kızlar maşallah 10 ar kilo vererek gelmişsiniz ne ara verdiniz bunları..
bayılırım güllaca yaaaa.ramazanda da ençok yapmayı düşündüğüm tatlı bu.malesef benim kocam tatlı düşkünü her gün ister.ben napcam yaaaa.Kızlar bilgimiz olsun, güllacın kalorisine bakıyorken bunu gördüm...
tamam şimdi bir tepsi yiyebilirim dermişimtabiki şaka...
''Ramazan’a özel tatlımız bile var; Güllaç. Aslında sağlıklı beslenme ilkeleri açısından değerlendirildiğinde Ramazan’a en uygun tatlı da bana göre zaten Güllaç;
çünkü sütlü bir tatlı, yağ içeriği düşük ve üzerine serpilen cevizler besin kalitesi açısından son derece faydalı. Dikkat edilmesi gereken ise yediğiniz miktar, yediğiniz saat ve yeme sıklığınız.
Hamurlu, kremalı veya yağda kızartılmış bir tatlı yerine Ramazan’da sütlü tatlıların yenilmesi dengeli beslenme açısından daha uygun.
Yemeğin hemen ardından yemek yerine en az 2 saat beklenilmesi daha iyi olacaktır.
Tatlı tüketimini her gün yerine haftada 2 -3 kez ile sınırlamak daha doğru olur çünkü basit şeker tüketimini azaltıp yerine lif içeren kompleks karbonhidratlara ağırlık vermek gerekir.1 kase sütlü tatlı veya güllaç besin içeriği olarak 1 dilim ekmek+ 1 bardak süt + 1 meyve ye eşittir.
Tatlı yediğinizde yemekten sonraki ara öğün hakkınızı bu şekilde tamamlamış olursunuz.''
Dilara Koçak
merhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim?acayip bir şekilde motiveye ihtiyacım varrrrrr
kızlar merhaba bende aranıza yen, katıldım kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz
bayılırım güllaca yaaaa.ramazanda da ençok yapmayı düşündüğüm tatlı bu.malesef benim kocam tatlı düşkünü her gün ister.ben napcam yaaaa..
amaaaaaaaaaan takma kafaya valla ben hiç çekemem öyle insanları hemen patlarım huyum kurusun,,sen yine ii dayanmışsın daha ne istiyo o gacı allahtan belasınımı
canım benim akşam yatmadan önce tartılınırmı kafayımı yedin sen tabikide artı çıkarsın çok normal sen tartılıcaksan sabah wc'den sonra tartıl hemen ozaman asıl kilon belli olur takma öyle şeyleri
oh ne güzel ii eğlenceler bizde yarın gidicez o dağ benim bu dağ benim akşama kadar arabayla gezcez e tabi bebişlerde bizimle olsun istiyorum garibler burdan başka yer görmüyolar bi dağ havası alsınlarrrr,başbaşa gidicemiz günlerimizde yakındır,nasıl olsa annem ben bakarım siz gidin gezin diyoo sağolsun
ay kıyamam sana been üzülme kız gelecek yıl doğum gününde ilk pastan benden ,hem ozaman dahada çıtır olursun belkide rahatça 5-6 dilim pasta yemene izin verebilirim
hoşgeldiniz geleceğin çıtır bayanlarıı gelin gelinde gösterelim anyayı konyayıı kilo verene kadarr tepenizdeyizz ha ona göreee
peliin bak su ana kadar yedıklerımı yazcam
sabah kahvaltı yerıne 1 kase sütlaç(cok tok tuttu)
ara 2 diyet bisküvi bıraz siirt fıstıgı
öğle
2 köfte
1 kase mercımek corba
akdenız salata
yarım dılım kepek ekmek
sımdılık bu kadar ara öğün yapcam am ane yıycem bılmıyom kayısı var yanımda yogurt var ama hıc tercıhım olamıyor malsef tok tutmuyo benı bunlar buyuk ıhtımal bıskuvı yerım aksama da anneme gıtcez fasulye varmıs baska ne olur bılmem
afiyet olsunnnbenımde bugun sıcaktan canım bısı ıstemedı oğlen kepeklı bı tost yedımmmm :26: aksma vede yemek var ammavelakin karakoldan telefon beklıyorum, ifadeye gıtcem :26: bekledıkce de o telefon bı turlu gelmıyo ya gıcık oldum, barı mesaı cıkısı gelsınde yanıma kocişi de katar öyle yollara düşerimmmm
saol da yorum yapmamıssın cok mu yıyorum haa
kız sen benım buyugumsun yorum yapmak haddıme mı
şaka bı yana, ben pek anlamıyorum dıye yorum yapmam pek menulere, sonucta dıyet yapmıyorum kendı capımda bı ugras verıyorum ama madem ıstedın, kaşındın yapıyım hemen yorum sanaşimcikkkk sabah tatlı yerıne zeytınlı peynırlı bı kahvaltı yapsan daha guzel olurmuşşş, bir de öğle yemeğinde kepek ekmegıne gerek yokmuşşş, başka dakusur vercek bısı aradım aradımmm ama bulamadımmmmm
gercı fırın sutlacında 100 gramı 156 kalrı dıye yazıyo ama bılemıyorum yaniii :26:
amaaaaaaaaaan takma kafaya valla ben hiç çekemem öyle insanları hemen patlarım huyum kurusun,,sen yine ii dayanmışsın daha ne istiyo o gacı allahtan belasınımı
ramazana gırmeden bır kac kılo daha versem ıyı olur dıye dusunuyorum yarından ıtıbaren su soguk corba yapmayı dusunuyorum bırde metaboz. hızlandıran elma tarcın karısımınıda ıcıcem
barkınım tamam artık bu saatten sonra artık bısey yemekızlarrr çok sıcakkkk bu nemm fena yaaa bayılcammmmm evde bu hfta kesin artıdayım gene burger kıng yaptım bugun pizza dondurma tel kadayıff durdurun beni kızlarrrrrrrrrrrrrr
hadi hayırlısı canım ne diyelim bilmemki sen azcık soğuk gibisin ,,korkma korkma bak bende oğlan büyümeden kızı doğurunca bu büyürmüki kurtulurmuyumki falan derken şimdi ayaklandıda abisine kök söktürüyo sende yap geç olmadan işte nolcak kırma kocanıayy inşallah canım agzından bal damlıyor ama bu gidişle ben seneye bugunlerımı de ararım zıra hamıle olma ıhtımalım yüksek kısmet tabı kociş bebek ıstıyor ya:18:
peliin bak su ana kadar yedıklerımı yazcam
sabah kahvaltı yerıne 1 kase sütlaç(cok tok tuttu)
ara 2 diyet bisküvi bıraz siirt fıstıgı
öğle
2 köfte
1 kase mercımek corba
akdenız salata
yarım dılım kepek ekmek
sımdılık bu kadar ara öğün yapcam am ane yıycem bılmıyom kayısı var yanımda yogurt var ama hıc tercıhım olamıyor malsef tok tutmuyo benı bunlar buyuk ıhtımal bıskuvı yerım aksama da anneme gıtcez fasulye varmıs baska ne olur bılmem
barkınım tamam artık bu saatten sonra artık bısey yemeaksamı gecıstır meyve fılan kalorın zaten bırgunluk kalorıyı gecmıstır .....
METEBOLİZMAYI HIZLANDIRMAK İÇİN İÇECEK : Metabolizma hızlandırıcı ve ödem attırıcı içecek. Yemeklerden önce ve sonra 1 bardak içilebilir.. Hazırlanışı 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 3-4 adet kabuk tarçın 1 adet elma 1 adet limon 3 litre suya limon ve elma kabukları ve çekirdekleri ile iri doğranır, içersine karabiber, karanfil ve tarçın da eklenerek iyice kaynatılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?