70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlısı herşeyın....

ama hissedıyom bu topıkten yakjın zamanda bı hamıle çıkar ama kım olacak merakla beklıyom.....demedı demeyın....

yazın bunu kenara....zxaten bı ara hamıle topıgıne dönmustu dunedaın felan hamıle kalmıştı.....

slm citir hatunlar ben geldim ins hatirlarsiniz beni bakiyorum da citirlar iyicene citir olmus :80::80::80:
hoşgeldin canımmm.
tatlımm çok ama çok sevindimmmm inan.evliliğiniz böölece daha da sağlamlaştı bence.Rabbim çok ama çokkk mutlu etsin sizi ve hepimiziiii..
Ay bu çıtırlar zapzayıf olmuşlar aaa bi ben kaldım tombik tombik :82::82::82::82:

hoşgeldin fıstıkk çok merak ettik seni.neyseki yiyisin hatta bomba gibisin.sınavı kazanmana da çok sevindim.ayrıca sefgiline de
sağol tatlımmm valla ara verince aldık geldik.inş veririm yaaaa.ben de sizleri çok özledimmm.
takip et nacım ayırma gözünün önündennnn
bekliyokkkk dicektim gelmişsin zatennn
kız o 1 ay önceydı topiği okumadığın nası belli oluyo....

sunden berı zırlıyom 72 lerdeyım dıye....neyse bugun 71 lere düşmüşüm.....cumayı iple çekicem.....
aslında takip ediyorum güzelim de tam cuma günü çizelgende 70 görünce edim heralde verdi.olsun güzelim dukana başlamışsın bak çabucak giderr kilolarrrr...
ayyyy ben de izledim yaaa ve aynı şeyleri düşündümm kızzz biz seninle çok benziyoruz haaaa.

hoşgeldin tatlımmmm...

sende cocuk yok demek anlasıldı ondan dıyosun sen 3 te ıstıyorum 5 te ıstıyorum dıye..
bekara karı boşamak kolaymıs.. sen Allahın ıznıyle bırını bır doğur da sonra konusuruz... Allah gonlune gore versın ınsallah canım fazla bekletmesın senı...

kız korkuttun beni hee..
belenay olsun... Allah olmayanlara versın ya bız ıdare ederız bır sure daha...

tedavı surecındesın dıye bılıyom dr un ızın verıyo mu tedav olurken hamıle kalmana....

rabbim hayırlısını nasip etsin hep bunu diledim çocuk büyütmek çok zor bunuda biliyorum annem kardeşime hamileyken hastalandı doğduğunda kucağıma verdiler memeden süt vermek dışında onu ben büyüttüm hatta herkes benim kızım sanıyordu gece uykusuzluğu ağlamaklar ateşlenince uykusuz kalmalar anlıyacağın doğurmak ve süt vermek dışında anneliği tattım sayılır şimdi koca kız oldu üniversiteye gidiyor yine ben bakıyorum hala sorumluluğu üstümde taki gelinliğini giyip evden çıkasıya inşallah annemde ölürken gözüm arkada değil zaten benim değil bu kız senin emeğin çok dedmişti neyse rabbim isteyen herkese versin tamam anlaşıldı sen sıranı illa bana vereceksin eh çok ısrar ettin alim bari hala iki üç beş te ısrarlıyım

kız korkuttun beni hee..
belenay olsun... Allah olmayanlara versın ya bız ıdare ederız bır sure daha...
amin rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

tedavı surecındesın dıye bılıyom dr un ızın verıyo mu tedav olurken hamıle kalmana....
şimdilik yok canım tedavim bşlangıç aşamasında şimdilik önermiyor aslında hiç önermiyorda çok istiyorsan bi ara ilaçları keseriz yaparsın dedi sanki yap deyince oluyordadoktorum dedi yapim bariaman hayırlısı valla sağlıktan kıymetli bişey yok dünyada

Kızlar yarından itibaren yolun sonuna kadar hızla devam...Çok cici arkadaşlar gelmişler ne güzel ekip büyümüş
Yürüyüş + plates + kk ile Mügü geliyooooorrrr tutmasın kimse beniii
Bu arada kaptanımız nerde, ayyy birçok kişi yok....tabi verdiniz kiloları tatillere gittiniz
Akılsız kız Müge şimdi sende vermiştin

Allah rahmet eylesın canım mekanı cennet olsun annenın...
Rabbım herseyın hayırlısını versın..

evet sıramı sana vermekte ısrarlıyım.. lutfen buyur.. zaten sen dururken sıra bana hıc gelmezkı...

canım rabbim hakkında hayırlısını versin niş çok tatlı evlatların olurrr.

hadi bakalım bizim kız yine bi heyecan geldiiiyazdan dolayı topik durgun zaten.kaptanımız da tatilde.listeyi de hazırlıyamadı herlade.eee annesinin yanında tabii.

senaaaa özledik seniiiiii.........

böcüğüm özledın mı beniiii

canım ya çocuk sevmek guzel bı duygu ona yeni elbiseler alıp gıydırmek....

ama sağlııgn herşeyden daha önemli...kendıne dıkkat et.....

evlatlar zaten kıymet bılmıyo.....bizler çok mu bıldık....babamı kaybedene kadar kıymetını bıldıgımı söyleyemem....

küçükken aklımız 5 karış havada oluyo.....ne zaman aklımız başımza gelıyo o zamanda yanımızda kımse olmuyo.....

hayırlısı herşeyın.....sağlıgın düzelsn inşşş...önce hedeflerımızı ulaşalım.....sonra beraber yapalım....kdr i kaptanı da alalım kışı hamiş geçirelım.....bi de hamiş topiği açtıkmı tamamdır siteden bi sürü arkadaş gelır peşimizden....

belli mi olur,shryvz sonra charm ın fıkrı degısıısr.....haha ne guzel olur yaaa....hap beranber hamıle olsak....hayalı bıle guzel....

ah canlarım 2 tane peşpeşe doğurmuş biri olarak hemde gençliğimin baharında başımı nerelere vurem bençocukların arasında 13 ay var şimdi ikiside tam bi çıldırtma ustası oldular oğlan 2 kız 1yaında ben ne yapayım a dostlar, 2gündür ikiside ateşlenip duruyolar,hastalarken uğraşmak daha zormuş valla için yanıyoo,şükür sadece beni motive eden şey bi çırpıda atlatıcam çocuk büyütmeyi okadar ama bide bana sorun neler çekiyorum kim dedi sana buyaşta 2 çocuk yap diye ah ahhh:78::78::78:
ooo ozaman ben alıyımda başıma koyıyım kacamı valla ay ne adamlar varmış diyeeee

geçmiş olsun tatlım...dikkat et bu ara çocuklarda yüksek ateş ve karın ağrısı salgın var...
peşpeşe olmasının tek fsydası bir defada kurtulacaksın ama dediğin gibi zor tatlım...allah kolaylık versin

kızlar günümü özetliyeyim
sabah(10.30)
2 dlm.lor peynirli ev yapımı en küçük boyda kesilmiş börek,6 yeşil zeytin,söğüş domates,3 sivri biber,çay
ara:yok
öğle:yok,iş yapıyordum sadece 1 büyük şeftali ve soda içtim
akşam(16.30)
1 tb.kuru fasülye,1 biber dolması,1 kase yoğurt,2 kuru soğan
günboyu 2 lt.su
SPOR NİYETİNE:
mutfak dolapları boşaltıldı yıkanıp içleri silindi,halıların hepsi toplandı kaldırıldı(yıkamaya gidecek tatil dönüşü),tüm yerler silindi(bazalar çekildi),tozlar alındı ,yataklar şu an yıkanıyor,sonra yolluklar ve tuvalet tkl.yıkanacak,2 posta çamaşır yıkandı katlandı,yerleştirildi...saat 9 gibide girip kınalı saçlarımı yıkıyacağım bakalım ,inş.rengi güzel olmuştur...gerçi röflenin olduğu kısımlar kızıl gölge gibi duruyor buda benim hoşuma gidiyor ışıltı gibi oluyor...
ayyyyyyyyyyyyy yazarken bile yoruldum heralde banyo çıkışıda esas yorgunluğum çıkıcak...

slm bodrumdan saygılar sevgiler tatilin 4. günü popom bacaklarım yanmış bir durumda :26: otururken totom acıyo feci derecede esintili hava normaldedemi hep böyle yoksa bizim şansımızamı esinti var bilmiyorum.resmen gece dışarda otururken üşüyoruz sıcaktan nefes alamamaktan iyidir.bunalmadan bi tatil yapıyoruz.
açık büfe ve açık ağzımla günler geçiyor her tatil ve evim dışındaki ortamlarda olduğu gibi burdada wc sorunu yaşıyorum bu yüzden öğlen ve akşam yemeklerinde acı biber turşusu yiyorum.öyle 3-5 tanede değil en az 20-30 tane küçük sarı olan biberlerden yiyorum.buna rağmen günde bi kere zar zor wcye gidiyorum :95::95::95: regli dönemim iyice yaklaştı okadar turşu ve dönemsel şeyler yüzünden iştahım oldukça açık zaten nezaman kapalı olduki bahaneler bahaneler kilo vermekte istiyorum ama bikaç foto çekildim resmen iskelet gibi olmuş yüzüm totomun maşallahı var ama yüzüm iyice kemik olmuş :26: bu yüzden bir süre diyt havasında değilde dikkat kilomu korumak ve toparlanmak istiyorum.yine annemden 1000 türlü laf duyucam ne oldun böyle yemek ye güçlü ol hasta olursun bilmem ne şu bu.
vınla bağlanmıyo olsam örnek resim koyardım artık ilerleyen aylarda eve döndüğümde eklerim neyse sağlıcakla kalın en kısa zamanda daha aktif bir şekilde görüşmek üzere kendinize iyi bakın popolarına hiç bakmayın

boyum 171 kilom 77 65 kiloya düşmek istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ve her gün ip atlıyorum yürüyüş yapıyorum basketbola gidiyorum kolay zayıflayan birisiyim ama yediklerime dikkat etmeyi bıraktıktan sonra hemen kilo alıyorum :/ o yüzden sporla kilo vermeye çalışıyorum elma sirkeside içmeye başladım inş 12 kilo gidecek yakın zamanda :)

bekarlara duyurulur....

evlenrken kocanıızn uykucu oomamasına ve doğuştan yorgun olmamasına dikkat edin....

ayy kafayı yıycem ya....

her gun bı yere gıtmeye karar verıyoz son anda yan çiziyo.....yorgunmuş....yorgunmuş,,,,yorgunmuşşşş.....uykuus varmış....

off ya evelendık evlenelı 4 senedir hep yorgun hep uykusu var....

ayy bende hiç yerım de duramam ya.........saatlerce gezıyım isterım....işten çıkıp gezmeye gidip gece 12 de eve gelebılecek kadar gezmeyı severım.....off onun yanında ben de ona benzıycem dıye korkuyom....

ayyy tatılde bıle o odada pıneklerken ben ya havuzdaydım ya denızde.....

tatilde bıle canlı müziğe giderdik gece 11 de otele gelırdı...ben 12 ye dogru....

sanırım beraber bişey yapomayıo beklerken yoruluyom tek takılmaya devam edeyım....

araba aldık yatıyo resmen.....adam yorgun gezecek halı yok....ayy bunun yaşlılığını düşünemıyorum....30 unda böyleyse ....

ben onu acılen zayıflatıyım şişkoluktan hantal heralde.....100 eyaklaştı.....

Son düzenleme:

canım bende öleydimm hele kışın okulda vardı kronik yorgundum arkadaşım bi gün ne zaman sorsam yorgunsun bu n e ya bööyle dedii bana polen aldırdı tablet olarak kulaandım epey bi şimdide kullanıyom çok iyi geliyooo dene bii eşinede..

ohhh epey bi iş yapmısın güzelim dinlen biraz.bi de bi arkadaş kına yaparken içine biraz toz zencefil at rengi çok güzel oluyo demişti.sen sık kına yapıyosun bi dene bakalım tatlım.

ohhhh gez valla kızzz face de resmini gördüm.gerçekten yüzün hiç kamamış.benimde yanakların maşallahı var ne yapsam erimiyolarrr.

fıstık ya bu hep böle ....balık burcu değil mi ablam da öyle.....uykucu ve yorgun....bı de benımkı şişko o yuzden sanırım hemen yorulur.....evde pıneklıyo....

bıllur kalkavan gııb mı yapsam adam oyle evde olosa daralır ıcerı gırmek ıstemez....

anam benım evde için açılır.....pencereden guneş düşer ev aydınlık ferah.....kapı camlar açık esiveriyo.....vantılatör süreklı açık....

adam bu sıcakta evde oturmak duruken dışarı çıkar mı?...

koltuklar da beyaz ohhh mis evde göz yoran fazla eşya yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…