70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nee 100mü amaniinnnnnnnn bende okadar olsam yerimden kalkmak canım istemezdi sanırım

ohh hayat sana güzel ama asıl soru gönül lazım yarım ekmek arasınaaaa

selam arkadaşlar çok yoğunum demiştim ya giremedim kk ya malesef ve cuma kilomuda bildiremedim gerçi bildirmeme de gerek yok tu malesef diete başladığımdan beri ilk defa + gördüm fazla değil ama + yani neticede ve bu hafta hiç düzenli diet kontrolü yapamadım spor desen 000000000000000000 doğum günü ev ziyareti derken poğaçalar kekler böreklerden 1 er parça götürdüm suyu az içtim ve sonuççççççççççç +200 yanii 67,300 aslında 66,6 yı görmüştüm pazartesi günü sabah ama nerdeee o rakama bakarsan + rakamı 700 sayılır yanii ne yapıcam bilemiyom misafirlerim var yatılıya aslında bi tarafım yer görmedi ama spor sayılmaz tabii neyse ben bildirimimi şööle yapayım size gecikmeli olaraktan

başlangıç :75 kg
geçen hafta :67.1
bu hafta : 67.3
gelen : 200 gr
toplamda giden :7.700 gr

tabii bu şartlara göre çizelgemi yeniliyorum ve ilk defa geri gitti kilom offf yaaaa offf bu hafta feci uğraşıcam kesinlikleeee

bugün yediklerimi yazayım unutmadan

sabah 11 de

2 dilim çavdar ekmeği
2 ad çay
1 domates
1 salatalık
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 ad zeytin yağsız selesinden :)

arada yarım dilim karpuz

akşam 5 te

1 biber dolma z.yağlı
yarım kase mercimek çorbası
yarım dilim çavdar ekmeği
1 bardak diet kola

sonrasında 7-8 gibi yarım magnum yedim amaaa bir avuçta çekirdeği höplettim dalgınlıkla ama napalım muhabbete dalmışım kızlarla onlar yerken bi baktım elimde çekirdek yiyom avucumdakiler bitmemişti henüz ama 5-10 ad vardı yanii ne kadar aldı isem artık paketten

Son düzenleme:
Günaydın kızlar , ben bugün bir davete gidiyorum ve hamur işinden başka birşey yoktur kesin o yüzden bugnü saymayacağım, yine dikkat edicem ama

slm kızlar dün eşimle birlikte çok güzel bir gün geçirdim aslında o yanımda olunca gün otomatikmen güzel geçiyor ama bugün pazar ve işte (( bugün evde takılacağım galiba ( neyse dünkü yediklerimin listesi:
kahvaltı: 1 dl ç. ekmek,5 zeytin,biraz peynir,az biberli yumurta ve biraz da karpuz( eşimle olunca kahvaltı biraz uzun ve kalabalık oluyor maalesef) sonra hep dışarıdaydık ikindine doğru da dışarıda yemek zorunda kaldık ikindi : küçük boy pizzanın 3/4 ü 1 br ayran ve 1 külah sade dondurma (biliyorum dışarıda çok abartmışım ama cidden pizza çok küçüktü ve hepsini yemedim) akşam da denge kurmak için ananas ve karpuz yedim sadece ve günü bu şekilde geçirdim ne dersiniz facia mı yoksa az da olsa dikkatli mi davranmışım?

selam çıtırlarımm günaydınnnnnnn hepinizi çooooookkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmm arada girip yazsamda evdeki gibi olmuyor...muhabbetin keyfine varamıyorum...geçmişi tam anlamıyla okuyamıyorum..sadece adıma yazılanlara ve dikkat çeken mesajlara bakıyorum...listeyi özelden ve burdan yeni aldım..birazdan düzenlicem..çok yoqunuz ayrıntılı anlatmaya bile vaktim yok..inşallah bugün listeyi yapıp yapıştırırım..bu arada

Pj_Muguet müqeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşqeldin bebeqimmm.......kızım sen nerelerdesinn......nasııı merak ettik seniiii.....kıss insan bi girip 2 satır yazar en son olaylı bir şekilde evden ayrılmıştın...aklımıza kötü kötü şeyler geldi...bizi bukadar merakta bırakma tatlım yaa...burda aile gibi olduk öyle aklına estimi çekip gitmek yokkk

hhansa hoşgeldin tatlımmm.....nasıl geçti tatilin....

barkinim muazzezimmm inan herşeyin düzlemesine çoook sevindim...bi daa boşanma lafı duymucam ona göre kıss daha koçişi alıp size gelicemm ne ayrılması alalalalaaaaa

kızlarrr acaip kilo aldım hemde hiç öyle 1-2 kilo deqilll....ya neden ben burda çokk yiyorumm.yediklerime kendim bile inanamıyorummmm

Haklısın kaptanım ama siteye giriş şifremi unuttum zaten 2 gündür sieye girmekle uğraşıyordum girince hatta bastım sevinç çığlığını.....
Ayyyy kpatancıııım dikkaaaat eettt
Offff hanımlar başladığım yere geri dönmüş olmak hemde 2. sever canımı çok sıkıyor...Sanki hiç zayıflayamayacakmış gibi hissediyorum...Ay nolur birşeyler söyleyin bu kıza...Sinir etti mügenin bu iştahı beni artık iyice

0 | nick | başlanqıç | geçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | Charm | 81 | 74.4 | 72.9 | 1.500 | 8.100 | 70 |
2 | geregidusunuldu | 79 | 72.2 | 71 | 1.200 | 8000 | 58 |
3 | lequim | 75 | 63.1 | 62 | 1.100 | 13000 | 56 |
4 | yaren38 | 78.2 | 65.5 | 64.7 | 800 | 13.500 | 60 |
5 | belenay | 82 | 76.1 | 75.5 | 600 | 6.500 | 55 |
6 | _bilge_ | 74 | 59.6 | 59 | 600 | 15000 | 55 |
7 | KILAVUZ | 86 | 64.4 | 63.9 | 500 | 22.100 | 60 |
8 | sudem34 | 77.6 | 72.8 | 72.4 | 400 | 5.200 | 68 |
9 | esiiin | 74 | 65.1 | 64.9 | 200 | 9.100 | 62 |
10 | barkinim | 71.3 | 64 | 64 | 0 | 7.300 | 60 |
11 | triendy21 | 79.8 | 64 | 64 | 0 | 14.800 | 62 |
12 | erginsena | 90 | 62 | 62 | 0 | 28000 | 60 |
13 | PAPATYAM | 75 | 67.1 | 67.3 | artı200 | 7.700 | 60 |
14 | pinktomato | 78 | 71.3 | 72 | artı700 | 6000 | 60 |
15 | shryvz | 80 | 67.5 | 69.1 | artı1.600 | 10.900 | 63 |
Birincimiz Charm arkadaşımızı yüksek iradesinden dolayı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başlarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
mywish89 ilkmirmur ve Lonelly arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye qirmeye hak kazanmışlardır..
barkinim triendy21 ve erginsena kilo vermedikleri için 100 mekik ceza almışlardır
PAPATYAM pinktomato ve shryvz arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik ceza almışlardır
Haftaya daha qüzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAAAA

teşekkur ederim tatlım güzeldi hamd olsun bi memleket havası soludum geldim geri kalan tatili evde geçircem artııkk

kızlar bende 72 den 70 düştüm çokda dikkat etmedim. ama artık yarından itibaren salata ve meyve yiyerek bende evlendğim kiloma 56-57 ye düşmek istiyorum. son 1 yılda aldığım kiloları 1 yıldan az zamanda verebilir miyim acaba.. spora fırsatımız olmuyo...

yok canım ya facia değil hafta sonu hep kaçıyo zaten hafta içi dikkat edersin olur biterr
ellerine sağlık ablacım ya valla okadar yediklerimden sonra kayınpederlerin evinde 4 gün dile kolay yemediğim şey kalmadı gece 23.30da akşam yemeği yeniyordu evde off neyse kilo almadığıma şükrediyorum bu hafta telafi edicem inş.. gidiyimde eşimin yardımıyla mekiklerimi cezamı çekeyim belimden sorunum var ama bakalım kaç tane yapıcam dayanamazsam bırakırım,eşim bacaklarımı tutuversin bakalım yinee anca öyle motive oluyorum

nee 100mü amaniinnnnnnnn bende okadar olsam yerimden kalkmak canım istemezdi sanırım

ohh hayat sana güzel ama asıl soru gönül lazım yarım ekmek arasınaaaa

haha dogru söluyon o kıloda kım olsa evde oturur.....önce onu zayıflatıyım bari

Canlarım merhaba nasılsınız :) nasıl gidiyo sağlıklı yaşam :) bende bilgilerimi sizin gibi çubuğa girmek istiyorum nasıl yapılacak bilemiyorum yardım edermisiniz?

sende hoşgeldin canımcımmmm.tahmin edebiliyorum yoğunluğu.keyfini çıkar bitanemmm tüm kış burdayız nasılsa ye iç al kilo .böylece bizi bırakmamış da olursun.
canım pes etmek yok düzenli ye vepaylaş bak nasıl vericeksin.gerçi bende de pek motivasyon kalmadı ama neyse idare ediyoruz artık.zaten haftaya oruç bu sıcaklarda veririz herladeeee.
listeyi hazırlamaya gidiyommm

eline sağlık aşkımmmm ne güzel mekik cezası almışıım

ayyy sabahtan beridir canım çıktı.oğluma ıspanaklı kek yaptım uyanınca.sonra kiraz sapı suyumu içtim ve leslie 3 mil yaptım.sabah +öğle yemeği yedim.temizlik yaptım halı sildimmm ,çorba yaptım,sütlaç yaptm,yoğurt mayaladım geldimmmmmm.yoruldummmmmm

saol cnmm tşk ederim işte oldu öle bişeyler atlattıkk bekliyorum cnm mutlakaaa

eline sağlık cnm da oha şey pardon yani 100 mekikmiiiii

kızlar bütün gün denizdeydimm yeni geldik sayılırrrrrrr süperdi çok ii geldi deniz kumsal güneşlendimm yağlanıpp kocamın gözler fal taşı gibi zayıflayınca ipli bikini aldım güya bakmıyo yandan yandan kontrol ediyo benii ohh olsun onaaaaa bronz olamadım tam daha rengim döndü diyebilirim ama hafta içi kaçıcam oğlumla denize gene

duşa kaçıyım ben akşamda sahile incezzzzzz

derya kuzummmm napıyonn çıtırımmmmmm öptüm seniii kocaman muahhhhhhhhhhhhhh

kızlar merhaba...
deniz yorgunu ben geldim ve eve girince SÜRPRİİİİİİİZZZZZZ...SULAR YOK VE HALADA GELMEDİ....şu an size gayet rahat ve ferah şekilde bikinimle yazıyorum,ama tuzdan sızlıyorum şu an,ter aktıkça sızlamaya başladım...ama deniz güzeldi bu sene ilk kez girdim (çok gittik ama)ve su çok güzeldi....tabi çıkınca koşa koşa bikini değiştim havluyu belime doladım ve şezlongta öyle oturdum,yoksa böbrekler nanay yarına...şimdilik bişey yok ama yarın allah kerim
günümü yazayım
sabah(9.30 kampta yedik)
en küçük ve ince sarılmışından sigara böreği,1 domates,1 salatalık,2 dlm.örgü peynir,çeyrek pors.karışık omlet,çay
öğle(12.30 kampta)
1 kase sebze çorbası,1 pors.tavuk but haşl.,1 pors.yeşil salata,1 kutu kola:78:
ara(16.00 sahilde)
1 vanilyalı max dondurma
akşam(19.30 evde)
biraz kaçırdım sanırım:sahanda az yağa kırılmış 5 yumurta(oğluşumda yedi bana ancak 1 tanesi nasip oldu),6 yeşil zeytin,1.5 kuru soğan,3 sivri acı kıl biber(taze),2 dlm.tam tahıllı ekm.:78:,2 brd. çay
gün boyu 3 lt. su
spor(gün boyu)
denizde toplam 3 saat kesintisiz(yüzdüğüm zamanların toplamı anlamında)yüzme,denizin içinde bacak,kalça,kol ve göbek hareketleri(buda toplam 1 saati bulmuştur)
ama keşke akşam evde o 2 dlm. ekmeği yemeseydim ama olsun hareket çoktu yakarım heralde...arada olur...neden derseniz sabah kahvaltısı hariç ekmek yada börek çörek hamurişi pilav makarna yemiyordum o yüzden biraz huzursuz oldum ama olsun arada olur değilmi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…