70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy ben nasıl hamlamışım yarabbim eskiden 1 saat plates yapıyordum zorlanmadan, bugün çoğu hareket yarım kaldı a aaaaa
:26::26: Sena kaptan sen devam ediyor musun platese ??
Haaa kızlar bu arada plates öyle birşey ki...Ben 71lerdeyken basenim olmadığı halde bile 3 cm incelme olmuştu, şimdi 79um ....ama yine de basen ölçüsü aynı kalmış....Nolur spora vakit ayırın çok mutlu edici birşey.....

Bugün ki menüm:
Sabah:
1 kase yoğurt + yulaf ezmesi
1 şişe su (yarm lt.)

Ara: 1 küçük armut

Öğlen: Tavuk ızgara bol pul biberli (çünkü acı metabolizmayı hızlandırıyo)...Ve yine yoğrt....(yoğurt canavarı gibiyim)

Ara: Yeşil çay...( uzun bi süre sonra yeşil çay içicem ve hiç özlediğimi sanmıyorum )

Akşam: yeşil salata ....malum ilk gün açlık hissedersem tuzsuz patlamış mısır atcam ağzıma en fazla 2 avuç....

Ayyy zor anacım zor...Yanlız eski dönemmde eski erkek arkadaşım durumumu bilmiyordu, şimdi ki herşeyi bildiği için çok rahatımm....Tutturmuş seni koşuya götüreyim fln Ayy manyak mısın adam ben koşabilsem bu kiloda mı olurum

Şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii ciddi bı tavır takınıyoruzzzz; artık cantamızda öyle gereksız seyler taşımak yok qivi hanımcımmm, oncelıkle onları yok edıyoruz, gorunce dayanamıyorsak almıyoruz ve gormuyoruzzz yedıgınız karamıo bı yanlıslık yoksa 204 kalorı, o 204 kalornın yakılması ıcın koşu bandında dilin damagına yapışmış bı sekılde ne kadar yurumen gerekıyo bılıyo musun sen, hemde normal bı yurume modu deıl oyle vıtrınlere bakar gıbı bıldıgın postacı yürüyüşüüü :26: bı anlık zevk için yedıgımız o seylerı yakmak ıcın ne kadar hareket etmemız gerekıyo bı bılsek belkıde yemeyızzz gereksız seyleri :26:

sonracıgımaaaa yemek sıparısı ettıgınız yerle anlasıyoruz, yemegın yanıdna artık ekmek gondermeyın dıyoruz dımı ama bunu da yapabılırız; şahsen ben tavuk ızgara sıparısı verdıgımde hem ekmek koymayın dıyorum hem de pılavsız olsun dıyorummm tatdabıl salatsı neymış acaba bılebıldın mı tadıptaaa

akşamkı menumuz nası olcak acabaaaa, ne düşünüyosun aksam ıcın bı plan var mııı

koşuya değil ama yuruyuse cıkabılırsınız beraber, yuruyse vucut alıstıkcada hafıf tempoda kosarsınız bence yardımcı olan sevgılı/eş fılan gerı cevırmemek lazımmmm

koşuya değil ama yuruyuse cıkabılırsınız beraber, yuruyse vucut alıstıkcada hafıf tempoda kosarsınız bence yardımcı olan sevgılı/eş fılan gerı cevırmemek lazımmmm

Ay ben müziğimle beraber hızlı tempoda yürümeyi çok seviyorum..Onunla kasarım kendimi biliyorum eheh :)
Ben bi geçmişe gideyim naapmış çıtırlar...Buhaftanın birincisi olan arkadaşı da tebrik ed,iyorum

canım öğle neden yemek yemıyorsun ?
öğlen salata yıyınce aksam ne yıyorsun ?

Valla canım öğlen yemekelrımle aksam yemeklermın yerı değişse zaten tam süper olur
öğlenleri ofiste yıyebılecegım en hafıf sey salata, yada tavuk ızgara, ızgara köfte fılan oluyo baska secenegım yok, ev yemegı yapan yerler var ama bı gormen lazım yag ıcınde gelıyo hersey, corbalrın uzıernde bıle bı yag tabakası oluyo, goz gore gorede yemek ıstemıyosun :26:

akşamları ise değişiyo ama mutlaka her aksam corba içmeye calısıyorum, bazen kahvaltılık tarzı yıyoruz, yada ev yemegı, bazen nugget, kozlenmış patlıcan, kırmızı bıber fılan,gecen hafta etlı dolma yapmıstım kabak&bıber, evde ıkı kişi olunca kocişle gecen hafta dolma dıyetı yapmıs oldukkk şimdide kabak patlıcan var, onları harcamam lazım fıkırlere acıgımmmmmm

ya sorma getirmeyin yazık oluyor diyorum getirileni geri yolluyorum. ama işte bazen böyle neyse bari kalsın diyorum. yok bi de kocaman yarım ekmek koyuyorlar ya

bu arada cok acıktım ve bırazdan qiviciğimin doğum gunu hedıyesı olan tavuklu salatamı yıyecegım

afiyet bal şeker olsun protein olsun demir olsun vitamin olsun da yağ olmasın inşalllah hem ben onu güzel günlerde güle güle yiyesin diye aldım zaten

hem bu sıcaklarda hem de dogum gununde regl olmak ne güzel bısı yaaaaaaaaa

bı kas gevşetıcı paklıycak gıbı gozukuyo benıııı :26:

Son düzenleme:
kızlaar dün nişanlımın annesi (benim de annem ) kilo verdiğin belli oluyor alt taraflardan dedi. halbuki biraz inmiş olsa da şişlik vardı dün bahtıma. bi de kollarım şuan çok kalın evet ama öncekine göre bayaa inceldi halbuki. giysi kollarından anlıyorum bunu. bir de bir şey dikkatimi çekti, nişan bohçası için bayaa küçük bedenler aldırmıştım uzun süre beden olmazsa değiştir kızım kartı var diye dillerinde tüy bitmişti ama değiştirmedim özellikle. beden tabii ki olmuyor olur mu şu halime zahmet etmişler mahcup oldum dün bir valiz hediye getirmişler çok ince şeyler düşünmüşler. gece özenip tekrar bakarken gözümden kaçmadı şimdi giymem için aldıklarını XL, daha sonra giyerim diye aldıklarını L beden almışlar onu farkettim. bir garip oldum.

bi dee bizim düğün öyle pek uzak zamanda olmayacak sanırım. benim aslında cümburlop 55e inmem gerekiyor ama nedir beni böyle son zamanlarda ümitsiiz deprasiiif koyvermiş yapan bilemiyorum. halbuki ne güzel başlamıştım. silkelenmem lazım :106:

ger-düüş bak düğüne topiği sen topluyorsun, çelenki ben ayarlrım ama çelenk için en güzel yeri sen buluyorsun rica ediyorum

Neler almışlar yaa paylaş bızımle fotografla koy buraya, ben cok severım XL,L takılma oyle ya, markadan markaya o kadar fark edıyo ki, aynı marka ıcınde bıle bedenler bırbırını tutumuyo, şöyle bı kadlrııp bakmıslar bu bızım kıza olur demıslerdır almıslardır ben gecen gun etek alayım dedim, bı gıydım 40 beden üzerime oldu acaba cok mu oturdu bıde 42sini mi denesem dedim,42yı gıydım daha rahat gıbıydı, baska bı etegın 40 bedenı popoma sıgmadı bıle, ve ben o magazadan bı etek alıp cıktım bedenı 38 soranlara 38 gıyıyorum dıyecegımmm

ama dugun yakınsa işin ucunu tut derım, bende dıyorum keske gecen sene gırseydım topıge ki benım kk ya uye tarıhım cogunuzdan eskii ama faal deildim sadece okuyucuydummm, gecen sene topıge katılsaydım sımdı cıtır olma şansım vardı ozmn dugunumde cıpcıtır bı gelın olurdum:26: dugun zamanında balayında çıtır ol valla , seneler sonra o resımlere bakıp tutamamısım şu bogazımı dıye iç gecırmeee :26:
ben senın vesıkalıgından anladım bence sen löp löp et deilsin, sıkı oldugunu tahmın edıyorummmm şu yaz sıcakalrından da faydalan, insanın cok bısı yıyesı gelmıyo, bol sıvı tuketıyo, uzeırnde bıraz dıkkat bıraz hareket eklersen kolayca verırsın, dugun ahzzırlıkları basladıgında da verırsın, esya bak, gelınlık bak, ev bl, temızle yerlestır fılan hadı silkelen bakayımmmmmmmmmmmm

topıgın bekar cıtırlarının dugunune bızzat topıkce gıdıcezz, ben ki kapı gıcırtısına oynayabılırımmmm bıs en varsın bı ceren var, everecegız sızı bu topıktee

Son düzenleme:

Bende varım burdaaa Bugün depresyondayım unutuldum hemennn qivi ayrıca resimleri koysan cidden süper olur. Ne kadar meraklıyız evde spor yapmak için nivea nın videolarından yararlanabilirsin bence bayağı etkili oluyor. Bütün yöntemleri biliyorum da uygulama sıfır bende. Bugün ne verseler yiyecek durumdayım. Sevgilim Kasım sonunda askerden izne geliyor. Annemle tanıştırabilirim dedi ve ekledi o zamanaa kadar kilo vermiş ol. Yardım kısçelerrrr

haklısın. iş arkadaşım da döndü tatilinden. bi kalkayım bacaklarım açılsın. markete gdip meyve alayım. iki tane yiyim. akşam çok acıkmayım bari. zaten yemem gerekenleri yemediğim için böyle iyice salıyorum sonra. zaten yarın üç günlük bir toparlama listem var. ona uymam şart. ama nasıl yapacağımı bilemiyorum korkuyorum

ya valizi dayımlarda bıraktım yurtta rezil olmasın yer kaplamasın diye zaten hiçbirini kullanmayacağım saklayacağım zamanı gelinceye kadar. bizimkiler izin vermiyor yerli yersiz eskitmeyim diye. haklılar. çok kullanışlı bir cüzdan almışlar, bir tek onu kullan ama istersen dedi bizim hatunlar. ben de hemen aldım gece, kutusunu yine valize koydum ama inciden bir terlik-portföy takım var, ilk benim tarzım değil gibi geldi ama yanılmışım gayet de tarzım. gece yine denedim, pijamanın altına bile yakıştırdım valla ona içim gidiyor. bilekleriminn bacaklarımın incelmesi şart zaten onları kullanmam için herşey kullanışlı ve şık ama ben değilim ben ne kadar kullanışsız bir gelinim yahu

yok unutmadım bılınclı yazmadım, 89 dogum tarıhındır herhalde dıye dusundmum yasın evlenmek ıcın daha kucuk geldı bana :26:
hemde stres yapcak bı durum yok, kasıma kadar cok zaman var, kılo verdıgını oyle cok paylasma sevgılnle, kılo verıyomusun fılan sorarsa bısıelr yapmaya calısıyorum fılan de, kendı gözleriyle gordun sonra degısımı, sen kılo verıyorum su kadar kılo verdım fılan dıye konsursan adamda beklentı buyur, gerek yok, sen gecıstır okılo konusunu elınden gelenı yap, kasıma kadar çıtırı gectım çıpcıtır olursun sen, o da yutar o kılo vermiş ol öğütlerınıııııııı

yaparsın yaaa, topıklede payals belkı eşlik edıcek cıkar sana 3 gun
işa rkadasının kılosu nası, o destek olsun sanaaaa, zayıfsa da oo tatılde göbeğin cıkmış, göbek bı yana popo bı yana gıtmıs, senın yedıklerıne acıl dıkkat etmeye baslaman sart de

Deli ya Nasıl 5 kg verdiysen geri kalan kilocuklarını da verirsin ben eminim. İki ablam evlendi onlardan biliyorum düğün sırasında cidden kg veriliyor tabi o kısma kadar bırakma burda hep destek olmaya çalışıyoruz. Komik gelebilir ama yemeklerle konuş. Misal bi çikolata var önünde 'seni yedikten sonra yarım saat mutlu olucam sonra 1 ay boyunca vicdan azabı çekicem seni yiyeceğime koca bi tabak salata yiyebilirim de ' Sonuçta ben senin tadını bilmiyor muyum senin yüzünden bu hâle gelmedim mi de. Cidden etkili oluyor. H.sonu denize gittik mis gibi odun ekmeği, sabahları çikolatalar, patates kızartmaları, akşam aynı şekilde bir sürü yiyecek azcık baktım tadına ne kadar yesem de alacağım tat aynı değil mi dedim. Benim de uzun bi ilişkim var kendisi ve ailesi de dahil olmak üzere hepsi zayıf. Dolayısıyla zayıf birini istiyolar bende tostosun bişeyim. Kendim için ve sevgilim için kg vermek istiyorum. Bizden iyi kimse bilmez kilonuz fazlaysa her durumda 1-0 yenik başlarsınız. Bi söz vardır insan dışıyla karşılanır içiyle uğurlanır diye. Bazıları tip önemli değil dese de cidden önemli hele bu konuda takıntılıysa karşı taraf daha fena.
İnş. hepimiz bi daha geri almamak üzere kilolara veda ederiz.

Son düzenleme:

Evet doğum tarihim daha var zaten evlenmeye hemde baya çok var Önerilerini dinlicem çünkü üç telefon konuşmasından ikisinde kilo olayını konuşuyoruz. Dediklerin çok mantıklı geldi. Boşuna bu topikte değilim işte ben
Çok çabuk verip bi o kadar da kolay kilo alan biriyim bu sefer son olsun uzun zamandır görmediğim kiloyu göreyim istiyorum. Rakamlardan gözüm korkmasın diye hedefi 65 yaptım halbuki 55 falan olmam lazım.
Sabırla ve sizin desteğinizle olucam inş..

şuan ayıptır solemesı cıkolatalı pastamı götürüyorum ama ıpınce bı dılımmmmm
c.tesi gunude katıbımızın d.gunuydu, ıkısnı bırlestırıp patroncagızımız pasta almış bıza, mum ufledık, kocişe de cagırmıslar o da geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…