70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay alemsin vallaaaaaaaaaaaaaa tombiş haa onuda kendine benzetmişsin harbi kıyamam ikinizde tez kilo verin haaaaa

bu uyarı meselesinide uzatmayalım boşver herkez biliyo nedenini kim naparsa yapsın biz zayıflamamıza devam edeliiiiiiiimmmmmmm,,buarada çizelgeni beğendinmii,niye yapamadın şaştım bi çakacaktım sonundaya ii akıl ettin yöntemii,,bi çırpıda yaptım neyse anacım ben her kilo verdiğinde güncellerim artık senden yaparım yoksa senin becereyin yok vallaa

iyi geceler kızlar.. çok kırgın gergin yorgun sinirli ve üzgünüm. işten 18de çıktım o zamandan beri daha ilk oturuyorum koşturdum yapmadığım iş kalmadı. oda arkadaşımla daha temiz daha büyük başka odaya geçecektik ne zamandır uğraşıyoruz. beraber temizlik yapıp taşınacaktık. saat 18de çıktı işten biraz geç gelicem dedi. ben zaten ondan yarım saat sonra anca varıyorum odaya. leş gibi simsiyah bir banyoyu zehirlenmek pahasına 3 şişe tuzruhuyla bekletip durulayıp cifle ovup kaynar sularla durulayıp en son aceyle ancak adama benzettim. camları pervazları gardolapları vs içten dıştan tertemiz ettim. yüzümden su boşaltılmış gibi terler süzüldü o derece yoruldum. sözde annesi de gelecekti ortada ne arkadaşım vardı ne başka kimse. daha başlamadan banyosu daha iyi bir odayamı geçsek diye sormak için aradım ne zaman geleceksin diye sormak için aradım açmadı bir sorun olmadığını biliyordum iş çıkışı konuşmuştuk iyiydi muhtemelen ablasıyla falan buluştular. ben hoşaf olmuş durumdayken saat 22:30 civarları salına salına geldi koridorda ben birşeyler taşırken karşılaştık ve bana ciddi ciddi 'yetiştim mi' diye sordu. gülümsemeye çalıştım geçtim. vs vs vs ya neyse bütün bu uğraşlarımın karşılığında inanın bir teşekkür beklemedim bir kusurabakma beklemedim ben olsaydım buna yer vermemekle birlikte insanlık halidir böyle bir şey olsa bile bir teşekkür eder kusurabakma yardım edemedim der, geriye kalan onca işin ucundan tutmaya çalışırdım. ben bunu da beklemedim. yorgun ve gergindim. yardım etmeye kalksa zaten artık izin vermeyecektim. ama bunların hepsi bir yana dursun, nankörlük gördüm. şu halimle onu güleryüzle karşılamadığım için ben kötü olmuş oldum. bazı huylarını bildiğim için şaşırmadım. ama kırıldım. ben tepki gördüm inanır mısınız. gerçekten kırıldım. yarın eski oda badana olacağı için bu akşam halletmemiz gerekiyordu ben sırf yetişmek için koşa koşa geldim yemekle oyalanmayayaım diye ayaküstü tost yedim yolda hala onunla duruyorum. acaip kalori yaktığıma eminim. eşyaları taşırken tanımadığım bir kız çok yardım etti. yüklendi tepesine kadar sağolsun. biraz fırlama gibi duruyordu ama hiç öyle değil gece oldu devam etti eşyalarım bitesiye kadar. hakkını nasıl ödicem dedim, bugün allah için ne yaptın diye soran olursa verecek bir cevabım olur dedi. hoşuma gitti. biz uğraşırken arkadaşım yattı ve örtüyü kafasına çekti. bütün bu ve nicesinin tek sebebi ben o yorgunluk bitkinlik telaş ve sinirle, bir taraftan iki büklüm temizlik yapmaya devam ederken onun üstünü bile çıkartmadan kolunda çanta, dikilerek sorduğu bütün bunları sen mi yaptın heryeri kendin mi temizledin kimse yardım etmedi mi gibi anlamsız ve sinir bozucu sorular karşısında ona herzamanki güleryüzlülüğümle davranmamam, kısa cevaplar vermemdi. şımarık bir kız da değil kesinlikle. bilmiyorum gerçekten bilemiyorum bu nasıl bir olay ama çok üzerinde durmayacağım. sözde beni cezalandırdı ama ben halimden kesinlikle ondan daha memnunum.

Son düzenleme:
geçmişi okuyamadım uzun sanki baya büyüdü gözümde. ebru yeter seni okudum bir tek. ama genel şekilde kötülemeni ben kabul edemiyorum. bir çok kişiye haksızlık oluyor bu. kendim üzerimden örnekleyeyim; topikte bir zamandır çok yazıyorum. sana da cevap veriyorum ama sana karşı kötü bir söz ya da üslup kullandım mı? arkadaşlar biraz olanı görelim olmaz mı? herkes için diyorum bunu hepimiz için diyorum; olanı gözardı etmeyelim. sırf olmayanı görmek ve genele vurmak nankörlük olmuyor mu? nankörlük diyorum çünkü şuan bu kelimenin anlamını çok net hissediyorum. tazesiyle sıcacık

Milleeet! Günün ilk günaydını benden. Hepinize günaydıııııınnnn!!!

Geçmişi okudum, çizelge falan yapmışsınız dedim bende yapayım. Nasıl olmuş?

Son düzenleme:
kızlar dün gerçekten dengeli ve iradeli bir menüm olmasına ragmen bi gecede 500gr artıda cıktım anlamadım niye biraz moralim bozuldu sabah acıkcası, ilk defa dengeli bir gün gecirdikten sonra böyle artı cıktım.. alışmış kudurmuştan beterdir, normalde eksi olurdum yada sabit kalırdım ama bi anda 500 gr artı ne demek yaa :S

menümü birazdan yazarım, şimdi kahvaltımı ediyoooom

Dün ki menümü yazayım kızlar kızın bana da kendime geleyim
Sabah 1 pogaça 1 bardak çay
Ara: Form çayı
Öğlen: Eti Form Mısır Patlağı
Ara: 1 Armut 2 kayısı
Akşam: 1 küçük dolma biber yarım kase cacık iki dilim karpuz.

Bu sabahta 1 domates, 1 salatalık, 2 bardak ayran.

yanlis anlamada listeni en az 4 kez okudum yemek nerde onu bulamadim bu cok dengesiz degilmi sagligina birsey etmezmi benim bir bilgim yok ama sanki birseyler eksik gibi

yine ben bu kiloyu kac ayda verdin ve sadece böyleemi beslendin paki vitamin gibi destekleyici birsey kullaniyormusun

yanlis anlamada listeni en az 4 kez okudum yemek nerde onu bulamadim bu cok dengesiz degilmi sagligina birsey etmezmi benim bir bilgim yok ama sanki birseyler eksik gibi

Haklısın normalde salata falan gerek öğlenleri yada sebze yemeği canım hiçbirşey hazırlamak istemiyor. Kabızlık problemim var 3gündür falan dün akşam yatmadan önce tartıldım 1,5 kg fazla çıktım. Gün içinde 4 litre falan su içmiştim belki onunda etkisi vardır ama bilemiyorum karnım iyice şişti kendimi kötü hissediyorum.

istersen bitkisel kökenli ilaclar var kabizliga yardim eden

benim bugun lahana corfbasi ve meyve gunum coba bana bakiyor ben corbaya bakalim kim kimi yiyecek öglende kacabilirsem salona kacacam ama bakalim ben zaten hergün spora basliyom bu sefer sizinle gideyimde belkim utanirim da zayiflarim artikin

yine ben bu kiloyu kac ayda verdin ve sadece böyleemi beslendin paki vitamin gibi destekleyici birsey kullaniyormusun

Şubattan beri vermeye çalışıyorum ama düzenli bir diyetim yok 2 hafta dikkat ediyorsam 1.5 ay önüme geleni yiyorum ama verdiğim kilodan en fazla 1 kgsunu geri alıyorum. 70-79 topiğinde yaklaşık iki üç haftadır yazıyorum o zamandan beri dikkat ediyorum.Haziran ayında 82 kiloydum akşamları evde spor yaptım saat 5den sonra birşey yemedim. Sabahları genelde salatalık, domates, peynir yiyorum. Sıkılırsam tam tahıllı ekmeğin arasına peynir koyup yağsız tost yapıyorum. Benim sorunum yemeye başladığımda kendimi frenleyemem bi yersem 1-2 ay kimse önüme geçemez. Masabaşı bi işte çalışıyorum wc dışında yerimde kalkmıyorum. İşe başlayalı 1 sene 8 ay falan oldu bu süre içinde 16 kilo aldım. Çok kolay oldu inanın Eski kiloma dönmem için 7 kilom falan kaldı. Daha da zayıflamam lazım tabi.
Sizin boyunuz uzunmuş ne güzel :) Takviye denir mi bilmem ama doğuş çayın form çayını kullanıyorum içinde kiraz sapı falan var iyi geliyor.

canim kardesim buldum seniiiiiii bende senin gibiyim frenlenemzim takviye derken vitamin ilaci omega yada calcium felan demistim

cnm geçmiş olsun acile gitseydin bari neden olduğunu öğrenirdin
anam noluyo tobiğe geçmiş olsun cnm neden olmuş peki gelince yaz
ay askolsun kizlar bari ben diyeyim hosbuldukkkkkkkk
ben bir kisa künye geceyim izninizle
adim deniz boy 178 kilo 80.300 catlayana kadar yedim ama yarin diyete basliyom ya
ideal kilom tam 70 bacilar eksini istemem
eeeeeeeeeeee nerde kaldik
hoşgeldin cnm oo maşallah boy pos iyimiş veirsin sende kilo merak etme
iyi valla sanane benm karımın güzelliğinden falan dememiş yani kıskansın tabi ohh ohhh sefam olsun kız bu ne ka az yemek hem az hemde dengesiz bide az derken yani vitamin protein kalsiyum vs eksiklikler var böyle az yersen çok çabuk verip çok çabuk alırsın her öğününde mutlaka süt ve türevleri olsun bir öğünde et diğerinde sebze olsun salata yemekelrinin yanında olsun tamam mı

Son düzenleme:
canim kardesim buldum seniiiiiii bende senin gibiyim frenlenemzim takviye derken vitamin ilaci omega yada calcium felan demistim

Burdaki kızlar sağolsun akıl veriyorlar, dinliyorlar, hep burda bildirim yaparsan verirsin/veririz.
Cuma günü kilo bildirimi yapınca bakıyorsun diğer kızlar vermiş sende tık yok hırs yapıyorsun biraz.

Versem iyi üstüne 1.5 kg almışım gerçi tok tartıldım bide bayağı su ve çay tüketmiştim. Bugünden itibaren dengeli beslenmeye çalışcam. Ramazan başlasa da işe ne yemek getirsem diye düşünmesem artık ya. Sabahları birşeyler hazırlamak cidden kabus oluyor.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…