- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
gereği düşünüldü canım doğum günün kutlu olsun
Eki Görüntüle 229699 bu pastan
Eki Görüntüle 229700 buda hediyen
sabahtan beri herkes pelin doğum günün kutlu olsun yazıyor bende deli deli düşünüyorum pelin kimdi diyeben pek isimlerle hatırlayamıyorum sizi nickler daha kolay geliyor bana hatırlaması kolay sürekli göz önünde olunca en son cevap yazmaya başlayınca anladım senin olduğunu kusuruma bakma emi
benim de var benim de var hediyem :124:
gerdüşüm bu pastan:
Eki Görüntüle 229705
bu hediye paketin:
Eki Görüntüle 229706
bu da çok merak ettiğin hediyen:
Eki Görüntüle 229707
canım o zaman fırsat buldukça yürü.yakın yerler için araba veya taksi veya dolmuş kullanmak yerine yürü.ben şimdi tatildeyim ama işe giderken yürüyorum.çalışırken spor da yaplmıyo tabi.spor aletim de yok.bence yürümek çok sıkılaştırıyo aklında bulunsun derimmm
günaydın kızlarrrrr nasılsız bakalım.leslie yaptım 3 mil.oğlumu doyurdum kiraz sapını içtim geldimmmmm.kociş kalkınca kahvaltı yapıcaz.
pelinnnnnn kuzummm doğum günün kutlu olsunnnn mutlu ol senelerceeeeeeee sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereneeeeee......canım sevdiklerinle beraner nice mutlu sağlklı huzurlu senelerrreeeee.....
kiz lequim seni nasil veriyosun bu kilolari pis kaci hic birsey yemiyomusun dogru söyle
madem spora yok dıyosunnn, daha hedefıne 6 kılo var, bı hedefıne ulaş bakalım ozmnda mı memunn olmayacaksınnnn acabaaa :26: oncekı sayfada da yazdımmm korkuyorum valla zayıflama hastalıgına yakalanacaksın dıyeee
sporsuz hareketsız, hıc bı yerın sarkmasın dıye zorlasak kemık kalana kadar zayıflamak lazım, o da zaten hastalık oluyooo :26: yürü o zaman, ip atlamaya devam et, mekik çek, bacak hareketlerı yap aksam tv seyrederkenyapabılırsın bunları, dığer sayfada yazdım görmedin mi kuzummmm, senın amacın kılo vermekten cok sıkıslmak artık, kendını spor yapcam dıye parcalamana gerek yok her aksam yarım saatını ayır, uzan tv nın karsısına, yapabıldıgın kadar, yarım saatıı ayır yeter, sıkılastıgında bı beden daha kuculcen benceee ayrıca da bencede kendıne haksızlık etmee, oyle bıngıldak bı cıtır yok karsımızdaaa, gayet misss bı hatun var ayrıcada o resım ne oyle karpostal gıbı anacımmmmm
arasıra böyle kacamaklar olmalı afıyet olsun
fotoğrafa bayıldım. arka plan falan, sen harika. gayet de iyi gözüküyorsun. ya orada kıyafetin kapatmış ya da ve büyük ihtimal yanlış tartıda tartılmışsın. çünkü şu halinden daha ince gözüküyorsun gerçekten. ha bazı fotolar öyle olur, o zmanki bütün fotolar böyle mi o da önemli. ben üstteki resim gibiyken hatta belim daha düzken, 48-50 kiloydum. 34 bedendim. 36 beden pantolonların eteklerin belini popoma indirir düşük bel yapardım. neden daha kilo vermekten korkuyorsun ki anlamadım. 50lerde olmak sana tehlikeli ya da sağlıksız mı geliyor? bana da şuanki kilom öyle geliyor ölücem sanıyorum bazenbence daha önce demiştin ya ben hep iriydim diye, bundan kaynaklanıyor olabilir. ben yüzüme o kadar zayıflığı yakıştırmadığım için bir daha o kiloda olmayı düşünmüyorum ama en fazla 55 olmak istiyorum. hesap kitap yapıldığında benim ideal kilom 62 falan oluyor. ama bizlerde ne yazık ki bu 62nin gerektirdiği kas vs olmuyor. genelde kendimizi iyi hissettiğimiz kilodan daha yüksek hesaplanıyor. bence sen bunu dert etme. keşke ben de senin gibi kaptırdım mı gidiverseydim böyle. zoru başardın. buraya kadar gelmişken kusursuz bir fiziğe sahip olmak çok zor olmamalı inan kendini çok iyi hissedeceksin :112:
gerdüşüm bu pastan:
Eki Görüntüle 229705
bu hediye paketin:
Eki Görüntüle 229706
Eki Görüntüle 229707
bende merak ettimtesekkur ederım canımmm
pastayı hepımız paylasalımmmmmm, hepımze bı catal düşse yeter
hedıye paketınden ne cıkcak cok merak ettımmmmmm
gerdüşüm bu pastan:
Eki Görüntüle 229705
bu hediye paketin:
Eki Görüntüle 229706
Eki Görüntüle 229707
gereği düşünüldü doğum günün kutlu olsun allah nice mutlu sağlıklı bol rızıklı yıllar nasip etsin.
allahtan yürüyomm zaten :)
işe gidip gelirken 2 vesait değiştiriyorum ama in bin ofise yürü derken en az bi 30 dk yürüyorum hergün.. haftasonlarında da yürüyüşe cıkıyorum bi o war yaptıgım zati
walla yiyiommmmm ama dengeliyomm ciciii :)
ilk ay cok gitti ya ondan göze cok geliyo, yoksa son 2 aydır ayda 2-3 kilo arası veriyorum :)
işte aman sonra yaparım diye diye 4 ay geçtiigerçi ilk ay yapmıştım ama onla kaldık ne bilim anam yaaa hasta mı oluyommm gün gectikce daha sisko görüyom kendimi, duyanlarda totom kalktı sanıyo :/ ama walla öyle görüyomm yaa :S
o resimde sorma anam yaaa walla, ben farkında olmadan cekilmiş, cok cüsell dimiii :)
bilmiyomm ki yaaa resme bakıp bakıp iç geciriyoruuum
cok teşekkür ederim yaaa, halden anlayan biri daha cıktı karsımaaa, insallah dediğin gibi olur canım yaa motive ettcem kendimi tekrarrrr
bende merak ettim
bilmiyomm ki yaaa resme bakıp bakıp iç geciriyoruuum
cok teşekkür ederim yaaa, halden anlayan biri daha cıktı karsımaaa, insallah dediğin gibi olur canım yaa motive ettcem kendimi tekrarrrr
bu pasta ne anacımm, kıyıpta kesip yıyemem ben onuuuhem de bu paasta ıle bızım topıgı gectım butun kk kılo topıklerı doyar, herkes bı catal atsın bakayımmm
pastamı paylasırım ama hedıye mı paylasmam kımselerle vallaöğle yemegım cıktı yıne, hadı yıne sanslıyımmm ayrıca gerdüşüm yazmıssın ya once bı duraksaqdım acaba gerdüş ne demek dıyee aslında sen hep gerdüş yazıyosunda gerdüşüm deyınce, bı sevgı sözcüğü sandımmm sonra köşeli jetonum düştüüüüüü
ne demek efendim ne demek.. çok kıymetli haller o haller. şimdi sen bu şekilde ulaşınca çok kıymetini bileceksin. çünkü tompişliğin zorluğunu iyi biliyorsun. ben o zamanlar kıymetimi bilemedim. şimdi istediğim kadar uğraşayım o doğal çıtırlığa asla kavuşamayacağım. sanki kilo aldıkça kemiklerim bile genişledi resmen. cildim sıkılığını kaybetti vs. hiç mayolu falan da çekinmedim pek pozlar vermedim extrem durum hissetmediğim için. bileydim bu hale geleceğimi heykelimi bile yaptırırdım yemin ediyorum bütün kıyafetlerimle tek tek stüdyo pozları verirdim. yağlı tablolarımı karakalemlerimi çiziktirirdim. çok ciddiyim. katıldığım hiç bir davette tatilde falan şık olduğum hoş olduğum zamanların fotoları yok. çünkü kendimin o derece farkında değilmişim. yeni yeni aldığım ya da 60-65lerde falan fotolarıma bile razıyım ama onlar da sizlere ömür. şuan nasıl canım acıdığını eminim anlayanlarınız var. bu yüzden tamam aldık ettik şiştik falan ama belki bazen veremiyoruz falan ama bari vermiş olduğumuz kiloların olsun kıymetini bilelim :128: salaş malaş ama bazı zayıf fotolarım var çok eskiden, onlardan seçip ekleyeceğim bir ara :112:
bu arada doğa bana dogumgunu hedıyemı verdi, regl oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heh bende tam onu dicektim nerden bildin kız siyah çanta aldım güle güle kullan canımbaşkasına mı aldırdın kız hedıyeyı ıcınden ne cıkcak bılmıyosunnnnnnsıyah bı cantaya ıhtıyacım var, bıraz buyukcene dosyalr fılanda sıgsın ıcıne, yoksa onu mu aldınnnn bakayımmmmmmmmmmmm
heh bende tam onu dicektim nerden bildin kız siyah çanta aldım güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?