- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ne guzel ben ilaclardan bebis icin birden sistim ama pisman degilim simdi olsun gine yaparim o ugurda sana birsey anlatayim gül biraz bir köpegim var herkes yürüyüs yapr kopegiyle beni birak benim kopek bile arabanin etrafinda dönüyor cis bitinca cek cek gelmiyor eve diyor yazik hayvanida kendime benzettim ama bitti yarin basliyoz kopegimin adi tombis
kizlar bu uyari felan ne bana özetlermisin
yanlis anlamada listeni en az 4 kez okudum yemek nerde onu bulamadim bu cok dengesiz degilmi sagligina birsey etmezmi benim bir bilgim yok ama sanki birseyler eksik gibiDün ki menümü yazayım kızlar kızın bana da kendime geleyim
Sabah 1 pogaça 1 bardak çay
Ara: Form çayı
Öğlen: Eti Form Mısır Patlağı
Ara: 1 Armut 2 kayısı
Akşam: 1 küçük dolma biber yarım kase cacık iki dilim karpuz.
Bu sabahta 1 domates, 1 salatalık, 2 bardak ayran.
Dün ki menümü yazayım kızlar kızın bana da kendime geleyim
yanlis anlamada listeni en az 4 kez okudum yemek nerde onu bulamadim bu cok dengesiz degilmi sagligina birsey etmezmi benim bir bilgim yok ama sanki birseyler eksik gibi
Haklısın normalde salata falan gerek öğlenleri yada sebze yemeği canım hiçbirşey hazırlamak istemiyor. Kabızlık problemim var 3gündür falan dün akşam yatmadan önce tartıldım 1,5 kg fazla çıktım. Gün içinde 4 litre falan su içmiştim belki onunda etkisi vardır ama bilemiyorum karnım iyice şişti kendimi kötü hissediyorum.
yine ben bu kiloyu kac ayda verdin ve sadece böyleemi beslendin paki vitamin gibi destekleyici birsey kullaniyormusun
canim kardesim buldum seniiiiiii bende senin gibiyim frenlenemzim takviye derken vitamin ilaci omega yada calcium felan demistim
Şubattan beri vermeye çalışıyorum ama düzenli bir diyetim yok 2 hafta dikkat ediyorsam 1.5 ay önüme geleni yiyorum ama verdiğim kilodan en fazla 1 kgsunu geri alıyorum. 70-79 topiğinde yaklaşık iki üç haftadır yazıyorum o zamandan beri dikkat ediyorum.Haziran ayında 82 kiloydum akşamları evde spor yaptım saat 5den sonra birşey yemedim. Sabahları genelde salatalık, domates, peynir yiyorum. Sıkılırsam tam tahıllı ekmeğin arasına peynir koyup yağsız tost yapıyorum. Benim sorunum yemeye başladığımda kendimi frenleyemem bi yersem 1-2 ay kimse önüme geçemez. Masabaşı bi işte çalışıyorum wc dışında yerimde kalkmıyorum. İşe başlayalı 1 sene 8 ay falan oldu bu süre içinde 16 kilo aldım. Çok kolay oldu inanınEski kiloma dönmem için 7 kilom falan kaldı. Daha da zayıflamam lazım tabi.
Sizin boyunuz uzunmuş ne güzel :) Takviye denir mi bilmem ama doğuş çayın form çayını kullanıyorum içinde kiraz sapı falan var iyi geliyor.
cnm geçmiş olsun acile gitseydin bari neden olduğunu öğrenirdinpardon... takım kaptanı bnm...şuan tatilde olduqum için topiqi düzenli takip edemiyorum..sorunun ne olduqunu anlayamadım..açıklama yaparsanız gereken uyarıyı yaparım..özelede yazabilirsiniz..teşekkürler..
hoşgeldin cnm...tabiki listedesin bitanem..izin nasıldı bakimm....
pelinnnnnnn....doqum günün kutlu olsun tatlımm..nice mutlu yıllara...
kızlar dün gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...sonra boqazıma balgam gibi bişey geldi hemen banyoya koştum..KANmışşşşş....birkaç defa gece boyu boqazımda balgam koyuluqunda kan toplandı...eşim doktora götüreyim dedi ama kanamam çok fazla olmadıqı için sıcak bakmadım...bugün bütün gün başım aqrıdı..istanbula dönünce kbbye gidip kontol olucam..bugün köyde bi amcamızın cenazesini kaldırdık..babamda bugün bihayli hastaydı..rengi soluk başı dönüyor böbreklerini gösteriyor aqrıyo diye..doktora bütün ısrarlarımıza raqmen gitmedi..babamında bnmde tansiypnumuz normalde çok düşüktür...demin ölçtük babamın 14 -6 benim 13-6...küçüqü bizim için normal çünkü hep düşük..ama büyüqü fırlamış normalde 10-6 falan olurdu bizim tansiyonlarımız...
DERYAAAAA noluyo bana be güzelim...ölüyormuyum....alıp götürecek beni bu kanamalarr....
anam noluyo tobiğe geçmiş olsun cnm neden olmuş peki gelince yazkızlar pazar günü çeneme tam elmacık kemiğimle birleştiği yere bi ağrı girdi ağzımı açarken kapatırken bişey yerken bugun ağrısı çok arttı yemek yiyemiyorumm aslında ii yemesemm şaka bi yana çok fenayım acile gidiyorum iğne yapmazlar umarımmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin cnm oo maşallah boy pos iyimiş veirsin sende kilo merak etmeay askolsun kizlar bari ben diyeyim hosbuldukkkkkkkk
ben bir kisa künye geceyim izninizle
adim deniz boy 178 kilo 80.300 catlayana kadar yedim ama yarin diyete basliyom ya
ideal kilom tam 70 bacilar eksini istemem
eeeeeeeeeeee nerde kaldik
iyi valla sanane benm karımın güzelliğinden falan dememiş yani kıskansın tabi ohh ohhh sefam olsunanam ne ara sohbet ettinizzz anlamadım maşallah size ben geldim acilden iğneyi yedim kıçımaa offf film çekildi çenem kaymışş kocamda espiri yaptı güüya doktorun yanında çenende kaysa bana laf sölemekten geri kalmazsın dedi doktor da sen böle güzel eşi bulmuşssun bırakta sölensin ne olcak dedi aha benimki delircektii hastaneden çıkarken elimi tutuyo ama sanki dövüyo öle bi sıktıki ohh kocacım sana ohhhh
kız bu ne ka az yemek hem az hemde dengesiz bide az derken yani vitamin protein kalsiyum vs eksiklikler var böyle az yersen çok çabuk verip çok çabuk alırsın her öğününde mutlaka süt ve türevleri olsun bir öğünde et diğerinde sebze olsun salata yemekelrinin yanında olsun tamam mıDün ki menümü yazayım kızlar kızın bana da kendime geleyim
canim kardesim buldum seniiiiiii bende senin gibiyim frenlenemzim takviye derken vitamin ilaci omega yada calcium felan demistim
kız bu ne ka az yemek böyle böyle az yersen çok çabuk verip çok çabuk alırsın her öğününde mutlaka süt ve türevleri olsun bir öğünde et diğerinde sebze olsun salata yemekelrinin yanında olsun tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?