- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ben geçen hafta tatildeydim.ne hikmetse tatil boyunca hastaydım ve halen bitmedi.ilaçla durdurmaya çalıştım ama şuan nerdeyse 8 9 gün oldu.geçen ay spiral taktırdım.onunda etkisi var sanırım(
canım spirallae 10+ oluo adet bilgin olsun
benim de bı oyle bıkınılı resmım var, amanııınnnn o da olmasaymıs kocişe bı zamanlar oyle olduguma ınandırmak mumkun olmayakmışşşhatta aklıma gelmışken ben o resmı bı bulayımda gozumun onunde bıyerlere koyayımmmm, motıvasyon olsun bı de bende ozmnlar kendımı kılolu buluyodummm, ıncecık bı belım vardı ama o bele gore popom daha buyuktu, o popo zaten kendımı hayatım boyunca kılolu hıssetmeme neden olmuştur :26: şimdi dıyorum o kılolarda olsam o popoyu öpüp başıma koyarımmm
Birincimiz Charm arkadaşımızı yüksek iradesinden dolayı kutlar başarılarının devamını dilerim..0 | nick | başlanqıç | geçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | Charm | 81 | 74.4 | 72.9 | 1.500 | 8.100 | 70 |
2 | geregidusunuldu | 79 | 72.2 | 71 | 1.200 | 8000 | 58 |
3 | lequim | 75 | 63.1 | 62 | 1.100 | 13000 | 56 |
4 | yaren38 | 78.2 | 65.5 | 64.7 | 800 | 13.500 | 60 |
5 | belenay | 82 | 76.1 | 75.5 | 600 | 6.500 | 55 |
6 | _bilge_ | 74 | 59.6 | 59 | 600 | 15000 | 55 |
7 | KILAVUZ | 86 | 64.4 | 63.9 | 500 | 22.100 | 60 |
8 | sudem34 | 77.6 | 72.8 | 72.4 | 400 | 5.200 | 68 |
9 | esiiin | 74 | 65.1 | 64.9 | 200 | 9.100 | 62 |
10 | barkinim | 71.3 | 64 | 64 | 0 | 7.300 | 60 |
11 | triendy21 | 79.8 | 64 | 64 | 0 | 14.800 | 62 |
12 | erginsena | 90 | 62 | 62 | 0 | 28000 | 60 |
13 | PAPATYAM | 75 | 67.1 | 67.3 | artı200 | 7.700 | 60 |
14 | pinktomato | 78 | 71.3 | 72 | artı700 | 6000 | 60 |
15 | shryvz | 80 | 67.5 | 69.1 | artı1.600 | 10.900 | 63 |
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başlarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum..
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
mywish89 ilkmirmur ve Lonelly arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye qirmeye hak kazanmışlardır..
barkinim triendy21 ve erginsena kilo vermedikleri için 100 mekik ceza almışlardır
PAPATYAM pinktomato ve shryvz arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik ceza almışlardır
Haftaya daha qüzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAAAA
şeey biliyor musunuz ben üni 1deyken büyük bir defile için mankenlik teklifi almıştımhem de tüm ısrarlara rağmen hiç oralı olmamıştım salak kafam
waoowww 1. cimi oldum ben şimdii... teşekkür ederim efenim... :78:
Valla sımdı bır kase cekırdek yesemmı dıye kendımle bogusuyordum... ama lıstede en ustte gorunce vazgectım.. ıyı bır motıve kaynagı..
dun gece abımlerle otururken onlar cıtır cıtır yedı ben ızledım barı gunduz mu yesem sımdı dedım bır kasecık ama yok vazgectım ıyı oldu tam zamanında bakmısım yemeden..
waoowww 1. cimi oldum ben şimdii... teşekkür ederim efenim... :78:
Valla sımdı bır kase cekırdek yesemmı dıye kendımle bogusuyordum... ama lıstede en ustte gorunce vazgectım.. ıyı bır motıve kaynagı..
dun gece abımlerle otururken onlar cıtır cıtır yedı ben ızledım barı gunduz mu yesem sımdı dedım bır kasecık ama yok vazgectım ıyı oldu tam zamanında bakmısım yemeden..
aramızda bı manken mı dolanıyor neee
kizlar istahim acayip sekilde acildi ve tatli yi canim cok cekiyo surekli yiyorum bu gidise nasil dur diyebilirim istah kesici birsey yokmu ya offffffff
kizlar istahim acayip sekilde acildi ve tatli yi canim cok cekiyo surekli yiyorum bu gidise nasil dur diyebilirim istah kesici birsey yokmu ya offffffff
yeme yemetebrik ederim bak ne güzel vermişsin. yazık etme.
kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorumben bu çirkin mi çirkin halimle ve üstüme yapışan yağlarımla hiç o listeye bakamıyorum bile görmezlikten geliyorum
Peliiinn şekeriiimm doğum günün kutluu olsuunnn !!
Nice sağlıklıı huzurluu bereketlii yaşlaraa....
dalga geçme ya ölesim geliyor
:92: herkeslere günaydınnnnnnn :92:
gecmısı okudum ne zamandır boyle bırıkmemışti haftasonları, alıntılarımı yaptım geldimmmm
canım benımmmmmmmmmmmmm, hissettiklerimiz karşılıklıben de senı cok sevıyorummmmmmm o yolları kesiştiririz belki de gunun bırınde du bakalımmm bekarların düğününe gıdıcez topıkceneeeeee
cok sevındım valla, ınş o dönem gecip gitmiştir artık boşanmayı ağza sakız etmek yok bı dahaaaaa amaa :26:
hoşgeldinnnn, kulaklarını cınlattık baya aslındabendedım hatta şu kızın ıkı dakıka nete gırcek vaktı de mı yok ınsan bı slm verıp cıkar dedımmmm ama sefkılıde bıze vakıt kalmamış herhalde herseyın yolunda gıtmesıne sevındım, sen huzurluysan sorun yokkkk
çok tesekkur ederım canımmmmmmmm
bazen bana da gelıyolar öyleeee, yabancı ınsanlarla paylascagıma ben yıne 70-79lularla paylasıyorummm :26: anlat sen de canımmm, bız dınlerız, elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısırızzz
vaay unutmamışızzzzzz, cok sevındırık oldummmm tesekkur ederım ıncelıgınız ıcın efenımmmmmm
evet evet bugun benım dogum gunummmmmmmmmmmmmmunutanı yakarım demiştim, gözünüzü baya korkutmuşum
guzel sesınle soyledıgın guzel dogum gunu sarkısı ıcın cok tesekkurlerrr
tesekkur ederım canım benımmmmmmmmkocaman bı aminnnnnnnnnnnnnnnnnn dıyorum guzel dıleklerın içinnnnn hepımızın inşşşşş
çok tesekkur ederımmmmmmmmmmmm
saol cnm asla bi daha böle bişey yapmıcammmm
pelincim mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrr
oldugum yerde sayıyorum ama neden bu lıstede ben yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?