hımmm benim birden üşengeçliğim tuttu onun için çok malzemesi var gibi git aktar bul, al, karıştır, kaynat, iç ölme eşeğim ölmeama deneyim bunu. diyetisten bir ara ödem söktürücü tarif vermişti sadece elma-limon-su ona benziyor. teşekkür ederim.
bakalım bende bu aksam ıs cıkısı alabılırsem yapmayı dusunuyorum elma lımon su benım yazdıgım aynı yontemle mı hazırlanıyor
hay senin o değildene valla kaçkere duydum bu kelimeyi devrim döndü karar ver artık gacııııııııöğlen tozuttum yine. halbuki et-salata-yoğurt yemeye gitmiştim ama teyzeler ablalar sağolsunlar en özel gördüklerini uzatı uzatı verdiler ben ağzımı açıp bir şey demeye kalmadano değil de o kadar diyorum diyette olmam gerekiyor en azından dikkat etmeye çalışıyorum diye ama yine de normal porsiyonlardan daha fazla koyuyorlar çok mu aç görünüyorum ne anca mı doyar diyorlar ki şaka bir yana pek seviyorlar beni kahretsin biliyorlar da akşam ev yemeği yiyemediğimi acıyorlar herhalde uzaktaki kızları geliyormuş akıllarına canlarım ya kıyabilir miyim ben onlara, tabii yerim hepsini :125: o değil de hanselle gratel gibi hissediyorum
kızlar ttailden bi resm en son halim işteee
hay senin o değildene valla kaçkere duydum bu kelimeyi devrim döndü karar ver artık gacıııııııı
ay çok mükemmel şahane görünüyosun ve çok tatlısın bu arada fıstık çıtır olmuşsun karşıdan bakınca tam ideal bi kadın ölçülerinde çok güzel bi hatun görüyorummmmm(aynı ben nolcaktıı)kızlar çalışın sizinde olsun kıskanmaca yookkk
süper olmuşsun inceciksin çok hoş ya azmin zaferi çok iyiisenin bu topikte ne işin var kilo vermeden öncekiğ foton yook mu?? belki beni umutsuzluktan kurtarır
Ne güzel olmuşsun yaa. Sende şişmansan kendimi ofisin penceresinden aşağı atıcam.
bayılırım güllaca yaaaa.ramazanda da ençok yapmayı düşündüğüm tatlı bu.malesef benim kocam tatlı düşkünü her gün ister.ben napcam yaaaa.
hoşgeldinizzzz kızlarrrr.
kızlarrr çok sıcakkkk bu nemm fena yaaa bayılcammmmm evde bu hfta kesin artıdayım gene burger kıng yaptım bugun pizza dondurma tel kadayıff durdurun beni kızlarrrrrrrrrrrrrr
ayy kız sana ınanamıyorum zaten nası cocuk buyutuyonhadi hayırlısı canım ne diyelim bilmemki sen azcık soğuk gibisin ,,korkma korkma bak bende oğlan büyümeden kızı doğurunca bu büyürmüki kurtulurmuyumki falan derken şimdi ayaklandıda abisine kök söktürüyo sende yap geç olmadan işte nolcak kırma kocanı(işte bu yazdıklarımı taaa sen yazdıktan sonra yazdıydımda gözde pcnin düğmesine bastı kapanınca bende açıp öteki odaya gittiydim yatakta uyumuş kalmışım gözdede evi talan etmiş şekeri falan dökmüş kalkınca onla uğraştım bide allahtan abisini uyandırmamış ,,yazık batuda koltuktas uyuya kalmış bende yerine yatıramadım uyanır şimdi bide diye neyse,sersem gibiyim yaaa)
güzel güzel daha ne olcak,benide meyveler pek tok tutmaz ama süt içince tok tututo işte ozaman pekmezli süüüüüt gerçekten işe yarıyo
sorma benım esımde sever hele acken canı neler ceker neler yanı hepımızın cekerde onun mesela bır gullac yaparız bırde yanına baklava alır yok sutlu nurıye hepsını bırden yıcem sanır..
güllacı gecen ramazan bızde her aksam yapmıstık nerdeyse bagımlı olmustuk.. ıllakı bu ramazanda yapıcaz ama ben nasıl yıcem ne zaman yıcem ne kadar yıcem asıl sorun o..
ay hakıkaten sorma sureklı ter ıcındeyım otursamda ter ıcındeyım kalksam daha da beter... bır de reglıyım o da var.. öff sıcakları hıc sevmıyorum ya sıcaklar bırtek denızde havuzda guzel evde işte sehrın ortasında yaz gecmıyoor..
bu arada ıyı goturmusun ınsallah artıya gecmezsınde yanına kar kalır..
waooww harikasın çıtırrr.....:82::82:
ayy kız sana ınanamıyorum zaten nası cocuk buyutuyonkendı bı kosede uyur cocugun bırı dıger köşede, öbürü baska alemlerde allah ıyılıgını versın cok rahatsın masallah yaa ben bıraz kasıyom kendımı ondan zor gelıyo bana canım
ayy muazzez daha ne vercen bı anlasam canım hıc 64 göstermıyorsunkı zaten 58 felan yanı masallahın var sen yemene devam et bızler derdımıze yanalım cicim
tşk ederim kızlarrrr acayip moral oldunuz bana şuandaki kilom buu aslında 62 olmama lazımdı ama artıya çıktım şimdi yerimde sayıp duruyorum eski tempoma dönemedim bi türlü
kızlar en baştaki resim kilolu halim diğerleri en son hallerim işteeee
sende hoşgeldiin,merak etme eski tempona dönünce verirsin aldıklarını[COLOR="slm kizlar nihayet topigime size kavustum aslinda evdeydim ama misafirim vardi biraz once yolcu etim isvicreye giti ay ya nnasil mutlu oldum bu hafta amcamin burda olmasina bu arada kilo aldi basini gitti hic dikat etmedim bol bol yedim ictim 10 gunluk bir yeme tatili yaptim ama yarindan itaibaren dikat edecem ayrica ayric ayrica kizlar gecmisi okuyamadim tatile gidip gelenler hosgeldiniz hastalanlara gec mis olsun... ayayayayay ozlemisim sizleri ya...#800000"][/COLOR]
tşk ederim kızlarrrr acayip moral oldunuz bana şuandaki kilom buu aslında 62 olmama lazımdı ama artıya çıktım şimdi yerimde sayıp duruyorum eski tempoma dönemedim bi türlü
kızlar en baştaki resim kilolu halim diğerleri en son hallerim işteeee
kiz sen bide diyetmi yapiyon ben omur boyu diyet yapsam boyle durmam supersin fistikkkkk....
sende hoşgeldiin,merak etme eski tempona dönünce verirsin aldıklarını
kızım sen kiloluyum dediğin resimde bile öyle göze batcak gibi bişey yokki görünürde bitek basenlerinde varmış fazlalık onlarda gitmiş,,baksana kolların falan incecikmiş zati bide kilolu halim demezmi allahım sen bu kıza akıl fikir ihsan eyleeeeeeeeee
sende hoşgeldiin,merak etme eski tempona dönünce verirsin aldıklarını
kızım sen kiloluyum dediğin resimde bile öyle göze batcak gibi bişey yokki görünürde bitek basenlerinde varmış fazlalık onlarda gitmiş,,baksana kolların falan incecikmiş zati bide kilolu halim demezmi allahım sen bu kıza akıl fikir ihsan eyleeeeeeeeee
hşgdin cnmmm tşk ederim hayatım burda sizlerin sayesinde verdim kilolarımıııve halada vermeye devam edicem
alışkın değilim işte benim fazla kilolu oldugum dönem o resimdeki halimtşk ederim cnmmm
Kızlar çıldırmak üzereyim, oğlana bez bıraktırmaya calısıyorum en sonunda bugun bezını cıkardım kulot gıydırdım ama onca ısın arasında sureklı yerlerı sıl cocugu yıka yerlerı sıl cocugu yıka vallahı sınırden agladım artık...
Allahtan koltuga yada halıya fıla ısemedı parkeye ısedı... ya butun cıleyı analar cekıyo sonra babalar ısten gelıp cocukları sevıp kıymetlıde onlar oluyor en cok ta bu delırtıyor benı...
Kızlar çıldırmak üzereyim, oğlana bez bıraktırmaya calısıyorum en sonunda bugun bezını cıkardım kulot gıydırdım ama onca ısın arasında sureklı yerlerı sıl cocugu yıka yerlerı sıl cocugu yıka vallahı sınırden agladım artık...
Allahtan koltuga yada halıya fıla ısemedı parkeye ısedı... ya butun cıleyı analar cekıyo sonra babalar ısten gelıp cocukları sevıp kıymetlıde onlar oluyor en cok ta bu delırtıyor benı...
aynen canım valla sabır versin bizlere ,benim oğlanda 22 aylıkken başladı oturağa işemeye maşşallah hiçte üzmedi ama hiç altına yerlere kaçırmadımı evet kaçırdıı ama çok az zaman sonra doğru olmadığını anladı ve bidaha yapmadı şimdi 2 yaşını 1.5 ay geçti,artık geceleride ıslatma sorunu olmuyo aferin oğluşumaa bakalım kardeşi ne zaman öğrencek bakalım kızım abisinden tam 1 ay sonra yürüdü yani(oğlan 10ay 14 günlükken-kız 11ay 14günlükken)bakalım kız abisinden önce öğrencekmi oturağa yapmayı merakla bekliyorum:26::26:
canim allah kolaylik versin gercekten zor ya bez biraktirmak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?