70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gel kıs gel hoşgeldin ay kıyamam ağlama

saol canım yaa
Geell gellll acaip motive ederiz. Demin tavukgögsü, ağlayan pasta, yaş pasta herşeyden konuşuluyordu Zayıflama topiği bide
farkındayımmmmm:)))))))) olsun yiyemıyoruz barı konusalım dimi?
hoşgeldin cnm kaç klosun inşllah hedefine ulaşırsın

kısaca anlatayım 2 kızım var biri 4 yasında kucuk kızım 11 aylık olacak evlenmeden once 48 kıloydum sonra almaya basladım ılk dogumumdan kalanlar ıkıncı doguma bır guzel katkı sağladı en son doguma gıderken 90 kusurlerdeydım. kızım 6 aylık olana kadar hıc tartılmadım sonra bır tartıldım 82,4 ve ondan sonra dıkkat etmeye karar verdım ama 2 aydır yıyorum suan 72,1 um ve suankı ılk hedef 57 kılo cok yavas verıyorum metabolızmam sıfır calısıyor ve tum gun masa bası calısıyorum ama aksam eve gıdınce baya bır hareketlıyım cocuklardan dolayı .tabı onlardan dolayıda spor yapamıyorum .ramazandan cok korkuyorum enazından su verdıgım kıloları almak ıstemıyorum sizin bu konuda bır planınız var mı acaba ?
Birde çizelgemi yapmaya calıstım ama nedense beceremedım tekrar denıycem bakalım olacak mı

kafaya taktıkça.yemicem dedikçe kilo alıp şişiyorum.bol gelen pantolonlar şimdi hırp oturuyo .allahım ben napcam yaaaaaa(((((((((((((((((

kızlar merhaba bende aranıza yen, katıldım kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz

soruya cevap almışsın zaten. hoşgeldin

hayırlı olsn canım o zaman yenı odan, ınş mutlu huzurlu gunler gecırırsın

inşallah bakalım zamanla belli olur. bekliyorum sağol.

Ya ben sonradan geldiğim için bilmiyorum. Sen çalışmıyor muydun? Okuyorsan ne okuyorsun? Merak ettim.

çalışıyorum canım. yeni mezunum. ayrıca açıktan da okuyorum ama kaldığım apart sadece öğrenciler için değil hatta çalışanlar daha çok. her meslekten arkadaş var yurtta

saol cnm teşekkür ederim stresten kendini bi an sıktıysan olur dedi bugun dahha iyiyimmm

bende dedim şimdi kavga etcek allahtan sakin durdu ohh olsun onaaa

dövseydi valla ne olurdu bilmiyorum ama ii olduu ona ohhh

saol cnm tşk ederimm oh olsun tabiiii
size ii eğlenceler ohhh sefanız olsunnnn

tşk ederim cnm saol

valla nası kaydı bilmiyorum yavrummm bende

herlese günaydın...

kaptana ve barkınıma geçmiş olsun....

seher musaıtsen msn ye gel

saol cnm tşk ederimm

benımkıde yaklaştı pöff hiç çekilmiyor valla bugün iş çıkışı denize giricem ohh bir coss edicem valla eşim çocuklarla birlikte denizde şimdii

hiç olmazsa iş çıkışı daolsa oyle bı şansın var, ya bız napalımmmmm ankaranın hangı gölüne kendımızı atalımmmmm

amaaaaaaaaaan takma kafaya valla ben hiç çekemem öyle insanları hemen patlarım huyum kurusun,,sen yine ii dayanmışsın daha ne istiyo o gacı allahtan belasınımı
canım benim akşam yatmadan önce tartılınırmı kafayımı yedin sen tabikide artı çıkarsın çok normal sen tartılıcaksan sabah wc'den sonra tartıl hemen ozaman asıl kilon belli olur takma öyle şeyleri
oh ne güzel ii eğlenceler bizde yarın gidicez o dağ benim bu dağ benim akşama kadar arabayla gezcez e tabi bebişlerde bizimle olsun istiyorum garibler burdan başka yer görmüyolar bi dağ havası alsınlarrrr,başbaşa gidicemiz günlerimizde yakındır,nasıl olsa annem ben bakarım siz gidin gezin diyoo sağolsun
ay kıyamam sana been üzülme kız gelecek yıl doğum gününde ilk pastan benden ,hem ozaman dahada çıtır olursun belkide rahatça 5-6 dilim pasta yemene izin verebilirim
merhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim?acayip bir şekilde motiveye ihtiyacım varrrrrr

kızlar merhaba bende aranıza yen, katıldım kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz
hoşgeldiniz geleceğin çıtır bayanlarıı gelin gelinde gösterelim anyayı konyayıı kilo verene kadarr tepenizdeyizz ha ona göreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…