kızlarrr günaydın yuh amma uyumuşummmmmm yaa gece geç yattık ama kocayı uyutmadımmmmm:78::78: bu saatte kalkılır sonra tabiii sersem gibiyimm ne bulsam yicek durumdayım offffffffffff ben gidip müslimi yiyim bariiiiii
bütün gün iyiy gittim ama gece sapıttımmm 1 simit-dondurma- bardakta soslu mısır- ve eve gelince eşim trabzonlu benim bilenler vardır kuymak derler bazı yerlerde mıhlama bide onu yaptk yedikksabah tartıldım artıda değilim ama ohh dedimmm
yeni gelenler olmuşş çıtırlar hoşgeldinizzzzz:79: :79:
Aynen gün içinde kiloyla ilgili o kadar çok takıntı yapıyorum ki. Evden çıkmak bir eziyet giydiğim çoğu şey iğrenç duruyor.
Bi daha kg konusunu açarsa dicem kızlar laf sokuyorum bende ama dün ki muhabbete cidden çok sinirlendim. Teyzesi eskiden kız ayarlamaya çalışırlardı benimkine. Dün dedi askerden gelince kız buluruz artık gibisinden güldüm sadece bişey demedim. Laf sokmak istedim ama onun yaptığı terbiyesizliğe cevap vermek istemedim. Çünkü daha erken ufukta evlilik falan yok erkek arkadaşımı cidden çok seviyorum o baskı yapmaz sadece senin sağlığın için ilerisi için verebiliyorsan ver yoksa dr a git danış der.
Dediklerine harfi harfine katılıyorum. Ben psikolojimi bozmaya başladım kiloyla biraz farklı şeylere kafamı yorsam daha iyi olacak. Böyle üzülüyorum. Çok kafaya takınca vermiyormuşum gibime geliyor.
İşin komiği biz görüşmedik telefonla konuşuyoruz telefondan bile yetişiyorlar. Görüşmek, tanışmak istediler sevgilim olmadan görüşmemiz uygun olmaz dedim. Sevgilime dediğimde de iyi yapmışsın bensiz görüşme sakın dedi.
Her telefon muhabbetinde kgya geliyor laf işte. Onların ağızlarına laf vermemek için bu konuya gelince laf sokucam bende ona zaten söylüyordum bir kaç bişey. Artık diyet yaptığımı siz ve ailem bilecekOnlarda 3 ay sonra görsünler beni hıh :76:
vayy bee yazıya bakavukat hanım kendını bellı edıyo boşa olmamıs valla bende asla bu kapasıte yok maşallah dıyom eşin ne iş yapıyo peliinn avukat deılse yandı valla
bu kararıdnand olayısenı tebrık edıyorummmkıloyla ılgılı her turlu derdını sıkıntını zaten burda ıdnleyecek bı suru arkadasın var, bunu anlamayacak ınsanlarla paylasmana gerek yok boswer kılo mevzusunu sevgılın mı anlatmıs yada fotograflardan fılan bılıyolar herhalde, sız karsılasıncaya kadar onlar kafalarında sneı hayal etmeye kurmaya devam etsınler, şimdiden sana her turlu lafı soyleyebılecek kadar yuz goz olma canımm :26: herkesın bı gururu var canım, ınsanın gururunu kırmaya ne hakları var
sevgılının aılesı senın dış gorunusunu kullanarak sana karsı bı sindirme polıtakası uyguluyolar bıle olabılırr, dıkkatlı ol elıdnen geldıgınce takılmamaya gayret et, bu konuda sevgılıne cok gorev dusuyo zaten, daha arada bı akrabalık yok, kendı aılesı senden once onun senı kollaması cevap vermesı lazım, sneın soyledıgın her karsılık "aa kıza bak ne terbıyesız "gıbı sacma bı skeılde sana gerı dönebılır, oyzuden susmayı tercıh et, sabırlı davran, erkek arkadasın gereklı cevapları versınsevgılın olmadan gorusmemekle de en dogru tercıhı yapmıssınn, o ınsanlarda bıraz kotu nıyet gordum ben, aranızda nası bı konusma gececekse ne olacaksa sevgılının bunlara gozuyle tanık olmasında fayda var
bir de sevgılınde bu kadar takılmasın bence kılo mevzusuna, yanı bugun verırız yarın bı gun yıne alabılırız, allah korusun saglıksal bı sorun olur bısı olur, ne yanı o zmnda kılonun lafını mı edıcek yarın bı gun onunda balık ayhan tarzı bı ınsana donusmeyecegının garantısını kım verebılır :26: bı laf var, Allah kımseyı bahane verdıgı seylerı yasatmadan öldürmezmış diye, unutmamak lazım bu sözüüüü, opuyorum canım senıııııı
avukat o da valllaaaa
yuh dıyorum baska bırsey demıyorum.. resmen senın yanında sana karşı, askerden gelsin kız buluruz mu dedi...
ah be guzelım sen böyle laflara susarsan tavız verırsın ıste... daha da fazla konusmaya hak kazanırlar.. ılle terbıyesızlık yapmana gerek yok..
efendıce de lafı gediğine koyabılırsın. hatta boyle bır lafın ustune ben cıkar gıderım bır daha da hatalarını anllayana kadar konusmam.
bu tıp terbıyesızlıkler de daha ılk seferınden tepkını koymazsan daha da fazlasıyla karsına yıne gelırler. ılk seferıde soyledıklerıne pişman edıceksın kı bır daha oyle bır sey soylemeye yuz bulamayacaklar.
daha işin başındasın sadece sevgılısınız ama sımdı tanıyorlar senı zaten. kendını ezdırme.. oturdugum yerden sınırlendım ben.. böyle insanları ne yapmalı bilmem ama kesınlıkle soyledklerını yanlarına bırakmamalı o kesın..
lutfen bır daha oyle sessız kalma. sen eşşek başımısın orda yanında bunları konusuyorlar. kendını zorla alıskın degılsen bıle ılerısı ıcın kendını saydırmak ıcın bunları yap..
sevmeselerde saygıları olsun ınan bu daha onemlı... sevıpte agzna edeceklerıne.. kusura bakma bunu genel anlamda soyluyorum tum ılıskıler için...
hoşbulduuuukmuhlama kuymak bayılırım ama kalori deposu yaff :18: güzel olan herşey kalorili
aynen cnm çok lezzettli ama fena kalorilii yani napcam bilmiyorum off ulen offfff
bence mywishin kılosunu da onun ıcın bı eksı oalrak gorup en olumsuz seyı olarak kıloyu kullanıp onu sındırmeye çalısıyolar, daha kızı gormemısler bıle
bende aynı senın gıbı otrdugum yerde sınırlendım
mywish;
bu gıbı ınsanlarla yuz goz olmaya da gelmez, ben sevgılın olmadan gorusme dedım ama bunlar sevgılının yanında da sana bı ıyı davranırlar kı, esevgılıne sonradan ama telde bana boyle dıyolar vs vs desen, erkekler saftır anlamz, "aaa gunahlarını alıyosun ne kadar ıyı davranıyolar sana" fılan dıye sacma salak konusup ınsanı daha da bı sınır ederler
sınırlenıp kendını bırakma, otokontrollu ol; mesela en basıtınden bız bulduk bırbırmızı bıle sız gec kaldınız bıraz de gül gec, bunlara güleceksin en ıyı oyle ıntıkam alınır, şakaya vur, lafını sok, öldürücü darbeyı vur, güllbısı olursa da bıraz sen cinlik yap, "aaa ben şaka yapmıstım onlarda cıddıye mı almıslar" de yıne güllll bu sindirme polıtıkasına gelme sakınnnn
bence mywishin kılosunu da onun ıcın bı eksı oalrak gorup en olumsuz seyı olarak kıloyu kullanıp onu sındırmeye çalısıyolar, daha kızı gormemısler bıle
bende aynı senın gıbı otrdugum yerde sınırlendım
mywish;
bu gıbı ınsanlarla yuz goz olmaya da gelmez, ben sevgılın olmadan gorusme dedım ama bunlar sevgılının yanında da sana bı ıyı davranırlar kı, esevgılıne sonradan ama telde bana boyle dıyolar vs vs desen, erkekler saftır anlamz, "aaa gunahlarını alıyosun ne kadar ıyı davranıyolar sana" fılan dıye sacma salak konusup ınsanı daha da bı sınır ederler
sınırlenıp kendını bırakma, otokontrollu ol; mesela en basıtınden bız bulduk bırbırmızı bıle sız gec kaldınız bıraz de gül gec, bunlara güleceksin en ıyı oyle ıntıkam alınır, şakaya vur, lafını sok, öldürücü darbeyı vur, güllbısı olursa da bıraz sen cinlik yap, "aaa ben şaka yapmıstım onlarda cıddıye mı almıslar" de yıne güllll bu sindirme polıtıkasına gelme sakınnnn
sana da selammm ofistennnnnnnn
Kızlar diyet yaparken motivasyonunuz azaldığında, moraliniz bozuk olduğunda ne yapıyorsunuz. Önerileriniz neler mesela?
Önerilerinizi bekliyorum..
bak hamile olsaydın şimdi sıcaktan dolayı sende evdeydinkamuladakilere tatilmiş ankarada..tansiyon ,kronik hastalara ,hamilelere...off sıcaktan kızılaylarda daha sürtemedim yaaa ramazan gelmeden....dün optimuma gittik oda akşam..alışveriş merkezleri iyi oluyor serin serin....
ankaradayım..çok iyim..
ev kalabalık...ye iç yıka...ve çok sıcakkkk..tabiki samsunun nemi kadar olmasada..burasıda nemlendi ya.....
bi ara yazdım uzunca pc bozuk dondu hepsi silindi...sinir oldum yaaaaa
kızkardeşim ve eşiyle amasya gezisinden sonra eşim biziz otobüse attı kendi gelmedi...
amasra kastamonu gezsini iptal ettik geçen pazar sabah sınavı varmış eşimin güya cuma yola çıkıcaz diye hazırlandı..evimi temizledim,valizler ,ütüler derken..gitmeyeceğimizi öğrendik..bizde cuma samsun gezdik gecelere kadar..c.teside amasyayı gezdik..ordan ankara daha yakın oldu bize....aştide kardeşim için geldim ya yurtdışında oda istanbuldan indi eve beraber geldik..yavrumu çokkk özlemişim..4 kardeş bi aradayız,ekstra olarak gelinmiz ve kızkardeşimin eşide var..tek eşsiz bennnn
amasyayı görmeyenler gidin gezin görün..dağlar arasında yeşilırmak kenarında şehir..padişahalr diyarı...
3.gidişim ama bayılıyorum oranın tarihine...görüntüsüne.....
neyse biara erkenden rezervasyonla amasra kastamonu inebolu çok sitiyorumm bakalım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?