70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dediklerine harfi harfine katılıyorum. Ben psikolojimi bozmaya başladım kiloyla biraz farklı şeylere kafamı yorsam daha iyi olacak. Böyle üzülüyorum. Çok kafaya takınca vermiyormuşum gibime geliyor.
İşin komiği biz görüşmedik telefonla konuşuyoruz telefondan bile yetişiyorlar. Görüşmek, tanışmak istediler sevgilim olmadan görüşmemiz uygun olmaz dedim. Sevgilime dediğimde de iyi yapmışsın bensiz görüşme sakın dedi.
Her telefon muhabbetinde kgya geliyor laf işte. Onların ağızlarına laf vermemek için bu konuya gelince laf sokucam bende ona zaten söylüyordum bir kaç bişey. Artık diyet yaptığımı siz ve ailem bilecek Onlarda 3 ay sonra görsünler beni hıh :76:

hoşbulduuuuk muhlama kuymak bayılırım ama kalori deposu yaff :18: güzel olan herşey kalorili

yuh dıyorum baska bırsey demıyorum.. resmen senın yanında sana karşı, askerden gelsin kız buluruz mu dedi...
ah be guzelım sen böyle laflara susarsan tavız verırsın ıste... daha da fazla konusmaya hak kazanırlar.. ılle terbıyesızlık yapmana gerek yok..
efendıce de lafı gediğine koyabılırsın. hatta boyle bır lafın ustune ben cıkar gıderım bır daha da hatalarını anllayana kadar konusmam.
bu tıp terbıyesızlıkler de daha ılk seferınden tepkını koymazsan daha da fazlasıyla karsına yıne gelırler. ılk seferıde soyledıklerıne pişman edıceksın kı bır daha oyle bır sey soylemeye yuz bulamayacaklar.

daha işin başındasın sadece sevgılısınız ama sımdı tanıyorlar senı zaten. kendını ezdırme.. oturdugum yerden sınırlendım ben.. böyle insanları ne yapmalı bilmem ama kesınlıkle soyledklerını yanlarına bırakmamalı o kesın..
lutfen bır daha oyle sessız kalma. sen eşşek başımısın orda yanında bunları konusuyorlar. kendını zorla alıskın degılsen bıle ılerısı ıcın kendını saydırmak ıcın bunları yap..
sevmeselerde saygıları olsun ınan bu daha onemlı... sevıpte agzna edeceklerıne.. kusura bakma bunu genel anlamda soyluyorum tum ılıskıler için...

bu kararıdnand olayısenı tebrık edıyorummm kıloyla ılgılı her turlu derdını sıkıntını zaten burda ıdnleyecek bı suru arkadasın var, bunu anlamayacak ınsanlarla paylasmana gerek yok boswer kılo mevzusunu sevgılın mı anlatmıs yada fotograflardan fılan bılıyolar herhalde, sız karsılasıncaya kadar onlar kafalarında sneı hayal etmeye kurmaya devam etsınler, şimdiden sana her turlu lafı soyleyebılecek kadar yuz goz olma canımm :26: herkesın bı gururu var canım, ınsanın gururunu kırmaya ne hakları var

sevgılının aılesı senın dış gorunusunu kullanarak sana karsı bı sindirme polıtakası uyguluyolar bıle olabılırr, dıkkatlı ol elıdnen geldıgınce takılmamaya gayret et, bu konuda sevgılıne cok gorev dusuyo zaten, daha arada bı akrabalık yok, kendı aılesı senden once onun senı kollaması cevap vermesı lazım, sneın soyledıgın her karsılık "aa kıza bak ne terbıyesız "gıbı sacma bı skeılde sana gerı dönebılır, oyzuden susmayı tercıh et, sabırlı davran, erkek arkadasın gereklı cevapları versın sevgılın olmadan gorusmemekle de en dogru tercıhı yapmıssınn, o ınsanlarda bıraz kotu nıyet gordum ben, aranızda nası bı konusma gececekse ne olacaksa sevgılının bunlara gozuyle tanık olmasında fayda var
bir de sevgılınde bu kadar takılmasın bence kılo mevzusuna, yanı bugun verırız yarın bı gun yıne alabılırız, allah korusun saglıksal bı sorun olur bısı olur, ne yanı o zmnda kılonun lafını mı edıcek yarın bı gun onunda balık ayhan tarzı bı ınsana donusmeyecegının garantısını kım verebılır :26: bı laf var, Allah kımseyı bahane verdıgı seylerı yasatmadan öldürmezmış diye, unutmamak lazım bu sözüüüü, opuyorum canım senıııııı

vayy bee yazıya bakavukat hanım kendını bellı edıyo boşa olmamıs valla bende asla bu kapasıte yok maşallah dıyom eşin ne iş yapıyo peliinn avukat deılse yandı valla

avukat o da valllaaaa

iyi bari yoksa enişteye acıycaktım.

bence mywishin kılosunu da onun ıcın bı eksı oalrak gorup en olumsuz seyı olarak kıloyu kullanıp onu sındırmeye çalısıyolar, daha kızı gormemısler bıle
bende aynı senın gıbı otrdugum yerde sınırlendım

mywish;

bu gıbı ınsanlarla yuz goz olmaya da gelmez, ben sevgılın olmadan gorusme dedım ama bunlar sevgılının yanında da sana bı ıyı davranırlar kı, esevgılıne sonradan ama telde bana boyle dıyolar vs vs desen, erkekler saftır anlamz, "aaa gunahlarını alıyosun ne kadar ıyı davranıyolar sana" fılan dıye sacma salak konusup ınsanı daha da bı sınır ederler

sınırlenıp kendını bırakma, otokontrollu ol; mesela en basıtınden bız bulduk bırbırmızı bıle sız gec kaldınız bıraz de gül gec, bunlara güleceksin en ıyı oyle ıntıkam alınır, şakaya vur, lafını sok, öldürücü darbeyı vur, güll bısı olursa da bıraz sen cinlik yap, "aaa ben şaka yapmıstım onlarda cıddıye mı almıslar" de yıne güllll bu sindirme polıtıkasına gelme sakınnnn

aay ben bı kere bastım ama mesaj ıkı kere gıtmısssss, bılgısayarında sıcaktan beynı bulandı sanırım

Son düzenleme:

evet aynen öyle...
amma illaki yenilecek lokma olmadığını göster...

İşte benden tecrübeli olduğunuz için bana yol gösterebiliyorsunuz. Charm ve sen çok haklısınız. Şimdi ne desem yanlış anlaşılacak diye birşey demiyordum. Kilo konusunu onlara yansıtmamaya kararlıyım. Bu tür insanlar çok var sanırım.
Charm aynen öyle askerden gelince kız buluruz dediler güldüm bende ağır konuşmak istemedim. Pelin ablanın dediği gibi en iyisi şaka yollu laf sokmak. Her olaya maydanoz olan tipler anladığım kadarıyla ailesi. Ve bir konuda daha çok haklısın erkekler ailelerine karşı acaip saflar ne olsa öyle demek istememiştir çok iyiler durumu oluyor. Bundan sonra hem diyet yapıp hem başka şeylerle ilgileneceğim cidden bu topik bana iyi geldi. Çok teşekkürler kızlarrr

Ya benim yarına durum pek iyi olmayacak galiba... :97:
Regl im daha bitmedi.. önce 73.5 filan çıktım ilk 1-2 gun de ama şimdi hala 72.9 - 72.8 gorunuyorum..
kac gundur hıc bı sekılde bozmadım diyetimi ama sanırım yarında değişmeyecek kilom... :97:
Vermişsemde haftaya aktarılcak bu gidişle..

ankaradayım..çok iyim..ev kalabalık...ye iç yıka...ve çok sıcakkkk..tabiki samsunun nemi kadar olmasada..burasıda nemlendi ya.....
bi ara yazdım uzunca pc bozuk dondu hepsi silindi...sinir oldum yaaaaa
kızkardeşim ve eşiyle amasya gezisinden sonra eşim biziz otobüse attı kendi gelmedi...
amasra kastamonu gezsini iptal ettik geçen pazar sabah sınavı varmış eşimin güya cuma yola çıkıcaz diye hazırlandı..evimi temizledim,valizler ,ütüler derken..gitmeyeceğimizi öğrendik..bizde cuma samsun gezdik gecelere kadar..c.teside amasyayı gezdik..ordan ankara daha yakın oldu bize....aştide kardeşim için geldim ya yurtdışında oda istanbuldan indi eve beraber geldik..yavrumu çokkk özlemişim.. 4 kardeş bi aradayız,ekstra olarak gelinmiz ve kızkardeşimin eşide var..tek eşsiz bennnn
amasyayı görmeyenler gidin gezin görün..dağlar arasında yeşilırmak kenarında şehir..padişahalr diyarı...
3.gidişim ama bayılıyorum oranın tarihine...görüntüsüne.....
neyse biara erkenden rezervasyonla amasra kastamonu inebolu çok sitiyorumm bakalım.....

sana da selammm ofistennnnnnnn

bak hamile olsaydın şimdi sıcaktan dolayı sende evdeydinkamuladakilere tatilmiş ankarada..tansiyon ,kronik hastalara ,hamilelere...off sıcaktan kızılaylarda daha sürtemedim yaaaramazan gelmeden....dün optimuma gittik oda akşam..alışveriş merkezleri iyi oluyor serin serin....

yok canım ben su anda hamıle olsaydım ozelde calıstıgım ıcın buyuk ıhtımal yıne işimin basındaydım, baktım sıcaklar benı kotu yapıyoo bebıs cok etkılencek ve ozelde oldugumdan da ızın soz konusu ollmuyo ozmnda işi bırakmış evde oturuyodum ama o zmnda evın geçimi tek maaşa düşecegınden bana daha cok sıcak basardı emın ol

ne zmndır bende gıtmedım optımuma, varmıydı bısıler, mangoya gırdın mııııııı

Canım geçen sene hep oralardaydım...
Ben Amasyalıyım, Eşim kastamonu inebolu.. safranbolu, Amasra, akcakoca, sinop, Çanakkale assos, ayvalık, cunda daha baskada vardı sımdı aklıma gelmedı...
gezmek çok güzel birşey.. bekarken gezemedım evlenınce bırde cocukla gezdık yanı.. ama bu sene eşimin izni yok o yuzden gezemıyoruz... :97:

öğlen yemeği niyetine evde 2 dilim çavdar ekmeği domates soğan ve peynir yedim

çıkmadan öncede 2 tane kaymaklı bisküvi attım

ceza olsun bana ara öğün olarak sadece ıhlamur içicem

ben şu çizelge işine bir bakem gelem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…