyor demek ki Allah sabır versin patronla çalışmak ayrı bir derttir öyle tahmin ediyorum bizim müdür de kendini patron sanıyor da

Pazar günü iyi bir dinlensen eminim ki birşeyin kalmaz evli misin bilmiyorum evliysen h.sonu tatilinde yoktur senin.
Evli, çocuklu olup bir de çalışanlara Allah sabır versin nasıl bir koşuşturmadır o. Ev toplu olacak, işyerinde işlerini yapıcaksın gerekirse mesai kalcaksın, eve gel ütü, yemek, çamaşır vs. bide h.sonları hem kendi ailene hem eşinin ailesine git görüş, kocanla ilgilen zor zanaat

aşkitom benimkilerde tutturdu yarın denize gidelim diye...bende senin gibi sıcak ve denizin soğuğuna vede güneşlenmeye gelemiyorum..çünkü tansiyonum yükseliyor,denize girsem ertesi gün böbreğimden dolayı sancılanıyırum,güneşlensem fenalık geliyor...en güzeli kamelyada gölgede oturup bişeyler içiyorum ve çocukları takip ediyorum veeeee tabikide adamcağızımıbensiz nörüyo diyene fenayım demüüüüü

benden bahsetmişsin tatlım...aynende evliyim,çalışıyorum,2 tane oğlum var kocaman bide eşim...haftasonu hafta içi herkes benim gözüme bakıyor ne yapıcam diye ev işleride cabası...ama olsun insan eşini çocuklarını ve işinide seviyorsa bir kolayını bulup düzen oturtuyor allah eksikliklerini göstermesin

kızlar ben bir koşu kahvaltımı edeyim saçıma kına sürüp geleyim...bekleyin açık görünücem bugün burdayım,gelene kadar ara ara bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…