valla kuşum bende denizden yeni geldim...benimkide bugün hep beni kesti takip edip durdu..ama en çok habire suyun dibine dalıp beni kesti dipten nasıl görünüyormuşum,gözlükle dalanlar varmış nasıl görürlermiş ...vs...dedimki noluyo adamceğiz habire dalıyon dedim bide demezmi allta nasıl görünüyon ona baktım,ufffff dedi inş.kimse bakmıyordur yoksa katil olurum demezmikızlar bütün gün denizdeydimm yeni geldik sayılırrrrrrr süperdi çok ii geldi deniz kumsal güneşlendimm yağlanıpp kocamın gözler fal taşı gibi zayıflayınca ipli bikini aldım güya bakmıyo yandan yandan kontrol ediyo benii ohh olsun onaaaaa bronz olamadım tam daha rengim döndü diyebilirim ama hafta içi kaçıcam oğlumla denize gene
duşa kaçıyım ben akşamda sahile incezzzzzz
derya kuzummmm napıyonn çıtırımmmmmm öptüm seniii kocaman muahhhhhhhhhhhhhh
Allah rahmet eylesın canım mekanı cennet olsun annenın...
Rabbım herseyın hayırlısını versın..
evet sıramı sana vermekte ısrarlıyım.. lutfen buyur..zaten sen dururken sıra bana hıc gelmezkı...
canım rabbim hakkında hayırlısını versin niş çok tatlı evlatların olurrr.
sağolun kızlarböcüğüm özledın mı beniiii
canım ya çocuk sevmek guzel bı duygu ona yeni elbiseler alıp gıydırmek....
ama sağlııgn herşeyden daha önemli...kendıne dıkkat et.....
evlatlar zaten kıymet bılmıyo.....bizler çok mu bıldık....babamı kaybedene kadar kıymetını bıldıgımı söyleyemem....
küçükken aklımız 5 karış havada oluyo.....ne zaman aklımız başımza gelıyo o zamanda yanımızda kımse olmuyo.....
hayırlısı herşeyın.....sağlıgın düzelsn inşşş...önce hedeflerımızı ulaşalım.....sonra beraber yapalım....kdr i kaptanı da alalım kışı hamiş geçirelım.....bi de hamiş topiği açtıkmı tamamdır siteden bi sürü arkadaş gelır peşimizden....
belli mi olur,shryvz sonra charm ın fıkrı degısıısr.....haha ne guzel olur yaaa....hap beranber hamıle olsak....hayalı bıle guzel....
sinir olmak yok yola devam az yada çok bu kilolar elbet gidecek biraz alcaz fazlaca vercez ama gidecek başka yolu yok sabır ve diyet ile devam canımHaklısın kaptanım ama siteye giriş şifremi unuttum zaten 2 gündür sieye girmekle uğraşıyordum girince hatta bastım sevinç çığlığını.....
Ayyyy kpatancıııım dikkaaaat eettt
Offff hanımlar başladığım yere geri dönmüş olmak hemde 2. sever canımı çok sıkıyor...Sanki hiç zayıflayamayacakmış gibi hissediyorum...Ay nolur birşeyler söyleyin bu kıza...Sinir etti mügenin bu iştahı beni artık iyice
ellerine sağlık senacımlisteyi hazırlamaya gidiyommm
hani denize girmicektin dayanamadın dimi ohh sefan olsun canım inaşşşalah hastalanmazsın ay suyun kesik olmasıda sinir bi durum hem denizden gel bide evde sular kesik ayy canım benim durumunu düşünüyorumda Allah yardımcın bak bişey söyliyeyim valla bende girdimkızlar merhaba...
deniz yorgunu ben geldim ve eve girince SÜRPRİİİİİİİZZZZZZ...SULAR YOK VE HALADA GELMEDİ....şu an size gayet rahat ve ferah şekilde bikinimle yazıyorum,ama tuzdan sızlıyorum şu an,ter aktıkça sızlamaya başladım...ama deniz güzeldi bu sene ilk kez girdim (çok gittik ama)ve su çok güzeldi....tabi çıkınca koşa koşa bikini değiştim havluyu belime doladım ve şezlongta öyle oturdum,yoksa böbrekler nanay yarına...şimdilik bişey yok ama yarın allah kerim
günümü yazayım
sabah(9.30 kampta yedik)
en küçük ve ince sarılmışından sigara böreği,1 domates,1 salatalık,2 dlm.örgü peynir,çeyrek pors.karışık omlet,çay
öğle(12.30 kampta)
1 kase sebze çorbası,1 pors.tavuk but haşl.,1 pors.yeşil salata,1 kutu kola:78:
ara(16.00 sahilde)
1 vanilyalı max dondurma
akşam(19.30 evde)
biraz kaçırdım sanırım:sahanda az yağa kırılmış 5 yumurta(oğluşumda yedi bana ancak 1 tanesi nasip oldu),6 yeşil zeytin,1.5 kuru soğan,3 sivri acı kıl biber(taze),2 dlm.tam tahıllı ekm.:78:,2 brd. çay
gün boyu 3 lt. su
spor(gün boyu)
denizde toplam 3 saat kesintisiz(yüzdüğüm zamanların toplamı anlamında)yüzme,denizin içinde bacak,kalça,kol ve göbek hareketleri(buda toplam 1 saati bulmuştur)
ama keşke akşam evde o 2 dlm. ekmeği yemeseydim ama olsun hareket çoktu yakarım heralde...arada olur...neden derseniz sabah kahvaltısı hariç ekmek yada börek çörek hamurişi pilav makarna yemiyordum o yüzden biraz huzursuz oldum ama olsun arada olur değilmi:26:
ιℓαу∂α_14;20205808 .!.:boyum 171 kilom 77 65 kiloya düşmek istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ve her gün ip atlıyorum yürüyüş yapıyorum basketbola gidiyorum kolay zayıflayan birisiyim ama yediklerime dikkat etmeyi bıraktıktan sonra hemen kilo alıyorum :/ o yüzden sporla kilo vermeye çalışıyorum elma sirkeside içmeye başladım inş 12 kilo gidecek yakın zamanda :)
kızlar bende 72 den 70 düştüm çokda dikkat etmedim. ama artık yarından itibaren salata ve meyve yiyerek bende evlendğim kiloma 56-57 ye düşmek istiyorum. son 1 yılda aldığım kiloları 1 yıldan az zamanda verebilir miyim acaba.. spora fırsatımız olmuyo...
bekarlara duyurulur....
evlenrken kocanıızn uykucu oomamasına ve doğuştan yorgun olmamasına dikkat edin....
ayy kafayı yıycem ya....
her gun bı yere gıtmeye karar verıyoz son anda yan çiziyo.....yorgunmuş....yorgunmuş,,,,yorgunmuşşşş.....uykuus varmış....
off ya evelendık evlenelı 4 senedir hep yorgun hep uykusu var....
ayy bende hiç yerım de duramam ya.........saatlerce gezıyım isterım....işten çıkıp gezmeye gidip gece 12 de eve gelebılecek kadar gezmeyı severım.....off onun yanında ben de ona benzıycem dıye korkuyom....
ayyy tatılde bıle o odada pıneklerken ben ya havuzdaydım ya denızde.....
tatilde bıle canlı müziğe giderdik gece 11 de otele gelırdı...ben 12 ye dogru....
sanırım beraber bişey yapomayıo beklerken yoruluyom tek takılmaya devam edeyım....
araba aldık yatıyo resmen.....adam yorgun gezecek halı yok....ayy bunun yaşlılığını düşünemıyorum....30 unda böyleyse ....
ben onu acılen zayıflatıyım şişkoluktan hantal heralde.....100 eyaklaştı.....
kuzum senın halın benden de beter benımkı en azından o zaman gezıyodu.haftasonu felan dınlemıyodu işten yorgun gelırdı gece 12 ye gezerdık yorgunum da demezdi....güü naaay dıınnnnnn
öncelikle peeeeliiin doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere yaşlarasenin için doğum günü şiiri bulayım dedim saçma sapan şeyler çıktı yani onları yazsaydım çok fena olurdu (büyüsen de teninin ıslaklığını kaybetyme falan, bugün senin doğum günün beni çağırmadın ya şimdi mutlu musun falan ) ben en iyisi bildiğimiz çoşkuyu vereyim ; tabii kii iiiki doğdun peeelin!! iiiki doğdun peeelinn!! iiiki doğdun mut lu yılll laaaaar.. mutlu yıllaaaaar saaaaaaa naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :119:
hoş geldiniz hadi birlikte zayıflayalım işte
ben napayım? benim aşkım işte yemeğini yiyor çıkıyor eve gidiyor direkt uyuyor. cumartesi-pazar tatili ama bazı haftasonları planladığımız halde yorgun olduğu için buluşamıyoruz. ne edeyim şimdi? daha evlenmedik bile. evlenince değişecek mi hayır. ama bazen üzüldüğümü farkedip bir enerji doluveriyor o ancanım benim ben de şu enerji-denge bilekliklerinden almayı koymuştum kafama. kimde görüp sorsam(çoğu yolda, otobüste, metroda tanımadığım insanlar ) gayet memnunlar. alıcam alıcam derken geçen acaip indirimli kampanyası vardı aldım hem ona hem kendime sipariş verdim bakalım bekliyorum. ama fiyatı normaline göre çok düşük olduğu acaip şüphe düştü orjinal değil midir diye :18: aradım firmayı sordum orjinal tabi falan dedi ama değil diyecek hali yok ya
canım benim, unutmamışsın beni, teşekkür ederim, bgn bölge performans toplantılarımız vardı, avrupadan bizim godomanlarr geldii :) sabah 9 öğlen 3 arası aralıksız toplantıdaydım, kişiler sürekli deişti ama ben hep sabit kaldım
6 saat boyunca sürekli bi türkkçeden ingilizceye bi ingilizceden türkçeye çeviri yaptım bildiğin beynim sulandı :)
toplantı sonrası şubeye geçtim, siteyi actım ama yogunluktan bildirim bile yapamadım walla :)
buarada bebişim, biz nacizane, burda birbirmize destek olmak için varız, geçirdiğin sıkıntılı bi kaç günde accık motive edebildiysem seni ne mutlu bana, tebrik ederim cnm seni, walla yüzüm güldü bildirimini okurken :)
kolay değil, az değil, ismin maviyle yazılcak nerdeyse, vücudun duraklamaya girmesi normal, önemli olan o dönemi atlatabilmek ki sen bu dönemi şu an atlattın, sefaan olsun ohh ohhhh
buarada, bi insanı sevmek için, kendine yakın hissetmek için, o insanın yüzünü görmemiş olmak bile engel deilmiş.. canım arkadaşım benimmmmm seni cook seviyoom ben, keşke yollarımız kesişseymiş biyerlerde, bu zamanda senin kadar samimi içten şeffaf ve neşe dolu insan az bulunur.. gel bi kocaman sarıleem sana
bu arada, dolmalar işe yaramış :))
DOLMA RULZZZZZ :82:
kızlarrr bu akşam kocamla oturduk konuştuk biraz gerilsektee sonunda kendimi onun kollarında buldum ağladımmm oda ağladı kıyamammmmm söz verdi bana bi daha böle sorun yaşamıcaz diye sonra yatagımıza gittik gerisi + 18:92: su içmeye kalktım uykum dağıldıı siteye bakıyım dedim kocam uyandı napıyon diyo dedi kızlara barıştımızı sölüyorum manyakmısın kızım sen diyoo şimdi uzandı dizime yatıyoooo ayy çok seviyorumm kocamı nasıl boşancam dedim yaaa
Ay bu çıtırlar zapzayıf olmuşlar aaa bi ben kaldım tombik tombik :82::82::82::82:
Kızlar face im hacklendi, taşındığımız için uzun süre nete giremedim ve bla bla bir sürü aksilik..Ama hem üniversite kazandım hem de ailemle aram düzeldi...hemde çok iyi bi sefkilim var ...baya mutluyum yani anlayacağınız
Hele hele internetime kavuşmak daha iyi oldu...ben aldım yine 1-2 kilo birde eylülde tatile gitcez aaayyyy korkuyorum
aşkitom bitanem...aklım sende kalmıştı bir ara sorup durduk hepimiz seni ama nişhayet gelmişsin ve hayırlı haberlerinede çok sevindim....artık bırakma bizi gözümüz hep aradı seni...hoşgeldin
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN FISTIK...yanılmıyorsam bugündü heralde değildiysede genede nice yıllara tatlım
biri beni durdursun ya gıcık oluyorum kendimeforumda bir ağlama duvarı topiği güzin abla topiği falan filan bir şey yok mu oraya terfi edeyim ben
Günaydın kısçelerrGecenin bi köründe geldik sabah erkenden kalktım ve işe geldim. Resmen sürünüyorum.
1,5 günlük tatilimde elimden geldiğince dikkat ettim ama bakalım inş. almamışımdır. Geçmişe bakamadım hem iş yapıyorum hemde yazayım dedimGözlerim zaten tek çizgi halinde
Uyku gibisi yookk :)
Not: Bugün gereği düşünüldü'nün d.günü :) İyi ki doğdunnnn Pelinnnn İyi kkiiii doğdunnnn Peliiinnn İyi kiii doğduuunn iyii kiii doğdunnnnn mutluu yıllarrrr sanaaaa :))) Sevdiceklerinle birlikte nice güzel, mutlu senelere :)
güü naaay dıınnnnnn
öncelikle peeeeliiin doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere yaşlarasenin için doğum günü şiiri bulayım dedim saçma sapan şeyler çıktı yani onları yazsaydım çok fena olurdu (büyüsen de teninin ıslaklığını kaybetyme falan, bugün senin doğum günün beni çağırmadın ya şimdi mutlu musun falan ) ben en iyisi bildiğimiz çoşkuyu vereyim ; tabii kii iiiki doğdun peeelin!! iiiki doğdun peeelinn!! iiiki doğdun mut lu yılll laaaaar.. mutlu yıllaaaaar saaaaaaa naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :119:
Peloşummm canımmmmm doğumgünün kutlu olsunnnnnn bebekimmmm, ömrün su gibi berrak olsunnn, sevdiklerinle aksın inşallahhhhhh :)
Her şey gönlüne göre olsunnn tatlım, yüzün hep gülsüüün :)
7::118::118::118::118:
günaydın kızlar pelincim doğum günün kutlu olsun cnm nice güzel yıllara inş. bu arada tartıldım ve 70 kiloymuşum ama bu kilom sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini yedikten sonra tarılmış şeklimdi yani çok bişi almamışım kilo ama peki bu göbek ne göbeği geçen ay reglim çok kısa sürmüştü bu ayda daha olmadım onun yüzünden göbeğim bu kadar çok heralde
bazen bana da gelıyolar öyleeee, yabancı ınsanlarla paylascagıma ben yıne 70-79lularla paylasıyorummm :26: anlat sen de canımmm, bız dınlerız, elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısırızzz
evet evet bugun benım dogum gunummmmmmmmmmmmmmunutanı yakarım demiştim, gözünüzü baya korkutmuşum
guzel sesınle soyledıgın guzel dogum gunu sarkısı ıcın cok tesekkurlerrr
Burası zayıflama grubu arkadaş çetesi değil. Aranıza katılmak isteyeni azarlamanız hoş değil arkadaşlar. Forumun bu bölümü bütün katılımcılara açıktır. Paylaşımlarınızı bu yönde yapınız lütfen. Takım başkanının bu yanlış anlamayı gidereceğinden eminim.
ya kızlarr yaaa ne zmndır böylee içime oturan bişi war.. döküliiim accık,
13 kilo civarı verdim, 4-6 beden inceldim ama ben eskiden bu kilolardayken görünümüm daha sıkıydı.. yani nası desem, ben su anda 62 kiloyum ama kilo sınırımı zorlamadan önce, 65-66 kilodayken de şu anki gibi görünüyodum ben.. aynada kendimi incelediğimde, fazlalık olmayan fit bir vücuda ulaşmam için 6kilo vermek de yetmicek gibime geliyo..
Spor diceksiniz ama ben yapamıyorum.. e o zaman ne konusuyon, kapa ceneni kır totonu otur diceksiniz ama ben genede diim dedim
kim kimi azarlamış yine neden geldi bu uyarı bize anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?