70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen varken tatlımcım yanlış hatırlamıyorsam ya 70 yada 69 dum kuşum...bayağı gitmiş...ama 2 ileri 1 geri tabiiiii...65 de bayağı takılı kaldım bide 67 de

HELAL OLSUUUUUN SANAAAAA Ayy bende insem de bende takılsam...ama yoook gerçekten dersimi aldım bomba gibi geliyorum şu an ilk hedef 70 çok özlemişim yaaauuu

Amin göstermesin tabi. Allah güç, kuvvet versin o duruma gelince insan alışıyor sanırım. İki ablam var ikisinde de durum aynı onlardan gördükçe evlilikten korkuyorum biraz miskin ve keyfine düşkün biriyim de

Bu arada bugün için yarım saat 1 saat erken çıkmak için istediğim izni bana çok gören müdürüm bu saat oldu hâlâ gelmedi.
Dedikodusunu yapasım geldi Trakyalılık damarı işte napceniz Hoşgörün beni

Son düzenleme:
Gunaydııınnnn.....

Ben regl sahasına gırmıs bulunuyorum bugun yarın gelıcek gıbı... :97:
dun 15:45 den sonra lokma yemememe ragmen 200 gr artı gorunuyorum.. karnımda bıraz şiş zaten..
yuzumde pırtlamış bır sıvılce.. anlasılan regl den kurtulamıcam ramazana kadar.. neyse barı borcum olmaz hıc olmazsa ramazanda ınsallah ılk gunune kadar bıtmıs olur.. :97:

Bu arada ramazanda ezan 9 a gelıyor nerdeyse ben 5 te yemegımı bıtırıken sımdı mecbur o saate yıcem, acaba nasıl olucak kılo verebılcem mı.. sahurda da yemıyorum zaten hıcbırzaman.. :44:
anam o duzende kılo gıtmezse koca 1 ay boş geçicek neyse bakalım sevabından yana susacaz artık...

bekarken bende öyleydim,ama evlenince zevkle yapıyorsun bazen isyan ediyorum neden herşeyi ben yapmak zorundayım diye ama sonra alışıyorsun şekerimcim

Merhaba Charm :)
Geçen yıl da geç okunuyordu ben sahurda 1 etimek biraz peynir şekersiz çay içip yatıyordum. İftarda da yarım kase çorba ton balıklı salata veya tavuklu salata veya azıcık sebze yemeklerinden yiyordum ekmeksiz 7 kg falan vermiştim.
Canım çok tatlı isterse de dondurma yiyordum hem mideyi çalıştırıyor diye. O zaman bayağı kg vermiştim ama kışın olumsuz bi kaç şey yaşadım saldım kendimi aldım bütün kilocukları :) İmkanın olursa iftardan sonra yarım saat bir saat yürüsen verirsin bence. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Ağustosun sonunda doğum günüm var o gün rahat bi elbise giymek ve sevdiklerimle bol bol resim çekinmek istiyorum :) Şimdi iğrenç çıktığımdan resim çekinemiyorum. Hayalim bu :)
İnş. sende verirsin hemencecik Burası benim için acaip bir motive kaynağı oldu.
Bi arkadaşım para vererek kendine diyet koçu tutmuştu. Kadınla msnden yazışıyorlardı kadın ne yiyip yemeyeceğini falan söylüyordu parasal bi ilişki burdaki herkes çok iyi niyetli ve birbirinin duygularından anlıyor. Kilosu fazla olmayan insanlar bizim yaşadıklarımızı bilmez çünkü. Ayy amma yazdım

gidip kınamı hazırlayıp süreyim,sonrada çocuk odası,yatak odası,koridorların halılarını yuvarlayıp kaldırayım...haftaya 30 unda tatile çıkıcam ya duvara dikeyim gelince yıkamaya vericem...mutfakla salonun halısınıda perşembe yada cuma toplarım çünkü oraları çok kullanıyoruz daha erken...öptüm gelicem anacııııımmmmmm bekleyin(birisi dermişki çokda umrumdaydı gelmen banane)

Aaaa çok ayıp sen annesin anneye öyle şey denmez Ben 12 de çıkıyorum kefgen'e gidicez bakalım 1,5 günde olsa işin stresini atarız. Sen geldiğinde ben olamıcam Çook kolay gelsin. :)

hıııı dinlenirim pazar günü ben hangi pazar dinlenmişim? her pazar herkes beni ayağına bekler. gitmeyince surat yaparlar. bir kişi bile bir pazar benim ayağıma gelmez ama. annem çağırır, nişanlımla zaten olabildiğince görüşmeye can atıyorum, ananem bin tane laf eder gelmedimi mi bu hafta diye, giderim yine hizmet. tatildeki insanlara hizmet ederim haftanın 6 günü çalışan biri olmamın önemi yok. bir kişi de demez ya bu kızın işi gücü vardır temizliği vardır yıkanacak çamaşırı vardır yapacak işleri vardır demez kimse. herkes full ilgi bekler. mecbur bütün işlerimi akşam iş çıkışı yapmaya çalışırım. her akşam da bir işim çıkar. bu aralar çok saldığım için, kepaze edilmiş saçım ve hala üzerime yapışık dolaştığım yağlarım yüzünden kendimi iyi hissetmek adına kaşımı gözümü tırnaklarımı bari şekle sokayım diye dolanıyorum kuaförlerden güzellik salonlarından medet umuyorum. halbuki saçımı taradığım bile yok. üstüm başım eski ne zamandır yeni şey (özellikle pantolon) almıyorum aldığım body-tshirt giymiyorum. saçımı yıkayıp ıslak yatıyorum sabah kalktığım gibi işe.. ama temizlik ve bakım had safhada neyse ya da çeyizcileri geziyorum, aileden birine birşey lazımsa onu araştırıyorum, e zaten ben işten çıkıp çarşıya pazara gidesiye kadar akşam 19-19:30 oluyor. akşam geç gelmiş oluyorum. birşeyler yiyim duş alayım sabah bıraktığım dağınıklığı toplayım. arkadaşımın o günkü iş hayatını dinleyim çamaşır makinesinin başında sıra bekleyim yakalayabilirsem çamaşır yıkayım duş alayım zaten gece oluveriyor. bi de yorgunlukla oturduğum yerde kalmalarım yok mu kaldırabilene aşkolsun cumartesileri işten çıktığım gibi yola düşüyorum. herkes geziyor piknik falan yapıyor uyuyor dinleniyor güneşleniyor. bi ben koşturuyorum böyle. kimse de gel bak şuraya gidelim bi kafa dağıt demiyor. annem çağırdı iş çıkışı atla gel mutfağı temizle ben çok yoruldum diye, gidecektim, aradı azönce tamam buraya gelmene gerek kalmadı dedi, nasıl yani dedim keyifle, yengenlere geç direkt, yarın yengenlerde toplanıcaz ona yardım et dedi. tamam odaya uğrayıp üst baş alır öyle geçerim diyorum geç kalma çabuk geç diyor yani benim her haftasonum böyle geçiyor. çoğunlukla biriciğimle buluşmak için yollarda.. ama bu gözümde yok seve seve gidiyorum. hoş geçen hafta o gelsin istedim kıyamet koptu yüzükleri attık neyse sonra geri taktık bunun için bile yol gittim geldim yani eğer evli olsaydım otururdum evimde. zaten kocam yanımda olurdu, ailem de her pazar yanına beklemezdi evli barklıyım diye, kendi çamaşır makinem olurdu istediğim zaman kullanabileceğim sıra beklemeyeceğim, istersem gezerdik istersem uyur dinlenirdik pazarları. alışmış kudurmuştan beterdir ben koşturmadan içim rahat etmez kendime iş çıkartır dururum yorarım illa. ama bekar değil de evli olsaydım öyle olurdu işte. ha çocuk olursa ki kısma girmeyeyim o başlı başına bir zanaat.. (ben yine kendimi dert yanarken mi buldum neden böyle oluyorum ya bu aralar çok doluyum herhalde)

Ay bu çıtırlar zapzayıf olmuşlar aaa bi ben kaldım tombik tombik :82::82::82::82:

cnm nerelerdesin yaaa kaçakkkk

saol cnm tşk ederimmm

tşk ederim cnm

cnm çok sevindim senin adınaaaaa

saol aşkitom benimmmmmm

tünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr koca işte oğlşta halasıyla denize gittiiii benim gidesim yok yarın gitcem hem kuaför işim var biraz yırtma yapıştırma evi toplayım temizlik yapcam memelekettem teyzem gelmiş ananeme geçerim akşam gene diyet yan gel yat osman oldu

kızlar beni uuzun zamandır 75 civarı tartan bozuk ya da enerjisi yetersiz tartım, bu sabah 73.8 tarttı. bu normalde ne kadara tekabül ediyor emin olamadığımdan bildirim yine yapamıyorum bir ara yağ ölçerde tartılabilirsem yazacağım inşallah ama sonuçta vermişim

biri beni durdursun ya gıcık oluyorum kendime forumda bir ağlama duvarı topiği güzin abla topiği falan filan bir şey yok mu oraya terfi edeyim ben

sağol güzelimmmm...
kız sen 70 mi oldun bakimmmmmmm aman da amannnn

kız o 1 ay önceydı topiği okumadığın nası belli oluyo....

sunden berı zırlıyom 72 lerdeyım dıye....neyse bugun 71 lere düşmüşüm.....cumayı iple çekicem.....

ayy bu ünlüler ne zevksiz insanlar ya..........

billur kalkavann evını gezıyolar felaket ya ev..............

o kadar kalabalık akrışık o kadar abrtı ki....her yer kedılı bıblo....figur...vırı zıvır...............ıyyyyyyyyy bakerken içim karardı...........

ev dediğin şöyle göz yormuycak dinlerdıkcek senı....baktıkça sakınleşcen.........insan evıne dınlenmeye gelıyo........

ayy neyse zevk meselesı ......eleştirmeye gelmez.....ama benım tercııhm sadelıkten yanadır..........sade ve şık olsun......

biri beni durdursun ya gıcık oluyorum kendime forumda bir ağlama duvarı topiği güzin abla topiği falan filan bir şey yok mu oraya terfi edeyim ben

canım yokm u senın arkadaşların kankılerın.....

sen nerdesın de böyle yalnızsın....

ben anneme de gıtsem kayannama da gıtsem kankalarımla buluşurum....

ya da burda eşimde olsa gıder buluşurum.....kışın olsa ya tiyatro ya sinema ya giderız.....

yazın avm lere gıdip ye içö alışveriş.....kendıme bişey almasamda yegenlerıme hedıye alırım o bıle benı acaıp mutl eder.....indiirmlerı takıp ederım yegenıme çok kalıtelı kıyaftelerı cok uyguna alırım......3 yaşına gırecek kız çok tatlı.....ona alırken sqankı kendı cocuguma alıyo gıbı mutlu olurum....

evet bekarkende evlıykende beklentı hep olur.....annenın vs...herkesın beklentısı v ardır.....merak etme evlenınce de cok sey beklerler...bu sefer kayınvalıde beklıycek....gelsın iş yapsın hedıye alsın......ama baştan nasıl alıştıırısan öyle gıdıyo söyleyım...

ben yenı evlendıgımde kaynanm bana halı çırpalım dedı....ben bu yaşıma kadar çırpmadım çırpmam dedım.....ılk ve son teklıfı oldu....ama yenı evlıyım dıye kalp lkırmayım desem alttan alsaydım.....4 senedır halı çıprıyo olurdum....

mesela bayram ıcın 3 gun kaynanama gıderdım eltımın bayram hazırlıgını bana yaptırmaya çalışırdı......halbukı eltım ev hanımı ben calısıyom 3 gunluk bayrama gııdyom......kaynanamın bayram hazırlıgına yardım ettım eltımınkıne elımı surmedım.....o gun bu gunbı da teklıf edemedı......

yanı sana söyluycem kendını nasıl kabullendıırısen öyle kalır.....o öyle biri derler.....öyle kabul ederler......kaynanama gııdnce ayarlıyom kankalarımla buluşuyom......evde kös kös te oturablıırm.....ha buylaşıgını vs tabı yapıyom.....ama her şey ölçülü....sonuçta bende 3-5 gunluge gıdıyom benımde dınlenmeye ıhtıyacım var....

adamlara dikkat etmek lazım cıvıl cıvıl kısların içinde gerçi gözü benden başkasını görmez yaamma yaptım he azcık abartımı oldu neyok canım görmez tabi benden başkasını bu cüsseyle önüne sper olunca adamcağız nasıl görsün dimi

bekarken bende öyleydim,ama evlenince zevkle yapıyorsun bazen isyan ediyorum neden herşeyi ben yapmak zorundayım diye ama sonra alışıyorsun şekerimcim
gönüllü köleler oluyoruz

Allahtan rahatsızsın yoksam bütün ev kalkacak maşallah sana ya nazar değmesin

herkes mideye kelepçe taktırıyor bizde senin çeneyemi taktırsakkiaman konuş canım konuş orda sus burda sus aaaa ne bu ya dök içini canım benim ben dinlemeyi severim gerçi burda okumayı severim daha uygun düşerdi ya neyse benimde çene seninkini aratmaz yani canımız sağolsun hıh

kızın gözünü korkuttunuz heevlenmiyecek bak sonra ama haklısın yaşasın kadın dayanışması:79:

kızın gözünü korkuttunuz heevlenmiyecek bak sonra ama haklısın yaşasın kadın dayanışması:79:

kız benım kaynana dünya iyisidir normalde düşün o bile böyle beklentıye sahp benden duvar silmemı bıle beklerdı ama ben yıne aynı tavır sılmem.....kendı duvarımı bıle kadına sıldırıyom.....bı de mesela eltim ev hanımı olduğu halde yapmaz.....ama benım yapmamı ister.....ama ben de yapmam tabi....sonuçta 3-5 gunluk bayrama gıdıyom ....onuda temızlık yapıp gunlerce vucudum perişan mı gezıyım....kurbanda etını felan oturu hallederım mısafırlerını elımden geldııgnce agırlarım o da yeter yani....da napıyım....

merkaba kızlar ben geldimmm tatilden ohhh evimdeyim artık evim evim güzel evimmm..... diyet bozuldu tabi tatildeee kaldığım yerin 3 kilo fazlasıyla devam edecem ramazan geliyooo ne yiyozz ne içiyozzz varmı açıklamalar geçmişi çok okuyamadım bayağı birkmiş.......

dedim ya her akşam ben de çarşı pazar yapıyorum. çevremdekilerin ihtiyaçlarını tespit edip onlar için dükkan dükkan dolaşmak araştırmak hoşuma gidiyor. eskiden çok geniş çevrem vardı ama sadece birkaç kişiyle zamanımı paylaşırdım. o bir kaç kişi hayatta unutamayacağım kazıklar attıkları için artık hiç kimseyle görüşmüyorum. ezeli arkadaşlarımla da nişanlım rahatsız oluyor önyargıyla yaklaşıyor diye diye görüşmüyorum. ben kendim sinemaya tiyatroya gitmeye bayılırım hep de böyle olmuştur yanıma kimseyi aramam kendime yeterim bazen yanımdakilere ben şuraya gidiyorum hadi sizi de götüreyim derdim öyle giderdik. ama artık nişanlımsız bir yere gitmiyorum. onunla buluşunca da bir yere gittiğimiz yok artık. hobilerime de zaman ayıramıyorum. fotoğraf çekerdim artık hevesimin içine ettiler. yağlıboya yapardım malzemeler herşey tamam ama ona ayıracak zaman, huzur, çalışma alanı lazım. online eğitim sitelerine takılırdım ama artık kafam bir şey almıyor. yarım kalan sayısız kitap var birini bile bitiremiyorum. oda arkadaşımla 2-3 aydabir dışarıda buluşuyoruz. ama o zaten hep ablasıyla buluşuyor. benim kardeşim de yok. ay neyse yaaa....... yarın nişanlım ve ailesi bize geçiyorlar benim 3de çıkıp giyecekler ayarlayıp yengeme gitmemm lazım o da ancak bürodan çıkar yardım ederim. ama kaç gündür boş boş oturuyorum şu masada, deliye döndüm, az önce şu saat oldu kocca bir yabancı proje geldi ortak şirketten. pazartesiye istiyorlar şaka mı bu??? ben gerçekten bahtsız bedeviyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…