70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah KILAVUZ seni tebrik ediyorum işe yeni başladım daha alışamadım sanırım inşallah bende hayatımı düzene sokabiliriimm

ay askolsun kizlar bari ben diyeyim hosbuldukkkkkkkk
ben bir kisa künye geceyim izninizle
adim deniz boy 178 kilo 80.300 catlayana kadar yedim ama yarin diyete basliyom ya
ideal kilom tam 70 bacilar eksini istemem
eeeeeeeeeeee nerde kaldik

sevgili kizlar topik gezmekten yoruldum yaniniza geliyim beraber zayiflayalim ya 80 ler bana yüz vermedi sadece 300 gr fazlam var söz aksam birsey yemem sabah 70 lilerden olurum benide alin hadi tombistombis geliym size
ah canıımm gel hadi gell,,valla kızlar ben size diyim en ii en sıcak en samimi zayıflama topiği bizim şahsi fikrim ama sizleri çoookk seviyorum ben yaaaaaaaaa bigünüm ayrı geçsin istemiyorum
oh oh maşallah maşallah allah arttırsın sporlarını,,menüde çok güzel olmuş
başka bişi demiyorum terbiyem müsade etmiyoo yoksaaaaaaaaaa:78:

vallahi benim reglinde eli kulağında akşam üstü bende krize girdim ama kendimi frenledim,yarına allah kerim diyorum canımcım

Maşallah KILAVUZ seni tebrik ediyorum işe yeni başladım daha alışamadım sanırım inşallah bende hayatımı düzene sokabiliriimm
zamanla oturtuyorsun ve spor yapmadığın gün kendini suçlu hissediyorsun...önemli olan bişeyleri istemek ve pes etmemek canım

adim deniz boy 178 kilo 80.300 catlayana kadar yedim ama yarin diyete basliyom ya
hatun önce hoşgeldin...emme velakin accuk yavaş kız daha okuyana kadar hemen fırçayı çekmişsin..bazen bizde duvara yazıyormuş gibi oluyoruz ama herkes okuyor merak etme tatlım...tekrar hoşgeldin

canisim simdi 3 kilo versem bu selam kadar mutlu olmazdim yuppppppppi kendime yer buldum kizlar biraz cekilin bakiyim kasa geniste biraz

canlar ben simdi iki gun detox yapacam sonrasi izinizdeyim yanliz ben bu kilolari bir bebis ugruna aldim o gelmedi can simidi de sanirim beni kurtarmiyacak

kızlar korkunun ecele faydası yok ben gidip duşumu alayım yoksa tutulucam...HERKESE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM yarına görüşürüz byyyyyyyyyyyyyy:92::92:

hoşgeldin canım... boyun var masallah 10 kılo bısey vereceksın bır an once baslarsan ısın kolay...

vallahi benim reglinde eli kulağında akşam üstü bende krize girdim ama kendimi frenledim,yarına allah kerim diyorum canımcım

valla bende 2 gündür kasıyorum kendımı sonunda güllacı yedım baksana..

zaten birşey demedin ki.. ne dicen bakim müsade etmiyorsa terbiyeli kız sende...

tam çıkarken gördüm...ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİ,EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN RABBİM...öptüm canım

kızlar korkunun ecele faydası yok ben gidip duşumu alayım yoksa tutulucam...HERKESE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM yarına görüşürüz byyyyyyyyyyyyyy:92::92:

canım artık yarın burda olursak sen bana su 2 cocuklu ev iş ve spor hayatını bır anlatıverırmısın..
daha dogrusu spor dan cok gerısını anlat.. cocukların kac yasında nasıl gecıyor hayat cok bunalıyormusun...
bı konusalım ok.. hadı ııyı geceleerr sanaa...

kısaca ucundan bilgilendirip kaçıyım yarın detaylı yazayım olurmu...
iki oğlum var 12 ve 8 yaşındalar,sabah 08.30-17.30 arası aile hekimliğinde hemşireyim,eşim polis memuru nöbetli çalışıyor...eve gelip önce yemek yapıyorum,hazırsa hemen çocuklara koyup spora geçiyorum bu esnada tv izliyorum ,sonra büyük oğlum sağolsun sofrayı topluyor kardeşiyle ilgileniyor...spor bitince hazır terlemişken hemenkenarları siliyorum,tozları rütuşluyorum,tuvaletleri domestoslayıp kendimi duşa atıyorum...çıkıncada hafif bişeyler yiyiyorum...bazen herşeyi bırakıp gidesim geliyor ama olmuyor çünkü bu benim yaşam tarzım oldu ve ben bu düzeni seviyoru tatlımcım...hadi öptüm yarın görüşürüz byyyyyyyyyyyy

anam ne ara sohbet ettinizzz anlamadım maşallah size ben geldim acilden iğneyi yedim kıçımaa offf film çekildi çenem kaymışş kocamda espiri yaptı güüya doktorun yanında çenende kaysa bana laf sölemekten geri kalmazsın dedi doktor da sen böle güzel eşi bulmuşssun bırakta sölensin ne olcak dedi aha benimki delircektii hastaneden çıkarken elimi tutuyo ama sanki dövüyo öle bi sıktıki ohh kocacım sana ohhhh

yok be tatlim isin asli öyle degil kistan önce ne yesem vicdan azabi cekerdim sonra hadi gel bebis olsun dedik bir yandan ilaclar bir yandan rahat rahat yemek bu hale getirdi malesef sonuta olmadi gelmedi velet her kilo alisimda nasil olsa hamis kalacam saklarim dedim ama artik bahanem kalmadi simdi lahana corbami pisirdim sabah sizinle yola devam kiz valla bir pantolonla gunum geciyor ya inat edip hamilelik giyecem ya eskilere geri dönecem bana bir iki tüyo verirsiniz sanirim hosgeldim hatrina heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…