ayıpettin canım yaa herkez deme bari bak ben daha burdayım ,ya acaba benim yazdıklarım görünmüyomu sizde kimse neden bana hiç bişey yazmadı sbahtan beri arzu hariç valla gücencem ama haaa ,,yoksa 4 gün girmedim diye aranızdan attınızmı oy birliğiyle anlamadım valla ,yoksa kötü bişeymi yaptım size karşı inanınki şaştım sanki yokmuşum gibi geldi okuyorum okuyorum yok anam biride demediki hoşgeldin falan diye demekki haftasonu sendromu girdi herkezeneyse allahtan alınma güdüm yoktur yazmazsanız yazmayın ben kendime yeterim gacılar dermişimya olmuyo böyle tek başına ama anlıyorum herkezii bende herkeze yazamıyorum sonuçta neyse ii akşamlarr
ben 1,68 den hesaplıyorum ama boyle bısıler hesaplamam gerektıgındeee :26: işi garantıye alalımmmm
ne tatlıymısım dımı ablasııııı ama hala tatlıyım bennnnn
apla sneın yasın kac acabaaaa, sen de buyuk musun bendenn sana da aplaaa dıyebılır mıyımmmmyoksa sen mı bana aplaa dıyeceksınnnn :26:
yok yavv süregelen karşılıklı muhabbet varsa arada kaynamışsındır. olur böyle şeyler. hem sen o kadar çağırdın gittim topiğine baktım yorum yaptım kaç gün geçti hiç cevap yazmadın napayım ha napayım küsim mi ha küsim mi
ben senden tam 2 yaş küçüğüm aplacığım
kızlarrr bu akşam kocamla oturduk konuştuk biraz gerilsektee sonunda kendimi onun kollarında buldum ağladımmm oda ağladı kıyamammmmm söz verdi bana bi daha böle sorun yaşamıcaz diye sonra yatagımıza gittik gerisi + 18:92: su içmeye kalktım uykum dağıldıı siteye bakıyım dedim kocam uyandı napıyon diyo dedi kızlara barıştımızı sölüyorum manyakmısın kızım sen diyoo şimdi uzandı dizime yatıyoooo ayy çok seviyorumm kocamı nasıl boşancam dedim yaaa
ah canım yaa valla sorun neydi bilmiyorum ama çok sevindim aynen bende öyleyim yaa ne biliyim haddinden çok seviyorum galiba ne yaşarsak tartışırsak tartışalım çok kavga ettik ayrılamadık olmuyo ben onsuz oda bensiz yapamayız bunu biliyoruz ve vazgeçemiyoruz birbirimizden olmuyo,olmasında zati hepimizin aşkı daim olsun aynı evde beraber yaşlanmayı nasip etsin allahım bizlere
çok büyük şeyler değildi cnmm ama inat etmiştikkk evet sevgi böle bişey olsa gerekk allah kimseyi sevdiğinden ailesinden ayırmasın cnmm amin tşk ederim iyi dileklerin içinn kocamıda alıyım gidiyim yatmaya yarın görüşürz cnmm iii uykularrrrr
hangi topiğim kız o okadar çok topiğim varkihangine cvb yazcamı şaşırmış durumdayım bakma işte yaw yazıyorum arada napiyim çok yoğunum
kızlarrr bu akşam kocamla oturduk konuştuk biraz gerilsektee sonunda kendimi onun kollarında buldum ağladımmm oda ağladı kıyamammmmm söz verdi bana bi daha böle sorun yaşamıcaz diye sonra yatagımıza gittik gerisi + 18:92: su içmeye kalktım uykum dağıldıı siteye bakıyım dedim kocam uyandı napıyon diyo dedi kızlara barıştımızı sölüyorum manyakmısın kızım sen diyoo şimdi uzandı dizime yatıyoooo ayy çok seviyorumm kocamı nasıl boşancam dedim yaaa
Ay bu çıtırlar zapzayıf olmuşlar aaa bi ben kaldım tombik tombik :82::82::82::82:
Günaydın kısçelerrr :76: Muhtemelen çalışanlarınız tatile çıkmıştır benim gibi c.tesi sürünerek işe gelen var mı bilmiyorum. İşkence resmeennn. Bu sabah tam tahıllı ekmekle yağsız accık kaşarlı tost yaptım.
Öğleden itibaren 1,5 günlük tatilime başlıcam umarım kg almam. Hepimize güzel bir gün olsun..
Günaydın kısçelerrr :76: Muhtemelen çalışanlarınız tatile çıkmıştır benim gibi c.tesi sürünerek işe gelen var mı bilmiyorum. İşkence resmeennn. Bu sabah tam tahıllı ekmekle yağsız accık kaşarlı tost yaptım.
Öğleden itibaren 1,5 günlük tatilime başlıcam umarım kg almam. Hepimize güzel bir gün olsun..
kqaçak nerdesin sen bakalım iyimisin babanla aran düzeldimi derslerin nasıl çabuk aramıza dön ve kilo vermeye kaldın yerden devam et senide çıtır görmek istiyoruzAy bu çıtırlar zapzayıf olmuşlar aaa bi ben kaldım tombik tombik :82::82::82::82:
ben varım canım sürünerek gelen garibanlardan biride benim üstelik mesaim akşam 9 a kadar devam Allahtan yarın tatilGünaydın kısçelerrr :76: Muhtemelen çalışanlarınız tatile çıkmıştır benim gibi c.tesi sürünerek işe gelen var mı bilmiyorum. İşkence resmeennn. Bu sabah tam tahıllı ekmekle yağsız accık kaşarlı tost yaptım.
aşkitom bitanem...aklım sende kalmıştı bir ara sorup durduk hepimiz seni ama nişhayet gelmişsin ve hayırlı haberlerinede çok sevindim....artık bırakma bizi gözümüz hep aradı seni...hoşgeldinAy bu çıtırlar zapzayıf olmuşlar aaa bi ben kaldım tombik tombik :82::82::82::82:
maşallah çok sevindim allah bidaha yaşatmasın ama genede ufak tefek böyle sorunlar hepimizde oluyor biliyorsun...ama bu krizlerden hep güçlenerek ve sevgi dolu çıkmak çok güzel oluyor accuk yıpranıyoruz ama her güzelin bir kusuru var demüüüüükızlarrr bu akşam kocamla oturduk konuştuk biraz gerilsektee sonunda kendimi onun kollarında buldum ağladımmm oda ağladı kıyamammmmm söz verdi bana bi daha böle sorun yaşamıcaz diye sonra yatagımıza gittik gerisi + 18:92: su içmeye kalktım uykum dağıldıı siteye bakıyım dedim kocam uyandı napıyon diyo dedi kızlara barıştımızı sölüyorum manyakmısın kızım sen diyoo şimdi uzandı dizime yatıyoooo ayy çok seviyorumm kocamı nasıl boşancam dedim yaaa
hoş geldin kız nerelere kayboldunuz birden ...ama iyi oldu geldiğin öpüyorum hoşgeldinslm citir hatunlar ben geldim ins hatirlarsiniz beni bakiyorum da citirlar iyicene citir olmus :80::80::80:
hoşgeldin fıstık...okadar izinede 1,5 kg.de olsun boşver verirsin özlemiştik sizlerisenacım mesaj kutun dolu sanırım buaraya yazıyorum rezilliğimi
başlangıç:80
geçen hafta:67.5
bu hafta:69.1
gelen:1.6
toplamda giden:10.9
hedef:63
tatlım 2 hafta izindeydim.ve bu hale geldim.
kuşum hepimiz bazen duvara yazıyormuş gibi oluyoruz ama hepimizde okuyoruz merak etme...sadece yaz rehaveti var hepimizde parmak oynamıyor resmen ama hep okunuyor herkes...merak etmeyin
ayıpettin canım yaa herkez deme bari bak ben daha burdayım ,ya acaba benim yazdıklarım görünmüyomu sizde kimse neden bana hiç bişey yazmadı sbahtan beri arzu hariç valla gücencem ama haaa ,,yoksa 4 gün girmedim diye aranızdan attınızmı oy birliğiyle anlamadım valla ,yoksa kötü bişeymi yaptım size karşı inanınki şaştım sanki yokmuşum gibi geldi okuyorum okuyorum yok anam biride demediki hoşgeldin falan diye demekki haftasonu sendromu girdi herkezeneyse allahtan alınma güdüm yoktur yazmazsanız yazmayın ben kendime yeterim gacılar dermişimya olmuyo böyle tek başına ama anlıyorum herkezii bende herkeze yazamıyorum sonuçta neyse ii akşamlarr
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN FISTIK...yanılmıyorsam bugündü heralde değildiysede genede nice yıllara tatlımhatırlatırım ben sanaaaakocişim sehır dısında oldugu ıcın sefkate ıhtıyacım var galıbaa
neysekı dogumgunum musasebetıyle ınşşş yarın sabaha burda olcak tekrardannn
tesekkur ederım :78: mınıkken tatlıymısım işte boylee ama değişmeyen tek şey guluşum olmuş galıbaa
maşallah maşallahKızlar face im hacklendi, taşındığımız için uzun süre nete giremedim ve bla bla bir sürü aksilik..Ama hem üniversite kazandım hem de ailemle aram düzeldi...hemde çok iyi bi sefkilim var ...baya mutluyum yani anlayacağınız
Hele hele internetime kavuşmak daha iyi oldu...ben aldım yine 1-2 kilo birde eylülde tatile gitcez aaayyyy korkuyorum
aşkitom bitanem...aklım sende kalmıştı bir ara sorup durduk hepimiz seni ama nişhayet gelmişsin ve hayırlı haberlerinede çok sevindim....artık bırakma bizi gözümüz hep aradı seni...hoşgeldin
ben varım canım sürünerek gelen garibanlardan biride benim üstelik mesaim akşam 9 a kadar devam Allahtan yarın tatil
bende varıııımmm hemde 5 e kadar çalışıyorumya nasıl sinir birşey yaa bu cumartesi çalışmak bir de patron bütün hafta şirkete uğramaz cumartesi deli gibi koşturur hepimizi neyse hepinize günaydın
var var olmaz olur mu sürünmek ki ne sürünmek şu önümdeki kavşağın tam ortasına düşmüşüm de arabalar üstümden geçi geçi vermiş geçi geçi vermiş gibi bir halde geliyorum saç baş rezil surat şiş üstbaş bir tarafta geliyorum. hem de hergün. hem de çalışmayı seven bir insan olarak. yok çalışmaktan soğuyorum gibi geliyor yani bilemiyorum bakalım sonumuz ne olacak
aşkitom benimkilerde tutturdu yarın denize gidelim diye...bende senin gibi sıcak ve denizin soğuğuna vede güneşlenmeye gelemiyorum..çünkü tansiyonum yükseliyor,denize girsem ertesi gün böbreğimden dolayı sancılanıyırum,güneşlensem fenalık geliyor...en güzeli kamelyada gölgede oturup bişeyler içiyorum ve çocukları takip ediyorum veeeee tabikide adamcağızımıgünaydın kızlar iyi hafta sonları diliyorum sanıyorum herkes tatilde oh maşallah banada yarın tatil off denize gidelim diyor eşim bu sıcakta çekilirmi ya sabah yola çık akşam yorgun dön ben istemiyorum ama eşimle kardeşim ittifak kurmuş beni saf dışı etmeyi başardılar sonunda napim bi gölgede dinlenirim bende bana güneş ve sıcak yassak halbuki denizide ne çok severim ama sonuda yorgunluk olunca çekilmiyor şöle bir hafta kalacaksınki bi şeye benzzesin eh artık buna şükür eylülde inşallah bir kaç günlüğüne kaçarız bayramdan sonra
kqaçak nerdesin sen bakalım iyimisin babanla aran düzeldimi derslerin nasıl çabuk aramıza dön ve kilo vermeye kaldın yerden devam et senide çıtır görmek istiyoruz
ben varım canım sürünerek gelen garibanlardan biride benim üstelik mesaim akşam 9 a kadar devam Allahtan yarın tatil
barkinim canım barışmanıza çok sevindim ee kavgalrın sonu hep +18 le biter zati:92:
kaçaklar yavaş yavaş dönmeye başlamış hoışgeldin serpi yeni gelen arkadaşlar varsa onlarda hoş gelmişler
ayrıca kilo veren arkidişleri tebrik ediyorum veremeiyenlerde üzülmesin haftaya verirler inşallah aman bu topikte kim şişman kalmışki dimi ya hepimiz zayıflıcaz ama er ama geç olucak yada olucak başka yolu yok
benden bahsetmişsin tatlım...aynende evliyim,çalışıyorum,2 tane oğlum var kocaman bide eşim...haftasonu hafta içi herkes benim gözüme bakıyor ne yapıcam diye ev işleride cabası...ama olsun insan eşini çocuklarını ve işinide seviyorsa bir kolayını bulup düzen oturtuyorSenin işin çok zormuş ya benim 1 de bitiyor. Bugün 1 saatlik izin aldım 12 de kaçıcam Allah'ın izniyle
H.içi bişey yapmadığından h.sonu eziyete devam ediyor demek ki Allah sabır versin patronla çalışmak ayrı bir derttir öyle tahmin ediyorum bizim müdür de kendini patron sanıyor da
Pazar günü iyi bir dinlensen eminim ki birşeyin kalmaz evli misin bilmiyorum evliysen h.sonu tatilinde yoktur senin.
Evli, çocuklu olup bir de çalışanlara Allah sabır versin nasıl bir koşuşturmadır o. Ev toplu olacak, işyerinde işlerini yapıcaksın gerekirse mesai kalcaksın, eve gel ütü, yemek, çamaşır vs. bide h.sonları hem kendi ailene hem eşinin ailesine git görüş, kocanla ilgilen zor zanaat
sen varken tatlımcım yanlış hatırlamıyorsam ya 70 yada 69 dum kuşum...bayağı gitmiş...ama 2 ileri 1 geri tabiiiii...65 de bayağı takılı kaldım bide 67 deKaç kilo verdin ben yokken bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?