yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz iyice kalabalık olmaya başladık ne güzel hepimiz 50 li sayıları görürüz inşallah hep beraber,hep uzak şehirleriz birbirimize aslında hepimiz çıtır olunca orta bir noktada buluşalım kızlar tur gibi düzenleme yapalım hafta sonu buluşması bir günlüğüne yada 2 günlüğüne güzel olmazmı :lepi:
sagolun canlarim ROTA VIRUS mus adi mikrobun kucagimda emiyor karni ac ama 1kasik yese ici disina cikiyor aman dikkar kizlar hasta insanlara yaklastirmayin cocuklari hata benim esime soylemedim arkadasin oglu ayni nedenlerle hastaydi ctesi cocugu onlara goturdum salagim ben esim bilse dunyanin lafini ederdi bizim kizda oglanin sulugundan su icti ben elinden alana kadar agzina goturdu iste sonuc
selammm benide alın aranıza birlikten kuvvet doğarmış bende kiloluyumm vermek istiyorum bıktım artıkk eski günlerimi arıyorumm
hadı bakalım canım kazan mubarek olsun işallah ugurlu gelırsın de bıze hemencecık zayıflarız :1hug:
tebrik ederim ya büyük azim valla:lepi:
maşallah süper vermişsin harikasın nasıl verdin ve kaç ayda verdin?
hoşeldin aramıza
libabe bravo valla sende çok güzel vermişsin ..canım tebrikler ..inş hedefine en kısa zamanda ulaşırsın aramıza hoşgeldin ...
maşallah canım azmin süper aynen devam et bizede gaz ver :)))))
sıkma canını 3gün yamadın ama artık yapıcaksın havada güzel artık kilo verme işini hızlandırmamız lazım yaz gelioooo hemen akşam yeğinden biraz kısarak başla bence :)kaydirigubbakcemile5
bu arada aramıza yeni gelenler hoş geldiniz hep braber zayıflamaya devam edicez :)))))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza birlikten kuvvet doğarmış hepimiz incecik olucaz inşkaydirigubbakcemile2
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz iyice kalabalık olmaya başladık ne güzel hepimiz 50 li sayıları görürüz inşallah hep beraber,hep uzak şehirleriz birbirimize aslında hepimiz çıtır olunca orta bir noktada buluşalım kızlar tur gibi düzenleme yapalım hafta sonu buluşması bir günlüğüne yada 2 günlüğüne güzel olmazmı :lepi:
buyur gel tatlıma.s. benle sen bugun pıstı olduk sen bızım grba bakarken bende bugun sana bı göz atayım dedım sende o ara bızımkıler bakıyormussun bukadar olur anca dedım kalp kalbe karsıdır derlerya hakıkaten dogru yerimsenibensevilcan 1 aya kalmaz bende aranıza gelebilirim canım....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
aynısı bana cıktı :sm_confused:25 - 49 puan arası
İşe yaramış ya da yaramamış, en az on diyeti arkanızda bıraktınız. Zayıflayabilmek için gazete ve dergilerde yazan bütün diyet yazılarını okudunuz. Hiçbir şey yapamasanız bile üç beyazdan hep uzak durmaya çalıştınız. Yemeği fazla kaçırdığınızda kendinizi kötü hissettiniz. Fakat hiçbir zaman böyle bir durumda kendinizi açlıkla cezalandırmadınız. Kilonuzu kontrol edebilmek için bazı kurallarınız olması güzel. Ama bu kuralların hayatınızı sıkıcı hale getirmesine izin vermeyin.
selammm benide alın aranıza birlikten kuvvet doğarmış bende kiloluyumm vermek istiyorum bıktım artıkk eski günlerimi arıyorumm
akşamki raporumu da vereyim
tarana çorbası bir buçuk keğçe yarım dilim.k.ekmeği
5 kaşık pilav 5 tane köfte
yoğurtlu piber kavurması bir kaç çatal
bir tane maden suyu
sıyahcım valla tebrık ederım senı cok guzel anlattın hatalarını ve anlattıgın için ben inanıyorum böyle hata bidaha zor olur ve kazanan sen olmussun ne denebılırkı
kızlar neden kısme yazmıyor ben yanlız kaldım ve 1 saattır kendımle cebellesıyorum nerelerdesınız sohbet edlım kısme yokmusenağlama
ben varım kabul edersen
nedemek canım sıkıntıtan patladım bugunde kımsenın gelmeyecegı tuttu neye neler yaptın arkasaım anlatsana:1hug:
nedemek canım sıkıntıtan patladım bugunde kımsenın gelmeyecegı tuttu neye neler yaptın arkasaım anlatsana:1hug:
ya bugun yanlısım evde kocam işte calısıyor gec gelecek bende alıskın degılım aksamları yanlız kalmaya yanlız olunca hep yemek gelıyor aklıma nedense anlamadımeşim yemek yiyor ben de onu izliyorum geç geldiği içn beklemedim ben 6 da yemeğimi yedim.evet bazen öyle oluyor kimse olsa da yazsam diyorsun kimse olmuyor sabahtab beri hiç boş kalmadı hep kimse vardı bugün boş günüm olunca evdeydim pc sürekli açıktı işimi yapıp gelip okudum yazılankarı sıkıntın neden?
a ben buralardayım kimse yok diye geziyorum.. bak sana tavsiye baktın kimse yok cekinme kendi kendine konuş gir guruplara takımın olmasına gerek yok yaz.. yada oku.. ben demi,nden beri başarı öykülerini okuyorum.. valla insanın yiyeside olsa yemiyo bir motive bir motive :roflol::roflol:
ya bugun yanlısım evde kocam işte calısıyor gec gelecek bende alıskın degılım aksamları yanlız kalmaya yanlız olunca hep yemek gelıyor aklıma nedense anlamadım
canım yapıyorum ama nebıleyım burkı kadar zevk vermıyor bana ne bıleyım burda derlesıyoruz ya ondandır heralde baksana bagımlılık yaptınız bana asık mı oluyorum ne :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?