70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla kuşum bende denizden yeni geldim...benimkide bugün hep beni kesti takip edip durdu..ama en çok habire suyun dibine dalıp beni kesti dipten nasıl görünüyormuşum,gözlükle dalanlar varmış nasıl görürlermiş ...vs...dedimki noluyo adamceğiz habire dalıyon dedim bide demezmi allta nasıl görünüyon ona baktım,ufffff dedi inş.kimse bakmıyordur yoksa katil olurum demezmigülmekten öldüm,ama denizin içinde hep gözü üstümdeydi,yanına çağırıp spor hareketlrini bizzati spor koçummuş gibi kendi bana tarif etti beraber yaptık...bende dedimki kendi elinle beni iyice şekle sokuyon sonrada dalıp dalıp duruyon dedim,bi kahkahada o bastı...vesselam güzel ve neşeli bir gündü...
bende balıkesire gidince ip bikini alıcam niyeti bozdum...zaten tartıda bayağı gitmeye başladı şu an bildirimden daha düşük kilodayım yuppiiiiiiii

Son düzenleme:
kızlar ben sular gelene kadar biraz yürüme bandında yürüyeyimde akşamki ekmekleri eriteyim bari...ne gıcık yaz günü sular kesik...
herkese hayırlı haftalar ,güzel ve bereketli bir hafta olsun ve çabuk geçsin çünkü ben haftasonu tatile çıkıyorum
herkese iyi geceler:92::92::92::92:

Günaydın kısçelerr Gecenin bi köründe geldik sabah erkenden kalktım ve işe geldim. Resmen sürünüyorum.
1,5 günlük tatilimde elimden geldiğince dikkat ettim ama bakalım inş. almamışımdır. Geçmişe bakamadım hem iş yapıyorum hemde yazayım dedim Gözlerim zaten tek çizgi halinde
Uyku gibisi yookk :)
Not: Bugün gereği düşünüldü'nün d.günü :) İyi ki doğdunnnn Pelinnnn İyi kkiiii doğdunnnn Peliiinnn İyi kiii doğduuunn iyii kiii doğdunnnnn mutluu yıllarrrr sanaaaa :))) Sevdiceklerinle birlikte nice güzel, mutlu senelere :)

günaydın kızlarrr
bu ara stresten yediklerime hiç dikkat edemediğim için içim hiç rahat değildi,bugün yine yoğurt detoksu yapıyorum,yarın normal sağlıklı beslenme düzenine geri dönüş yaparım böylece..
dün 10dkda alınan kararla denize girdik,bikinimi giymeye cesaretim yoktu,sonra amaaan dedim etrafta onca deniz anası var ben mi utancam vücudumdan,giyerim tabii bi güzel yüzdük.. bi de şnorkel palet,balıkları izlicem güya,marmarada ne balığı,yaşam belirtisi bile yok :90: nerdeeee akdeniz sahilleri.. bu arada denemeyen varsa çok şey kaçırmış demektir, hiç utanmayın çoğu insan o alet edevatı takmaktan utandığı için denemiyor,ben korkardım balıklarla yüzme fikri hiç enteresan gelmezdi,ama muhteşem bişeymiş,yıllardır tatil deyince aklıma gelen ilk şey bu.. denizin altında bilmediğimiz sessiz ve harika bir dünya var,öyle rahatlatıcı ki..tüplü dalış daha da nefis olur tabii..

neyse yeni bir hafta,yeni bir gün.. hayırlı olur inşallah.. ben bu hafta konuşucam iş olayımı, dua edin bana..
öpüyorum hepiciğinizi

yogun bir haftasonundan sonra herkese merhabaa :)

cumartesi menümü yazmıyorum :) biraz kaçamak günü oldu benim için, hamburgerden böreğe iskendere kadar ne ararsan vardı içindee :) yemeyi 4te bıraktım ama cok cıss şeyler tükettim ama şimdi nefsimi köreltmiş vee motive olmuş bir şekildeee tekrar moda girmiş bulunmaktayımm :)

pazar günkü menümü weriiim efenimm hemennnn :)

Sabah
3 yk nesfit
1 çay bardağı yağsız süt

Öğlen
1 kücük kutu tonbalığı
3 yk mantı
2 dilim kaşar
1 dilim salam
1 tane domates
1 su bardağı ice tea
¼ lavaş

Ara
1 tane danone muzlu puding

Akşam
3 yk mantı
1 küçük muz

örnek bi menü deil efenimeee söliiim ama okdr da olsuun :)

accık bişi artıdayım, hemen acıgımı kapatırımmm :)

günaydın kızlar nasılsınız dünkü ghüzel günün ardından biraz yorgun ama iyiyim

canım rabbim hakkında hayırlısını versin niş çok tatlı evlatların olurrr.

sağolun kızlar

sinir olmak yok yola devam az yada çok bu kilolar elbet gidecek biraz alcaz fazlaca vercez ama gidecek başka yolu yok sabır ve diyet ile devam canım

listeyi hazırlamaya gidiyommm
ellerine sağlık senacım

hani denize girmicektin dayanamadın dimi ohh sefan olsun canım inaşşşalah hastalanmazsın ay suyun kesik olmasıda sinir bi durum hem denizden gel bide evde sular kesik ayy canım benim durumunu düşünüyorumda Allah yardımcın bak bişey söyliyeyim valla bende girdim dayanamadım suyun cazibesine eşim iyiki istemiyordun gitmek bide istesen ne olacak dedi kardeşim ve eşim az girdiler ben çıkmadım sudan hiçbirazcık yandım daha doğrusu kızardım piliç gibibeyaz tenli olunca insan yanmıyor direk kızarıyor bugünde yüzüm şişti ellerim falan eee yasak olduğu halde güneş deniz sefası yaparsam böle olur neyse oldu bi kere pişman değilim

dünkü mönüyü yazim ben biraz kaçtı gibi ama dünkü deniz bütün yediklerimi aldı götürdü sanırım

:125::125::125:

sabah:çeyrek gevrek,iki lokmacık boyoz,biraz peynir bir salatalık

ara:bir incir bir ceviz kumsalda millet yüzme derdinde bense ara yaptım

öğle:üç küçük biber dolma,bir bardak gazoz,biraz kabuklu fıstık ay tabi kabuğunu değil içini yedim

ara:yok

akşam:yarım dilim ekmek ,beş adet zeytin,bir adet tavuk budu,üç küçük halka sucuk bunlar mangalda tabi,bir bardak fanta,salata

ara: karpuz bide saat 10 da türk kahvesi içtim

güü naaay dıınnnnnn

öncelikle peeeeliiin doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere yaşlara senin için doğum günü şiiri bulayım dedim saçma sapan şeyler çıktı yani onları yazsaydım çok fena olurdu (büyüsen de teninin ıslaklığını kaybetyme falan, bugün senin doğum günün beni çağırmadın ya şimdi mutlu musun falan ) ben en iyisi bildiğimiz çoşkuyu vereyim ; tabii kii iiiki doğdun peeelin!! iiiki doğdun peeelinn!! iiiki doğdun mut lu yılll laaaaar.. mutlu yıllaaaaar saaaaaaa naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :119:

hoş geldiniz hadi birlikte zayıflayalım işte

ben napayım? benim aşkım işte yemeğini yiyor çıkıyor eve gidiyor direkt uyuyor. cumartesi-pazar tatili ama bazı haftasonları planladığımız halde yorgun olduğu için buluşamıyoruz. ne edeyim şimdi? daha evlenmedik bile. evlenince değişecek mi hayır. ama bazen üzüldüğümü farkedip bir enerji doluveriyor o an canım benim ben de şu enerji-denge bilekliklerinden almayı koymuştum kafama. kimde görüp sorsam(çoğu yolda, otobüste, metroda tanımadığım insanlar ) gayet memnunlar. alıcam alıcam derken geçen acaip indirimli kampanyası vardı aldım hem ona hem kendime sipariş verdim bakalım bekliyorum. ama fiyatı normaline göre çok düşük olduğu acaip şüphe düştü orjinal değil midir diye :18: aradım firmayı sordum orjinal tabi falan dedi ama değil diyecek hali yok ya

Peloşummm canımmmmm doğumgünün kutlu olsunnnnnn bebekimmmm, ömrün su gibi berrak olsunnn, sevdiklerinle aksın inşallahhhhhh :)
Her şey gönlüne göre olsunnn tatlım, yüzün hep gülsüüün :)

7::118::118::118::118:

günaydın kızlar pelincim doğum günün kutlu olsun cnm nice güzel yıllara inş. bu arada tartıldım ve 70 kiloymuşum ama bu kilom sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini yedikten sonra tarılmış şeklimdi yani çok bişi almamışım kilo ama peki bu göbek ne göbeği geçen ay reglim çok kısa sürmüştü bu ayda daha olmadım onun yüzünden göbeğim bu kadar çok heralde

kuzum senın halın benden de beter benımkı en azından o zaman gezıyodu.haftasonu felan dınlemıyodu işten yorgun gelırdı gece 12 ye gezerdık yorgunum da demezdi....

sen evlenmeden bıda düşün.....

pelin doğum günün kutlu olsun......hayırlı ömürler.......sağlıkla inş...

kızlar site yöneticileri burada noldu yıne aceba merak ettim....

dukan dıyetıme bugun ıtıbarıyle başladım....

kahvaltımı ayzıyım.

dukan krep,yarım çay bard.diyet süt,1 haş yum.2 bardak tatlandırıyla çay....

:92: herkeslere günaydınnnnnnn :92:
gecmısı okudum ne zamandır boyle bırıkmemışti haftasonları, alıntılarımı yaptım geldimmmm

canım benımmmmmmmmmmmmm, hissettiklerimiz karşılıklı ben de senı cok sevıyorummmmmmm o yolları kesiştiririz belki de gunun bırınde du bakalımmm bekarların düğününe gıdıcez topıkceneeeeee

cok sevındım valla, ınş o dönem gecip gitmiştir artık boşanmayı ağza sakız etmek yok bı dahaaaaa amaa :26:

Ay bu çıtırlar zapzayıf olmuşlar aaa bi ben kaldım tombik tombik :82::82::82::82:

hoşgeldinnnn, kulaklarını cınlattık baya aslında bendedım hatta şu kızın ıkı dakıka nete gırcek vaktı de mı yok ınsan bı slm verıp cıkar dedımmmm ama sefkılıde bıze vakıt kalmamış herhalde herseyın yolunda gıtmesıne sevındım, sen huzurluysan sorun yokkkk

çok tesekkur ederım canımmmmmmmm

biri beni durdursun ya gıcık oluyorum kendime forumda bir ağlama duvarı topiği güzin abla topiği falan filan bir şey yok mu oraya terfi edeyim ben

bazen bana da gelıyolar öyleeee, yabancı ınsanlarla paylascagıma ben yıne 70-79lularla paylasıyorummm :26: anlat sen de canımmm, bız dınlerız, elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısırızzz

vaay unutmamışızzzzzz, cok sevındırık oldummmm tesekkur ederım ıncelıgınız ıcın efenımmmmmm

evet evet bugun benım dogum gunummmmmmmmmmmmmm unutanı yakarım demiştim, gözünüzü baya korkutmuşum
guzel sesınle soyledıgın guzel dogum gunu sarkısı ıcın cok tesekkurlerrr

tesekkur ederım canım benımmmmmmmm kocaman bı aminnnnnnnnnnnnnnnnnn dıyorum guzel dıleklerın içinnnnn hepımızın inşşşşş

çok tesekkur ederımmmmmmmmmmmm

Burası zayıflama grubu arkadaş çetesi değil. Aranıza katılmak isteyeni azarlamanız hoş değil arkadaşlar. Forumun bu bölümü bütün katılımcılara açıktır. Paylaşımlarınızı bu yönde yapınız lütfen. Takım başkanının bu yanlış anlamayı gidereceğinden eminim.

ya kızlarr yaaa ne zmndır böylee içime oturan bişi war.. döküliiim accık,

13 kilo civarı verdim, 4-6 beden inceldim ama ben eskiden bu kilolardayken görünümüm daha sıkıydı.. yani nası desem, ben su anda 62 kiloyum ama kilo sınırımı zorlamadan önce, 65-66 kilodayken de şu anki gibi görünüyodum ben.. aynada kendimi incelediğimde, fazlalık olmayan fit bir vücuda ulaşmam için 6kilo vermek de yetmicek gibime geliyo..

Spor diceksiniz ama ben yapamıyorum.. e o zaman ne konusuyon, kapa ceneni kır totonu otur diceksiniz ama ben genede diim dedim

teşekkür ederim, rica ederim

evet topiğe katılmak isteyeni tabii ki azarlamak hoş değil. ama öyle bir şey olduğuna şahit olmadım ben. ha başka topiklerden resmen kavga için gelip saldıranlar oluyor bazen benim de başıma geldi. ama iyi niyetle gelen kimse azarlanmaz ki. hem topikler hepimizin topiği senin benim yok. herkes eşit bu ortamda. biz bazen kendi aramızda kilo veremeyene falan demediğimizi bırakmıyoruz ama bu dediğin farklı bir şey anlıyorum. huzur bozmak isteyen kişileri kimse istemez o ayrı ama ben konuya da uzağım. anlamadım. geçmişi okurken böyle bir şeye denk gelmedim sanırım uzak geçmişten bahsediyorsun öyle mi?
biri beni aydınlatsın lütfeen :26:

cnm senin boy kaç şuan kaç beden giyiyosun ona göre karar verelim bakalım 56 olunca yeterli olucak mı olmayacakmı

kim kimi azarlamış yine neden geldi bu uyarı bize anlamadım gitti

emin değilim ama benim de dikkatimi çeken bir şey vardı acaba o mu :26:
ebru yeter sadece bir kere kiloyla ilgili mesaj yazmış, bunun dışındaki mesajları hep o anki konuyla ilgisiz güncel sloganlar gibi olmuştu. tabi bu durum tepki aldı ama bazı arkadaşlar tarfından biraz fazlaya mı kaçıldı diye düşünüyordum. yanılmadıysam belki bununla ilgilidir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…