gel kıs gel hoşgeldinay kıyamam ağlama
farkındayımmmmm:)))))))) olsun yiyemıyoruz barı konusalım dimi?Geell gellll acaip motive ederiz. Demin tavukgögsü, ağlayan pasta, yaş pasta herşeyden konuşuluyorduZayıflama topiği bide
hoşgeldin cnm kaç klosun inşllah hedefine ulaşırsın
kızlar merhaba bende aranıza yen, katıldım kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz
saol canım yaa
farkındayımmmmm:)))))))) olsun yiyemıyoruz barı konusalım dimi?
merhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim?acayip bir şekilde motiveye ihtiyacım varrrrrr
hayırlı olsn canım o zaman yenı odan, ınş mutlu huzurlu gunler gecırırsın
Ya ben sonradan geldiğim için bilmiyorum. Sen çalışmıyor muydun? Okuyorsan ne okuyorsun? Merak ettim.
kafaya taktıkça.yemicem dedikçe kilo alıp şişiyorum.bol gelen pantolonlar şimdi hırp oturuyo .allahım ben napcam yaaaaaa(((((((((((((((((
cnm geçmiş olsun acile gitseydin bari neden olduğunu öğrenirdin
anam noluyo tobiğe geçmiş olsun cnm neden olmuş peki gelince yaz
hoşgeldin cnm oo maşallah boy pos iyimiş veirsin sende kilo merak etme
iyi valla sanane benm karımın güzelliğinden falan dememiş yani kıskansın tabi ohh ohhh sefam olsun
kız bu ne ka az yemek hem az hemde dengesiz bide az derken yani vitamin protein kalsiyum vs eksiklikler var böyle az yersen çok çabuk verip çok çabuk alırsın her öğününde mutlaka süt ve türevleri olsun bir öğünde et diğerinde sebze olsun salata yemekelrinin yanında olsun tamam mı
hoşgeldin güzelimmm
sen de hoşgeldin tatlımmm
ohhhh benimki döverdi valla senin kociş yine bişey dememiş heee
kusura bakmayın niyetim polemiğe girmek değil kesinlikle.biz aramıza katılan herkesi kabul ediyoruz ve yardımcı oluyoruz.ama arkadaş arada sırada bi geliyo ve zayıflamakla alakalı olmayan şeyler paylaşıp kayboluyo.ne cevabımızı okuyo ne bizi muhatap alıyo.ne yaşını ne boyunu ne kilosunu biliyoruz ki burası zayıflama topiği.listeye de katılmıyo.hıı yine de dersenizki olsun buyursun gelsin...
canım benim hiç kendini üzme tatlım yaaa.bak huyunu anlamış oldun güzelim.bazı insanlar bööle işte napabilirsinki.keşke onu da bekleseydin temizlik için.ben de karşımdakini kendim gibi bilirim hiç kötü bişey düşünmem sonra kırılan ben olrum.
çok teşekkür ederim arkadaşlar...ama inanın güneşe falan çıkmıyorum..zaten 2-3 gündür burda yaqmur yaqıyor gezersekte arabayla geziyoruz klima olduqu için arabada sıcaklamıyorum..yani güneşle ilgisi yok..zaten kışında olmuştu burun kanamam hatta yazmıştım burayada..inşallah istanbulda doktora gidicem bu sefer aqzımdanda kan gelince gerçekten tedirgin oldum..başımda sanki büyük bir aqırlık var..beyinle ilgili bişeymi acaba..bende miqrende var..off bilmiyorum neler oluyor banaa..
canım bizler hepimiz senin arkadaşın olmaya hazırız..hoşgeldin aramıza..
canım aramzıa hoşgeldin...bizim aramızda olman için illa 70li kilolarda olmana gerek yok..hangi kiloda olursan ol her zaman aramıza katılabilirsin..el birliqi ile inşallah bu kilolarımızdan kurtulucaz..
deryacım canım maşallah senin menülerini çok beqeniyorum..belli bir çizgide gidiyorsun..ben valla 70olup dönücem kesinn...burda diyet yapamadıqım gibi haddinden fazla yiyorum..çok yediqim içinmi kanıyorum acep
canım çok geçmiş olsun...eşinede ohh olsun anlasın bnm bitanemin deqeriniii.....
günaydın arkadaşlarrr....
biraz sonra koçişle başbaşa 1 gün 1 gece kalmak üzere bir daq oteline gidicez..daha önce aynı yerde daq evinde kalmıştık...şimdi otelde yapmışlar..çocukları annemlere bırakıp eşimle ikimiz gidicez..çok ihtiyacım var sessiz sakin bir yerde dinlenmeye..inşallah iyi gelir..laptopu yanıma alırsam arada girerim..almazsam zaten yarın gelicez..hepinize bol sohbetler kızlarr görüşürüz..
hosbulduk ablacim cok gecmis olsun buarada kendine dikkat et :2::2:
canim sagol emin ol denicem ins faydasi olur
cok gecmis olsun allah beterinden korusun ins
ha kocisinede iyi olmus bidaha senin gibi bir hatuna laf atmaz eminim
Depremi hissedenlere hatta hepinize cok gecmis olsun arkidisler
gü naaay dııııın kızlarrray herkese cevap vermek istiyorum nerden başlayayım kimden başlayayım bir tombiş mi tombiş varmış ondan başlayayım;
hoşgeldin tombiştombişne güzel ne tombiş bir nick bayıldım. bi de bir yerde demişsin eşin de uzun olduğu için eskiden 11 gibi dururken artık tombiş olduğun için 10 gibi duruyormuşsunuz ya koptum orada ben
allah korusun kaptan ne diyorsun. babana geçmiş olsun. sana da. ama telaşa kapılma. benim de bu gece değil önceki gece fena kanadı. zor durdu. çocukluğumdan beri olurdu uzun zamandır arada bir oluyor. burun damarlarımız çok hassas içerdeki basınca bile dayanamıyorlar bazen. biri kanarken tampon yapınca diğerinden geliyor kan çeşmeden boşalır gibi. oraya da tampon yapınca ağzımdan geliyordu. yani bilincim yerinde olmasa ayak üstü beyin kanaması geçiriyorum diyeceğimçok telaşlanma ama dikkat de et
net değilki ben bilsem de size söylesemben kış düğünü istemiyordum. yazlar da artık çok bunaltıcı, en iyisi bahar olsun ama son bahara az kaldı, çeyizim hiçbirşeyimiz yok daha, biz en iyisi en erken ilk baharda evlenelim diye karar almıştık. ama annem dışında herkes ne gerek var o kadar beklemeye falan dedi. afalladım. aslında ben de istiyorum sevdiceğime bir an önce kavuşmak ama ne bileyim. daha o taraflardan iş bakmam bulmam lazım. neyse de siz toplanıp geleceksiniz, bir de çelenkimiz olacak 'KK - 70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!' yazacak üstünde ve biz cümle aleme rezil olucaz plan bu ha bunun şerefine yemek ve pasta yerine tavuklu salata ve müsli servis edilecek
büyük geçmiş olsun deprem için de çenen içinde. sakin ol bir çok şey vardır ki üstesinden ancak soğukkanlılık gelir. gönlünü ferah tut. da allah aşkına barkinim o çeneyi nasıl kaydırdın şaşıyorum
hoş geldingel gel arkadaş olalım dost olalım yaren olalım diyettaş olalım olalım da olalım
bebeğin için üzüldüm. başın sağolsun. hayırlısıyla sağlıcakla anne olmak nasip olsun inşallah :106:
kahveden kaçamak mı olur yahuu ben kaçamağa kaçamak demem adana şiş iskender kuzu çevirme bol malzemeli büyük boy pizza doublle hamburger menü partyy boy cips kaymaklı ekmek kadayıfı vs olmadıkça:125: ya aslında ben kaçamağa kaçamak demem kaçamak benim olmadıkçakahve mi peeehhhh :121:
teşekkür ederim. ustalar bana sorup duruyordu boşaltmıyor musunuz bi sizin oda kaldı diye. ben muhatap oluyordum. çoktandır ama en son dün akşam o odayı boşalmamız, ya da badana olacak şekilde toplamamız ve geçici taşınmamız gerekiyordu. telefonlarıma cevap vermediği iin kaçta geleceğini de öğrenemedim. tekbaşıma yapmak umurumda değil ne temizlikler yaptım ben bir odanın mı üstesinden gelemicem ama insanın işte başka şeyler gücüne gidiyor. dediğim gibi ben olsaydım en azından kusurabakma der durumu telafi etmeye çalışırdım ama ben bunu da beklemedim. ama böyle nankörlüğü de hak etmedimkendi bilir ne diyim. anneme bahsettim kısaca, ben seni uyaracaktım ama kızarsın diye birşey demedim dedi. takma kafana üzme hiç canını dedi. ama biz onunla ortaokuldan liseden tanışıyorduk. yıllar sonra tesadüfen hoş ve komik şekilde karşılaşmıştık. kırgınlığım bir kenara, ben şuan halimden odamdan memnunum şimdilik. belki de hayırlısı oldu. son cümlene sonuna kadar katılıyorum :106:
ne güzel bak, hiç üzülme başka sefer olur diyecektim ama dememe gerek bırakmamışsın. aferin be sanaayrıca kızartmaya kafa tutup sebze salata yediğin için ayrı bir tebrik ediyorum seni bırravo
aaayyyyyyyyyyyyy çok romantiiiiiiik. bir gece için gidiyorsunuz laptopun ne işi var olur mu hiç.. cık cık cık.. boşverin dışarıdaki dünyayı, baş başa kalın sadece siz.. ikiniz..
herlese günaydın...
kaptana ve barkınıma geçmiş olsun....
seher musaıtsen msn ye gel
bu havada regl olmak ne bunaltıcı bışı yaa, yazları o da tatıle gırse olmaz mı acabaa
benımkıde yaklaştı pöff hiç çekilmiyor valla bugün iş çıkışı denize giricem ohh bir coss edicem valla eşim çocuklarla birlikte denizde şimdii
hiç olmazsa iş çıkışı daolsa oyle bı şansın var, ya bız napalımmmmm ankaranın hangı gölüne kendımızı atalımmmmm
olmus gulsahcım hayırlı olsun:79:denemeeeeee3eeeeee
denemeeeeee3eeeeee
oyy oyy oranın sıcaklıgını bılerım bende kırıkkalelıyım.suan rizede oturuyorum o yuzden rahat rahat girebiliyoruz burda tatıl bıle aramıyorum
olmus gulsahcım hayırlı olsun:79:
amaaaaaaaaaan takma kafaya valla ben hiç çekemem öyle insanları hemen patlarım huyum kurusun,,sen yine ii dayanmışsın daha ne istiyo o gacı allahtan belasınımıiyi geceler kızlar.. çok kırgın gergin yorgun sinirli ve üzgünüm. işten 18de çıktım o zamandan beri daha ilk oturuyorum koşturdum yapmadığım iş kalmadı. oda arkadaşımla daha temiz daha büyük başka odaya geçecektik ne zamandır uğraşıyoruz. beraber temizlik yapıp taşınacaktık. saat 18de çıktı işten biraz geç gelicem dedi. ben zaten ondan yarım saat sonra anca varıyorum odaya. leş gibi simsiyah bir banyoyu zehirlenmek pahasına 3 şişe tuzruhuyla bekletip durulayıp cifle ovup kaynar sularla durulayıp en son aceyle ancak adama benzettim. camları pervazları gardolapları vs içten dıştan tertemiz ettim. yüzümden su boşaltılmış gibi terler süzüldü o derece yoruldum. sözde annesi de gelecekti ortada ne arkadaşım vardı ne başka kimse. daha başlamadan banyosu daha iyi bir odayamı geçsek diye sormak için aradım ne zaman geleceksin diye sormak için aradım açmadı bir sorun olmadığını biliyordum iş çıkışı konuşmuştuk iyiydi muhtemelen ablasıyla falan buluştular. ben hoşaf olmuş durumdayken saat 22:30 civarları salına salına geldi koridorda ben birşeyler taşırken karşılaştık ve bana ciddi ciddi 'yetiştim mi' diye sordu. gülümsemeye çalıştım geçtim. vs vs vs ya neyse bütün bu uğraşlarımın karşılığında inanın bir teşekkür beklemedim bir kusurabakma beklemedim ben olsaydım buna yer vermemekle birlikte insanlık halidir böyle bir şey olsa bile bir teşekkür eder kusurabakma yardım edemedim der, geriye kalan onca işin ucundan tutmaya çalışırdım. ben bunu da beklemedim. yorgun ve gergindim. yardım etmeye kalksa zaten artık izin vermeyecektim. ama bunların hepsi bir yana dursun, nankörlük gördüm. şu halimle onu güleryüzle karşılamadığım için ben kötü olmuş oldum. bazı huylarını bildiğim için şaşırmadım. ama kırıldım. ben tepki gördüm inanır mısınız. gerçekten kırıldım. yarın eski oda badana olacağı için bu akşam halletmemiz gerekiyordu ben sırf yetişmek için koşa koşa geldim yemekle oyalanmayayaım diye ayaküstü tost yedim yolda hala onunla duruyorum. acaip kalori yaktığıma eminim. eşyaları taşırken tanımadığım bir kız çok yardım etti. yüklendi tepesine kadar sağolsun. biraz fırlama gibi duruyordu ama hiç öyle değil gece oldu devam etti eşyalarım bitesiye kadar. hakkını nasıl ödicem dedim, bugün allah için ne yaptın diye soran olursa verecek bir cevabım olur dedi. hoşuma gitti. biz uğraşırken arkadaşım yattı ve örtüyü kafasına çekti. bütün bu ve nicesinin tek sebebi ben o yorgunluk bitkinlik telaş ve sinirle, bir taraftan iki büklüm temizlik yapmaya devam ederken onun üstünü bile çıkartmadan kolunda çanta, dikilerek sorduğu bütün bunları sen mi yaptın heryeri kendin mi temizledin kimse yardım etmedi mi gibi anlamsız ve sinir bozucu sorular karşısında ona herzamanki güleryüzlülüğümle davranmamam, kısa cevaplar vermemdi. şımarık bir kız da değil kesinlikle. bilmiyorum gerçekten bilemiyorum bu nasıl bir olay ama çok üzerinde durmayacağım. sözde beni cezalandırdı ama ben halimden kesinlikle ondan daha memnunum.
canım benim akşam yatmadan önce tartılınırmı kafayımı yedin sen tabikide artı çıkarsın çok normal sen tartılıcaksan sabah wc'den sonra tartıl hemen ozaman asıl kilon belli olur takma öyle şeyleriHaklısın normalde salata falan gerek öğlenleri yada sebze yemeği canım hiçbirşey hazırlamak istemiyor. Kabızlık problemim var 3gündür falan dün akşam yatmadan önce tartıldım 1,5 kg fazla çıktım. Gün içinde 4 litre falan su içmiştim belki onunda etkisi vardır ama bilemiyorum karnım iyice şişti kendimi kötü hissediyorum.
oh ne güzel ii eğlenceler bizde yarın gidicez o dağ benim bu dağ benim akşama kadar arabayla gezcez e tabi bebişlerde bizimle olsun istiyorum garibler burdan başka yer görmüyolar bi dağ havası alsınlarrrr,başbaşa gidicemiz günlerimizde yakındır,nasıl olsa annem ben bakarım siz gidin gezin diyoo sağolsungünaydın arkadaşlarrr....
biraz sonra koçişle başbaşa 1 gün 1 gece kalmak üzere bir daq oteline gidicez..daha önce aynı yerde daq evinde kalmıştık...şimdi otelde yapmışlar..çocukları annemlere bırakıp eşimle ikimiz gidicez..çok ihtiyacım var sessiz sakin bir yerde dinlenmeye..inşallah iyi gelir..laptopu yanıma alırsam arada girerim..almazsam zaten yarın gelicez..hepinize bol sohbetler kızlarr görüşürüz..
ay kıyamam sana been üzülme kız gelecek yıl doğum gününde ilk pastan benden ,hem ozaman dahada çıtır olursun belkide rahatça 5-6 dilim pasta yemene izin verebilirimKızlar ben geldım gecmısı okuyayım dedım düzenli yapamaıdm karıştı gitti bişey anlamdım o yüzden alıntı yapmadım.Allahtan cumadan pelinin dogum günüsünü kutladıydımdün giremedim üzgünüm tekrar saglıklı nice mutlku yıllara canım cok kutlayan olmus kıskandım valla benım dogum günümde böyle deildi hediyelr felan havada uçmuş maşallah asıl kocişin ne aldı kız ama özeldir söylemezsin demiii.neyse kızlar yogun bı haftasonu gecırdım yoruldum ve oglus yüzünden belim koptu agrım var cok sizlerde iyisinizdir inşallah
merhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim?acayip bir şekilde motiveye ihtiyacım varrrrrr
hoşgeldiniz geleceğin çıtır bayanlarıı gelin gelinde gösterelim anyayı konyayıı kilo verene kadarr tepenizdeyizz ha ona göreeekızlar merhaba bende aranıza yen, katıldım kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?