70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkur ederım canımmm

pastayı hepımız paylasalımmmmmm, hepımze bı catal düşse yeter

hedıye paketınden ne cıkcak cok merak ettımmmmmm

gereği düşünüldü doğum günün kutlu olsun allah nice mutlu sağlıklı bol rızıklı yıllar nasip etsin.

allahtan yürüyomm zaten :)
işe gidip gelirken 2 vesait değiştiriyorum ama in bin ofise yürü derken en az bi 30 dk yürüyorum hergün.. haftasonlarında da yürüyüşe cıkıyorum bi o war yaptıgım zati

kiz lequim seni nasil veriyosun bu kilolari pis kaci hic birsey yemiyomusun dogru söyle

walla yiyiommmmm ama dengeliyomm ciciii :)
ilk ay cok gitti ya ondan göze cok geliyo, yoksa son 2 aydır ayda 2-3 kilo arası veriyorum :)

işte aman sonra yaparım diye diye 4 ay geçtii gerçi ilk ay yapmıştım ama onla kaldık ne bilim anam yaaa hasta mı oluyommm gün gectikce daha sisko görüyom kendimi, duyanlarda totom kalktı sanıyo :/ ama walla öyle görüyomm yaa :S

o resimde sorma anam yaaa walla, ben farkında olmadan cekilmiş, cok cüsell dimiii :)

arasıra böyle kacamaklar olmalı afıyet olsun

aynen :)
teşekkür ederimmm :)

bilmiyomm ki yaaa resme bakıp bakıp iç geciriyoruuum
cok teşekkür ederim yaaa, halden anlayan biri daha cıktı karsımaaa, insallah dediğin gibi olur canım yaa motive ettcem kendimi tekrarrrr

benim de var benim de var hediyem :124:

gerdüşüm bu pastan:
Eki Görüntüle 229705

bu hediye paketin:
Eki Görüntüle 229706

bu da çok merak ettiğin hediyen :
Eki Görüntüle 229707

bu pasta ne anacımm, kıyıpta kesip yıyemem ben onuuu hem de bu paasta ıle bızım topıgı gectım butun kk kılo topıklerı doyar, herkes bı catal atsın bakayımmm
pastamı paylasırım ama hedıye mı paylasmam kımselerle valla öğle yemegım cıktı yıne, hadı yıne sanslıyımmm ayrıca gerdüşüm yazmıssın ya once bı duraksaqdım acaba gerdüş ne demek dıyee aslında sen hep gerdüş yazıyosunda gerdüşüm deyınce, bı sevgı sözcüğü sandımmm sonra köşeli jetonum düştüüüüüü

gereği düşünüldü doğum günün kutlu olsun allah nice mutlu sağlıklı bol rızıklı yıllar nasip etsin.

çok tesekkur ederımmmmmmm, aminnnn cumlemıze dıyorummmmm

karpostal gıbı resım anacımmmmm etrafa soleme boyle seyler daha kılolu goruyorum fılan dıyeee, valla bırı bogabılır senııı, popişi kalkmış bı goruntu çizmeee cidden :26: sevgılı ne dıyo bu durumaaaa, belkı adam yumusak yumusak sevcek seni bırazda onun fıkırlerıne önem ver anacımmmmm
daha 6 kılo var hedefeee, du bakalımmmmm belkıde o zaman halınden memnun olursun, 6 kılo ne demekkkk yasayıp görelimm ama cokta zayıf olma yaaa, cıdden bazen cok saglıksız duruyolar :26: acaba sıkılastırıcı kremler işe yaramaz mı kiiii :26:

Son düzenleme:
bilmiyomm ki yaaa resme bakıp bakıp iç geciriyoruuum
cok teşekkür ederim yaaa, halden anlayan biri daha cıktı karsımaaa, insallah dediğin gibi olur canım yaa motive ettcem kendimi tekrarrrr

ne demek efendim ne demek.. çok kıymetli haller o haller. şimdi sen bu şekilde ulaşınca çok kıymetini bileceksin. çünkü tompişliğin zorluğunu iyi biliyorsun. ben o zamanlar kıymetimi bilemedim. şimdi istediğim kadar uğraşayım o doğal çıtırlığa asla kavuşamayacağım. sanki kilo aldıkça kemiklerim bile genişledi resmen. cildim sıkılığını kaybetti vs. hiç mayolu falan da çekinmedim pek pozlar vermedim extrem durum hissetmediğim için. bileydim bu hale geleceğimi heykelimi bile yaptırırdım yemin ediyorum bütün kıyafetlerimle tek tek stüdyo pozları verirdim. yağlı tablolarımı karakalemlerimi çiziktirirdim. çok ciddiyim. katıldığım hiç bir davette tatilde falan şık olduğum hoş olduğum zamanların fotoları yok. çünkü kendimin o derece farkında değilmişim. yeni yeni aldığım ya da 60-65lerde falan fotolarıma bile razıyım ama onlar da sizlere ömür. şuan nasıl canım acıdığını eminim anlayanlarınız var. bu yüzden tamam aldık ettik şiştik falan ama belki bazen veremiyoruz falan ama bari vermiş olduğumuz kiloların olsun kıymetini bilelim :128: salaş malaş ama bazı zayıf fotolarım var çok eskiden, onlardan seçip ekleyeceğim bir ara :112:

hepimize bal şeker olsun o zaman valla ben de çok beğendim pastayı sanki pasta değil biblo hem gerdüş sevgi sözcüğü işte olmaz olur mu

benim de bı oyle bıkınılı resmım var, amanııınnnn o da olmasaymıs kocişe bı zamanlar oyle olduguma ınandırmak mumkun olmayakmışşş hatta aklıma gelmışken ben o resmı bı bulayımda gozumun onunde bıyerlere koyayımmmm, motıvasyon olsun bı de bende ozmnlar kendımı kılolu buluyodummm, ıncecık bı belım vardı ama o bele gore popom daha buyuktu, o popo zaten kendımı hayatım boyunca kılolu hıssetmeme neden olmuştur :26: şimdi dıyorum o kılolarda olsam o popoyu öpüp başıma koyarımmm

facebook karıstırdım bıraz eskılerden foto avr mı dıye, bı dugun fotosu bulup albume ekledım, şimdi kolalrım oyle olsa keskee, o zaman kac kıloyum bılmıyorum ama altımdaki etegın bacagımdan gececegını zannetmıyorummm, üzerimdeki gobegı acık kalır herhaldee:26: o ara kendımı kılolu olarak algılayan aklıma yanayım been yüzüm yıne karanlıkkkk bu defa kas goz cızemedımmm

heh bende tam onu dicektim nerden bildin kız siyah çanta aldım güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…