70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geçen hafta tatildeydim.ne hikmetse tatil boyunca hastaydım ve halen bitmedi.ilaçla durdurmaya çalıştım ama şuan nerdeyse 8 9 gün oldu.geçen ay spiral taktırdım.onunda etkisi var sanırım(

canım spirallae 10+ oluo adet bilgin olsun

ben anlamam spiral fılan ama arkadas cevaplamışşş senın içinn, normalmış bak drum kanama uzuyomuşşş :26:

benim aşkım da inanmadı. en fazla 5 kilo almışımdır falan diye hep düşündü durdu. ben 10 kilo aldıktan sonra tanıştığım insanlar bile benim için ay eskiden şöyleydi böyleydi diye anlatsalar bile aşkımın gözünde pek aman aman bir şey belirmedi sanki. birgün eski bir pantolonumu gösterdim, bu bana salaş oluyordu dedim yok artık o kadarı da abartı dedi. zamaan sonra benim hiç kapanmayan kilolarımın konusunu yine açtığımda aşkım işte ya en fazla nasıl olabilirdin ki yani işte bu halinden bi 5-6 kilo azmışsındır bence sen abartıyorsun o halini falan dediğinde ve beni çok üzdüğünde ona dedim ki ya ben sana göstermedim mi daha 3 sene önce giydiğim pantolonu dediğimde bana demez mi ben onu çocuk kıyafetin sanmıştım diye

şeey biliyor musunuz ben üni 1deyken büyük bir defile için mankenlik teklifi almıştım hem de tüm ısrarlara rağmen hiç oralı olmamıştım salak kafam

waoowww 1. cimi oldum ben şimdii... teşekkür ederim efenim... :78:
Valla sımdı bır kase cekırdek yesemmı dıye kendımle bogusuyordum... ama lıstede en ustte gorunce vazgectım.. ıyı bır motıve kaynagı..
dun gece abımlerle otururken onlar cıtır cıtır yedı ben ızledım barı gunduz mu yesem sımdı dedım bır kasecık ama yok vazgectım ıyı oldu tam zamanında bakmısım yemeden..

kizlar istahim acayip sekilde acildi ve tatli yi canim cok cekiyo surekli yiyorum bu gidise nasil dur diyebilirim istah kesici birsey yokmu ya offffffff

şeey biliyor musunuz ben üni 1deyken büyük bir defile için mankenlik teklifi almıştım hem de tüm ısrarlara rağmen hiç oralı olmamıştım salak kafam

aramızda bı manken mı dolanıyor neee

benımde canım bı ıstedı dun aksam, hatta eşime dedim cekırdek çitlemeyeli eve almayalı ne kadar cok oldu dımı dıye, ewt dedı, şimdi osla ne gzuel olurdu dımı dedım, yoo dedi, ozlemedın mı hıc dedım, yoook dedı, amaaaan dedım yaa şimdi olsa ne guzel yenırdıııı :26: valla bende ozeldım çitlemeyı dese hıc uşenmeden gıdıp alcak moddaydım ama hevesımı kacırdı kocişim, iyi de oldu tabiii

yeme yeme tebrik ederim bak ne güzel vermişsin. yazık etme.
kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum ben bu çirkin mi çirkin halimle ve üstüme yapışan yağlarımla hiç o listeye bakamıyorum bile görmezlikten geliyorum

kizlar istahim acayip sekilde acildi ve tatli yi canim cok cekiyo surekli yiyorum bu gidise nasil dur diyebilirim istah kesici birsey yokmu ya offffffff

canım tarcını onerıyorummm, yogurdun içine tarcın serpıp yıyebılırsın, sekerı duzenledıgınden o iştah patlamalarının onune gecıyomuşş, cayına çubuk tarcın atabılırsın, tarcın kaynatıp ıcebılırsın vs vs, denemekten zarar gelmez dıye düşünüyorumm

niye çirkinmişsin bakim kiloyla çirkin olunmaz ki sadece güzellik gölgelenir bence..
bende zayfı resımlere bakıyorum ınsanın güzelliği ortada oluyor kılo kötü ya... 60 a ne zaman gelicem acaba ay bır gelsem... :97:

Peliiinn şekeriiimm doğum günün kutluu olsuunnn !!
Nice sağlıklıı huzurluu bereketlii yaşlaraa....

aaaay tesekkur ederımmmmm kocaman bi amiiiiiiiiiiiiiin dıyorum hepımız ıcınnnnnn

dalga geçme ya ölesim geliyor

o ne demek kız ölesim gelıyo, tovbe tovbe agzından yel alsın :26:

sen bı yerden basla bakalım, bugun pztsı tam günü, dökül bakalım ne yedın sabahtan berı, menunu alalım şekerimmmmm hadı kacış yok artık, bı yerden sıkmak gerekıyoooo, oyle topıkte muhabbetle bıtmıyo olay, evet dınlıyorum qivi hanım bugun ne yedınız, planınız nedır aksamaaaaaa
konuşmakla çıtır olunsaydı, emınım ıkımızde manken gıbı gezerdık ortalardaaa

saol cnm asla bi daha böle bişey yapmıcammmm

pelincim mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrr

tarçın ve kahveyi ben de kesinlikle öneriyorum. sade nescafe de olabilir daha pratik olduğu için ben öyle yapıyorum. tok olduğun halde miden yanarsa su iç. ve canın tatlı çekmeden meyve yersen o önüne geçemediğin isteği daha başında dizginlemiş olursun.

kızlarr napıyonuz bakimmm eni fırsat buldum siteye ama şimdide dışarı çıkıyorummm kızlar face de arkadaş olmak isterim muazzez kesikoğlu şentürk diye ekleyebilir mesaj da atın kk dan diyeeeeee

öptüm sizi akşam görüşürüz

kalkınca: 2 bar su

kahvaltıda dayımlardaydım ama acele ettiğim için az yedim : biraz domates-salatalık bir kaç dilim küçük tam tahıl ekmek, 1 tatlı kaş kaymak, 2-3 tatlı kaşığı reçel çeşitleri, azcık peynir, çay

işe gelince çantada bulunmuş 1 caramio güplettim

(yemekte tatlı istemeyeyim diye 1 saat öncesi kahve içiyorum :112:)

öğlen: mantar çorbası, tavuk pirzola, tatdabil salatası, 1 kalın dilim beyaz ekmek

oldu mu ger-düş :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…