ah canıımm gel hadi gell,,valla kızlar ben size diyim en ii en sıcak en samimi zayıflama topiği bizim şahsi fikrim ama sizleri çoookk seviyorum ben yaaaaaaaaa bigünüm ayrı geçsin istemiyorumsevgili kizlar topik gezmekten yoruldum yaniniza geliyim beraber zayiflayalim ya 80 ler bana yüz vermedi sadece 300 gr fazlam var söz aksam birsey yemem sabah 70 lilerden olurum benide alin hadi tombistombis geliym size
oh oh maşallah maşallah allah arttırsın sporlarını,,menüde çok güzel olmuşkızlar menümü vereyim
sabah(08.00)
az pors. kıymalı börek(uykuda kalmışım kahvaltı ypamadım mecbur dışarda yedim):78:,bir büyük çay
ara(10.00)
5 iç fındık
öğle(12.15)
az ızgara köfte,1 kase cacık
ara(16.00)
1 bardak ayran
akşam(18.00)
2 karalahana sarması,çeyrekten az haşl.göğüs,2 sivri acı biber(taze),1 kuru soğan,1 brd.karışık meyve suyu
gün boyu 3 lt.su
SPOR(19.30-21.30 arası)
30dk. ayakta eliptik bisiklet(zor ayarda),40 dk.6.0 da yürüyme bandında yürüyüş,20 dk.yürüme bandının kemerinde arka bölge 20 dk.da ön bölge kemer çalışması,50 şer adet yerde alt ve üst karın mekik,20 şer taneden yerde iç bacak arka bacak ve popo hareketleri
spor sonrası 1 orta boy şeftali
düzeltme yapıyorum akşam öğünümden sonra yediklerim... :78:
4 küçük bolero gofret
yarım sütlü max dondurma
2 dil. e yakın güllaç...
en sonunda meşhur regl durumu ve tatlı isteğime yenik düştüm canım cok ıstıyor 2 gundur susturuyordum ama ağzına en ufak tatlı bırsey atıver hemen devamını ıstıyor işte..
eşimde saolsun ıkı dk kestırmısım o arada güllaç yapmıs bende hüplettim tam üstüne geldi...
yarın toparlıcam artık ınsallah bunu.. dolapta o güllaç dururken yememek zor olacak ama belkı 1 dil yerım o da gunduz...bakalım.. :78:
vallahi benim reglinde eli kulağında akşam üstü bende krize girdim ama kendimi frenledim,yarına allah kerim diyorum canımcımdüzeltme yapıyorum akşam öğünümden sonra yediklerim... :78:
4 küçük bolero gofret
yarım sütlü max dondurma
2 dil. e yakın güllaç...
en sonunda meşhur regl durumu ve tatlı isteğime yenik düştüm canım cok ıstıyor 2 gundur susturuyordum ama ağzına en ufak tatlı bırsey atıver hemen devamını ıstıyor işte..
eşimde saolsun ıkı dk kestırmısım o arada güllaç yapmıs bende hüplettim tam üstüne geldi...
yarın toparlıcam artık ınsallah bunu.. dolapta o güllaç dururken yememek zor olacak ama belkı 1 dil yerım o da gunduz...bakalım.. :78:
zamanla oturtuyorsun ve spor yapmadığın gün kendini suçlu hissediyorsun...önemli olan bişeyleri istemek ve pes etmemek canımMaşallah KILAVUZ seni tebrik ediyorum işe yeni başladım daha alışamadım sanırıminşallah bende hayatımı düzene sokabiliriimm
hatun önce hoşgeldin...emme velakin accuk yavaş kız daha okuyana kadar hemen fırçayı çekmişsin..bazen bizde duvara yazıyormuş gibi oluyoruz ama herkes okuyor merak etme tatlım...tekrar hoşgeldinay askolsun kizlar bari ben diyeyim hosbuldukkkkkkkk
ben bir kisa künye geceyim izninizle
adim deniz boy 178 kilo 80.300 catlayana kadar yedim ama yarin diyete basliyom ya
ideal kilom tam 70 bacilar eksini istemem
eeeeeeeeeeee nerde kaldik
ah canıımm gel hadi gell,,valla kızlar ben size diyim en ii en sıcak en samimi zayıflama topiği bizim şahsi fikrim ama sizleri çoookk seviyorum ben yaaaaaaaaa bigünüm ayrı geçsin istemiyorum
oh oh maşallah maşallah allah arttırsın sporlarını,,menüde çok güzel olmuş
başka bişi demiyorum terbiyem müsade etmiyoo yoksaaaaaaaaaa:78:
ay askolsun kizlar bari ben diyeyim hosbuldukkkkkkkk
ben bir kisa künye geceyim izninizle
adim deniz boy 178 kilo 80.300 catlayana kadar yedim ama yarin diyete basliyom ya
ideal kilom tam 70 bacilar eksini istemem
eeeeeeeeeeee nerde kaldik
vallahi benim reglinde eli kulağında akşam üstü bende krize girdim ama kendimi frenledim,yarına allah kerim diyorum canımcım
ah canıımm gel hadi gell,,valla kızlar ben size diyim en ii en sıcak en samimi zayıflama topiği bizim şahsi fikrim ama sizleri çoookk seviyorum ben yaaaaaaaaa bigünüm ayrı geçsin istemiyorum
oh oh maşallah maşallah allah arttırsın sporlarını,,menüde çok güzel olmuş
başka bişi demiyorum terbiyem müsade etmiyoo yoksaaaaaaaaaa:78:
tam çıkarken gördüm...ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİ,EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN RABBİM...öptüm canımcanisim simdi 3 kilo versem bu selam kadar mutlu olmazdim yuppppppppi kendime yer buldum kizlar biraz cekilin bakiyim kasa geniste biraz
canlar ben simdi iki gun detox yapacam sonrasi izinizdeyim yanliz ben bu kilolari bir bebis ugruna aldim o gelmedi can simidi de sanirim beni kurtarmiyacak
kızlar korkunun ecele faydası yok ben gidip duşumu alayım yoksa tutulucam...HERKESE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM yarına görüşürüz byyyyyyyyyyyyyy:92::92:
tam çıkarken gördüm...ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİ,EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN RABBİM...öptüm canım
kısaca ucundan bilgilendirip kaçıyım yarın detaylı yazayım olurmu...canım artık yarın burda olursak sen bana su 2 cocuklu ev iş ve spor hayatını bır anlatıverırmısın..
daha dogrusu spor dan cok gerısını anlat.. cocukların kac yasında nasıl gecıyor hayat cok bunalıyormusun...
bı konusalım ok..hadı ııyı geceleerr sanaa...
yok be tatlim isin asli öyle degil kistan önce ne yesem vicdan azabi cekerdim sonra hadi gel bebis olsun dedik bir yandan ilaclar bir yandan rahat rahat yemek bu hale getirdi malesef sonuta olmadi gelmedi velet her kilo alisimda nasil olsa hamis kalacam saklarim dedim ama artik bahanem kalmadi simdi lahana corbami pisirdim sabah sizinle yola devam kiz valla bir pantolonla gunum geciyor ya inat edip hamilelik giyecem ya eskilere geri dönecem bana bir iki tüyo verirsiniz sanirim hosgeldim hatrina heeeeehoşgeldin canım... boyun var masallah 10 kılo bısey vereceksın bır an once baslarsan ısın kolay...
valla bende 2 gündür kasıyorum kendımı sonunda güllacı yedım baksana..
zaten birşey demedin ki..ne dicen bakim müsade etmiyorsa terbiyeli kız sende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?