hayırlısı herşeyın....hehe buyur canım önden..
ya bekarken derdım 4 cocugum olsun 2 si kız 2 si erkek..
ama o zaman cocuk buyutmekten bakmaktan bır haber tabı..
bızde 4 kardestık, tek kız bendım en kucuk ama yınede kardes gıbısı yok tabı...
oğlum ıcın cok ısterımde gözüm almıyo desem dogru olur sımdı tam bıraz buyudu anaokulu zamanına geldı fılan kendıme vakıt ayırabılecegım artık derken sıl bastan bır daha yenı cocuk gozumde buyuyor..
4,5 yıllık evlıyım canım.. saolasın.. ama dedıgım gıbı ıste beraber buyurler deyıp gıtmıyor benımde cevremde cok var pesı pesıne yapmıs olan.. hepsı halınden bezıyor zaten boyle dusunurken bırde gozumun onunde onlara sahıt olunca kendımı onların yerıne koyup dusunuyorum ben olsam kafayı yerdım dıyorum ben boyle devam edeyım sonraya kalsın bosver dıyorum...
peşi peşine buyutecek sabır yok işte bende.. 2 3 cocuga sahıp cıkmak elbettekı bır cocuga sahıp cıkmaktan cok daha zor..
en azından bırı buyurse laftan durdan sustan anlar dıyorum.. bız plan yapıyoruz tabı Allah nasıl nasıp eder bılmem ama gonlumden boylesı gecıyor sımdılık...
hoşgeldin canımmm.slm citir hatunlar ben geldim ins hatirlarsiniz beni bakiyorum da citirlar iyicene citir olmus :80::80::80:
tatlımm çok ama çok sevindimmmm inan.evliliğiniz böölece daha da sağlamlaştı bence.Rabbim çok ama çokkk mutlu etsin sizi ve hepimiziiii..kızlarrr bu akşam kocamla oturduk konuştuk biraz gerilsektee sonunda kendimi onun kollarında buldum ağladımmm oda ağladı kıyamammmmm söz verdi bana bi daha böle sorun yaşamıcaz diye sonra yatagımıza gittik gerisi + 18:92: su içmeye kalktım uykum dağıldıı siteye bakıyım dedim kocam uyandı napıyon diyo dedi kızlara barıştımızı sölüyorum manyakmısın kızım sen diyoo şimdi uzandı dizime yatıyoooo ayy çok seviyorumm kocamı nasıl boşancam dedim yaaa
Ay bu çıtırlar zapzayıf olmuşlar aaa bi ben kaldım tombik tombik :82::82::82::82:
hoşgeldin fıstıkk çok merak ettik seni.neyseki yiyisin hatta bomba gibisin.sınavı kazanmana da çok sevindim.ayrıca sefgiline deKızlar face im hacklendi, taşındığımız için uzun süre nete giremedim ve bla bla bir sürü aksilik..Ama hem üniversite kazandım hem de ailemle aram düzeldi...hemde çok iyi bi sefkilim var ...baya mutluyum yani anlayacağınız
Hele hele internetime kavuşmak daha iyi oldu...ben aldım yine 1-2 kilo birde eylülde tatile gitcez aaayyyy korkuyorum
sağol tatlımmm valla ara verince aldık geldik.inş veririm yaaaa.ben de sizleri çok özledimmm.aşkitom bitanem...aklım sende kalmıştı bir ara sorup durduk hepimiz seni ama nişhayet gelmişsin ve hayırlı haberlerinede çok sevindim....artık bırakma bizi gözümüz hep aradı seni...hoşgeldin
maşallah çok sevindim allah bidaha yaşatmasın ama genede ufak tefek böyle sorunlar hepimizde oluyor biliyorsun...ama bu krizlerden hep güçlenerek ve sevgi dolu çıkmak çok güzel oluyor accuk yıpranıyoruz ama her güzelin bir kusuru var demüüüüü
hoş geldin kız nerelere kayboldunuz birden ...ama iyi oldu geldiğin öpüyorum hoşgeldin
hoşgeldin fıstık...okadar izinede 1,5 kg.de olsun boşver verirsin özlemiştik sizleri
kuşum hepimiz bazen duvara yazıyormuş gibi oluyoruz ama hepimizde okuyoruz merak etme...sadece yaz rehaveti var hepimizde parmak oynamıyor resmen ama hep okunuyor herkes...merak etmeyin
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN FISTIK...yanılmıyorsam bugündü heralde değildiysede genede nice yıllara tatlım
maşallah maşallahallah hep yüzünü güldürsün inş.
takip et nacım ayırma gözünün önündennnnaşkitom benimkilerde tutturdu yarın denize gidelim diye...bende senin gibi sıcak ve denizin soğuğuna vede güneşlenmeye gelemiyorum..çünkü tansiyonum yükseliyor,denize girsem ertesi gün böbreğimden dolayı sancılanıyırum,güneşlensem fenalık geliyor...en güzeli kamelyada gölgede oturup bişeyler içiyorum ve çocukları takip ediyorum veeeee tabikide adamcağızımıbensiz nörüyo diye ne fenayım demüüüüü
bekliyokkkk dicektim gelmişsin zatennngidip kınamı hazırlayıp süreyim,sonrada çocuk odası,yatak odası,koridorların halılarını yuvarlayıp kaldırayım...haftaya 30 unda tatile çıkıcam ya duvara dikeyim gelince yıkamaya vericem...mutfakla salonun halısınıda perşembe yada cuma toplarım çünkü oraları çok kullanıyoruz daha erken...öptüm gelicem anacııııımmmmmm bekleyin(birisi dermişki çokda umrumdaydı gelmen banane)
aslında takip ediyorum güzelim de tam cuma günü çizelgende 70 görünce edim heralde verdi.olsun güzelim dukana başlamışsın bak çabucak giderr kilolarrrr...kız o 1 ay önceydı topiği okumadığın nası belli oluyo....
sunden berı zırlıyom 72 lerdeyım dıye....neyse bugun 71 lere düşmüşüm.....cumayı iple çekicem.....
ayyyy ben de izledim yaaa ve aynı şeyleri düşündümm kızzz biz seninle çok benziyoruz haaaa.ayy bu ünlüler ne zevksiz insanlar ya..........
billur kalkavann evını gezıyolar felaket ya ev..............
o kadar kalabalık akrışık o kadar abrtı ki....her yer kedılı bıblo....figur...vırı zıvır...............ıyyyyyyyyy bakerken içim karardı...........
ev dediğin şöyle göz yormuycak dinlerdıkcek senı....baktıkça sakınleşcen.........insan evıne dınlenmeye gelıyo........
ayy neyse zevk meselesı ......eleştirmeye gelmez.....ama benım tercııhm sadelıkten yanadır..........sade ve şık olsun......
merkaba kızlar ben geldimmm tatilden ohhh evimdeyim artık evim evim güzel evimmm..... diyet bozuldu tabi tatildeee kaldığım yerin 3 kilo fazlasıyla devam edecem ramazan geliyooo ne yiyozz ne içiyozzz varmı açıklamalar geçmişi çok okuyamadım bayağı birkmiş.......
doğru diyon güzel diyonda bende diyom yaşım güççük daha emme erken menapoz riskim var aileden kaynaklı hani ben birini bile yakalasam menapoza girmeden kar sayacağım kendime ahh ahh gitti canım hayallerim boy boy bebelerimiz olacaktışincik bir boya bile razıyım erken giden yol alır erken evlenen döl alır erken evlenmeyenede menapoz kalır demişler nasıl ekleme yapmışım ama atasözü tammlayacak kadınım vesselamda bir bebeye söz geçiremedim ikna edemedim gel diye aman napim gelirse gelir gelmezse çokta tınnnnnnnnnnnn valla dışım bunu diyorda içimi sorma artık
hayırlısı herşeyın....
ama hissedıyom bu topıkten yakjın zamanda bı hamıle çıkar ama kım olacak merakla beklıyom.....demedı demeyın....
yazın bunu kenara....zxaten bı ara hamıle topıgıne dönmustu dunedaın felan hamıle kalmıştı.....
doğru diyon güzel diyonda bende diyom yaşım güççük daha emme erken menapoz riskim var aileden kaynaklı hani ben birini bile yakalasam menapoza girmeden kar sayacağım kendime ahh ahh gitti canım hayallerim boy boy bebelerimiz olacaktışincik bir boya bile razıyım erken giden yol alır erken evlenen döl alır erken evlenmeyenede menapoz kalır demişler nasıl ekleme yapmışım ama atasözü tammlayacak kadınım vesselamda bir bebeye söz geçiremedim ikna edemedim gel diye aman napim gelirse gelir gelmezse çokta tınnnnnnnnnnnn valla dışım bunu diyorda içimi sorma artık
rabbim hayırlısını nasip etsin hep bunu diledim çocuk büyütmek çok zor bunuda biliyorum annem kardeşime hamileyken hastalandı doğduğunda kucağıma verdiler memeden süt vermek dışında onu ben büyüttüm hatta herkes benim kızım sanıyordu gece uykusuzluğu ağlamaklar ateşlenince uykusuz kalmalar anlıyacağın doğurmak ve süt vermek dışında anneliği tattım sayılır şimdi koca kız oldu üniversiteye gidiyor yine ben bakıyorum hala sorumluluğu üstümde taki gelinliğini giyip evden çıkasıya inşallah annemde ölürken gözüm arkada değil zaten benim değil bu kız senin emeğin çok dedmişti neyse rabbim isteyen herkese versin tamam anlaşıldı sen sıranı illa bana vereceksin eh çok ısrar ettin alim bari hala iki üç beş te ısrarlıyımsende cocuk yok demek anlasıldı ondan dıyosun sen 3 te ıstıyorum 5 te ıstıyorum dıye..
bekara karı boşamak kolaymıs.. sen Allahın ıznıyle bırını bır doğur da sonra konusuruz...Allah gonlune gore versın ınsallah canım fazla bekletmesın senı...
amin rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinkız korkuttun beni hee..
belenay olsun... Allah olmayanlara versın ya bız ıdare ederız bır sure daha...
şimdilik yok canım tedavim bşlangıç aşamasında şimdilik önermiyor aslında hiç önermiyorda çok istiyorsan bi ara ilaçları keseriz yaparsın dedi sanki yap deyince oluyordatedavı surecındesın dıye bılıyom dr un ızın verıyo mu tedav olurken hamıle kalmana....
rabbim hayırlısını nasip etsin hep bunu diledim çocuk büyütmek çok zor bunuda biliyorum annem kardeşime hamileyken hastalandı doğduğunda kucağıma verdiler memeden süt vermek dışında onu ben büyüttüm hatta herkes benim kızım sanıyordu gece uykusuzluğu ağlamaklar ateşlenince uykusuz kalmalar anlıyacağın doğurmak ve süt vermek dışında anneliği tattım sayılır şimdi koca kız oldu üniversiteye gidiyor yine ben bakıyorum hala sorumluluğu üstümde taki gelinliğini giyip evden çıkasıya inşallah annemde ölürken gözüm arkada değil zaten benim değil bu kız senin emeğin çok dedmişti neyse rabbim isteyen herkese versin tamam anlaşıldı sen sıranı illa bana vereceksin eh çok ısrar ettin alim bari hala iki üç beş te ısrarlıyım
amin rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
şimdilik yok canım tedavim bşlangıç aşamasında şimdilik önermiyor aslında hiç önermiyorda çok istiyorsan bi ara ilaçları keseriz yaparsın dedi sanki yap deyince oluyordadoktorum dedi yapim bari aman hayırlısı valla sağlıktan kıymetli bişey yok dünyada
rabbim hayırlısını nasip etsin hep bunu diledim çocuk büyütmek çok zor bunuda biliyorum annem kardeşime hamileyken hastalandı doğduğunda kucağıma verdiler memeden süt vermek dışında onu ben büyüttüm hatta herkes benim kızım sanıyordu gece uykusuzluğu ağlamaklar ateşlenince uykusuz kalmalar anlıyacağın doğurmak ve süt vermek dışında anneliği tattım sayılır şimdi koca kız oldu üniversiteye gidiyor yine ben bakıyorum hala sorumluluğu üstümde taki gelinliğini giyip evden çıkasıya inşallah annemde ölürken gözüm arkada değil zaten benim değil bu kız senin emeğin çok dedmişti neyse rabbim isteyen herkese versin tamam anlaşıldı sen sıranı illa bana vereceksin eh çok ısrar ettin alim bari hala iki üç beş te ısrarlıyım
şimdilik yok canım tedavim bşlangıç aşamasında şimdilik önermiyor aslında hiç önermiyorda çok istiyorsan bi ara ilaçları keseriz yaparsın dedi sanki yap deyince oluyordadoktorum dedi yapim bari aman hayırlısı valla sağlıktan kıymetli bişey yok dünyada
Kızlar yarından itibaren yolun sonuna kadar hızla devam...Çok cici arkadaşlar gelmişler ne güzel ekip büyümüş
Yürüyüş + plates + kk ile Mügü geliyooooorrrr tutmasın kimse beniii
Bu arada kaptanımız nerde, ayyy birçok kişi yok....tabi verdiniz kiloları tatillere gittiniz
Akılsız kız Müge şimdi sende vermiştin
böcüğüm özledın mı beniiiihoşgeldin canımmm.
sağol tatlımmm valla ara verince aldık geldik.inş veririm yaaaa.ben de sizleri çok özledimmm.
aslında takip ediyorum güzelim de tam cuma günü çizelgende 70 görünce edim heralde verdi.olsun güzelim dukana başlamışsın bak çabucak giderr kilolarrrr...
ayyyy ben de izledim yaaa ve aynı şeyleri düşündümm kızzz biz seninle çok benziyoruz haaaa.
hoşgeldin tatlımmmm...
ah canlarım 2 tane peşpeşe doğurmuş biri olarak hemde gençliğimin baharında başımı nerelere vurem benhehe buyur canım önden..
ya bekarken derdım 4 cocugum olsun 2 si kız 2 si erkek..
ama o zaman cocuk buyutmekten bakmaktan bır haber tabı..
bızde 4 kardestık, tek kız bendım en kucuk ama yınede kardes gıbısı yok tabı...
oğlum ıcın cok ısterımde gözüm almıyo desem dogru olur sımdı tam bıraz buyudu anaokulu zamanına geldı fılan kendıme vakıt ayırabılecegım artık derken sıl bastan bır daha yenı cocuk gozumde buyuyor..
4,5 yıllık evlıyım canım.. saolasın.. ama dedıgım gıbı ıste beraber buyurler deyıp gıtmıyor benımde cevremde cok var pesı pesıne yapmıs olan.. hepsı halınden bezıyor zaten boyle dusunurken bırde gozumun onunde onlara sahıt olunca kendımı onların yerıne koyup dusunuyorum ben olsam kafayı yerdım dıyorum ben boyle devam edeyım sonraya kalsın bosver dıyorum...
peşi peşine buyutecek sabır yok işte bende.. 2 3 cocuga sahıp cıkmak elbettekı bır cocuga sahıp cıkmaktan cok daha zor..
en azından bırı buyurse laftan durdan sustan anlar dıyorum.. bız plan yapıyoruz tabı Allah nasıl nasıp eder bılmem ama gonlumden boylesı gecıyor sımdılık...
ooo ozaman ben alıyımda başıma koyıyım kacamı valla ay ne adamlar varmış diyeeeeeşin çok ıyımış bence benımkı bunlardan brısını bıle yapmaz....hqatta suyunu bıle ıster .....bırak bişey istemesını arkasını toplamaktan gına geldı....mutfak harıç heryerı bebek gıbı dagıtır....
geçmiş olsun tatlım...dikkat et bu ara çocuklarda yüksek ateş ve karın ağrısı salgın var...ah canlarım 2 tane peşpeşe doğurmuş biri olarak hemde gençliğimin baharında başımı nerelere vurem bençocukların arasında 13 ay var şimdi ikiside tam bi çıldırtma ustası oldular oğlan 2 kız 1yaında ben ne yapayım a dostlar, 2gündür ikiside ateşlenip duruyolar,hastalarken uğraşmak daha zormuş valla için yanıyoo,şükür sadece beni motive eden şey bi çırpıda atlatıcam çocuk büyütmeyi okadar ama bide bana sorun neler çekiyorum kim dedi sana buyaşta 2 çocuk yap diye ah ahhh:78::78::78:
ooo ozaman ben alıyımda başıma koyıyım kacamı valla ay ne adamlar varmış diyeeee
bekarlara duyurulur....
evlenrken kocanıızn uykucu oomamasına ve doğuştan yorgun olmamasına dikkat edin....
ayy kafayı yıycem ya....
her gun bı yere gıtmeye karar verıyoz son anda yan çiziyo.....yorgunmuş....yorgunmuş,,,,yorgunmuşşşş.....uykuus varmış....
off ya evelendık evlenelı 4 senedir hep yorgun hep uykusu var....
ayy bende hiç yerım de duramam ya.........saatlerce gezıyım isterım....işten çıkıp gezmeye gidip gece 12 de eve gelebılecek kadar gezmeyı severım.....off onun yanında ben de ona benzıycem dıye korkuyom....
ayyy tatılde bıle o odada pıneklerken ben ya havuzdaydım ya denızde.....
tatilde bıle canlı müziğe giderdik gece 11 de otele gelırdı...ben 12 ye dogru....
sanırım beraber bişey yapomayıo beklerken yoruluyom tek takılmaya devam edeyım....
araba aldık yatıyo resmen.....adam yorgun gezecek halı yok....ayy bunun yaşlılığını düşünemıyorum....30 unda böyleyse ....
ben onu acılen zayıflatıyım şişkoluktan hantal heralde.....100 eyaklaştı.....
ohhh epey bi iş yapmısın güzelim dinlen biraz.bi de bi arkadaş kına yaparken içine biraz toz zencefil at rengi çok güzel oluyo demişti.sen sık kına yapıyosun bi dene bakalım tatlım.kızlar günümü özetliyeyim
sabah(10.30)
2 dlm.lor peynirli ev yapımı en küçük boyda kesilmiş börek,6 yeşil zeytin,söğüş domates,3 sivri biber,çay
ara:yok
öğle:yok,iş yapıyordum sadece 1 büyük şeftali ve soda içtim
akşam(16.30)
1 tb.kuru fasülye,1 biber dolması,1 kase yoğurt,2 kuru soğan
günboyu 2 lt.su
SPOR NİYETİNE:
mutfak dolapları boşaltıldı yıkanıp içleri silindi,halıların hepsi toplandı kaldırıldı(yıkamaya gidecek tatil dönüşü),tüm yerler silindi(bazalar çekildi),tozlar alındı ,yataklar şu an yıkanıyor,sonra yolluklar ve tuvalet tkl.yıkanacak,2 posta çamaşır yıkandı katlandı,yerleştirildi...saat 9 gibide girip kınalı saçlarımı yıkıyacağım bakalım ,inş.rengi güzel olmuştur...gerçi röflenin olduğu kısımlar kızıl gölge gibi duruyor buda benim hoşuma gidiyor ışıltı gibi oluyor...
ayyyyyyyyyyyyy yazarken bile yoruldum heralde banyo çıkışıda esas yorgunluğum çıkıcak...
slm bodrumdan saygılar sevgilertatilin 4. günü popom bacaklarım yanmış bir durumda :26: otururken totom acıyo feci derecede esintili hava normaldedemi hep böyle yoksa bizim şansımızamı esinti var bilmiyorum.resmen gece dışarda otururken üşüyoruz sıcaktan nefes alamamaktan iyidir.bunalmadan bi tatil yapıyoruz.
açık büfe ve açık ağzımla günler geçiyorher tatil ve evim dışındaki ortamlarda olduğu gibi burdada wc sorunu yaşıyorum bu yüzden öğlen ve akşam yemeklerinde acı biber turşusu yiyorum.öyle 3-5 tanede değil en az 20-30 tane küçük sarı olan biberlerden yiyorum.buna rağmen günde bi kere zar zor wcye gidiyorum :95::95::95: regli dönemim iyice yaklaştı okadar turşu ve dönemsel şeyler yüzünden iştahım oldukça açık zaten nezaman kapalı olduki bahaneler bahaneler kilo vermekte istiyorum ama bikaç foto çekildim resmen iskelet gibi olmuş yüzüm totomun maşallahı var ama yüzüm iyice kemik olmuş :26: bu yüzden bir süre diyt havasında değilde dikkat kilomu korumak ve toparlanmak istiyorum.yine annemden 1000 türlü laf duyucam ne oldun böyle yemek ye güçlü ol hasta olursun bilmem ne şu bu.
vınla bağlanmıyo olsam örnek resim koyardım artık ilerleyen aylarda eve döndüğümde eklerimneyse sağlıcakla kalın en kısa zamanda daha aktif bir şekilde görüşmek üzere kendinize iyi bakın popolarına hiç bakmayın
canım bende öleydimm hele kışın okulda vardı kronik yorgundum arkadaşım bi gün ne zaman sorsam yorgunsun bu n e ya bööyle dedii bana polen aldırdı tablet olarak kulaandım epey bi şimdide kullanıyom çok iyi geliyooo dene bii eşinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?