70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyice dağıttığım için 3 günlük toparlama listem vardı korktuğum hatırlıyor musunuz işte bugün o gün. kesinlikle listeden çıkmamaya çalışacaktım. kahvaltıda tost vardı. sabah erken çıktım tost yapan ve yapabilecek bir çok yer dolaştım ama bulamadım hayret bir şey. kimi hasta olmuş bir haftadır açmıyormuş kimi sabah saatlerinde yapmıyormuş. yahu bu saatte yapmayacaksın hangi saatte yapacaksın anlamıyorum ki :95: her aktarma öncesi arası ve sonrası kaç yer dolaştım yok anam yok yememem gereken saatte bulurum dayanamam yerim, yemem gereken saatte bu la ma dım. annem demişti tost makinesini götür tost yaparsın diye, anne belki farkında değilsin yani belki de çaktırmıyorum ama ben diyetteyim unutma demiştim gördük bu sabah diyeti market açık olsaydı diyet ekmek alıp arasına peynirle yiyeyecektim ama sadece bakkallar açıktı koca beyaz ekmek satan. ben de mecbur simit aldım yedim peynirle ay bir üzgünüm bir suçluyum anlatamam yani

Kızlar ben geldım gecmısı okuyayım dedım düzenli yapamaıdm karıştı gitti bişey anlamdım o yüzden alıntı yapmadım.Allahtan cumadan pelinin dogum günüsünü kutladıydım dün giremedim üzgünüm tekrar saglıklı nice mutlku yıllara canım cok kutlayan olmus kıskandım valla benım dogum günümde böyle deildi hediyelr felan havada uçmuş maşallah asıl kocişin ne aldı kız ama özeldir söylemezsin demiii.neyse kızlar yogun bı haftasonu gecırdım yoruldum ve oglus yüzünden belim koptu agrım var cok sizlerde iyisinizdir inşallah

yanlis anlama cok sevindim onerilerine ben nasil bir umutsuz vakkayim onu anlatmistim

sagolasin büyüyüm 11 olacam yine enden daralinca boya veriyom canisko

ne bileyim canım ıkıdır cevap yazdım sana ıkısınde de karsı cıkar gıbı bır durum hıssettım bende dedım sen bılırsın artık yanı :)
kimse umutsuz vaka değil herkes ya aynı ya da farklı sebeplerle kılo almıs olarak gelıyor buraya, herkesın ortak noktası bu zaten bu topikte o yuzden herkes esıt sartlarda kimse umutsuz vaka değil...
bir yerden başlamak gerekiyor sadece gerisi gelir..

Canım nıye ne alaka deyim.. tabıkı burada kımse kımseyı tanımasa da ıllakı ınsanın daha yakın hıssettıgı bırılerı oluyor ne kadar sanal bır ortam olsa da...
elimden geldiğince tabiki yardım ederim, daha tecrubelı arkadaslardan da yardım alabılırsın.. gercı bu benım ılk diyet tecrubem değil önceside var ama.. :)
valla canımın cok ıstedıgı bırseyı gunduz den yemezsem sonra gece basıma vuruyor o daha da kotu oluyor. o yuzden gunduz bır dıl yeyıp kendımı susturayım dıyorum..
cunku ben cogu gun dondurma yıyorum aralarda yada karnım toksa bır dahakı ogunun yerıne... bugun dondurma yıyecegıme gullacı yıyıcem.. az sekerlı yagsız ve sutle yapılan bır tatlı olmasına guvenerek yanı.. tabı bu benım kendı duzenım baskasına ornek olmak ıstemem ama ben boyle yapıyorum dıyetımı yanı..

kız bır sımıt yedın dıyemı suclu hıssedıyorsun.. ben bazen hıc yemem bır haftada ama bazende 2-3 gun sımıtle yaparım kahvaltımı tıpkı bugun oldugu gıbı..
dıger ogunlerde ekmek yememeye calısarak... bunda pişman olacak bırsey yokki...

:92: merhaba kızlar :92:

işlerimi halletım gheldım ofise, gecmısı okudum ve işte burdayımm

tesekkur ederım sena kaptannnn sana da cok gecmıs olsun, yakın zamanda ıhmal etmeden bı doktora görün bakalım umarım mevsımsel bısıdırrr

benımde en sevdıgım seydır sabah kalınca dolapta tatlı avrsa once onu afıyetle mıdeye goturmek, onun tadını baska hıc bısı vermezzzzz
bı de tam regl dönemındeyızzz, hasarsız atlatmak lazım ama ofisin dolabındaki dunden kalan pasta da şu an benım aklımda :26: oof ki ne off yani

ben bılmem cumadan kutlamaları kabul etmıyoruz demıstımmmm ablanda değilmiydin hem dun o ugradı buralara sen nıye ugramadın bakayım haa, hesap verrr

vay anasını bı tost yapan yer bulamamıs hatun, deseydın ben bu taraflardan yollardım sanaaa
arkadasını da fazla kafaya takma, şimcik bısı sorcam sız o kızla yenı odada da beraber mı kalıyosunuz yoksa ayrıldı mı odalarınızz da :26:

bu arada kızlar hava yıne cok bunaltıcı 5i 1 yerde mi içicem şimdi, pztsı sabah yanı dun sabah guzel guzel tartıya cıkmıştım, haftasonu hasarsız gözüküyodu, neyse dun alt tarafı ıncecık bı dılım pasta yedım yanı dogum gunu serefıme ama bı de regl oldum dün, neyse acaba dedım tartıda bıd egısıklık varmııııı bı tartıya cıkayım dedım, amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bı de ne goreyım korkulu ruyam 72 ler, noluyooo dedım yaaaa valla cok tırstımmmmmmm :18: umarım regldendır :26:

Ben sana demiştim yeme tipimiz benziyor diye..
hakikaten onun tadı başka oluyor.. ağlayan pastayı bilirmisin işte ben onu yapar yapar yerdim ertesi gün kalkınca daha gözümü acınca dolaptaki ağlayan pasta olurdu kucagıma alır tepsıyı öyle yerdım aç karına başka oluyor..
bu şimdi pis boğazlık değil de ne...
cidden suan regl doneminde oldugum için kendımı tutamıyorum yoksa normal zamanda agzımı bı kapıyorum bı daha acmıyorum...

regl olmadan oncekı gun dondurma yıyorum sımdı hep çilek ağırlıklı yerdım elim kakaoluya gıdıp durdu farkında olmadan cıleklıyı canım ıstemedı sonra dedım ben nıye sureklı kakaoludan yıyorum yoksa regl mı olcam dedım tarıhe bır baktım ertesı gun oldum.. bence bu iş psikolojik değil gercekten bunye istiyor bu bır gercek yanı ben tatlı isteme halımden anlıyorum reglnın geldıgını cogu zaman... iştah ta acılıyor...

yok kız ablamda deıldım diğer ablamla karedsım bana geldıler kahvaltı yaptık ondan sonra annemler memleketten gelmıstı onlara gıttık hep beraber sonr aben ısım vardı bı cankayaya kadar gıdıp geldım.sonra geldım asular da gelmıs oturudk aksama kadar hepsı gıttı ben kaldım esım ıst daydı da onun dönüşünü bekledim gece 12 ye dogru onu astıden almaya gıttım sonra eve geldık ıste cocoukta gece cok kalktı belımkoptu ıste yorgunum yanı bırde ben boyel 3 gün işe gelmedim ya hemen havaya gırıyom sankı hıc calısmıyomusum gıbı ıse gelmek bı acayıp gelıyo

yok be fistigim belki tarzim yanlis oldu inanki o baglamda yazmadim ben corrbayla bogusmaktan bugun cevrim disi gibiyim herseye ama tabiki kurtulacaz ama herseyi takan biri degilim denerim dinlerim uygulaim ama birde diyetteyim modu varya o beter sanirim baskül oynamaya basladikca motivasyon artacak

ağlayan pasta mı, c.tesi akşamı yemege mısafırım avrdı ben de tatlı ıcın aglayan pasta yapcaktım, kalanı yerım dıye de korkuyodum ama kociş hava sıcak onla ugrasma tavukgogsu yap dedı, kendısı onu daha cok sevıyoda, ben de yalancı tavuk gogsu tatlısı var ya ondan yaptım yanında da kaymaklı dondurma ıle servıs ettımmm, hem daha hafıf olduuu hem de kocişin gönlü olduu

aıle toplantısı yaptınız yanı, dun sankı asuyu gordum ben bralarda bı ara gırdıgımde onlınedı, ben de belkı ondasındır dıye sey ettıydımmmm :26:
3 ghun işe gıtmeyınce işe gıdesın gelmedı dımııııı, valla bu sıcakta ınsanın hıc bısı yapası gelmıo kiii :26:

yok yahu o işin pişkinliği ben de yiyorum hep. ama üç gün sıkıcam yapmaya çalışıcam derken tam kararlı azmetmeye heveslenmişken daha ilk günün ilk öğününe uyamadım bütün çabalarıma rağmen

-he ya sorma bulamadım bulduklarım da kendi aralarında anlaşmışlar herhalde bakın böyle böyle bir şişko var, gelirse bahaneler uyduralım bir şekilde ona tost vermeyelim diye

-hayır ayrıyız. yenisinde ben kalıyorum o eskide kaldı. bi de istersen ben oraya gideyim dedi, farketmez bana dedim. neyse sen orayı temizledin şimdi emek verdin emeğin var orada falan diye laf sokmalara kalktı bir de aaay sinirden gülüyorum

Kızlar bilgimiz olsun, güllacın kalorisine bakıyorken bunu gördüm...
tamam şimdi bir tepsi yiyebilirim dermişim tabiki şaka...

''Ramazan’a özel tatlımız bile var; Güllaç. Aslında sağlıklı beslenme ilkeleri açısından değerlendirildiğinde Ramazan’a en uygun tatlı da bana göre zaten Güllaç;
çünkü sütlü bir tatlı, yağ içeriği düşük ve üzerine serpilen cevizler besin kalitesi açısından son derece faydalı. Dikkat edilmesi gereken ise yediğiniz miktar, yediğiniz saat ve yeme sıklığınız.
Hamurlu, kremalı veya yağda kızartılmış bir tatlı yerine Ramazan’da sütlü tatlıların yenilmesi dengeli beslenme açısından daha uygun.
Yemeğin hemen ardından yemek yerine en az 2 saat beklenilmesi daha iyi olacaktır.
Tatlı tüketimini her gün yerine haftada 2 -3 kez ile sınırlamak daha doğru olur çünkü basit şeker tüketimini azaltıp yerine lif içeren kompleks karbonhidratlara ağırlık vermek gerekir.1 kase sütlü tatlı veya güllaç besin içeriği olarak 1 dilim ekmek+ 1 bardak süt + 1 meyve ye eşittir.
Tatlı yediğinizde yemekten sonraki ara öğün hakkınızı bu şekilde tamamlamış olursunuz.''

Dilara Koçak

Son düzenleme:

tek odaya gecmen ıyı olmuş boşver
sen gec ıstersen ben zaten senın ıcın temızlemıstım orayı, temız temız yaşa dıye deseydınnn
nası kaldıgın apart tıpi bı yer mı, mutfagı var mı, tv var mı, camasır yıkama ımkanı utu fılan ne alemde :44:

evet. mutfak ortak. pek kullanmıyorum odada hazırlayıp ocağa gidiyorum pişirip geliyorum. allahtan banyo tuvalet her odada var. mini buzdolabı, televizyon, gömme dolap falan var. 24 saat sıcak su internet. terasta çamaşır bölümü var makinalar teller ipler. kurutma makinası vardı kışın, ama artık çalışmıyor sanırım. benim şimdi kaldığım odada boydan boya ahşap raf var bi de. iyi oldu kitap biblo ıvır zıvır kutusu falan oraya koydum ayakaltından kalktı :119:

hayırlı olsn canım o zaman yenı odan, ınş mutlu huzurlu gunler gecırırsın

Ya ben sonradan geldiğim için bilmiyorum. Sen çalışmıyor muydun? Okuyorsan ne okuyorsun? Merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…