hadiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa e ben niye duymadımm çocuklar çıldırdııı ondanmı acabaaaaaa
geçmiş olsun güzelimm tekirdağ merkezliymiş.
evet canım bayağıda güçlü vurdu valla üç buçuk attık resmen...herkese çok geçmiş olsun canım...tekirdağ bize 45 dk. uzakta ve bayağı güzel sallandı,alttan küt diye vurdu ve korkuttudepremm gene sallandık offffff:18:
alışılıcak gibi değilki,ama türkiyeninde gerçeği aşkım naparsın bende korkuyorum eşimle büyük oğlan şimdi maça gitti küçükle ben evde tırstık köşeye sindik oturuyoruz valla...spor yapmıştım duşa gircektim adam ceğiz maça gidince korktum banyoya girmedim terli terli oturuyorum,gerçi sular gene yeni geldi tazziğide az şofbeni çalıştırmıyor...ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN,ESİRGESİNsaol canım hala korkuyorum alışamıyorum offf
evet canım bayağıda güçlü vurdu valla üç buçuk attık resmen...herkese çok geçmiş olsun canım...tekirdağ bize 45 dk. uzakta ve bayağı güzel sallandı,alttan küt diye vurdu ve korkuttu:18:
alışılıcak gibi değilki,ama türkiyeninde gerçeği aşkım naparsın bende korkuyorum eşimle büyük oğlan şimdi maça gitti küçükle ben evde tırstık köşeye sindik oturuyoruz valla...spor yapmıştım duşa gircektim adam ceğiz maça gidince korktum banyoya girmedim terli terli oturuyorum,gerçi sular gene yeni geldi tazziğide az şofbeni çalıştırmıyor...ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN,ESİRGESİN
valla uzanıyodum eşimde dondurma almaya çıkmıştı oğluş oyun oynuyodu yatak sallandı korktum baktım lamba sallanıyoo ben büyük deprem etkisini çok zor attım o anlar aklıma geliyo nefesim kesiliyoo
ben geleceği gören bir hatunmuyum ne taaaaa cumartesinde doğum gününü kutlamıştım ama şimdide kutlıyım aşkım...nice mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum tabikide sevdiklerinle beraber tatlımnıye bı sessızlık oldu yaa, en son ben yazmısım gıttım geldım hala en son bennn
bugun benım dogum gunum ama dıger gunlerden hıc bı farkı yokkk, olmııyıııııı ama boooleeeeee haydiii şappi şapiiiii
:118: :118: :118: :118: :118: :118:
çok geçmiş olsun fıstığım ...noluyooo ya topik dökülmeye başladı gene....KENDİNİZE DİKKAT EDİN KIZLAR....söyleyene bak demek geldi içimden...çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey yokturkızlar pazar günü çeneme tam elmacık kemiğimle birleştiği yere bi ağrı girdi ağzımı açarken kapatırken bişey yerken bugun ağrısı çok arttı yemek yiyemiyorumm aslında ii yemesemm şaka bi yana çok fenayım acile gidiyorum iğne yapmazlar umarımmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım..ticker konusunda trendy arkadaşımız gönüllü olarak yardımcı oluyor gerekenleri yazarsan ilk tickerini yapıp yapıştırır tatlım...bol azimler diliyorum,bizi takip et,menülerini her akşam buraya toplu yaz ve eleştirilere açık ol....yazdığımız menülerden doğrularını ve yanlışlarını görebilirsin canım...kolay gelsinKızlar merhaba :)benim burda hiç arkadaşım yok sizi takip ediyorum ama daha aranıza katılamadım 1 yıllık evliyim 71.4 kiloyum 5 yıldır kiloluyuummm :2: benide aranıza alınn banada destek olun lütfeennn sizin gibi ismim altına o kiloyu yazan cubuga nasıl girebilirim nerden yapıyoruz onu
Kızlar merhaba :)benim burda hiç arkadaşım yok sizi takip ediyorum ama daha aranıza katılamadım 1 yıllık evliyim 71.4 kiloyum 5 yıldır kiloluyuummm :2: benide aranıza alınn banada destek olun lütfeennn sizin gibi ismim altına o kiloyu yazan cubuga nasıl girebilirim nerden yapıyoruz onu
Bugün kü menümü yazayım;
Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay..
Kahvaltı: 2 tavuklu yumurta, 1 simit, yarım domates, 1 biber, az peynır, cay kas. nutella.
Ara: dondurma.
Öğle: Limonlu yeşilçay.
Ara: yok
Akşam (16:45): 8 köfte :78:, 1,5 dil. ekmek, salata.
Ara: Limonlu yeşilçay.
son 3 köfteyi yemeseydim iyiydi çok doydum.. :78:
3 lt su...
Teşeeekkküüüüürrrllleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrriiiivvvvvvvveeeeeeeeeeett o çizelgeyii istiyorum ben amaa
bende çalışıyorum ama sporumuda yapıyorum kuşum ...istersen yaparsın yeterki düzenli ve programlı ol herşey yetişiyor canım,bende 2 tanede oğlan var canım...ev iş çocuklar temizlik,yemek spor derken kilolar tıkır tıkır gidiyor...sen yeterki isteÇok Saol canımm inşallah bende kilo verebilirimmm destek cok önemliçalısıyorum spor yapamıyorum pek ama inşallah gunde yarım saatte olsa baslıcam Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?