70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar maşallah 10 ar kilo vererek gelmişsiniz ne ara verdiniz bunları..

saol charm .ben martın basında basladım 2 aya yakın verdım o kıloyu mayıstan berıde yapmıyorum.almadımda o zaman sabak k-fleks oglen salata corba sebze yemegı aksamda ne yemek varsa azar azar yıyerek verdım aralarda da sırkelı su ve yesıl cay ıctım metabolızmam cok yavas calıstıgı ıcın yınede ıyı verdım dıyorum .sımdı tekrar baslamak ıstıyorum o yuzden aranıza katılmak ıstedım bırde ramazanda alırım dıye cok korkuyorum .

bayılırım güllaca yaaaa.ramazanda da ençok yapmayı düşündüğüm tatlı bu.malesef benim kocam tatlı düşkünü her gün ister.ben napcam yaaaa.
merhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim?acayip bir şekilde motiveye ihtiyacım varrrrrr

kızlar merhaba bende aranıza yen, katıldım kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz

hoşgeldinizzzz kızlarrrr.

ramazana gırmeden bır kac kılo daha versem ıyı olur dıye dusunuyorum yarından ıtıbaren su soguk corba yapmayı dusunuyorum bırde metaboz. hızlandıran elma tarcın karısımınıda ıcıcem

yoruldum yine.mutfağı bi elden geçirdim.çok dağılmış heryer yaaaa.sildim düzenledim şimdi bi de oğlumun odasını silip süpüreyim.ben iş yaparken o uyuyunca odası kalıyo hep.

bayılırım güllaca yaaaa.ramazanda da ençok yapmayı düşündüğüm tatlı bu.malesef benim kocam tatlı düşkünü her gün ister.ben napcam yaaaa..

yanlıs anlamadıysam CHARM'ın eşi kendısı yapmış tatlıyı, yoksa ben mı yanlıs anladımmm :26: sankı aklımda oyle kalmıss, eşin mi yaptı canım güllacı

ayy inşallah canım agzından bal damlıyor ama bu gidişle ben seneye bugunlerımı de ararım zıra hamıle olma ıhtımalım yüksek kısmet tabı kociş bebek ıstıyor ya:18:

peliin bak su ana kadar yedıklerımı yazcam

sabah kahvaltı yerıne 1 kase sütlaç(cok tok tuttu)
ara 2 diyet bisküvi bıraz siirt fıstıgı
öğle
2 köfte
1 kase mercımek corba
akdenız salata
yarım dılım kepek ekmek

sımdılık bu kadar ara öğün yapcam am ane yıycem bılmıyom kayısı var yanımda yogurt var ama hıc tercıhım olamıyor malsef tok tutmuyo benı bunlar buyuk ıhtımal bıskuvı yerım aksama da anneme gıtcez fasulye varmıs baska ne olur bılmem

afiyet olsunnn benımde bugun sıcaktan canım bısı ıstemedı oğlen kepeklı bı tost yedımmmm :26: aksma vede yemek var ammavelakin karakoldan telefon beklıyorum, ifadeye gıtcem :26: bekledıkce de o telefon bı turlu gelmıyo ya gıcık oldum, barı mesaı cıkısı gelsınde yanıma kocişi de katar öyle yollara düşerimmmm

saol da yorum yapmamıssın cok mu yıyorum haa

saol da yorum yapmamıssın cok mu yıyorum haa

kız sen benım buyugumsun yorum yapmak haddıme mı

şaka bı yana, ben pek anlamıyorum dıye yorum yapmam pek menulere, sonucta dıyet yapmıyorum kendı capımda bı ugras verıyorum ama madem ıstedın, kaşındın yapıyım hemen yorum sana şimcikkkk sabah tatlı yerıne zeytınlı peynırlı bı kahvaltı yapsan daha guzel olurmuşşş, bir de öğle yemeğinde kepek ekmegıne gerek yokmuşşş, başka dakusur vercek bısı aradım aradımmm ama bulamadımmmmm
gercı fırın sutlacında 100 gramı 156 kalrı dıye yazıyo ama bılemıyorum yaniii :26:

haklısın normalde bende kahvaltıda bu tarz seyler yemem yanı kırkta yılda bır olur haftasonu yaptıgım ıcın dedımkı aksam yıyecegıme sabah yıyeyım yoksa zaten nesfıt yıycektım onda bıle sevıyorum yemeyı amakahvaltı yapmıs gıbı hıssetmıyorum kendımı ılla kahvaltılık olcak oyle sevıyorum ben ne kadar doyurucu olsada kahvaltı baska tabı.öğlenkı ekmekte benım pek köfteyle aram yok ekmeksız yıyemıyom o yuzden yedım am abende dıyet yapmıyom zaten bılıyosun dıyet benı cok strese sokuyor bıkac kılo daha versem super olcaktı ama boylede ıyıyım sükür yanı baya toparlandım bakalım ramazandan ümitliyim ben diyetyapmadan verırım belkı

amaaaaaaaaaan takma kafaya valla ben hiç çekemem öyle insanları hemen patlarım huyum kurusun,,sen yine ii dayanmışsın daha ne istiyo o gacı allahtan belasınımı

allah iyiliğini versin emi trendy

ramazana gırmeden bır kac kılo daha versem ıyı olur dıye dusunuyorum yarından ıtıbaren su soguk corba yapmayı dusunuyorum bırde metaboz. hızlandıran elma tarcın karısımınıda ıcıcem

elma tarçın ne ola ki :101:

öğlen tozuttum yine. halbuki et-salata-yoğurt yemeye gitmiştim ama teyzeler ablalar sağolsunlar en özel gördüklerini uzatı uzatı verdiler ben ağzımı açıp bir şey demeye kalmadan o değil de o kadar diyorum diyette olmam gerekiyor en azından dikkat etmeye çalışıyorum diye ama yine de normal porsiyonlardan daha fazla koyuyorlar çok mu aç görünüyorum ne anca mı doyar diyorlar ki şaka bir yana pek seviyorlar beni kahretsin biliyorlar da akşam ev yemeği yiyemediğimi acıyorlar herhalde uzaktaki kızları geliyormuş akıllarına canlarım ya kıyabilir miyim ben onlara, tabii yerim hepsini :125: o değil de hanselle gratel gibi hissediyorum

elma tarçın ne ola ki :101:[/B][/QUOTE]

METEBOLİZMAYI HIZLANDIRMAK İÇİN İÇECEK : Metabolizma hızlandırıcı ve ödem attırıcı içecek. Yemeklerden önce ve sonra 1 bardak içilebilir.. Hazırlanışı 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 3-4 adet kabuk tarçın 1 adet elma 1 adet limon 3 litre suya limon ve elma kabukları ve çekirdekleri ile iri doğranır, içersine karabiber, karanfil ve tarçın da eklenerek iyice kaynatılır..

kızlarrr çok sıcakkkk bu nemm fena yaaa bayılcammmmm evde bu hfta kesin artıdayım gene burger kıng yaptım bugun pizza dondurma tel kadayıff durdurun beni kızlarrrrrrrrrrrrrr

kızlarrr çok sıcakkkk bu nemm fena yaaa bayılcammmmm evde bu hfta kesin artıdayım gene burger kıng yaptım bugun pizza dondurma tel kadayıff durdurun beni kızlarrrrrrrrrrrrrr
barkınım tamam artık bu saatten sonra artık bısey yeme aksamı gecıstır meyve fılan kalorın zaten bırgunluk kalorıyı gecmıstır .....

ayy inşallah canım agzından bal damlıyor ama bu gidişle ben seneye bugunlerımı de ararım zıra hamıle olma ıhtımalım yüksek kısmet tabı kociş bebek ıstıyor ya:18:
hadi hayırlısı canım ne diyelim bilmemki sen azcık soğuk gibisin ,,korkma korkma bak bende oğlan büyümeden kızı doğurunca bu büyürmüki kurtulurmuyumki falan derken şimdi ayaklandıda abisine kök söktürüyo sende yap geç olmadan işte nolcak kırma kocanı(işte bu yazdıklarımı taaa sen yazdıktan sonra yazdıydımda gözde pcnin düğmesine bastı kapanınca bende açıp öteki odaya gittiydim yatakta uyumuş kalmışım gözdede evi talan etmiş şekeri falan dökmüş kalkınca onla uğraştım bide allahtan abisini uyandırmamış ,,yazık batuda koltuktas uyuya kalmış bende yerine yatıramadım uyanır şimdi bide diye neyse,sersem gibiyim yaaa)

güzel güzel daha ne olcak,benide meyveler pek tok tutmaz ama süt içince tok tututo işte ozaman pekmezli süüüüüt gerçekten işe yarıyo

hımmm benim birden üşengeçliğim tuttu onun için çok malzemesi var gibi git aktar bul, al, karıştır, kaynat, iç ölme eşeğim ölme ama deneyim bunu. diyetisten bir ara ödem söktürücü tarif vermişti sadece elma-limon-su ona benziyor. teşekkür ederim.

Evde de puding vardı akşam ablam almış. Pudingle konuşayım seni yersem kg alcam en iyisi yemiyim diyim beni affet diyim bu akşam yemiyim onu yazık bana. Cuma sizler ne güzel verceniz kilocukları bende tık olmıcak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…