yokya gecti bir ay önceydi o ama olsun simdi tatilden sonra bi uc kilo aldim onla beraber sene inslaf aramizda geri nasil degistirecegimi bilmiyorum yaziyi oyuzden kaldi o orda
yanlis anlama cok sevindim onerilerine ben nasil bir umutsuz vakkayim onu anlatmistim
sagolasin büyüyüm 11 olacam yine enden daralinca boya veriyom canisko
Yeşil (yeşilçay) işkenceyi çektim. Şeftalimi de yedim. Öğlen için salata + Ayran menüsünü uyduruverdim.
Bugün sağlıklı bişiler yiyorumm.
Charm seni tanımıyorum ama nedense böyle bi sıcaklık hissettim abla gibi ne alaka dicen bilmem hissettim söyliyim dedim.Sende kg vermişsin bana yardım ettt. Ayrıca sakin ol ve elindeki güllaç tabağını sakince masanın üstüne bırak. O kadar vermişsin yazık etme o giden kilocuklara hoş akşam yemektense şimdi yemek daha iyidir spor yaparsan yakarsın hemde
iyice dağıttığım için 3 günlük toparlama listem vardı korktuğum hatırlıyor musunuz işte bugün o gün. kesinlikle listeden çıkmamaya çalışacaktım. kahvaltıda tost vardı. sabah erken çıktım tost yapan ve yapabilecek bir çok yer dolaştım ama bulamadım hayret bir şey. kimi hasta olmuş bir haftadır açmıyormuş kimi sabah saatlerinde yapmıyormuş. yahu bu saatte yapmayacaksın hangi saatte yapacaksın anlamıyorum ki :95: her aktarma öncesi arası ve sonrası kaç yer dolaştım yok anam yok yememem gereken saatte bulurum dayanamam yerim, yemem gereken saatte bu la ma dım. annem demişti tost makinesini götür tost yaparsın diye, anne belki farkında değilsin yani belki de çaktırmıyorum ama ben diyetteyim unutma demiştimgördük bu sabah diyeti market açık olsaydı diyet ekmek alıp arasına peynirle yiyeyecektim ama sadece bakkallar açıktı koca beyaz ekmek satan. ben de mecbur simit aldım yedim peynirle ay bir üzgünüm bir suçluyum anlatamam yani
pardon... takım kaptanı bnm...şuan tatilde olduqum için topiqi düzenli takip edemiyorum..sorunun ne olduqunu anlayamadım..açıklama yaparsanız gereken uyarıyı yaparım..özelede yazabilirsiniz..teşekkürler..
hoşgeldin cnm...tabiki listedesin bitanem..izin nasıldı bakimm....
pelinnnnnnn....doqum günün kutlu olsun tatlımm..nice mutlu yıllara...
kızlar dün gece yarısı burun kanamasıyla uyandım...sonra boqazıma balgam gibi bişey geldi hemen banyoya koştum..KANmışşşşş....birkaç defa gece boyu boqazımda balgam koyuluqunda kan toplandı...eşim doktora götüreyim dedi ama kanamam çok fazla olmadıqı için sıcak bakmadım...bugün bütün gün başım aqrıdı..istanbula dönünce kbbye gidip kontol olucam..bugün köyde bi amcamızın cenazesini kaldırdık..babamda bugün bihayli hastaydı..rengi soluk başı dönüyor böbreklerini gösteriyor aqrıyo diye..doktora bütün ısrarlarımıza raqmen gitmedi..babamında bnmde tansiypnumuz normalde çok düşüktür...demin ölçtük babamın 14 -6 benim 13-6...küçüqü bizim için normal çünkü hep düşük..ama büyüqü fırlamış normalde 10-6 falan olurdu bizim tansiyonlarımız...
DERYAAAAA noluyo bana be güzelim...ölüyormuyum....alıp götürecek beni bu kanamalarr....
Günaydınlaarr....
şimdi bakın ben nasıl biriyim;
Sabah uyandım aklımda buzdolabında ki soğuk soğuk mis gibi cevizli güllac tepsısını kucağıma alıp kaşık kaşık götürmek var...
tıpkı onceden yaptıgım gıbı, pasta tatlı ne olursa aynı boyle sabah uyanınca ılk aklımdakı o dolaptakı sey olurdu...
ne pis boğazım ya... bugun bir dil yicem artık kahvaltıdan sonrakı arada götürürüm napim... gece yemekten ıyıdır..
Kızlar ben geldım gecmısı okuyayım dedım düzenli yapamaıdm karıştı gitti bişey anlamdım o yüzden alıntı yapmadım.Allahtan cumadan pelinin dogum günüsünü kutladıydımdün giremedim üzgünüm tekrar saglıklı nice mutlku yıllara canım cok kutlayan olmus kıskandım valla benım dogum günümde böyle deildi hediyelr felan havada uçmuş maşallah asıl kocişin ne aldı kız ama özeldir söylemezsin demiii.neyse kızlar yogun bı haftasonu gecırdım yoruldum ve oglus yüzünden belim koptu agrım var cok sizlerde iyisinizdir inşallah
iyice dağıttığım için 3 günlük toparlama listem vardı korktuğum hatırlıyor musunuz işte bugün o gün. kesinlikle listeden çıkmamaya çalışacaktım. kahvaltıda tost vardı. sabah erken çıktım tost yapan ve yapabilecek bir çok yer dolaştım ama bulamadım hayret bir şey. kimi hasta olmuş bir haftadır açmıyormuş kimi sabah saatlerinde yapmıyormuş. yahu bu saatte yapmayacaksın hangi saatte yapacaksın anlamıyorum ki :95: her aktarma öncesi arası ve sonrası kaç yer dolaştım yok anam yok yememem gereken saatte bulurum dayanamam yerim, yemem gereken saatte bu la ma dım. annem demişti tost makinesini götür tost yaparsın diye, anne belki farkında değilsin yani belki de çaktırmıyorum ama ben diyetteyim unutma demiştimgördük bu sabah diyeti market açık olsaydı diyet ekmek alıp arasına peynirle yiyeyecektim ama sadece bakkallar açıktı koca beyaz ekmek satan. ben de mecbur simit aldım yedim peynirle ay bir üzgünüm bir suçluyum anlatamam yani
:92: merhaba kızlar :92:
işlerimi halletım gheldım ofise, gecmısı okudum ve işte burdayımm
tesekkur ederım sena kaptannnnsana da cok gecmıs olsun, yakın zamanda ıhmal etmeden bı doktora görün bakalım umarım mevsımsel bısıdırrr
benımde en sevdıgım seydır sabah kalınca dolapta tatlı avrsa once onu afıyetle mıdeye goturmek, onun tadını baska hıc bısı vermezzzzz
bı de tam regl dönemındeyızzz, hasarsız atlatmak lazım ama ofisin dolabındaki dunden kalan pasta da şu an benım aklımda :26: oof ki ne off yani
ben bılmem cumadan kutlamaları kabul etmıyoruz demıstımmmmablanda değilmiydin hem dun o ugradı buralara sen nıye ugramadın bakayım haa, hesap verrr
vay anasını bı tost yapan yer bulamamıs hatun, deseydın ben bu taraflardan yollardım sanaaa
arkadasını da fazla kafaya takma, şimcik bısı sorcam sız o kızla yenı odada da beraber mı kalıyosunuz yoksa ayrıldı mı odalarınızz da :26:
bu arada kızlar hava yıne cok bunaltıcı5i 1 yerde mi içicem şimdi, pztsı sabah yanı dun sabah guzel guzel tartıya cıkmıştım, haftasonu hasarsız gözüküyodu, neyse dun alt tarafı ıncecık bı dılım pasta yedım yanı dogum gunu serefıme ama bı de regl oldum dün, neyse acaba dedım tartıda bıd egısıklık varmııııı bı tartıya cıkayım dedım, amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bı de ne goreyım korkulu ruyam 72 ler, noluyooo dedım yaaaa valla cok tırstımmmmmmm :18: umarım regldendır :26:
:92: merhaba kızlar :92:
işlerimi halletım gheldım ofise, gecmısı okudum ve işte burdayımm
tesekkur ederım sena kaptannnnsana da cok gecmıs olsun, yakın zamanda ıhmal etmeden bı doktora görün bakalım umarım mevsımsel bısıdırrr
benımde en sevdıgım seydır sabah kalınca dolapta tatlı avrsa once onu afıyetle mıdeye goturmek, onun tadını baska hıc bısı vermezzzzz
bı de tam regl dönemındeyızzz, hasarsız atlatmak lazım ama ofisin dolabındaki dunden kalan pasta da şu an benım aklımda :26: oof ki ne off yani
ben bılmem cumadan kutlamaları kabul etmıyoruz demıstımmmmablanda değilmiydin hem dun o ugradı buralara sen nıye ugramadın bakayım haa, hesap verrr
vay anasını bı tost yapan yer bulamamıs hatun, deseydın ben bu taraflardan yollardım sanaaa
arkadasını da fazla kafaya takma, şimcik bısı sorcam sız o kızla yenı odada da beraber mı kalıyosunuz yoksa ayrıldı mı odalarınızz da :26:
bu arada kızlar hava yıne cok bunaltıcı5i 1 yerde mi içicem şimdi, pztsı sabah yanı dun sabah guzel guzel tartıya cıkmıştım, haftasonu hasarsız gözüküyodu, neyse dun alt tarafı ıncecık bı dılım pasta yedım yanı dogum gunu serefıme ama bı de regl oldum dün, neyse acaba dedım tartıda bıd egısıklık varmııııı bı tartıya cıkayım dedım, amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bı de ne goreyım korkulu ruyam 72 ler, noluyooo dedım yaaaa valla cok tırstımmmmmmm :18: umarım regldendır :26:
ne bileyim canım ıkıdır cevap yazdım sana ıkısınde de karsı cıkar gıbı bır durum hıssettım bende dedım sen bılırsın artık yanı :)
kimse umutsuz vaka değil herkes ya aynı ya da farklı sebeplerle kılo almıs olarak gelıyor buraya, herkesın ortak noktası bu zaten bu topikte o yuzden herkes esıt sartlarda kimse umutsuz vaka değil...
bir yerden başlamak gerekiyor sadece gerisi gelir..
Canım nıye ne alaka deyim.. tabıkı burada kımse kımseyı tanımasa da ıllakı ınsanın daha yakın hıssettıgı bırılerı oluyor ne kadar sanal bır ortam olsa da...
elimden geldiğince tabiki yardım ederim, daha tecrubelı arkadaslardan da yardım alabılırsın.. gercı bu benım ılk diyet tecrubem değil önceside var ama.. :)
valla canımın cok ıstedıgı bırseyı gunduz den yemezsem sonra gece basıma vuruyor o daha da kotu oluyor.o yuzden gunduz bır dıl yeyıp kendımı susturayım dıyorum..
cunku ben cogu gun dondurma yıyorum aralarda yada karnım toksa bır dahakı ogunun yerıne... bugun dondurma yıyecegıme gullacı yıyıcem.. az sekerlı yagsız ve sutle yapılan bır tatlı olmasına guvenerek yanı.. tabı bu benım kendı duzenım baskasına ornek olmak ıstemem ama ben boyle yapıyorum dıyetımı yanı..
kız bır sımıt yedın dıyemı suclu hıssedıyorsun.. ben bazen hıc yemem bır haftada ama bazende 2-3 gun sımıtle yaparım kahvaltımı tıpkı bugun oldugu gıbı..
dıger ogunlerde ekmek yememeye calısarak... bunda pişman olacak bırsey yokki...
Ben sana demiştim yeme tipimiz benziyor diye..
hakikaten onun tadı başka oluyor.. ağlayan pastayı bilirmisin işte ben onu yapar yapar yerdim ertesi gün kalkınca daha gözümü acınca dolaptaki ağlayan pasta olurdu kucagıma alır tepsıyı öyle yerdım aç karına başka oluyor..
bu şimdi pis boğazlık değil de ne...
cidden suan regl doneminde oldugum için kendımı tutamıyorum yoksa normal zamanda agzımı bı kapıyorum bı daha acmıyorum...
regl olmadan oncekı gun dondurma yıyorum sımdı hep çilek ağırlıklı yerdım elim kakaoluya gıdıp durdu farkında olmadan cıleklıyı canım ıstemedı sonra dedım ben nıye sureklı kakaoludan yıyorum yoksa regl mı olcam dedım tarıhe bır baktım ertesı gun oldum.. bence bu iş psikolojik değil gercekten bunye istiyor bu bır gercek yanı ben tatlı isteme halımden anlıyorum reglnın geldıgını cogu zaman... iştah ta acılıyor...
yok kız ablamda deıldım diğer ablamla karedsım bana geldıler kahvaltı yaptık ondan sonra annemler memleketten gelmıstı onlara gıttık hep beraber sonr aben ısım vardı bı cankayaya kadar gıdıp geldım.sonra geldım asular da gelmısoturudk aksama kadar hepsı gıttı ben kaldım esım ıst daydı da onun dönüşünü bekledim gece 12 ye dogru onu astıden almaya gıttım sonra eve geldık ıste cocoukta gece cok kalktı belımkoptu ıste yorgunum yanı bırde ben boyel 3 gün işe gelmedim ya hemen havaya gırıyom sankı hıc calısmıyomusum gıbı ıse gelmek bı acayıp gelıyo
kız bır sımıt yedın dıyemı suclu hıssedıyorsun.. ben bazen hıc yemem bır haftada ama bazende 2-3 gun sımıtle yaparım kahvaltımı tıpkı bugun oldugu gıbı..
dıger ogunlerde ekmek yememeye calısarak... bunda pişman olacak bırsey yokki...
yok yahu o işin pişkinliğiben de yiyorum hep. ama üç gün sıkıcam yapmaya çalışıcam derken tam kararlı azmetmeye heveslenmişken daha ilk günün ilk öğününe uyamadım bütün çabalarıma rağmen
-he ya sorma bulamadım bulduklarım da kendi aralarında anlaşmışlar herhalde bakın böyle böyle bir şişko var, gelirse bahaneler uyduralım bir şekilde ona tost vermeyelim diye
-hayır ayrıyız. yenisinde ben kalıyorum o eskide kaldı. bi de istersen ben oraya gideyim dedi, farketmez bana dedim. neyse sen orayı temizledin şimdi emek verdin emeğin var orada falan diye laf sokmalara kalktı bir deaaay sinirden gülüyorum
tek odaya gecmen ıyı olmuş boşver
sen gec ıstersen ben zaten senın ıcın temızlemıstım orayı, temız temız yaşa dıye deseydınnn
nası kaldıgın apart tıpi bı yer mı, mutfagı var mı, tv var mı, camasır yıkama ımkanı utu fılan ne alemde :44:
merhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim?acayip bir şekilde motiveye ihtiyacım varrrrrr
merhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim?acayip bir şekilde motiveye ihtiyacım varrrrrr
evet. mutfak ortak. pek kullanmıyorum odada hazırlayıp ocağa gidiyorum pişirip geliyorum. allahtan banyo tuvalet her odada var. mini buzdolabı, televizyon, gömme dolap falan var. 24 saat sıcak su internet. terasta çamaşır bölümü var makinalar teller ipler. kurutma makinası vardı kışın, ama artık çalışmıyor sanırım. benim şimdi kaldığım odada boydan boya ahşap raf var bi de. iyi oldu kitap biblo ıvır zıvır kutusu falan oraya koydum ayakaltından kalktı :119:
evet. mutfak ortak. pek kullanmıyorum odada hazırlayıp ocağa gidiyorum pişirip geliyorum. allahtan banyo tuvalet her odada var. mini buzdolabı, televizyon, gömme dolap falan var. 24 saat sıcak su internet. terasta çamaşır bölümü var makinalar teller ipler. kurutma makinası vardı kışın, ama artık çalışmıyor sanırım. benim şimdi kaldığım odada boydan boya ahşap raf var bi de. iyi oldu kitap biblo ıvır zıvır kutusu falan oraya koydum ayakaltından kalktı :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?