hosgeldın ankaraya kız kavustun demekankaradayım..çok iyim..
ev kalabalık...ye iç yıka...ve çok sıcakkkk..tabiki samsunun nemi kadar olmasada..burasıda nemlendi ya.....
bi ara yazdım uzunca pc bozuk dondu hepsi silindi...sinir oldum yaaaaa
kızkardeşim ve eşiyle amasya gezisinden sonra eşim biziz otobüse attı kendi gelmedi...
amasra kastamonu gezsini iptal ettik geçen pazar sabah sınavı varmış eşimin güya cuma yola çıkıcaz diye hazırlandı..evimi temizledim,valizler ,ütüler derken..gitmeyeceğimizi öğrendik..bizde cuma samsun gezdik gecelere kadar..c.teside amasyayı gezdik..ordan ankara daha yakın oldu bize....aştide kardeşim için geldim ya yurtdışında oda istanbuldan indi eve beraber geldik..yavrumu çokkk özlemişim..4 kardeş bi aradayız,ekstra olarak gelinmiz ve kızkardeşimin eşide var..tek eşsiz bennnn
amasyayı görmeyenler gidin gezin görün..dağlar arasında yeşilırmak kenarında şehir..padişahalr diyarı...
3.gidişim ama bayılıyorum oranın tarihine...görüntüsüne.....
neyse biara erkenden rezervasyonla amasra kastamonu inebolu çok sitiyorumm bakalım.....
bak hamile olsaydın şimdi sıcaktan dolayı sende evdeydinkamuladakilere tatilmiş ankarada..tansiyon ,kronik hastalara ,hamilelere...off sıcaktan kızılaylarda daha sürtemedim yaaa ramazan gelmeden....dün optimuma gittik oda akşam..alışveriş merkezleri iyi oluyor serin serin....
ben çizelge yapamıyorum çünkü internet olarak özel izinle sadece bu site açık bende.eğer benim adıma başkası yapabiliyorsa amenna
eğer olmuyorsada böyle idare edicez artıkın
ha kızlar ben sizlerinde çizelgelerini göremiyorum çarpı işareti çıkıyor haberiniz olsun bir yetkiliye özelden durumu bildirdim ama sanırım görmedi mesajımı
canım ben yaparım sana ama diğer çizelgeleri göremıyorsan kendını cıkarmı acaba.. sen bilgilerini ver bana;
başladığın kilo, şimdiki kilo, hedef kilo, boy.
tamam canım sağolasın olsun ben göremesmde siz görürsünüz
başladığım kilo 79.1 (yane dün)
şimdiki kilom 78.5
hedef kilo şimdilik 67 (yane yarın)
boyum 1.70
vay be bu ne hız..
tamam nasıl birşey olsun onu de süslü mü sade mi..
Kızlar çok kötü bir haberim var...size kilo aldığımı söylemiştim zaten ama bu kadar tahmin etm,yordum...tartı resmen beni 87 gösterdi...ne ara 71 den 87lere çıktım anlamıyorum...moralim çok bozuk...buraya yazmaktan bile utanıyorum sinir oldum kendime iyice...ben 80ler bağşlığına gidiyorumUmarım görüşürüz yakın zamanda
ay yedıklerımı yazayım da görün ne kadar cok yedıgımı
sabah: 1 patatesli gözleme ,2 kupa şekersiz cay
ara:yok
öğle:mantar corba,3-4 kasık türlü,coban salata,cacık
merhaba arcakcım buldum seni demek yemeye gittin?
Kızlar çok kötü bir haberim var...size kilo aldığımı söylemiştim zaten ama bu kadar tahmin etm,yordum...tartı resmen beni 87 gösterdi...ne ara 71 den 87lere çıktım anlamıyorum...moralim çok bozuk...buraya yazmaktan bile utanıyorum sinir oldum kendime iyice...ben 80ler bağşlığına gidiyorumUmarım görüşürüz yakın zamanda
uff kızlarr müsli yalan olduuuuuuu kocam eve geldiii tel eritme peynirler varya ondan istedi tereyağlı taze ekmek almışş ve bende yedimmm:26: :84: keşke çağırmasaydım eve ya aseton lazımdı alırmısın demiştim zararlı çıktım amanyaaaaaa :84:
merhaba canım hosgeldın evet 1 gibi yemege cıkıyorum bak ben dün aksam oglan gec yatınca patatesli böreği gözlemeye cevırdımkalan yufkayıda peynırlı börek yaptım
Bundan sonra köşene çekilecekk..!! Bizlere örnek teşkil edeceksin!! Kilo veremiyorum diye sızlanmayacaksın!!
Bak burda 20 kg vermesi gereken gelin adayları var. Şaka bi yana da Tuğbaa ablaaa bana yardım ettt.
Dün sevgilimin kız kardeşiyle konuştum. Kendisi 40 kgluk bi canlı. Benim sürekli kilomdan yana laf sokuyor. Akrabaları falan da hepsi zayıf. Anladığım kadarıyla kg yüzünden bana sıcak bakmıyorlar :84: :84:
Ukalalık gibi olacak ama başka takacakları bi konu yok. Okumuşum, işim gücüm var, paramı kazanıyorum, yüzüm güzel.
Kimseye bişey diyemiyorum size dert yanıyım bari :84:
salakmı onlar ya dicem ama kusura bakma yani :95: bulmuşlar senin gibi birini öpsünde başına koysunlar hem kendileri çöp gibiler ne öyle anoreksiler gibi 40 kilo bi kndilerine baksınlarda sonra sana laf soksunlar taviz verme bence sende sürekli kendinle barışık olduğunu belli et onlara istediklerini desinler bir yandanda kilo vermeye devam et de ama asla diyette olduğunu söyleme onlara ve ne kadar kilo verdiğinideerkek arkadaşın askerden gelene kadar mort olsunlar
merhabaa canlar :92::92:aranıza hoşgeldim
76 kiloyum ve bugün diyetisyene gideceğim..yaşım 23 seneye evleneceğim nasipse incecik kuğu gibi gelin olmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum
aaaa siz safranbolu lu musunuz yoksa bende karabüklüyüm safranbolu da 14 yıl yaşadım ama şimdi bursa da yaşıyorum..
yaaa bende çok severim çifte kavrulmuş lokumu sabah sabah mutlu oldum
bu arada hepinize günaydın sabah kahvaltımı yaptım.bir dilim kepekli ekmek ile şekersiz çay domates peynir.
arkasından yeşil çayımı da içtim
şimdi suyumu içiyorum
hepinize mutlu günler dilerim
hoşbuldum arkadaşlar 2-3 hafta önce 80 kg.dum karkimde f14 diye bişi satın aldım 2 şişe içtim karnım inanılmaz şiştii ama kilo değil belli ki şişş eminim yani onunla 4 kg. verdim tamamiyle bitkisel içinde 40 çeşit bitki vardı tadı acayip kötüü ama inanılmaz bagırsak çalıştırıor benim için önemli oln ödem attırmasıydı şişim indi ve 4 kg.verdimm
bugün diyetisyene gidicem ona sorucam bu karşıımı ne diycek devam etmeyi düşünüyorum bitkisel olduğu için ne yorum yapıcak merak ediyorum..
Aynen gün içinde kiloyla ilgili o kadar çok takıntı yapıyorum ki. Evden çıkmak bir eziyet giydiğim çoğu şey iğrenç duruyor.
Bi daha kg konusunu açarsa dicem kızlar laf sokuyorum bende ama dün ki muhabbete cidden çok sinirlendim. Teyzesi eskiden kız ayarlamaya çalışırlardı benimkine. Dün dedi askerden gelince kız buluruz artık gibisinden güldüm sadece bişey demedim. Laf sokmak istedim ama onun yaptığı terbiyesizliğe cevap vermek istemedim. Çünkü daha erken ufukta evlilik falan yok erkek arkadaşımı cidden çok seviyorum o baskı yapmaz sadece senin sağlığın için ilerisi için verebiliyorsan ver yoksa dr a git danış der.
bu konu benı de sınırlendırdı, aynadan bakınca zaten nası gorundugumuzu bız bılıyoruz, neremızde ne kadar fazlalık var bılecek kadar aklmız var cok sukru buna ragmen etrafta bunu sık sık hatırlatmaktan garıp bı zevk duyan ınsanlardan nefret edıyorummmben bu kadar kılolu olmadıgım donemlerde de hıc bı arkadasıma aa kılo almıssın, aa soyle olmuşsun dıye yorumda bulunmadım, ınsanların canını acıtmaya yonelık bu laflar, naber nasılsın dıye hatır sorup daha cevabını almadan ya da daha hal hatır sormadan "aa cok kılo almısın canım yaa" sözleiıyle muhabbete gırısen ınsanlar benım gozumde her zaman 3-0 yenık baslıyolar
lutfen halinden memnun gozuk, memnun olmaman ıcın hıc bı sebep yok, 10 kusur kılo vermıssın, devamını verebılecek kapasıteye sahıpsın, burda caba sarfedıyosun, bu konuda kımsenın saqna laf soylemesıne musaade etme canımmm, duymazdan gel soylenenlerı, evet bende vermek ıstıyorum su an dıyet yapıyorum fılan gıbı muhabbetlerı bunları anlamayacak ınsanlarla etme sakın, sana daha oncede solemıstım bak şimdi arkadaslarda solemıs aynılarını demmekı dogruluk payı var, sevgılınle de kılo konusunda konusma, askerde dıyosun ama her 3 konusmamızdan 2 sinde konu kıloya gelıyo dıyosun, bunu bu sekılm bı takıntı halıne getırme, askerde olan sevgılıyle kılodan baska konuscak konu mu yok allahaskına:26:
40 kıloluk bı ınsan senın kılon hakkında sureklı yorum yparak kendı kılosundakı anormallıgı mı kapatmaya calısıyo acaba, onun gozunde 40 kılo olmak normalse ben de o sahsın hasta olduguna ınanıyorummm:44:
sen hayatından bu kılo mevzusunu cıkar, bu aralar fazla hayatıın gundemıne yerlesmışş, kendı capında kılonu vermeye devam et onemlı olan once saglıklı olmak, kusura bakma da bu sevgılının akrabalarını boğasım geldıııı vallaaakımse dıyet yaptıgını bılmek zorunda deıl, onalrın aynında da yapıyomus gıbı davranma, yedımde geldım şimdi fılan dee, çaktırmamaya calıs hıc bıseyı, bgn mıdem agrıyo sımdı hap ıctım vs vs beyaz yalanalrla ıdare et durumu:44:
nısanlının askerden gelmesıne daha zaman var, oncekı raamzanlarda kac kılo verdıgınden bahsedıyosun, şimdiye kadar kac kılo vermısısn zaten umutsuz bı vaka deılsın, bu ramazanı da hasarsız ve ustelık kılo vermıs olarak atlatırsan zaten cıpcıtır bısı olacaksınnnn
belkı de 40 kıloluk eltın senı o halınle gordugunde soyledıgı laflaqrı tek tek gerı yutarken bı kac kılo almayı becerebılır
merhaba canım afiyet olsun
ama ne yediğinden ziyade ne kadar yediğin çok önemli.
bahsettiğinşeyden 1 kk ekmek ölçüsünde yediysen sorun yok ama yarım ekmek yediysen işte o zaman durup düşünmek lazım.
ama onunda çaresi sonraki öğünleri mutlaka dengelemek.
kusura bakma pat diye muhabbette atladım ama
fıstık gibiyim süsemi ihtiyacım var
yap bir ordan sade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?