70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eeeeey kk topişleriiii! ilk hedefiniz zayıflamak, ikinci hedefiniz veletlerinize kardeş doğurmak olsun :88: demedi demeyin

foruma pek giremiyorum ama 80 ile başladığım diyetim 3 haftada 3 kilo vererek devam ediyor. Sabır , ya sabır.....

valla susarım susarım açılınca bi açılıyorum allah muhafaza ya belenay sorma bu aralar iyi değilim sanırım aileme çok kırılıp sinirlendim nişanlımla da saçma sapan tartışma yaşayınca iyice dengem şaştı bu hafta beni dinlemek istemen ne büyük incelik çok sevindim. ben zaten dökülünce dinleseniz de dinlemeseniz de dökülür hale geldim üç gündür nişanlımın ailesini kendi ailemden daha kafadengi bulduğum için pek gözüm korkacak bir şey yok. asla benden gelin hizmeti istemezler aksine ben yapmaktan yardımcı olmaktan memnun olurum. çok biraraya gelmiyoruz ama gelince de beraber mutfağa girmekten falan çok zevk alıyoruz üslup çok önemli. zorunluymuşsun gibi davranıldığında herşey ters teper. neyse ki böyle bişi yok inşallah da olmaz. karşılıklı sevgi saygı gerek. benim kendi ailemde tompiş ananemin bencilliklerinden, şımarıklıklarından dolayı denge şaşmış durumda ama biriciğimin ailesinde maşallah dengemiz kıvamında ama ananem bu kadarını bilmediği halde anlaşabilmemizi bile kıskanıyor çıldırıyor

kızlar ya aklıma bir şey düştü geçenlerde nasıl denir bilmiyorum ki ya acaba kk'da kadın olmayan ama kendini kadın gibi hisseden aktif üyeler var mıdır sizce?? bence vardır

eferin kız sana ben ne deseler yaparım gerçi kayınvalidem sağolsun hiç iş yaptırmaz ayda yılda görüyorum eltim desen senede bir görüşürüz merhaba merhaba samimiyetimiz yok ay ben şanslımıyım neyim be

hoşgeldin canım kaldığın yerden devam bırakmak yok

çenen düşmüş yine kız

eeeeey kk topişleriiii! ilk hedefiniz zayıflamak, ikinci hedefiniz veletlerinize kardeş doğurmak olsun :88: demedi demeyin
evet evet evet inşallah

sen anlat canım gerçekten severim dinlemeyi çevremdekiler iyi bir dinleyici olduğumu söylerler bi tek eşim dışında o nedense aksini savunur

kızlar ya aklıma bir şey düştü geçenlerde nasıl denir bilmiyorum ki ya acaba kk'da kadın olmayan ama kendini kadın gibi hisseden aktif üyeler var mıdır sizce?? bence vardır
olmazmı canım bi sürü ama onlara artık ne deniyor ben bilmem evrimini tamamlayamamış uygun bir lakap oldumuki

süpersin

çok güzel vermıssın bır ayda 7 kg cok guzel bır rakam..
benımde dıyetle ramazan ılk tecrubem olucak bu sefer.. bakalım.. normalde aksam yemeklerımı ne kadar hafıf yıyorsam aynı sekılde yemeye calısıcam..
e abur cubur tatlı pasta borek yemedıkce ıllakı yıne kılo verıcezdır heralde... sadece su dan yana sıkıntı var ama ıftar ve sahur dahıl ıhtıyacımız karsılanır sanırım... :44:

ay bu taş banamı..
valla oğlum 3 yasına gırecek ama ben gun gectıkce kardes fıkrını daha da ertelıyorum.. soyle 10, 11 ıne gelınce fılan yapayım dıyorum Allah verırse..
ne bıleyım ya ben cabuk sıınırlenıyorum sabrım yok o yuzden su zamanlarda ıkıncısı olsa gercekten kotu olurum heralde.. daha aslan buyusun dıye gozunun ıcıne bakıyorum
gerci bır yandan da hıc buyumese hep boyle tatlı kalsa ıstedıgım zaman sevebılsem dıyorum ama gercekten cocuk cok yoruyor ınsanı, ilgi istiyor emek ıstıyor..
doğurmak belkı en zor seylerden biri ama ısın baslangıcı asıl sonrasında sorumluluk buyuk yuk, emek, yetiştirebilmek herseyden onemlısı...

evet mısafırım geldı...
nasılda anlamısım.. ama bu sefer olaysız geldı cektırmedı hayret, 1 hafta oncesınden benı kıtlemedı karnım dumbek gıbı gezdırmedı daha dun ve bugun karnım sıs...
neyse saolsun acısız oldu bu sefer... nasıl 1500 kg verdım acaba bu hafta hayret yahu.. neyse cok sevındım bu ıse...

alemsin varya...adama kendini siper ediyon heeeebiz nede yapsak niyetleri varsa koltuğumuzun altından bile keserler anacım çok güvenme

Allah bağışlasın oğlunu canım sen istemiyorsan ben alim bari çekil kenara taş bana gelsinvalla iki üç beş Allah ne verirse istiyorum dicem ama bu kadarını yapacak ne potansiyel nede zaman var bizde bir bilemedin taş çatlasın iki ye de razıyım artık

bekarken bende öyleydim,ama evlenince zevkle yapıyorsun bazen isyan ediyorum neden herşeyi ben yapmak zorundayım diye ama sonra alışıyorsun şekerimcim
aynen valla bende bazen isyan ediyorum eşime kalk birazda sen yap diyorum allah razı olsun herşeye yardım eder,bulaşıkk hariç her iş yapar ütü yapar, çamaşır serer,evi süpürür,çay yapar kuyar,, sofra kaldırır,çoğu zaman ben iş yaparken çocuklarla oyun oynar eşşek bile oluyo yani çocuklar seviyo diye daha sayıyımmı valla köle gibi çalıştırıyorum sanırım adamı yakında boşar bide beniaman allah korusun 2 çocuk varya artık yoruluyorum diye herşeye koşurur ama canı isterse,istemedimi netin başından ordu gelse kaldıramazamaa allah için ii adam ben seviyorum aşkımıyaaaaa
alemsin varya...adama kendini siper ediyon heeeebiz nede yapsak niyetleri varsa koltuğumuzun altından bile keserler anacım çok güvenme

al bendende okadar,onlar isterse yaparlar biz ne yapsakta ama ben kocama değil dışardakilere güvenmiyorum açıkçası eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokanlar varya,bazı ş...lar sinir olurum öyle bişey olsa heralde gitsinler bekar erkeklerle eğlensinler

ah ah havalarda ne sıcak olduyaa ,hiç akşam yemeği hazırlayasım yok ama acele etmezsem dünkü gibi geç saatlerde yemek zorunda kalıcaz off bugün moralim azcık bozuldu dün geç yediğim için olsa gerek ama telafi edicem hadi bakalım ben yemek yapmaya gidiyorum
  • [*=1]akşama fasulye yapıcam önce suda kaynatıcam pişince süzüp üstüne sarımsaklı zeytin yağ dökücem çokta güzel olmuştu eltim yapınca geçen kaynanamların evinde bide ben yapıyım bakalım nasıl olucak,,sonra salata yoğurt karpuz bide çorba olur herhalde ezogelin çorbası yapıcam hadi ii akşamlaar gelirim yine çıtırlar hadi byee:79:

aman ne güvencem adı üstünde eloğlugüven olurmu erkek milletine ama hani böle durumları düşünüpte bazen şişko kalasım geliyor siper edicem ya zayıflayınca bu mümkün olmıcak eee o zamanda o siper etsin kendini bana

bence hemen yap sonra çok yorulursun...beraber büyürler hem....oynarlar ederler....çunku cevremdekı cocugu buyuyenler hep pişman keşke daha önce yapsaymışum şimdi çok zor oluyo dıyolar....

bu arada ben senı yenı evlı sanıyodum maşşş.3 yaşında çocuk helal sana.....

kız ne varmış yaşında anam benı 44 yaşında doğurmuş bak eşşek kadar oldum.....37 de bı yaparsın 39 da bı bıde 41 de tamamdır.....41 kere maşşallah olur işte.....2 şer yaş gayet güzel....bellkide ilki ıkız ya da üçüz olour bi taşta birden fazla kuş işte....

hehe buyur canım önden..
ya bekarken derdım 4 cocugum olsun 2 si kız 2 si erkek..
ama o zaman cocuk buyutmekten bakmaktan bır haber tabı..
bızde 4 kardestık, tek kız bendım en kucuk ama yınede kardes gıbısı yok tabı...
oğlum ıcın cok ısterımde gözüm almıyo desem dogru olur sımdı tam bıraz buyudu anaokulu zamanına geldı fılan kendıme vakıt ayırabılecegım artık derken sıl bastan bır daha yenı cocuk gozumde buyuyor..

4,5 yıllık evlıyım canım.. saolasın.. ama dedıgım gıbı ıste beraber buyurler deyıp gıtmıyor benımde cevremde cok var pesı pesıne yapmıs olan.. hepsı halınden bezıyor zaten boyle dusunurken bırde gozumun onunde onlara sahıt olunca kendımı onların yerıne koyup dusunuyorum ben olsam kafayı yerdım dıyorum ben boyle devam edeyım sonraya kalsın bosver dıyorum...
peşi peşine buyutecek sabır yok işte bende.. 2 3 cocuga sahıp cıkmak elbettekı bır cocuga sahıp cıkmaktan cok daha zor..
en azından bırı buyurse laftan durdan sustan anlar dıyorum.. bız plan yapıyoruz tabı Allah nasıl nasıp eder bılmem ama gonlumden boylesı gecıyor sımdılık...

eşin çok ıyımış bence benımkı bunlardan brısını bıle yapmaz....hqatta suyunu bıle ıster .....bırak bişey istemesını arkasını toplamaktan gına geldı....mutfak harıç heryerı bebek gıbı dagıtır....

Bugün kü menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay..
Kahvaltı: 2 dil. ekmek üzeri ton balığı.
Ara: dondurma.
Öğle: yarım max dondurma
Ara:yok
Akşam (17:00): Çevirme tavuk, salata.
Ara: Limonlu yeşilçay..

2,5-3 lt su...

doğru diyon güzel diyonda bende diyom yaşım güççük daha emme erken menapoz riskim var aileden kaynaklı hani ben birini bile yakalasam menapoza girmeden kar sayacağım kendime ahh ahh gitti canım hayallerim boy boy bebelerimiz olacaktışincik bir boya bile razıyım erken giden yol alır erken evlenen döl alır erken evlenmeyenede menapoz kalır demişler nasıl ekleme yapmışım ama atasözü tammlayacak kadınım vesselamda bir bebeye söz geçiremedim ikna edemedim gel diyeaman napim gelirse gelir gelmezse çokta tınnnnnnnnnnnn valla dışım bunu diyorda içimi sorma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…