70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa e ben niye duymadımm çocuklar çıldırdııı ondanmı acabaaaaaa

valla uzanıyodum eşimde dondurma almaya çıkmıştı oğluş oyun oynuyodu yatak sallandı korktum baktım lamba sallanıyoo ben büyük deprem etkisini çok zor attım o anlar aklıma geliyo nefesim kesiliyoo

depremm gene sallandık offffff:18:
evet canım bayağıda güçlü vurdu valla üç buçuk attık resmen...herkese çok geçmiş olsun canım...tekirdağ bize 45 dk. uzakta ve bayağı güzel sallandı,alttan küt diye vurdu ve korkuttu:18:

saol canım hala korkuyorum alışamıyorum offf
alışılıcak gibi değilki,ama türkiyeninde gerçeği aşkım naparsın bende korkuyorum eşimle büyük oğlan şimdi maça gitti küçükle ben evde tırstık köşeye sindik oturuyoruz valla...spor yapmıştım duşa gircektim adam ceğiz maça gidince korktum banyoya girmedim terli terli oturuyorum,gerçi sular gene yeni geldi tazziğide az şofbeni çalıştırmıyor...ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN,ESİRGESİN

evet canım bayağıda güçlü vurdu valla üç buçuk attık resmen...herkese çok geçmiş olsun canım...tekirdağ bize 45 dk. uzakta ve bayağı güzel sallandı,alttan küt diye vurdu ve korkuttu:18:

sanada çok geçmiş olsun cnmmm sen daha yakınsın tabii kokruluyo anacım valla

kızlar pazar günü çeneme tam elmacık kemiğimle birleştiği yere bi ağrı girdi ağzımı açarken kapatırken bişey yerken bugun ağrısı çok arttı yemek yiyemiyorumm aslında ii yemesemm şaka bi yana çok fenayım acile gidiyorum iğne yapmazlar umarımmmmmmmmmmmmmm

valla uzanıyodum eşimde dondurma almaya çıkmıştı oğluş oyun oynuyodu yatak sallandı korktum baktım lamba sallanıyoo ben büyük deprem etkisini çok zor attım o anlar aklıma geliyo nefesim kesiliyoo

allah korusun hepimizi ya bende çok korkarım depremden helede yalnızsam,eşim olunca hiç olmazsa beni sakinleştiriyo sakın ayağa kalkma dur diyo falan ama şuan bende yalnızım evde bende banyoya gircektim korkuttu klavuz beni:18:küçük uyudu oğlanda yanımda neyse burası sallanmamıştır heralde ben gidip terimi atıyım banyodabu geçmiş olaylar atlatılması okadar zorki hele unutulması imkansız bence ama allaha dua et öyle zamanlarda korkma rahat oll ,olacağın önüne geçilmez allahım beterinden saklasın AMİİİİNNNNNNNNNN

Kızlar merhaba :) benim burda hiç arkadaşım yok sizi takip ediyorum ama daha aranıza katılamadım 1 yıllık evliyim 71.4 kiloyum 5 yıldır kiloluyuummm :2: benide aranıza alınn banada destek olun lütfeennn sizin gibi ismim altına o kiloyu yazan cubuga nasıl girebilirim nerden yapıyoruz onu

ben geleceği gören bir hatunmuyum ne taaaaa cumartesinde doğum gününü kutlamıştım ama şimdide kutlıyım aşkım...nice mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum tabikide sevdiklerinle beraber tatlım

çok geçmiş olsun fıstığım ...noluyooo ya topik dökülmeye başladı gene....KENDİNİZE DİKKAT EDİN KIZLAR....söyleyene bak demek geldi içimden...çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur

hoşgeldin canım..ticker konusunda trendy arkadaşımız gönüllü olarak yardımcı oluyor gerekenleri yazarsan ilk tickerini yapıp yapıştırır tatlım...bol azimler diliyorum,bizi takip et,menülerini her akşam buraya toplu yaz ve eleştirilere açık ol....yazdığımız menülerden doğrularını ve yanlışlarını görebilirsin canım...kolay gelsin

canım nice mutlu yıllara vala nerdeyse 1 günlük kız olcan anca kutluyorum bende seni haaa pasta yollıcaktım ama bu saatte yemene izin veremem avucunu yalayıver bi zahmett
hediyene gelince sana layık bişey bulamadım çünkü sen en iilerine layıksın

gel gel sarışınım gel gel senide alalım aramıza geeeellllllllllllll çizelgemi istiyorsun sen şimdiiii amaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnniiinn yine kendimi tutamıycam ağlıcammm:84::84::84:

Çok Saol canımm inşallah bende kilo verebilirimmm destek cok önemli çalısıyorum spor yapamıyorum pek ama inşallah gunde yarım saatte olsa baslıcam Allahın izniyle

sevgili kizlar topik gezmekten yoruldum yaniniza geliyim beraber zayiflayalim ya 80 ler bana yüz vermedi sadece 300 gr fazlam var söz aksam birsey yemem sabah 70 lilerden olurum benide alin hadi tombistombis geliym size

kızlar menümü vereyim
sabah(08.00)
az pors. kıymalı börek(uykuda kalmışım kahvaltı ypamadım mecbur dışarda yedim):78:,bir büyük çay
ara(10.00)
5 iç fındık
öğle(12.15)
az ızgara köfte,1 kase cacık
ara(16.00)
1 bardak ayran
akşam(18.00)
2 karalahana sarması,çeyrekten az haşl.göğüs,2 sivri acı biber(taze),1 kuru soğan,1 brd.karışık meyve suyu
gün boyu 3 lt.su
SPOR(19.30-21.30 arası)
30dk. ayakta eliptik bisiklet(zor ayarda),40 dk.6.0 da yürüyme bandında yürüyüş,20 dk.yürüme bandının kemerinde arka bölge 20 dk.da ön bölge kemer çalışması,50 şer adet yerde alt ve üst karın mekik,20 şer taneden yerde iç bacak arka bacak ve popo hareketleri
spor sonrası 1 orta boy şeftali

Son düzenleme:

düzeltme yapıyorum akşam öğünümden sonra yediklerim... :78:

4 küçük bolero gofret
yarım sütlü max dondurma
2 dil. e yakın güllaç...

en sonunda meşhur regl durumu ve tatlı isteğime yenik düştüm canım cok ıstıyor 2 gundur susturuyordum ama ağzına en ufak tatlı bırsey atıver hemen devamını ıstıyor işte..
eşimde saolsun ıkı dk kestırmısım o arada güllaç yapmıs bende hüplettim tam üstüne geldi...
yarın toparlıcam artık ınsallah bunu.. dolapta o güllaç dururken yememek zor olacak ama belkı 1 dil yerım o da gunduz... bakalım.. :78:

Son düzenleme:
Çok Saol canımm inşallah bende kilo verebilirimmm destek cok önemli çalısıyorum spor yapamıyorum pek ama inşallah gunde yarım saatte olsa baslıcam Allahın izniyle
bende çalışıyorum ama sporumuda yapıyorum kuşum ...istersen yaparsın yeterki düzenli ve programlı ol herşey yetişiyor canım,bende 2 tanede oğlan var canım...ev iş çocuklar temizlik,yemek spor derken kilolar tıkır tıkır gidiyor...sen yeterki iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…