şuan ayıptır solemesı cıkolatalı pastamı götürüyorum ama ıpınce bı dılımmmmm
c.tesi gunude katıbımızın d.gunuydu, ıkısnı bırlestırıp patroncagızımız pasta almış bıza, mum ufledık, kocişe de cagırmıslar o da geldii
Kuzucum tabi ki pastanı yiyeceksin ama hedefine ulaştıktan sonra....offff öyle yemesi de ne güzel olur yaabende pasta yemek istiyorum ya
bende pasta yemek istiyorum ya
Valla canım öğlen yemekelrımle aksam yemeklermın yerı değişse zaten tam süper olur
öğlenleri ofiste yıyebılecegım en hafıf sey salata, yada tavuk ızgara, ızgara köfte fılan oluyo baska secenegım yok, ev yemegı yapan yerler var ama bı gormen lazım yag ıcınde gelıyo hersey, corbalrın uzıernde bıle bı yag tabakası oluyo, goz gore gorede yemek ıstemıyosun :26:
akşamları ise değişiyo ama mutlaka her aksam corba içmeye calısıyorum, bazen kahvaltılık tarzı yıyoruz, yada ev yemegı, bazen nugget, kozlenmış patlıcan, kırmızı bıber fılan,gecen hafta etlı dolma yapmıstım kabak&bıber, evde ıkı kişi olunca kocişle gecen hafta dolma dıyetı yapmıs oldukkkşimdide kabak patlıcan var, onları harcamam lazım fıkırlere acıgımmmmmm
hem bu sıcaklarda hem de dogum gununde regl olmak ne güzel bısı yaaaaaaaaa
bı kas gevşetıcı paklıycak gıbı gozukuyo benıııı :26:
evet doğru ev yemeklerı yapan yerlerin yemeklerı hep yaglı oluyor bılırım..
aslında dıyet yemeklerı yapan yerler olsa emınım onlarda ıyı ıs yapar.. ama en azından ızgara tavugunu koftenı ye sadece salata yeme... köfte den belkı bıkarım ama tavuktan hıc bıkmıyorum ben.. ama som olmayacak.. kuru göğüs tıkıyo ınsanı.. yağsız ama but etlerı fılan olucak aslında cevırme tavuklar varya kızarmıs onlarla salata harıka oluyor yakınında yapan varsa tavsıye ederım oğlenlerın ıcın..
sende mi brütüs
ayyyyyyyyyy çıldırazaaaayımmmmmmmmmmmmmmmmm
Burası zayıflama grubu arkadaş çetesi değil. Aranıza katılmak isteyeni azarlamanız hoş değil arkadaşlar. Forumun bu bölümü bütün katılımcılara açıktır. Paylaşımlarınızı bu yönde yapınız lütfen. Takım başkanının bu yanlış anlamayı gidereceğinden eminim.
senaaaaa abla ben geldim bu hafta listedeyim demi
pardon... takım kaptanı bnm...şuan tatilde olduqum için topiqi düzenli takip edemiyorum..sorunun ne olduqunu anlayamadım..açıklama yaparsanız gereken uyarıyı yaparım..özelede yazabilirsiniz..teşekkürler..
hoşgeldin cnm...tabiki listedesin bitanem..izin nasıldı bakimm....
pelinnnnnnn....doqum günün kutlu olsun tatlımm..nice mutlu yıllara...
kızlar dün gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...sonra boqazıma balgam gibi bişey geldi hemen banyoya koştum..KANmışşşşş....birkaç defa gece boyu boqazımda balgam koyuluqunda kan toplandı...eşim doktora götüreyim dedi ama kanamam çok fazla olmadıqı için sıcak bakmadım...bugün bütün gün başım aqrıdı..istanbula dönünce kbbye gidip kontol olucam..bugün köyde bi amcamızın cenazesini kaldırdık..babamda bugün bihayli hastaydı..rengi soluk başı dönüyor böbreklerini gösteriyor aqrıyo diye..doktora bütün ısrarlarımıza raqmen gitmedi..babamında bnmde tansiypnumuz normalde çok düşüktür...demin ölçtük babamın 14 -6 benim 13-6...küçüqü bizim için normal çünkü hep düşük..ama büyüqü fırlamış normalde 10-6 falan olurdu bizim tansiyonlarımız...
DERYAAAAA noluyo bana be güzelim...ölüyormuyum....alıp götürecek beni bu kanamalarr....
VALLA CANIM eğer iri kemikliysen bu kiloda böyle görünmen normal ve gerçektende kilo verirken sıkılaşman şart vücut kendini sıkılaştıracakki form kazansın ince görün,,spor şart diyorlarda doğru belki ama ben hiç sıkılaşmak için spor yapmadım ,ama nasıl olduysa o tombula kaçmış ben kollarım bacaklarım simit bölgem heleki totom kaybolmuş ,üst kollarım çok kalındı incecik olmuş aynada bakınca ne ara böyle oldum ben diyorum kilo vermek inceltti beni ama göbeğim için artık yapıcak bişey yok bence 2 doğumdan sonra imkansız kızkenki gibi dümdüz olması yumuşaklık var elimle mıncıkladığım zaman kocaman bi deri geliyo elime iice kilo versem oda gidermi sertleşirmiki off neyse bende bukonuda müzdaribim ama istediğin kiloya 56ya in bakalım ne olucak ozaman:44::44:ya kızlarr yaaa ne zmndır böylee içime oturan bişi war.. döküliiim accık,
13 kilo civarı verdim, 4-6 beden inceldim ama ben eskiden bu kilolardayken görünümüm daha sıkıydı.. yani nası desem, ben su anda 62 kiloyum ama kilo sınırımı zorlamadan önce, 65-66 kilodayken de şu anki gibi görünüyodum ben.. aynada kendimi incelediğimde, fazlalık olmayan fit bir vücuda ulaşmam için 6kilo vermek de yetmicek gibime geliyo..
Spor diceksiniz ama ben yapamıyorum.. e o zaman ne konusuyon, kapa ceneni kır totonu otur diceksiniz ama ben genede diim dedim
evet canım benimde ilk ay 6 gün sürmüştü sonraki aylar hep 3 gün sürdü bu ay 5şinciyi gördüm 3günben geçen hafta tatildeydim.ne hikmetse tatil boyunca hastaydım ve halen bitmedi.ilaçla durdurmaya çalıştım ama şuan nerdeyse 8 9 gün oldu.geçen ay spiral taktırdım.onunda etkisi var sanırım(
valla benimde formülüm pekmez 1 tatlı kaşığı yedimmi iştah miştah kalmıyo valla tek yiyemiyorsan süte kat 1 kaşık karıştır iç bazende öyle yapıyorum üşenmediğim zamanlardakizlar istahim acayip sekilde acildi ve tatli yi canim cok cekiyo surekli yiyorum bu gidise nasil dur diyebilirim istah kesici birsey yokmu ya offffffff
pardon... takım kaptanı bnm...şuan tatilde olduqum için topiqi düzenli takip edemiyorum..sorunun ne olduqunu anlayamadım..açıklama yaparsanız gereken uyarıyı yaparım..özelede yazabilirsiniz..teşekkürler..
kızlar dün gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...sonra boqazıma balgam gibi bişey geldi hemen banyoya koştum..KANmışşşşş....birkaç defa gece boyu boqazımda balgam koyuluqunda kan toplandı...eşim doktora götüreyim dedi ama kanamam çok fazla olmadıqı için sıcak bakmadım...bugün bütün gün başım aqrıdı..istanbula dönünce kbbye gidip kontol olucam..bugün köyde bi amcamızın cenazesini kaldırdık..babamda bugün bihayli hastaydı..rengi soluk başı dönüyor böbreklerini gösteriyor aqrıyo diye..doktora bütün ısrarlarımıza raqmen gitmedi..babamında bnmde tansiypnumuz normalde çok düşüktür...demin ölçtük babamın 14 -6 benim 13-6...küçüqü bizim için normal çünkü hep düşük..ama büyüqü fırlamış normalde 10-6 falan olurdu bizim tansiyonlarımız...
DERYAAAAA noluyo bana be güzelim...ölüyormuyum....alıp götürecek beni bu kanamalarr....
depremm gene sallandık offffff:18:
depremm gene sallandık offffff:18:
tatlım öncelikle ikinizede geçmiş olsun...bence üst üste yorgunluk yolculuk kızının sıkıntısı safranboluya gittiğinden beri bildiğim kadarıyla bu ikinci cenazeniz ve bunun stresi gerginliği üzüntüsü hep bir araya geldi ve bunların birikimi bi şekilde çıkıyor tatlım...biraz dinlenmeye çalış,tuzsuz ye ...umarım bir sıkıntı olmaz,trendynin dediği gibi birazda güneşten uzak durursan sıkıntı kalmaz,bide çok cenaze kalabalığına girmesen diycem ama nereye kadar...başınız sağolsun ve çok geçmiş olsun tatlım...bana seslenişinide hiç beğenmedim canımcım,ağzından yel alsın bitanempardon... takım kaptanı bnm...şuan tatilde olduqum için topiqi düzenli takip edemiyorum..sorunun ne olduqunu anlayamadım..açıklama yaparsanız gereken uyarıyı yaparım..özelede yazabilirsiniz..teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?