- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
kuzum senın halın benden de beter benımkı en azından o zaman gezıyodu.haftasonu felan dınlemıyodu işten yorgun gelırdı gece 12 ye gezerdık yorgunum da demezdi....
sen evlenmeden bıda düşün.....
pelin doğum günün kutlu olsun......hayırlı ömürler.......sağlıkla inş...
kızlar site yöneticileri burada noldu yıne aceba merak ettim....
dukan dıyetıme bugun ıtıbarıyle başladım....
kahvaltımı ayzıyım.
dukan krep,yarım çay bard.diyet süt,1 haş yum.2 bardak tatlandırıyla çay....
ya kızlarr yaaa ne zmndır böylee içime oturan bişi war.. döküliiim accık,
13 kilo civarı verdim, 4-6 beden inceldim ama ben eskiden bu kilolardayken görünümüm daha sıkıydı.. yani nası desem, ben su anda 62 kiloyum ama kilo sınırımı zorlamadan önce, 65-66 kilodayken de şu anki gibi görünüyodum ben.. aynada kendimi incelediğimde, fazlalık olmayan fit bir vücuda ulaşmam için 6kilo vermek de yetmicek gibime geliyo..
Spor diceksiniz ama ben yapamıyorum.. e o zaman ne konusuyon, kapa ceneni kır totonu otur diceksiniz ama ben genede diim dedim
cnm senin boy kaç şuan kaç beden giyiyosun ona göre karar verelim bakalım 56 olunca yeterli olucak mı olmayacakmı
büyük ihtimalle onunla ilgili ama bizim tepkimiz haklı bir tepkiydi biz kimse gelmesin etmesin demiyoruz arada sıradad topiğe gelebilir ama yinede güncel kalabilir bu zor bişi değil gelip ya hakaret ediyo yada alaksız bişi söylüyor
emin değilim ama benim de dikkatimi çeken bir şey vardı acaba o mu :26:
ebru yeter sadece bir kere kiloyla ilgili mesaj yazmış, bunun dışındaki mesajları hep o anki konuyla ilgisiz güncel sloganlar gibi olmuştu. tabi bu durum tepki aldı ama bazı arkadaşlar tarfından biraz fazlaya mı kaçıldı diye düşünüyordum. yanılmadıysam belki bununla ilgilidir :26:
cnm onlar gibi zayıf olursan çok aşırı bir zayıflık olur bence 56 bile yeterli senin benm kız arkadaşım senle aynı boyda ve 51 kilo inan bana çöp gibi kemikler belli ve hiç hoş değil eer bıngıllarının gitmesini istiyorsan pilates yap inan bana tartıya yansıyan bişi olmuyo ama acayip bir daralma oluyor vücudunda ve gören herkes sen çok incelmişsin diyo çünkü pilates kasları uzatır yanlara genişletmezwalla tatlım boyum 1,64
bedenim : 38 ama bi bıngıllık war
ideal kilom 56ymış ama hiç de 56 yetcek gibime gelmiyo benim..
bu haftasonu kotondan bi elbise aldım, 38 beden, mudodan bluz aldım s beden, memişlere takke aldım 85b ama göbüş bölümüm yan profilden ince ama eni war, kollarımın üst tarafı kalın, bacaklarım desen alt zaten kemikli olduğu için kalın ama bu camasırın kestiği simit bölgesi warya ora bi oval geliyo böyle...
gram fazla olsun istemiyom ben, mesela bu kızın vücudu gibi istiyom ama herkes saçmalama diyo, bi 52 felan mı olmam lazım böyle zayıf olmak için ?
Eki Görüntüle 229684
meselaa bu aşağdaki benim resmimm, bundan bi 4 sene önce felan.. ben kendimi orda 55 felan sanıyorum ama günlügme baktım, o tarihlerde 63 kilo felanmışım... şimdi bacaklarım bunun 2 katı, üstüne bide daha zayıfım sözde
Eki Görüntüle 229683
büyük ihtimalle onunla ilgili ama bizim tepkimiz haklı bir tepkiydi biz kimse gelmesin etmesin demiyoruz arada sıradad topiğe gelebilir ama yinede güncel kalabilir bu zor bişi değil gelip ya hakaret ediyo yada alaksız bişi söylüyor
cnm onlar gibi zayıf olursan çok aşırı bir zayıflık olur bence 56 bile yeterli senin benm kız arkadaşım senle aynı boyda ve 51 kilo inan bana çöp gibi kemikler belli ve hiç hoş değil eer bıngıllarının gitmesini istiyorsan pilates yap inan bana tartıya yansıyan bişi olmuyo ama acayip bir daralma oluyor vücudunda ve gören herkes sen çok incelmişsin diyo çünkü pilates kasları uzatır yanlara genişletmez
ya kızlarr yaaa ne zmndır böylee içime oturan bişi war.. döküliiim accık,
13 kilo civarı verdim, 4-6 beden inceldim ama ben eskiden bu kilolardayken görünümüm daha sıkıydı.. yani nası desem, ben su anda 62 kiloyum ama kilo sınırımı zorlamadan önce, 65-66 kilodayken de şu anki gibi görünüyodum ben.. aynada kendimi incelediğimde, fazlalık olmayan fit bir vücuda ulaşmam için 6kilo vermek de yetmicek gibime geliyo..
Spor diceksiniz ama ben yapamıyorum.. e o zaman ne konusuyon, kapa ceneni kır totonu otur diceksiniz ama ben genede diim dedim
canım o zaman fırsat buldukça yürü.yakın yerler için araba veya taksi veya dolmuş kullanmak yerine yürü.ben şimdi tatildeyim ama işe giderken yürüyorum.çalışırken spor da yaplmıyo tabi.spor aletim de yok.bence yürümek çok sıkılaştırıyo aklında bulunsun derimmm
günaydın kızlarrrrr nasılsız bakalım.leslie yaptım 3 mil.oğlumu doyurdum kiraz sapını içtim geldimmmmm.kociş kalkınca kahvaltı yapıcaz.
pelinnnnnn kuzummm doğum günün kutlu olsunnnn mutlu ol senelerceeeeeeee sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereneeeeee......canım sevdiklerinle beraner nice mutlu sağlklı huzurlu senelerrreeeee.....
zaten ilk hedefim 62ydi, sonra 58e cektim, smdi 56 ama ne bilim hani tartıda rakama ulaşsam bile istediğim görünüm olmıcak gibime geliyo.. vücudumun hakkını yemiyimm öle cok da bıngıl deilim ama hani eskiden bu kilodayken daha zayıf görünüyodum..
spora hiç şevkim kalmadı artık, zaten yediklerime dikkat ediyorum bide spor mu yapceem pöeeef diyen bir ben var benden içeri.. yeri geldiğinde bulaşıkları yıkamaya üşenen benin, topun üstünde kıvrandıgını düşünemiyorumm..
gunaydin gunaydin gunaydin demek isterdim bogazim duyumlu sözlerim kayip cunku uc kilo aldim dört haftalik turkiye tatiilinden sonra utaniyorum resmen nasil gidecek bu kilolar yardim yardim yardim edin ben geri nasil toparliyacam :85::85::85::85::85: kocis dediki göbeyi sallamissin yine dedi ühüüüüüüüüüüü
cok tesekkur ederım canımmmm
ahaaaaaaaaaaaa korktugum başıma geldı bızım kız zayıflama hastalıgına yakalandııııııııııııııııııııı
canım spor şart, illa sana gır sporlar yap saatlerce yap demıyorum, ama memnun olmadıgın bolgeler ıcın bısıler yapman lazımmm:26: sarkmalar fılan oluyo topalrmak ıcın ya tıbbı mudahale lazım ya da sporla takvıye, gecen gun yıne bı yazı da okudum doktor amac kılo vermekse, sporsuz dıyet ya da dıyetsız spor olmaz dıyoduu :26: sen evde ip atlıyodun, ip atlamaya devam et, mekik, gogüs hareketlerı vs. her aksam yarım saatcık ayır cunku ıhtıyacın olan kılo vermekten cok sıkılaşmak, o yuzden kendını parcalamana gerek yok, sıkılastıgında zaten bı beden daha kuculecegıne ınanıyorum ben
zaten ilk hedefim 62ydi, sonra 58e cektim, smdi 56 ama ne bilim hani tartıda rakama ulaşsam bile istediğim görünüm olmıcak gibime geliyo.. vücudumun hakkını yemiyimm öle cok da bıngıl deilim ama hani eskiden bu kilodayken daha zayıf görünüyodum..
spora hiç şevkim kalmadı artık, zaten yediklerime dikkat ediyorum bide spor mu yapceem pöeeef diyen bir ben var benden içeri.. yeri geldiğinde bulaşıkları yıkamaya üşenen benin, topun üstünde kıvrandıgını düşünemiyorumm..
hastalıga yakalandık da maşallah iştah yerinde benim, haftasonunda üc ögünde börek , hamburger ve duble iskenderi gömen bi hastaa
üşeniyomm anam artık iice kilo werdikce tembelleştimm
walla tatlım boyum 1,64
bedenim : 38 ama bi bıngıllık war
ideal kilom 56ymış ama hiç de 56 yetcek gibime gelmiyo benim..
bu haftasonu kotondan bi elbise aldım, 38 beden, mudodan bluz aldım s beden, memişlere takke aldım 85b ama göbüş bölümüm yan profilden ince ama eni war, kollarımın üst tarafı kalın, bacaklarım desen alt zaten kemikli olduğu için kalın ama bu camasırın kestiği simit bölgesi warya ora bi oval geliyo böyle...
gram fazla olsun istemiyom ben, mesela bu kızın vücudu gibi istiyom ama herkes saçmalama diyo, bi 52 felan mı olmam lazım böyle zayıf olmak için ?
Eki Görüntüle 229684
meselaa bu aşağdaki benim resmimm, bundan bi 4 sene önce felan.. ben kendimi orda 55 felan sanıyorum ama günlügme baktım, o tarihlerde 63 kilo felanmışım... şimdi bacaklarım bunun 2 katı, üstüne bide daha zayıfım sözde
Eki Görüntüle 229683
gunaydin gunaydin gunaydin demek isterdim bogazim duyumlu sözlerim kayip cunku uc kilo aldim dört haftalik turkiye tatiilinden sonra utaniyorum resmen nasil gidecek bu kilolar yardim yardim yardim edin ben geri nasil toparliyacam :85::85::85::85::85: kocis dediki göbeyi sallamissin yine dedi ühüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?