triendy21 canımm çokk teşekkürrr ederiiimm çokk mutlu oldummmGüncellemeleri nasıl yapıcam Peki
yok be tatlim isin asli öyle degil kistan önce ne yesem vicdan azabi cekerdim sonra hadi gel bebis olsun dedik bir yandan ilaclar bir yandan rahat rahat yemek bu hale getirdi malesef sonuta olmadi gelmedi velet her kilo alisimda nasil olsa hamis kalacam saklarim dedim ama artik bahanem kalmadi simdi lahana corbami pisirdim sabah sizinle yola devam kiz valla bir pantolonla gunum geciyor ya inat edip hamilelik giyecem ya eskilere geri dönecem bana bir iki tüyo verirsiniz sanirim hosgeldim hatrina heeeee
igrenc koktu ama ev yaaaaaaaaa neyse hergun yazacam simdilik hoscakalin arkadaslar ben kendime bir yer bulmanin ve yarin rejime baslamnin rahatligiyla son gecemi iyi degerlendireyim hepinizi öpüyomcnmm hoş geldinnnnnn bende lahana çorbası içmiştim bi süre faydasını gördümm gerçekten ama cnm şişkinlik ve gaz yapmaması için limon sıkmanı tavsiye ederimmmm
kısaca ucundan bilgilendirip kaçıyım yarın detaylı yazayım olurmu...
iki oğlum var 12 ve 8 yaşındalar,sabah 08.30-17.30 arası aile hekimliğinde hemşireyim,eşim polis memuru nöbetli çalışıyor...eve gelip önce yemek yapıyorum,hazırsa hemen çocuklara koyup spora geçiyorum bu esnada tv izliyorum ,sonra büyük oğlum sağolsun sofrayı topluyor kardeşiyle ilgileniyor...spor bitince hazır terlemişken hemenkenarları siliyorum,tozları rütuşluyorum,tuvaletleri domestoslayıp kendimi duşa atıyorum...çıkıncada hafif bişeyler yiyiyorum...bazen herşeyi bırakıp gidesim geliyor ama olmuyor çünkü bu benim yaşam tarzım oldu ve ben bu düzeni seviyoru tatlımcım...hadi öptüm yarın görüşürüz byyyyyyyyyyyy
anam ne ara sohbet ettinizzz anlamadım maşallah size ben geldim acilden iğneyi yedim kıçımaa offf film çekildi çenem kaymışş kocamda espiri yaptı güüya doktorun yanında çenende kaysa bana laf sölemekten geri kalmazsın dedi doktor da sen böle güzel eşi bulmuşssun bırakta sölensin ne olcak dedi aha benimki delircektii hastaneden çıkarken elimi tutuyo ama sanki dövüyo öle bi sıktıki ohh kocacım sana ohhhh
yok be tatlim isin asli öyle degil kistan önce ne yesem vicdan azabi cekerdim sonra hadi gel bebis olsun dedik bir yandan ilaclar bir yandan rahat rahat yemek bu hale getirdi malesef sonuta olmadi gelmedi velet her kilo alisimda nasil olsa hamis kalacam saklarim dedim ama artik bahanem kalmadi simdi lahana corbami pisirdim sabah sizinle yola devam kiz valla bir pantolonla gunum geciyor ya inat edip hamilelik giyecem ya eskilere geri dönecem bana bir iki tüyo verirsiniz sanirim hosgeldim hatrina heeeee
Burası zayıflama grubu arkadaş çetesi değil. Aranıza katılmak isteyeni azarlamanız hoş değil arkadaşlar. Forumun bu bölümü bütün katılımcılara açıktır. Paylaşımlarınızı bu yönde yapınız lütfen. Takım başkanının bu yanlış anlamayı gidereceğinden eminim.
Gercekten tesekkur ederım:)Ben burayı zayıflamak adına tesadufen buldum ve uye oldum..kımse benı tanımaya calısmadısankı herkes benım ceza almam ıcın elınden gelenı yapmaya calısıyor ne yapsam ne yazsam eleştırı bonbardımanına tutuluyorum ......herkes uzerıme gelıyor!!!!oysakı ben kendi halımde evli ama cocuksuz bır bayanım (daha dogrusu dogmasına ragmen yasamadıgı ıcın annelık duygumu ıcıme sındırmeye ugrasırken ).......buradan bılgılenmeye calısan bırıyım.......herkes herseylerını alakasız olsa bıle paylasabılıyorsa cınsellık ıcerıklı yada cok ozel konularını bıle paylasabılıyorlarsa benım yazmış olduklarım nıye alakasız oluyor anlıyamıyorum.....en azından herkes """hayırlı cumalar """"deyebiliyorlar!!!!!da..... ben deyınce nıye alakasız sacma sapan bulunuyor sacmalık bunun neresınde!!!!!!!neden ben hasta ruhlu oluyorum bılemedım.........ama neyse ki benı anlıyan bırı cıktı karsıma:))))bu yuzden konuyu daha fazla uzatmıyacagım.....gerceklerı gordugunuz ıcın sonsuz tesekkurler saygılarımla!!!
Buradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu:))
cıdden yaa evın ısı bıtmıyor.............hele pc basında olursan hıc bıtmezde gezmeye nasıl vakıt bulurlar:))katılıyorum sıze:))
Allahtan cocukları buyutmussun canım yolun yarısına gelmıs sayılırsın.. Allah guzel gunlerını gostersın onların hersey onlar ıcın...
emekler bosa cıkmasın ınsallah... ınsan ıcınde oldugu durumda elı mecbur alısıyor degılmı.. Calısma saatlerın guzel ama eve 8 de fılan gelıyor olsaydın asıl o zaman ısler cok zorlasırdı...
Allah kolaylıgını verıyor bır yerden sonra ınsan otomatıge baglıyor arada dedıgın gıbı kacmak ıstesede ınsan.. durum bu değil mi.. saol canım anlattıgın ıcın..
Harika olmuş canım..tahmın edebılıyorum esının halını... cok gecmıs olsun ayrıca.. umarım hemen duzelır...
Benden sana en buyuk tavsıye fazlalıgın varken sakın hamıle kalma.. ben 66 ıyla hamıle kalmıstım 16 kg almama ragmen 82 yı gormustum 58 le fılan hamıle kalmıs olsam daha az kıloyla doguma gıtmıs olucaktım sıstım de sıstım bırde 20 kılo 30 kılo alan var oyle alsam nolurdu bılmıyorum bır 20 yas daha buyuk gosterırdım heralde kapılardan zor gecerdım Allahtan 5 aya kadar bulantı yasamısımda son 4,5 ayda almısım 16 kıloyu gercı bulantı da bır o kadar zor bırsey ama hıc olmasaymıs 30 kılo alırmısım heralde..
yanı ısın kısası suan dıyet yapman cok guzel olur tam zamanı tum fazlalıkları verıp oyle hamıle kalırsın ınsallah Allahın ıznıyle..
zaten gebelıgın vermıs oldugu bır agırlık uyusukluk yada hantallık oluyor en azından fazla kılosu olmasın ınsanın.. sen kendını dıyetten bezdırıcek seyler yapmada yanı lahana corbalarına kendını mahkum etmek gıbı, sonra cabuk bezersın..
sen burada takıl herkes ne yıyor ne ıcıyor goruceksın zaten.. en once yaglı yemekten kızartmadan, hamur ısı her turlu abur cuburdan uzak durup, gunde 3 dil ekmeği gecmemeye calısarak, aksam yemegını erken saatte yıyıp bıtırerek, bol bol su ıcerek, bitki çayları takvıyesıyle hemen sonucları gormeye baslarsın zaten.. dıyete baslamanın avantajı cok aslında ılk kılolar hızlı gıdıyor bu da ınsanı motıve edıyor.. takım kaptanımız ergınsena, ona da danısıp yardım alabılırsın...
amma yazdım yahu...
sanirim beni biraz tanimaniz lazim yorumlar icin ben insaat mühendisiyim esimle beraber bir firmamiz var ama bir mutfagimiz yok malesef cok uzun calisiyoruz mutfak sadece pazar faliyete geciyor cabinca sabah tan aksama kadar hep santiye buro arasi kosusturmadayiz yani itiraf ediyorum hamurcuyum benim tek hastaligim tadini alinca diplemem lazim yoksa aaramam cocuk meselesi 15 yildir beraberiz gelebilecek yerdeyiz ama sanirim gec kaldim ben yilbasi gecesi 63 kilo dim 70i öyle hizli gectimki ne ara diye kendime bile sordum tarti 80 dedinde bugun son umudumda kan testiyle son buldu eee yaz malum artik kilomlada kisirligim gibi yüzlestim bugun aci aciyi söker hesabi öyle soklar felan niyetinde degilim eski düzenime döneyim yeter tabii bu sürecte sporuda biraktim yok yimirtama birsey olur yok folik spermi tutamaz busuru macera ama bileyimki hamis olayim umurumda bile degil kac yüzlerde kilolu olmam size burdan her seyi yazarim iyi geceler
anlıyorum üzüntünütatlım bende evlendiğimde hemen çocuk yapmak istemiştim ama 10 ay sonra hamile kalmıştım ilk bebişime ama o 10 ay bana seneler gibi gelmişti her ay hüsran tabi normal yolla deniyordukkısmet 10 ay sonra teste görünce çift çizgiyii olmuştum ama şuan 2 sıpada hızla büyüyolar ogünleri tebessümle hatırlıyorum niye okadar acele ettin be kızım kim dedi sana 20-21 yaşında 2 çocuk yap diyee off 1 yıl arayla doğurdum bıdıklaerı baya 80i görünce yuh be anam naptın sen diye kafama vurdum aklım başıma geldi şimdi indimde eski kiloma 2 kilo kaldı ohh bebişlerim yanıma kaldımı karr yuppiiiiiiiii
ay askolsun kizlar bari ben diyeyim hosbuldukkkkkkkk
ben bir kisa künye geceyim izninizle
adim deniz boy 178 kilo 80.300 catlayana kadar yedim ama yarin diyete basliyom ya
ideal kilom tam 70 bacilar eksini istemem
eeeeeeeeeeee nerde kaldik
bu 15 kiloyu kac ayda verdin sporlumu
hosbulduk canimElma sirkesi zayıflatıyor ama fazlası zararlı tabi ırsi bence canım ya bu arada hosgeldin tombiş
deniyecem ama gercekten iggggggggggg birsey bucnmm hoş geldinnnnnn bende lahana çorbası içmiştim bi süre faydasını gördümm gerçekten ama cnm şişkinlik ve gaz yapmaması için limon sıkmanı tavsiye ederimmmm
bunu birkac yerde okudum ne oluyor kizlarGercekten tesekkur ederım:)Ben burayı zayıflamak adına tesadufen buldum ve uye oldum..kımse benı tanımaya calısmadısankı herkes benım ceza almam ıcın elınden gelenı yapmaya calısıyor ne yapsam ne yazsam eleştırı bonbardımanına tutuluyorum ......herkes uzerıme gelıyor!!!!oysakı ben kendi halımde evli ama cocuksuz bır bayanım (daha dogrusu dogmasına ragmen yasamadıgı ıcın annelık duygumu ıcıme sındırmeye ugrasırken ).......buradan bılgılenmeye calısan bırıyım.......herkes herseylerını alakasız olsa bıle paylasabılıyorsa cınsellık ıcerıklı yada cok ozel konularını bıle paylasabılıyorlarsa benım yazmış olduklarım nıye alakasız oluyor anlıyamıyorum.....en azından herkes """hayırlı cumalar """"deyebiliyorlar!!!!!da..... ben deyınce nıye alakasız sacma sapan bulunuyor sacmalık bunun neresınde!!!!!!!neden ben hasta ruhlu oluyorum bılemedım.........ama neyse ki benı anlıyan bırı cıktı karsıma:))))bu yuzden konuyu daha fazla uzatmıyacagım.....gerceklerı gordugunuz ıcın sonsuz tesekkurler saygılarımla!!!
ya sen anlatirken ben yoruldum sen nasilsin canim ya daha da bitmemis kolay gele baciiiiiiiiiiselam selam selam kızlarr ben geldim geç geldim yine araziyim değilmi :)valla bu gün çook işim vardı yine .ev temizliği yaptım ama tam temizlik halılar kalktı camlar silindi vss ev bal dök yala oldu banyolardan biri hariç kendi ebeveyn banyoma giremedim onuda şimdi banyo yapıcam ve temizlicem makinada çamaşır yıkanıyo yatılı misafir gitti ya sabahrtan beri yatak çarşaf yastık yıkanıp duruyo pikeler vss herşey tamamdır ve yarın anaannem ve bekar bi teyzem var onları 3 günlüğüne yatılı alıcam bize artıkın beni idare edin lütfen fırsat bulursam girerim yine ama haberiniz olsun işte
bu arada bu gün yediklerim
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 patatesli poğaça
1 çay tek şekerlisinden
kibrit kutusu kadar peynir
salatalık
domates
3 zeytin
ara yeşil çay 2 kuru kayısı
öğlen iş güç derken saat 15:30 te ancak yiyebildim
2 ad z.yağlı biber dolma (dolmalar ufaktı yanii :) )
3 kaşık kadar yoğurt
sonrasında dışarı çıktım ufaktan bir alışveriş turu ev eksiklerini aldım 1 saat kadar yürüdüm denebilir
ve eve geldim yemek yap yarına hazırlıkları bitir derken bi baktım saat 19:20 bende bir diet sandiviç ekmeğine lıght krem peynir lıght beyaz peynir sürdüm arasına ohhh üzerine salatalık domates inceden dilimli kekik ve accık z.yağı gezdirdim koklattım denebilir 1 çay kaşığı kadarda zeytin ezmesi sürdüm afiyetle 1 b ardak diet kola ile indirdim mideye
spor olaraktan bi halt etmedim ama alışverişte 1 saat yürüdüm dediğim gibi ve sabahtan beri temizlik yapıyorum mıçım yer görmedi gene az sonrada 10-15 dk kadar plates yapıcam banyoya girmeden hallolur gider sanırsam üzerinede afiyetle papatya çayımı içicem
bu arada sabah tartıda 66.7 yi gördüm nihayet inşallah geçen haftaki gibi ce eeee yapmaz bana 66 lı rakam yaww güya temmuz soınuna 65 olmam gerekiyordu nerdeeeeeeee 66 ancak olsam öpüpte başımna koyacam yanii
nese ben gene gevezeliğe başladım işlerimi halledeyim de yatayım artık geçmişede bakamıyom herkese selamlar bol kilo vermelerrr
benim boy var simdide 38 cok cok dar oluyor ama sorun esim 196 ve biz eskiden 11 gibi dururken simdi 10 gibiyiz balik etlilige doyamadan balina etli oluverdim her gun girecem sen merak etmehoşgeldin cnmmm inşallah sağlıkla verirsin fazlalıkları boyda varmış sende iyidir iyiii. sen 10 kg versen bile fıstık olursun valla .hadi başla diete görelim verdiğin kiloları hep birlikte burdan ayrılma ama hergün mutlaka gir arazi olduğun ana kilo alırsın benden demesi tecrübe ile sabittt
ne guzel ben ilaclardan bebis icin birden sistim ama pisman degilim simdi olsun gine yaparim o ugurda sana birsey anlatayim gül biraz bir köpegim var herkes yürüyüs yapr kopegiyle beni birak benim kopek bile arabanin etrafinda dönüyor cis bitinca cek cek gelmiyor eve diyor yazik hayvanida kendime benzettim ama bitti yarin basliyoz kopegimin adi tombisvalla bi 5.5 ay oldu tabi başlarda bukadarda sallamıyordum böyle sağlıklı beslenmeyi ipin ucu kaçıyordu neyseki bikaç aydır hızla kilo verdim mutluyum şükür,,ve malesef hiç spor yapmadım bu kiloları verirken ama 1kaç haftadır yapmaya çalışıyorum yürüyüş yapıyorum arada son iki gündürde mekik çekiyorum barada birde ip atlarım evin ortasındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?