herkes mideye kelepçe taktırıyor bizde senin çeneyemi taktırsakkiaman konuş canım konuş orda sus burda sus aaaa ne bu ya dök içini canım benim ben dinlemeyi severim gerçi burda okumayı severim daha uygun düşerdi ya neyse benimde çene seninkini aratmaz yani canımız sağolsun hıh
kızın gözünü korkuttunuz heevlenmiyecek bak sonra ama haklısın yaşasın kadın dayanışması:79:
foruma pek giremiyorum ama 80 ile başladığım diyetim 3 haftada 3 kilo vererek devam ediyor. Sabır , ya sabır.....
eferin kız sana ben ne deseler yaparım gerçi kayınvalidem sağolsun hiç iş yaptırmaz ayda yılda görüyorum eltim desen senede bir görüşürüz merhaba merhaba samimiyetimiz yok ay ben şanslımıyım neyim bekız benım kaynana dünya iyisidir normalde düşün o bile böyle beklentıye sahp benden duvar silmemı bıle beklerdı ama ben yıne aynı tavır sılmem.....kendı duvarımı bıle kadına sıldırıyom.....bı de mesela eltim ev hanımı olduğu halde yapmaz.....ama benım yapmamı ister.....ama ben de yapmam tabi....sonuçta 3-5 gunluk bayrama gıdıyom ....onuda temızlık yapıp gunlerce vucudum perişan mı gezıyım....kurbanda etını felan oturu hallederım mısafırlerını elımden geldııgnce agırlarım o da yeter yani....da napıyım....
hoşgeldin canım kaldığın yerden devam bırakmak yokmerkaba kızlar ben geldimmm tatilden ohhh evimdeyim artık evim evim güzel evimmm..... diyet bozuldu tabi tatildeee kaldığım yerin 3 kilo fazlasıyla devam edecem ramazan geliyooo ne yiyozz ne içiyozzz varmı açıklamalar geçmişi çok okuyamadım bayağı birkmiş.......
çenen düşmüş yine kız
dedim ya her akşam ben de çarşı pazar yapıyorum. çevremdekilerin ihtiyaçlarını tespit edip onlar için dükkan dükkan dolaşmak araştırmak hoşuma gidiyor. eskiden çok geniş çevrem vardı ama sadece birkaç kişiyle zamanımı paylaşırdım. o bir kaç kişi hayatta unutamayacağım kazıklar attıkları için artık hiç kimseyle görüşmüyorum. ezeli arkadaşlarımla da nişanlım rahatsız oluyor önyargıyla yaklaşıyor diye diye görüşmüyorum. ben kendim sinemaya tiyatroya gitmeye bayılırım hep de böyle olmuştur yanıma kimseyi aramam kendime yeterim bazen yanımdakilere ben şuraya gidiyorum hadi sizi de götüreyim derdim öyle giderdik. ama artık nişanlımsız bir yere gitmiyorum. onunla buluşunca da bir yere gittiğimiz yok artık. hobilerime de zaman ayıramıyorum. fotoğraf çekerdim artık hevesimin içine ettiler. yağlıboya yapardım malzemeler herşey tamam ama ona ayıracak zaman, huzur, çalışma alanı lazım. online eğitim sitelerine takılırdım ama artık kafam bir şey almıyor. yarım kalan sayısız kitap var birini bile bitiremiyorum. oda arkadaşımla 2-3 aydabir dışarıda buluşuyoruz. ama o zaten hep ablasıyla buluşuyor. benim kardeşim de yok. ay neyse yaaa....... yarın nişanlım ve ailesi bize geçiyorlar benim 3de çıkıp giyecekler ayarlayıp yengeme gitmemm lazım o da ancak bürodan çıkar yardım ederim. ama kaç gündür boş boş oturuyorum şu masada, deliye döndüm, az önce şu saat oldu kocca bir yabancı proje geldi ortak şirketten. pazartesiye istiyorlar şaka mı bu??? ben gerçekten bahtsız bedeviyim
eeeeey kk topişleriiii! ilk hedefiniz zayıflamak, ikinci hedefiniz veletlerinize kardeş doğurmak olsun :88: demedi demeyin
sen anlat canım gerçekten severim dinlemeyi çevremdekiler iyi bir dinleyici olduğumu söylerler bi tek eşim dışında o nedense aksini savunur
valla susarım susarım açılınca bi açılıyorum allah muhafaza ya belenay sorma bu aralar iyi değilim sanırım aileme çok kırılıp sinirlendim nişanlımla da saçma sapan tartışma yaşayınca iyice dengem şaştı bu haftabeni dinlemek istemen ne büyük incelik çok sevindim. ben zaten dökülünce dinleseniz de dinlemeseniz de dökülür hale geldim üç gündür nişanlımın ailesini kendi ailemden daha kafadengi bulduğum için pek gözüm korkacak bir şey yok. asla benden gelin hizmeti istemezler aksine ben yapmaktan yardımcı olmaktan memnun olurum. çok biraraya gelmiyoruz ama gelince de beraber mutfağa girmekten falan çok zevk alıyoruz üslup çok önemli. zorunluymuşsun gibi davranıldığında herşey ters teper. neyse ki böyle bişi yok inşallah da olmaz. karşılıklı sevgi saygı gerek. benim kendi ailemde tompiş ananemin bencilliklerinden, şımarıklıklarından dolayı denge şaşmış durumda ama biriciğimin ailesinde maşallah dengemiz kıvamında ama ananem bu kadarını bilmediği halde anlaşabilmemizi bile kıskanıyor çıldırıyor
olmazmı canım bi sürü ama onlara artık ne deniyor ben bilmem evrimini tamamlayamamış uygun bir lakap oldumukikızlar ya aklıma bir şey düştü geçenlerdenasıl denir bilmiyorum ki ya acaba kk'da kadın olmayan ama kendini kadın gibi hisseden aktif üyeler var mıdır sizce?? bence vardır
eferin kız sana ben ne deseler yaparım gerçi kayınvalidem sağolsun hiç iş yaptırmaz ayda yılda görüyorum eltim desen senede bir görüşürüz merhaba merhaba samimiyetimiz yok ay ben şanslımıyım neyim be
hoşgeldin canım kaldığın yerden devam bırakmak yok
çenen düşmüş yine kız
evet evet evet inşallah
sen anlat canım gerçekten severim dinlemeyi çevremdekiler iyi bir dinleyici olduğumu söylerler bi tek eşim dışında o nedense aksini savunur
olmazmı canım bi sürü ama onlara artık ne deniyor ben bilmem evrimini tamamlayamamış uygun bir lakap oldumuki
Merhaba Charm :)
Geçen yıl da geç okunuyordu ben sahurda 1 etimek biraz peynir şekersiz çay içip yatıyordum. İftarda da yarım kase çorba ton balıklı salata veya tavuklu salata veya azıcık sebze yemeklerinden yiyordum ekmeksiz 7 kg falan vermiştim.
Canım çok tatlı isterse de dondurma yiyordum hem mideyi çalıştırıyor diye. O zaman bayağı kg vermiştim ama kışın olumsuz bi kaç şey yaşadım saldım kendimi aldım bütün kilocukları :) İmkanın olursa iftardan sonra yarım saat bir saat yürüsen verirsin bence. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Ağustosun sonunda doğum günüm var o gün rahat bi elbise giymek ve sevdiklerimle bol bol resim çekinmek istiyorum :) Şimdi iğrenç çıktığımdan resim çekinemiyorum. Hayalim bu :)
İnş. sende verirsin hemencecikBurası benim için acaip bir motive kaynağı oldu.
Bi arkadaşım para vererek kendine diyet koçu tutmuştu. Kadınla msnden yazışıyorlardı kadın ne yiyip yemeyeceğini falan söylüyordu parasal bi ilişki burdaki herkes çok iyi niyetli ve birbirinin duygularından anlıyor. Kilosu fazla olmayan insanlar bizim yaşadıklarımızı bilmez çünkü. Ayy amma yazdım
eeeeey kk topişleriiii! ilk hedefiniz zayıflamak, ikinci hedefiniz veletlerinize kardeş doğurmak olsun :88: demedi demeyin
alemsin varya...adama kendini siper ediyon heeeeadamlara dikkat etmek lazım cıvıl cıvıl kısların içinde gerçi gözü benden başkasını görmez yaamma yaptım he azcık abartımı oldu ne yok canım görmez tabi benden başkasını bu cüsseyle önüne sper olunca adamcağız nasıl görsün dimi
gönüllü köleler oluyoruz
Allahtan rahatsızsın yoksam bütün ev kalkacak maşallah sana ya nazar değmesin
herkes mideye kelepçe taktırıyor bizde senin çeneyemi taktırsakkiaman konuş canım konuş orda sus burda sus aaaa ne bu ya dök içini canım benim ben dinlemeyi severim gerçi burda okumayı severim daha uygun düşerdi ya neyse benimde çene seninkini aratmaz yani canımız sağolsun hıh
kızın gözünü korkuttunuz heevlenmiyecek bak sonra ama haklısın yaşasın kadın dayanışması:79:
Allah bağışlasın oğlunu canım sen istemiyorsan ben alim bari çekil kenara taş bana gelsinay bu taş banamı..
valla oğlum 3 yasına gırecek ama ben gun gectıkce kardes fıkrını daha da ertelıyorum.. soyle 10, 11 ıne gelınce fılan yapayım dıyorum Allah verırse..
ne bıleyım ya ben cabuk sıınırlenıyorum sabrım yok o yuzden su zamanlarda ıkıncısı olsa gercekten kotu olurum heralde.. daha aslan buyusun dıye gozunun ıcıne bakıyorum
gerci bır yandan da hıc buyumese hep boyle tatlı kalsa ıstedıgım zaman sevebılsem dıyorum ama gercekten cocuk cok yoruyor ınsanı, ilgi istiyor emek ıstıyor..
doğurmak belkı en zor seylerden biri ama ısın baslangıcı asıl sonrasında sorumluluk buyuk yuk, emek, yetiştirebilmek herseyden onemlısı...
aynen valla bende bazen isyan ediyorum eşime kalk birazda sen yap diyorum allah razı olsun herşeye yardım eder,bulaşıkk hariç her iş yaparbekarken bende öyleydim,ama evlenince zevkle yapıyorsun bazen isyan ediyorum neden herşeyi ben yapmak zorundayım diye ama sonra alışıyorsun şekerimcim
alemsin varya...adama kendini siper ediyon heeeebiz nede yapsak niyetleri varsa koltuğumuzun altından bile keserler anacım çok güvenme
aman ne güvencem adı üstünde eloğlualemsin varya...adama kendini siper ediyon heeeebiz nede yapsak niyetleri varsa koltuğumuzun altından bile keserler anacım çok güvenme
bence hemen yap sonra çok yorulursun...beraber büyürler hem....oynarlar ederler....çunku cevremdekı cocugu buyuyenler hep pişman keşke daha önce yapsaymışum şimdi çok zor oluyo dıyolar....ay bu taş banamı..
valla oğlum 3 yasına gırecek ama ben gun gectıkce kardes fıkrını daha da ertelıyorum.. soyle 10, 11 ıne gelınce fılan yapayım dıyorum Allah verırse..
ne bıleyım ya ben cabuk sıınırlenıyorum sabrım yok o yuzden su zamanlarda ıkıncısı olsa gercekten kotu olurum heralde.. daha aslan buyusun dıye gozunun ıcıne bakıyorum
gerci bır yandan da hıc buyumese hep boyle tatlı kalsa ıstedıgım zaman sevebılsem dıyorum ama gercekten cocuk cok yoruyor ınsanı, ilgi istiyor emek ıstıyor..
doğurmak belkı en zor seylerden biri ama ısın baslangıcı asıl sonrasında sorumluluk buyuk yuk, emek, yetiştirebilmek herseyden onemlısı...
Allah bağışlasın oğlunu canım sen istemiyorsan ben alim bari çekil kenara taş bana gelsinvalla iki üç beş Allah ne verirse istiyorum dicem ama bu kadarını yapacak ne potansiyel nede zaman var bizde bir bilemedin taş çatlasın iki ye de razıyım artık
hehe buyur canım önden..Allah bağışlasın oğlunu canım sen istemiyorsan ben alim bari çekil kenara taş bana gelsinvalla iki üç beş Allah ne verirse istiyorum dicem ama bu kadarını yapacak ne potansiyel nede zaman var bizde bir bilemedin taş çatlasın iki ye de razıyım artık
bence hemen yap sonra çok yorulursun...beraber büyürler hem....oynarlar ederler....çunku cevremdekı cocugu buyuyenler hep pişman keşke daha önce yapsaymışum şimdi çok zor oluyo dıyolar....
bu arada ben senı yenı evlı sanıyodum maşşş.3 yaşında çocuk helal sana.....
kız ne varmış yaşında anam benı 44 yaşında doğurmuş bak eşşek kadar oldum.....37 de bı yaparsın 39 da bı bıde 41 de tamamdır.....41 kere maşşallah olur işte.....2 şer yaş gayet güzel....bellkide ilki ıkız ya da üçüz olour bi taşta birden fazla kuş işte....
aynen valla bende bazen isyan ediyorum eşime kalk birazda sen yap diyorum allah razı olsun herşeye yardım eder,bulaşıkk hariç her iş yaparütü yapar, çamaşır serer,evi süpürür,çay yapar kuyar,, sofra kaldırır,çoğu zaman ben iş yaparken çocuklarla oyun oynar eşşek bile oluyo yani çocuklar seviyo diye daha sayıyımmı valla köle gibi çalıştırıyorum sanırım adamı yakında boşar bide beni aman allah korusun 2 çocuk varya artık yoruluyorum diye herşeye koşurur ama canı isterse,istemedimi netin başından ordu gelse kaldıramaz amaa allah için ii adam ben seviyorum aşkımıyaaaaa
al bendende okadar,onlar isterse yaparlar biz ne yapsakta ama ben kocama değil dışardakilere güvenmiyorum açıkçası eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokanlar varya,bazı ş...lar sinir olurum öyle bişey olsa heralde gitsinler bekar erkeklerle eğlensinler
kız ne varmış yaşında anam benı 44 yaşında doğurmuş bak eşşek kadar oldum.....37 de bı yaparsın 39 da bı bıde 41 de tamamdır.....41 kere maşşallah olur işte.....2 şer yaş gayet güzel....bellkide ilki ıkız ya da üçüz olour bi taşta birden fazla kuş işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?