70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar kız arzu nerelerdeydin dün sen bakayım
boylu boslu kiloluu hatta can simitli

yok canim ya ben hic hirsli degilimdir ben kendime bakmam bile falanca su kadar vermis der der ekrandan sevinirim eccik hirsim olaydi kariyer degil cocuk yapardim neysem hanimlar konuya geri döndüm malumunuz carbami ictim kirazlarimida yedim ve ......... ve....... ilk gunun ilk kacamagi kahveeeeeeeeeeeeee

ay askolsun kizlar bari ben diyeyim hosbuldukkkkkkkk
ben bir kisa künye geceyim izninizle
adim deniz boy 178 kilo 80.300 catlayana kadar yedim ama yarin diyete basliyom ya
ideal kilom tam 70 bacilar eksini istemem
eeeeeeeeeeee nerde kaldik
hoşgeldin güzelimmm
Maşallah KILAVUZ seni tebrik ediyorum işe yeni başladım daha alışamadım sanırım inşallah bende hayatımı düzene sokabiliriimm
sen de hoşgeldin tatlımmm
ohhhh benimki döverdi valla senin kociş yine bişey dememiş heee

kusura bakmayın niyetim polemiğe girmek değil kesinlikle.biz aramıza katılan herkesi kabul ediyoruz ve yardımcı oluyoruz.ama arkadaş arada sırada bi geliyo ve zayıflamakla alakalı olmayan şeyler paylaşıp kayboluyo.ne cevabımızı okuyo ne bizi muhatap alıyo.ne yaşını ne boyunu ne kilosunu biliyoruz ki burası zayıflama topiği.listeye de katılmıyo.hıı yine de dersenizki olsun buyursun gelsin...

canım benim hiç kendini üzme tatlım yaaa.bak huyunu anlamış oldun güzelim.bazı insanlar bööle işte napabilirsinki.keşke onu da bekleseydin temizlik için.ben de karşımdakini kendim gibi bilirim hiç kötü bişey düşünmem sonra kırılan ben olrum.

cnmm çok geçmiş olsunnnnn allah korusun ne biçim konuşuyon kızzz allahım babanada acil şifalar versinn sende cnm ihmal etme bi git doktoraa

cnm geçmiş olsun acile gitseydin bari neden olduğunu öğrenirdin

çok teşekkür ederim arkadaşlar...ama inanın güneşe falan çıkmıyorum..zaten 2-3 gündür burda yaqmur yaqıyor gezersekte arabayla geziyoruz klima olduqu için arabada sıcaklamıyorum..yani güneşle ilgisi yok..zaten kışında olmuştu burun kanamam hatta yazmıştım burayada..inşallah istanbulda doktora gidicem bu sefer aqzımdanda kan gelince gerçekten tedirgin oldum..başımda sanki büyük bir aqırlık var..beyinle ilgili bişeymi acaba..bende miqrende var..off bilmiyorum neler oluyor banaa..

canım bizler hepimiz senin arkadaşın olmaya hazırız..hoşgeldin aramıza..
sevgili kizlar topik gezmekten yoruldum yaniniza geliyim beraber zayiflayalim ya 80 ler bana yüz vermedi sadece 300 gr fazlam var söz aksam birsey yemem sabah 70 lilerden olurum benide alin hadi tombistombis geliym size
canım aramzıa hoşgeldin...bizim aramızda olman için illa 70li kilolarda olmana gerek yok..hangi kiloda olursan ol her zaman aramıza katılabilirsin..el birliqi ile inşallah bu kilolarımızdan kurtulucaz..
deryacım canım maşallah senin menülerini çok beqeniyorum..belli bir çizgide gidiyorsun..ben valla 70olup dönücem kesinn...burda diyet yapamadıqım gibi haddinden fazla yiyorum..çok yediqim içinmi kanıyorum acep
canım çok geçmiş olsun...eşinede ohh olsun anlasın bnm bitanemin deqeriniii.....

günaydııınnnn nasılsınız dün benim için çok önemli olan bir sınavı kazanamadım.öğlen işten izin alıp eve gittim.bugün daha iyiyim.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.bu arada dün akşam annem sanki bana inat yapar gibi kızartma yapmış ama ben ne yaptım yemedim 3 kaşık taze fasülye ve salata yedimsizler nasılsınız.gününüz güzel olsun

günaydın arkadaşlarrr....
biraz sonra koçişle başbaşa 1 gün 1 gece kalmak üzere bir daq oteline gidicez..daha önce aynı yerde daq evinde kalmıştık...şimdi otelde yapmışlar..çocukları annemlere bırakıp eşimle ikimiz gidicez..çok ihtiyacım var sessiz sakin bir yerde dinlenmeye..inşallah iyi gelir..laptopu yanıma alırsam arada girerim..almazsam zaten yarın gelicez..hepinize bol sohbetler kızlarr görüşürüz..

süperrrrrr ne kadar güzel birşey bu keşke benimde fırsatım olsa da eşime süpriz yapsam ama iznimiz yok malesef
iyi dinlenmeler dilerim.

DİKKAT!!!!!!!

Arakadaşlarr...
bundan böyle topik içerisinde karşılıklı tartışmalar vs..kesinlikle istemiyorum...herhangi bir arkadaşınızla sorun yaşıyorsanız gidin özelde konuşun..topik içerisine yansıyan bir durum olursa karşınızdakine cevap vermek yerine loqosunu alıntılayıp özelime yazarsanız konuyla birebir ben kendim ilgileneceqim..direk benimle özleden temasa geçmenizi istiyorum..burada kimsenin huzurunu bozmaya hakkımız yok...şuan itibariyle tahrik içerikli yazı yazanda bu yazılara cevap verende tarafımdan yönetime iletilecektir bilqinize....

ayyyy regl oluyorum ve sancım var her zamanki gibi umarım artmaz daha fazla yoksa bana yine evin yolu görünüyorevlenince sancıların geçer dedi herkes ama geçmedi ya aksine arttı

ne oluyor ya ben hic birsey anlamadim benlik birseymi

ne çorbası içiyosun sen

mis gibi igrencccccccccccc lahana corbasi

Canım anladım durumunu tahmın edebılıyorum..
sen tavsıye istedin bende söylemek istediğim bir kaç tavsıyede bulundum...
sen bılırsın tabı ıster dıkkate alırsın ıster almazsın..

Günaydınlaarr....

şimdi bakın ben nasıl biriyim;
Sabah uyandım aklımda buzdolabında ki soğuk soğuk mis gibi cevizli güllac tepsısını kucağıma alıp kaşık kaşık götürmek var...
tıpkı onceden yaptıgım gıbı, pasta tatlı ne olursa aynı boyle sabah uyanınca ılk aklımdakı o dolaptakı sey olurdu...
ne pis boğazım ya... bugun bir dil yicem artık kahvaltıdan sonrakı arada götürürüm napim... gece yemekten ıyıdır..

hosbulduk ablacim cok gecmis olsun buarada kendine dikkat et :2::2:

canim sagol emin ol denicem ins faydasi olur

depremm gene sallandık offffff:18:

cok gecmis olsun allah beterinden korusun ins

ha kocisinede iyi olmus bidaha senin gibi bir hatuna laf atmaz eminim

Depremi hissedenlere hatta hepinize cok gecmis olsun arkidisler

gü naaay dııııın kızlarrr ay herkese cevap vermek istiyorum nerden başlayayım kimden başlayayım bir tombiş mi tombiş varmış ondan başlayayım;

sevgili kizlar topik gezmekten yoruldum yaniniza geliyim beraber zayiflayalim ya 80 ler bana yüz vermedi sadece 300 gr fazlam var söz aksam birsey yemem sabah 70 lilerden olurum benide alin hadi tombistombis geliym size

hoşgeldin tombiştombiş ne güzel ne tombiş bir nick bayıldım. bi de bir yerde demişsin eşin de uzun olduğu için eskiden 11 gibi dururken artık tombiş olduğun için 10 gibi duruyormuşsunuz ya koptum orada ben

allah korusun kaptan ne diyorsun. babana geçmiş olsun. sana da. ama telaşa kapılma. benim de bu gece değil önceki gece fena kanadı. zor durdu. çocukluğumdan beri olurdu uzun zamandır arada bir oluyor. burun damarlarımız çok hassas içerdeki basınca bile dayanamıyorlar bazen. biri kanarken tampon yapınca diğerinden geliyor kan çeşmeden boşalır gibi. oraya da tampon yapınca ağzımdan geliyordu. yani bilincim yerinde olmasa ayak üstü beyin kanaması geçiriyorum diyeceğim çok telaşlanma ama dikkat de et

epey muhabbet edilmiş heeeee.qivicim düğün ne zaman güzelimmm.ne güzel çeyizlikler gelmiş.pelin doğum gününde de tavuk yiyosun yaaa

net değilki ben bilsem de size söylesem ben kış düğünü istemiyordum. yazlar da artık çok bunaltıcı, en iyisi bahar olsun ama son bahara az kaldı, çeyizim hiçbirşeyimiz yok daha, biz en iyisi en erken ilk baharda evlenelim diye karar almıştık. ama annem dışında herkes ne gerek var o kadar beklemeye falan dedi. afalladım. aslında ben de istiyorum sevdiceğime bir an önce kavuşmak ama ne bileyim. daha o taraflardan iş bakmam bulmam lazım. neyse de siz toplanıp geleceksiniz, bir de çelenkimiz olacak 'KK - 70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!' yazacak üstünde ve biz cümle aleme rezil olucaz plan bu ha bunun şerefine yemek ve pasta yerine tavuklu salata ve müsli servis edilecek

depremm gene sallandık offffff:18:

valla uzanıyodum eşimde dondurma almaya çıkmıştı oğluş oyun oynuyodu yatak sallandı korktum baktım lamba sallanıyoo ben büyük deprem etkisini çok zor attım o anlar aklıma geliyo nefesim kesiliyoo

büyük geçmiş olsun deprem için de çenen içinde. sakin ol bir çok şey vardır ki üstesinden ancak soğukkanlılık gelir. gönlünü ferah tut. da allah aşkına barkinim o çeneyi nasıl kaydırdın şaşıyorum

hoş geldin gel gel arkadaş olalım dost olalım yaren olalım diyettaş olalım olalım da olalım

bebeğin için üzüldüm. başın sağolsun. hayırlısıyla sağlıcakla anne olmak nasip olsun inşallah :106:

kahveden kaçamak mı olur yahuu ben kaçamağa kaçamak demem adana şiş iskender kuzu çevirme bol malzemeli büyük boy pizza doublle hamburger menü partyy boy cips kaymaklı ekmek kadayıfı vs olmadıkça:125: ya aslında ben kaçamağa kaçamak demem kaçamak benim olmadıkça kahve mi peeehhhh :121:

teşekkür ederim. ustalar bana sorup duruyordu boşaltmıyor musunuz bi sizin oda kaldı diye. ben muhatap oluyordum. çoktandır ama en son dün akşam o odayı boşalmamız, ya da badana olacak şekilde toplamamız ve geçici taşınmamız gerekiyordu. telefonlarıma cevap vermediği iin kaçta geleceğini de öğrenemedim. tekbaşıma yapmak umurumda değil ne temizlikler yaptım ben bir odanın mı üstesinden gelemicem ama insanın işte başka şeyler gücüne gidiyor. dediğim gibi ben olsaydım en azından kusurabakma der durumu telafi etmeye çalışırdım ama ben bunu da beklemedim. ama böyle nankörlüğü de hak etmedim kendi bilir ne diyim. anneme bahsettim kısaca, ben seni uyaracaktım ama kızarsın diye birşey demedim dedi. takma kafana üzme hiç canını dedi. ama biz onunla ortaokuldan liseden tanışıyorduk. yıllar sonra tesadüfen hoş ve komik şekilde karşılaşmıştık. kırgınlığım bir kenara, ben şuan halimden odamdan memnunum şimdilik. belki de hayırlısı oldu. son cümlene sonuna kadar katılıyorum :106:

ne güzel bak, hiç üzülme başka sefer olur diyecektim ama dememe gerek bırakmamışsın. aferin be sana ayrıca kızartmaya kafa tutup sebze salata yediğin için ayrı bir tebrik ediyorum seni bırravo

aaayyyyyyyyyyyyy çok romantiiiiiiik. bir gece için gidiyorsunuz laptopun ne işi var olur mu hiç.. cık cık cık.. boşverin dışarıdaki dünyayı, baş başa kalın sadece siz.. ikiniz..

herlese günaydın...

kaptana ve barkınıma geçmiş olsun....

seher musaıtsen msn ye gel

Canım anladım durumunu tahmın edebılıyorum..
sen tavsıye istedin bende söylemek istediğim bir kaç tavsıyede bulundum...
sen bılırsın tabı ıster dıkkate alırsın ıster almazsın..
yanlis anlama cok sevindim onerilerine ben nasil bir umutsuz vakkayim onu anlatmistim

sagolasin büyüyüm 11 olacam yine enden daralinca boya veriyom canisko

Yeşil (yeşilçay) işkenceyi çektim. Şeftalimi de yedim. Öğlen için salata + Ayran menüsünü uyduruverdim.
Bugün sağlıklı bişiler yiyorumm.
Charm seni tanımıyorum ama nedense böyle bi sıcaklık hissettim abla gibi ne alaka dicen bilmem hissettim söyliyim dedim. Sende kg vermişsin bana yardım ettt. Ayrıca sakin ol ve elindeki güllaç tabağını sakince masanın üstüne bırak. O kadar vermişsin yazık etme o giden kilocuklara hoş akşam yemektense şimdi yemek daha iyidir spor yaparsan yakarsın hemde

yokya gecti bir ay önceydi o ama olsun simdi tatilden sonra bi uc kilo aldim onla beraber sene ins laf aramizda geri nasil degistirecegimi bilmiyorum yaziyi oyuzden kaldi o orda

Sayfanın sağ üst tarafındaki kontrol paneli / Gelen sayfada sayfanın ortalarına doğru sağ tarafta yer alan profili düzenle / Gelen sayfada kişisel rütbe var. Ordan değiştirebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…