70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok tesekkur ederım canımmmm

ahaaaaaaaaaaaa korktugum başıma geldı bızım kız zayıflama hastalıgına yakalandııııııııııııııııııııı

canım spor şart, illa sana gır sporlar yap saatlerce yap demıyorum, ama memnun olmadıgın bolgeler ıcın bısıler yapman lazımmm:26: sarkmalar fılan oluyo topalrmak ıcın ya tıbbı mudahale lazım ya da sporla takvıye, gecen gun yıne bı yazı da okudum doktor amac kılo vermekse, sporsuz dıyet ya da dıyetsız spor olmaz dıyoduu :26: sen evde ip atlıyodun, ip atlamaya devam et, mekik, gogüs hareketlerı vs. her aksam yarım saatcık ayır cunku ıhtıyacın olan kılo vermekten cok sıkılaşmak, o yuzden kendını parcalamana gerek yok, sıkılastıgında zaten bı beden daha kuculecegıne ınanıyorum ben

cnm senin boy kaç şuan kaç beden giyiyosun ona göre karar verelim bakalım 56 olunca yeterli olucak mı olmayacakmı

walla tatlım boyum 1,64
bedenim : 38 ama bi bıngıllık war

ideal kilom 56ymış ama hiç de 56 yetcek gibime gelmiyo benim..

bu haftasonu kotondan bi elbise aldım, 38 beden, mudodan bluz aldım s beden, memişlere takke aldım 85b ama göbüş bölümüm yan profilden ince ama eni war, kollarımın üst tarafı kalın, bacaklarım desen alt zaten kemikli olduğu için kalın ama bu camasırın kestiği simit bölgesi warya ora bi oval geliyo böyle...

gram fazla olsun istemiyom ben, mesela bu kızın vücudu gibi istiyom ama herkes saçmalama diyo, bi 52 felan mı olmam lazım böyle zayıf olmak için ?

meselaa bu aşağdaki benim resmimm, bundan bi 4 sene önce felan.. ben kendimi orda 55 felan sanıyorum ama günlügme baktım, o tarihlerde 63 kilo felanmışım... şimdi bacaklarım bunun 2 katı, üstüne bide daha zayıfım sözde

Eki Görüntüle 229683

büyük ihtimalle onunla ilgili ama bizim tepkimiz haklı bir tepkiydi biz kimse gelmesin etmesin demiyoruz arada sıradad topiğe gelebilir ama yinede güncel kalabilir bu zor bişi değil gelip ya hakaret ediyo yada alaksız bişi söylüyor

cnm onlar gibi zayıf olursan çok aşırı bir zayıflık olur bence 56 bile yeterli senin benm kız arkadaşım senle aynı boyda ve 51 kilo inan bana çöp gibi kemikler belli ve hiç hoş değil eer bıngıllarının gitmesini istiyorsan pilates yap inan bana tartıya yansıyan bişi olmuyo ama acayip bir daralma oluyor vücudunda ve gören herkes sen çok incelmişsin diyo çünkü pilates kasları uzatır yanlara genişletmez

Son düzenleme:

doğru. bilemiyorum bu sorun çözülebilir bir sorun bence. etkiler tepkiler birbirni kovalayınca iş buralara geliyor işte. üzüldüm açıkçası. haklı ya da haksız o arkadaşın şikayetçi olacak kadar kırılmış olmasına da üzüldüm, gelen herkese sevecenle davranan bu kadar çoşkuyu saygıyı sevgiyi aktif bir şekilde bir arada barındıran şu topiğin bu uyarıyı almış olmasına da üzüldüm. objektif yaklaşıyorum ve düşünüyorum ki iki taraf da biraz daha dikkatli ve yapıcı olabiliriz. dünyayı biz mi dar ettik arkadaşlar öpüşelim barışalım :13:

günaydın kızlarr:)) gerçi öğle olmuş ama benim kahvaltım yeni bitti öncelikle hepinize iyi bir hafta diliyorum hemen kahvaltı menüme geçeyim: 1 dl çavdar ekmek,domates,salatalık,3 zeytin,1 lokma börek (,bir kaç çatal da patatesli yumurta ve çay .. çok yemişim galiba ama bu beni bayağı bi idare eder aralarda da meyvemi yerim diğer öğünler daha dikkatli davranırım inş.

zaten ilk hedefim 62ydi, sonra 58e cektim, smdi 56 ama ne bilim hani tartıda rakama ulaşsam bile istediğim görünüm olmıcak gibime geliyo.. vücudumun hakkını yemiyimm öle cok da bıngıl deilim ama hani eskiden bu kilodayken daha zayıf görünüyodum..
spora hiç şevkim kalmadı artık, zaten yediklerime dikkat ediyorum bide spor mu yapceem pöeeef diyen bir ben var benden içeri.. yeri geldiğinde bulaşıkları yıkamaya üşenen benin, topun üstünde kıvrandıgını düşünemiyorumm..

canım o zaman fırsat buldukça yürü.yakın yerler için araba veya taksi veya dolmuş kullanmak yerine yürü.ben şimdi tatildeyim ama işe giderken yürüyorum.çalışırken spor da yaplmıyo tabi.spor aletim de yok.bence yürümek çok sıkılaştırıyo aklında bulunsun derimmm

günaydın kızlarrrrr nasılsız bakalım.leslie yaptım 3 mil.oğlumu doyurdum kiraz sapını içtim geldimmmmm.kociş kalkınca kahvaltı yapıcaz.

pelinnnnnn kuzummm doğum günün kutlu olsunnnn mutlu ol senelerceeeeeeee sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereneeeeee......canım sevdiklerinle beraner nice mutlu sağlklı huzurlu senelerrreeeee.....

gunaydin gunaydin gunaydin demek isterdim bogazim duyumlu sözlerim kayip cunku uc kilo aldim dört haftalik turkiye tatiilinden sonra utaniyorum resmen nasil gidecek bu kilolar yardim yardim yardim edin ben geri nasil toparliyacam :85::85::85::85::85: kocis dediki göbeyi sallamissin yine dedi ühüüüüüüüüüüü

cooook tesekkur ederımmmmm pencere önünde kuşumu beklıyorum ona göreeee

kiz lequim seni nasil veriyosun bu kilolari pis kaci hic birsey yemiyomusun dogru söyle

öncelikle hoşgeldinnnn
o kociş cok bılıyo, sena kaptan da almıştı hemencık verdı toparladı kendını hem de 6 kılo mu ne :26: onlara vucuda yerlesmeden hemen gerı atıverıyosun vucudundan, tatıl kıloları yerlesık değil, sakın koyverme düzenini gerı oturtursan hemencık toparlarsın, hepımız tatıle gıdıyo, sonra kaldıgı yerden devam edıyoo ben hala tatıle gıtmedım ama gıtmeden gözüm korkttu, sonra bı baktım ki tatıl kıloları yapısık değiller, bı iki iteklemeye gıdıverıyolar sen düzeni oturttur, sonra kocişe o sözleirni geri yuttururuzz

hastalıga yakalandık da maşallah iştah yerinde benim, haftasonunda üc ögünde börek , hamburger ve duble iskenderi gömen bi hastaa
üşeniyomm anam artık iice kilo werdikce tembelleştimm

madem spora yok dıyosunnn, daha hedefıne 6 kılo var, bı hedefıne ulaş bakalım ozmnda mı memunn olmayacaksınnnn acabaaa :26: oncekı sayfada da yazdımmm korkuyorum valla zayıflama hastalıgına yakalanacaksın dıyeee
sporsuz hareketsız, hıc bı yerın sarkmasın dıye zorlasak kemık kalana kadar zayıflamak lazım, o da zaten hastalık oluyooo :26: yürü o zaman, ip atlamaya devam et, mekik çek, bacak hareketlerı yap aksam tv seyrederken yapabılırsın bunları, dığer sayfada yazdım görmedin mi kuzummmm, senın amacın kılo vermekten cok sıkıslmak artık, kendını spor yapcam dıye parcalamana gerek yok her aksam yarım saatını ayır, uzan tv nın karsısına, yapabıldıgın kadar, yarım saatıı ayır yeter, sıkılastıgında bı beden daha kuculcen benceee ayrıca da bencede kendıne haksızlık etmee, oyle bıngıldak bı cıtır yok karsımızdaaa, gayet misss bı hatun var ayrıcada o resım ne oyle karpostal gıbı anacımmmmm

Son düzenleme:
hastalıga yakalandık da maşallah iştah yerinde benim, haftasonunda üc ögünde börek , hamburger ve duble iskenderi gömen bi hastaa
üşeniyomm anam artık iice kilo werdikce tembelleştimm

arasıra böyle kacamaklar olmalı afıyet olsun

fotoğrafa bayıldım. arka plan falan, sen harika. gayet de iyi gözüküyorsun. ya orada kıyafetin kapatmış ya da ve büyük ihtimal yanlış tartıda tartılmışsın. çünkü şu halinden daha ince gözüküyorsun gerçekten. ha bazı fotolar öyle olur, o zmanki bütün fotolar böyle mi o da önemli. ben üstteki resim gibiyken hatta belim daha düzken, 48-50 kiloydum. 34 bedendim. 36 beden pantolonların eteklerin belini popoma indirir düşük bel yapardım. neden daha kilo vermekten korkuyorsun ki anlamadım. 50lerde olmak sana tehlikeli ya da sağlıksız mı geliyor? bana da şuanki kilom öyle geliyor ölücem sanıyorum bazen bence daha önce demiştin ya ben hep iriydim diye, bundan kaynaklanıyor olabilir. ben yüzüme o kadar zayıflığı yakıştırmadığım için bir daha o kiloda olmayı düşünmüyorum ama en fazla 55 olmak istiyorum. hesap kitap yapıldığında benim ideal kilom 62 falan oluyor. ama bizlerde ne yazık ki bu 62nin gerektirdiği kas vs olmuyor. genelde kendimizi iyi hissettiğimiz kilodan daha yüksek hesaplanıyor. bence sen bunu dert etme. keşke ben de senin gibi kaptırdım mı gidiverseydim böyle. zoru başardın. buraya kadar gelmişken kusursuz bir fiziğe sahip olmak çok zor olmamalı inan kendini çok iyi hissedeceksin :112:

verirsin tatlım yaaaa takma kafana sonra stres oluyo.

gereği düşünüldü canım doğum günün kutlu olsun
bu pastan
buda hediyen

sabahtan beri herkes pelin doğum günün kutlu olsun yazıyor bende deli deli düşünüyorum pelin kimdi diyeben pek isimlerle hatırlayamıyorum sizi nickler daha kolay geliyor bana hatırlaması kolay sürekli göz önünde olunca en son cevap yazmaya başlayınca anladım senin olduğunu kusuruma bakma emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…