70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

emziriyomusun?

evet safranboludan aldım çok güzel al mutlaka....

aaaa siz safranbolu lu musunuz yoksa bende karabüklüyüm safranbolu da 14 yıl yaşadım ama şimdi bursa da yaşıyorum..

ay o kahvenin yanında çift kavrulmuş safran lokumu olacaaak oy oy oyyy :122:

yaaa bende çok severim çifte kavrulmuş lokumu sabah sabah mutlu oldum

bu arada hepinize günaydın sabah kahvaltımı yaptım.bir dilim kepekli ekmek ile şekersiz çay domates peynir.
arkasından yeşil çayımı da içtim

şimdi suyumu içiyorum

hepinize mutlu günler dilerim

Günaydınlaaarrr....

evet canım malesef bu ara kahvaltıyı gec saatte yapıyorum..
10.30 - 11.00 gibi filan.. zaten erken saatte yapsam 3 ana öğün yerdim.. ama kahvaltıyı gec yapınca erken saatte bıtırdıgım 3.cü öğüne yer kalmıyor..
ya böyle yıyebılmemın sebebı yemekten yana degılde aburcubur dan yana sıkıntılı olmamdı zaten.. yanı yemegı cok yemeyı sevsem bu kadar yıyemezdım..
abur cuburu kesınce gerıye bu kalıyor.. aslında porsıyonlarımı cok sınırlı tutmuyorum ben sulu yemek makarna pilav dısında... yanı ekmeksız bır tavuk yerken tavugumu cok ölculemıyorum.. zaten salatam oluyor o baya doyuruyor tavukta göz kararınca... tabı bu benım kendı programım örnek olmasın kımseye...

Kızlar diyet yaparken motivasyonunuz azaldığında, moraliniz bozuk olduğunda ne yapıyorsunuz. Önerileriniz neler mesela?
Önerilerinizi bekliyorum..

zayıf hatunların sevdıgım unlulerın resımlerıne bakıyorum ya da kendı zayıf resımlerıme... sapık gıbı olcak sımdı ama oyle..

ya nasıl laf sokuyor ya guzelım demekkı sende buna musade edıyorsun... 40 kg luk olan kısı kac yasında, o ne ya somalili gibi.. benım görümcem kup kuru hep kılo al derız o bıle 52-53 fılan... sen kendı kılondan muzdarıp oldugunu cok bellı edıyorsun demekkı.. öyle yapma halınden memnun gorun kendıne guvenlı, ama bır yandan da yavas yavas zayıfla... zaten sen zayıflayıp ıdeal kılona gelıpte ideal bir kadın vucudun olunca onlar sana ımrenerek baksın 40 luk hallerınden utansınlar madem oyle.. kendılerını ne gıbı goruyorlar ben anlamadım...

bende hazırladım nereye ekleyeceğimi bulamadım
kontrol panelıne gırıp profılındekı ımzana yapıstıracaksın canım

diğer bulamayan arkadasta dıyet-saglıklı beslenme sayfasına gırdıgınde basta kılo cızelgesı nasıl yapılır lınkı var oraya tıklayıp yapabılır

sanada günaydın anladım eger dedım erken yapıyosa kahvaltıyı nasıl duruyor dayanıyor dedıydım de ıyıbarı.bence dogru olanı yapıyorsun yemeklerde cok kısınca ınsan bı zakan gelıyo saldırmak ıstıyo herseye sen zaten kalorısı fazla olan seylerı yemıyorum dıyosun makarna pılav onun harıcınde tatlıyı da dengelıyorsun zaten sonucunud aalıyorsun gördüğüm kadarıyla

hemen yapıorum canem.
canım profil düzenleye gir orda sayfayı kaydır aşağıda çizelge yazan yere yapıştır hoşgeldin bu arada
çizelgeyı nası yapıcagımı bılemıyorum
ahanda burdan bilgi alabilirsin hoşgeldin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

en can alıcı şeyi bırakmalısın akşam erken ye yeye geç yediğin herşey vucütta erimediği için yağa dönüşüyo bilginee

Son düzenleme:

Ya elimden geldiğince dikkat ediyorum kg yüzünden takıntılı olduğumu belli etmemek için ama olmuyor demek ki.
Kız 20 yaşında bu arada hâlâ zayıflamalıyım tarzında bişeyler söylüyor gülüyorum yorum yapmıyorum.
İstediğim şeyleri giyebilmek, genç olduğumu hissetmek için de kg vermek istiyorum.
Lequ yazmıştı bi yere kg verdikçe insanın kendine olan özgüveni yerine geliyor diye.
Bende artık kendime güvenmek istiyorum.

hoşbuldum arkadaşlar 2-3 hafta önce 80 kg.dum karkimde f14 diye bişi satın aldım 2 şişe içtim karnım inanılmaz şiştii ama kilo değil belli ki şişş eminim yani onunla 4 kg. verdim tamamiyle bitkisel içinde 40 çeşit bitki vardı tadı acayip kötüü ama inanılmaz bagırsak çalıştırıor benim için önemli oln ödem attırmasıydı şişim indi ve 4 kg.verdimm
bugün diyetisyene gidicem ona sorucam bu karşıımı ne diycek devam etmeyi düşünüyorum bitkisel olduğu için ne yorum yapıcak merak ediyorum..

en can alıcı şeyi bırakmalısın akşam erken ye yeye geç yediğin herşey vucütta erimediği için yağa dönüşüyo bilginee[/QUOTE]

tugbacım benim arkadaşım bir dr.a gitmiş ve demişki akşam yemek yemek yağ yapmıyor...en çok kiloyu uyku halinde veriyormuşsun,midenin çalışması için midenin sağlıklı hafif gıdalarla dolu olması gerkmiş..akşam mutlaka yemeliymişiz ama ölçülü ve hafif imişşş ayrıca yemeklerde mutlaka 3-5 baharat kullanın baharat vücudu ısıtıp metabolizmayı daha hızlı çalıştırıormuşş buda ufak bi bilgi olsun arkidişleree

saol canım... aslında porsyonları bıraz kucultsem ya da mesela sık sık dondurma, simit yemesem ve bunun gıbı bazı seyler o zaman daha fazla verırım bılıyorum ama bıktırmak ıstemıyorum bunyemı.. cunku fazla sıkıya gelemeyen bır yapım var.. ancak boyle rahat ve ozgur hıssedebılıyorum kalıcı yapabılıyorum.. herkes kendını tanır ya benımde oyle ıste...

tabiki canım o kesin zaten insan giydiği şeyi kendine yakıştırınca bile duruşu farklı oluyor.. zayıf olmak çok guzel bırsey..
ınsan kılo alınca yok oram cıkıyo yok buram cıkıyo dıye ıstedıgı seyı bıle gıyemıyor.. ben kot pantolonumu gıymeleyı cok oldu.. şöyle kotu giyip üstüne bır tişört geçirip çıkabılmeyı ozledım ama br markete gıderken bıle ne gıyıyım dıye dusunuyorum. bunlar ınsanın kendı kendıne yaptıgı ezıyetler işte..
bu arada bır sey dıyıcem belkı akraba olucaksınız ama o kız hasta bence.. gercekten anoreksidir belkide.. sende ona desene madem kendını nasıl iyi hissediyorsun giydiğini yakıştırıyormusun dıye.. bilmiyorum aranızdakı muhabbet nasıl ama o sana boyle iğneleyici laf sokuyorsa o da bunları hakedıyordur..
ben olsam madem kilondan şikayetin belli hiç olmazsa şöyle derdim.. ben çok zayıf sevmıyorum zaten kadın gibi bir vucut sevıyorum zayıf ama hatları olan... öyle olucam inşallah de...

miniş kullanıcısı

tugbacım benim arkadaşım bir dr.a gitmiş ve demişki akşam yemek yemek yağ yapmıyor...en çok kiloyu uyku halinde veriyormuşsun,midenin çalışması için midenin sağlıklı hafif gıdalarla dolu olması gerkmiş..akşam mutlaka yemeliymişiz ama ölçülü ve hafif imişşş ayrıca yemeklerde mutlaka 3-5 baharat kullanın baharat vücudu ısıtıp metabolizmayı daha hızlı çalıştırıormuşş buda ufak bi bilgi olsun arkidişleree [/QUOTE]

doğru olabilir belki ama benim dediğim şeyi de çoğu uzman söylüyoo erken yemeden kastımda 6-7 gibi gayette uygun bi saat ne zaman geç yesem zaten sabah artıda çıkıyorum bunun içinde erken yemek şart,lütfen arkadaşları yanlış bilgilendirmee burda herkez akşam kaçta yenmesi gerektiğini biliyoo,bunları duyupta geç yiyelim bişey olmazmış demelerine sebep olursun yapmaa,uykuda ne kadar ii uyku ve zamanlı uyku önemli zayıflamada bu doğru ama diğer söylediklerine katılmıyorum

Son düzenleme:

sende ona desene madem kendını nasıl iyi hissediyorsun giydiğini yakıştırıyormusun dıye.. bilmiyorum aranızdakı muhabbet nasıl ama o sana boyle iğneleyici laf sokuyorsa o da bunları hakedıyordur..
ben olsam madem kilondan şikayetin belli hiç olmazsa şöyle derdim.. ben çok zayıf sevmıyorum zaten kadın gibi bir vucut sevıyorum zayıf ama hatları olan... öyle olucam inşallah de..

hehehe %100 katılıyorum bu cümleye mutlaka söylemelisin mors olucandan eminim tatlım

Son düzenleme:

Aynen gün içinde kiloyla ilgili o kadar çok takıntı yapıyorum ki. Evden çıkmak bir eziyet giydiğim çoğu şey iğrenç duruyor.
Bi daha kg konusunu açarsa dicem kızlar laf sokuyorum bende ama dün ki muhabbete cidden çok sinirlendim. Teyzesi eskiden kız ayarlamaya çalışırlardı benimkine. Dün dedi askerden gelince kız buluruz artık gibisinden güldüm sadece bişey demedim. Laf sokmak istedim ama onun yaptığı terbiyesizliğe cevap vermek istemedim. Çünkü daha erken ufukta evlilik falan yok erkek arkadaşımı cidden çok seviyorum o baskı yapmaz sadece senin sağlığın için ilerisi için verebiliyorsan ver yoksa dr a git danış der.

kızlarrr günaydın yuh amma uyumuşummmmmm yaa gece geç yattık ama kocayı uyutmadımmmmm:78::78: bu saatte kalkılır sonra tabiii sersem gibiyimm ne bulsam yicek durumdayım offffffffffff ben gidip müslimi yiyim bariiiiii

bütün gün iyiy gittim ama gece sapıttımmm 1 simit-dondurma- bardakta soslu mısır- ve eve gelince eşim trabzonlu benim bilenler vardır kuymak derler bazı yerlerde mıhlama bide onu yaptk yedikk sabah tartıldım artıda değilim ama ohh dedimmm

yeni gelenler olmuşş çıtırlar hoşgeldinizzzzz:79: :79:

bu konu benı de sınırlendırdı, aynadan bakınca zaten nası gorundugumuzu bız bılıyoruz, neremızde ne kadar fazlalık var bılecek kadar aklmız var cok sukru buna ragmen etrafta bunu sık sık hatırlatmaktan garıp bı zevk duyan ınsanlardan nefret edıyorummm ben bu kadar kılolu olmadıgım donemlerde de hıc bı arkadasıma aa kılo almıssın, aa soyle olmuşsun dıye yorumda bulunmadım, ınsanların canını acıtmaya yonelık bu laflar, naber nasılsın dıye hatır sorup daha cevabını almadan ya da daha hal hatır sormadan "aa cok kılo almısın canım yaa" sözleiıyle muhabbete gırısen ınsanlar benım gozumde her zaman 3-0 yenık baslıyolar
lutfen halinden memnun gozuk, memnun olmaman ıcın hıc bı sebep yok, 10 kusur kılo vermıssın, devamını verebılecek kapasıteye sahıpsın, burda caba sarfedıyosun, bu konuda kımsenın saqna laf soylemesıne musaade etme canımmm, duymazdan gel soylenenlerı, evet bende vermek ıstıyorum su an dıyet yapıyorum fılan gıbı muhabbetlerı bunları anlamayacak ınsanlarla etme sakın, sana daha oncede solemıstım bak şimdi arkadaslarda solemıs aynılarını demmekı dogruluk payı var, sevgılınle de kılo konusunda konusma, askerde dıyosun ama her 3 konusmamızdan 2 sinde konu kıloya gelıyo dıyosun, bunu bu sekılm bı takıntı halıne getırme, askerde olan sevgılıyle kılodan baska konuscak konu mu yok allahaskına:26:

40 kıloluk bı ınsan senın kılon hakkında sureklı yorum yparak kendı kılosundakı anormallıgı mı kapatmaya calısıyo acaba, onun gozunde 40 kılo olmak normalse ben de o sahsın hasta olduguna ınanıyorummm:44:
sen hayatından bu kılo mevzusunu cıkar, bu aralar fazla hayatıın gundemıne yerlesmışş, kendı capında kılonu vermeye devam et onemlı olan once saglıklı olmak, kusura bakma da bu sevgılının akrabalarını boğasım geldıııı vallaaa kımse dıyet yaptıgını bılmek zorunda deıl, onalrın aynında da yapıyomus gıbı davranma, yedımde geldım şimdi fılan dee, çaktırmamaya calıs hıc bıseyı, bgn mıdem agrıyo sımdı hap ıctım vs vs beyaz yalanalrla ıdare et durumu:44:
nısanlının askerden gelmesıne daha zaman var, oncekı raamzanlarda kac kılo verdıgınden bahsedıyosun, şimdiye kadar kac kılo vermısısn zaten umutsuz bı vaka deılsın, bu ramazanı da hasarsız ve ustelık kılo vermıs olarak atlatırsan zaten cıpcıtır bısı olacaksınnnn
belkı de 40 kıloluk eltın senı o halınle gordugunde soyledıgı laflaqrı tek tek gerı yutarken bı kac kılo almayı becerebılır

Merhaba Hanımlar ,

Dün yediklerimi yazayım. sabah kepek ekmeği arası domates peynır salatalık cay, arada yeşil çay kahve, ögle grisini , arada 5i bir yerde içtim çok sıcaktı dayanamadım 1 bardakta kola içtim aksamda iş çıkışı pikniğe gittik mangal keyfi bir dilim ekmek karpuz yedim ama yıne küçük bir bardak kola içtim sonra ip atladık ne kadar atladım bilmiyorum ama su içindeydim akşam regli oldum ben bu dönemlerde vucudum cok su tuttugu için 2-3 kılo oynuyor bu sabah tartıya cıktıgımda 73 cıktım o yüzden ayrın daha fazla cıkabılırım reglımden sonra pofff dıye sonuyorum bu nasıl bısey anlamıyorum.

vayy bee yazıya bakavukat hanım kendını bellı edıyo boşa olmamıs valla bende asla bu kapasıte yok maşallah dıyom eşin ne iş yapıyo peliinn avukat deılse yandı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…