70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldın ankaraya kız kavustun demek

ayy oyle mıı bende kısın o tatılden yararlanmıstım emziklilere de tatil var çünkü ama cocuk 1 yasına gelmedıyse tabı kısın kar tatılınde 4 gün yatmıstım valla cok güzeldi

ben çizelge yapamıyorum çünkü internet olarak özel izinle sadece bu site açık bende.eğer benim adıma başkası yapabiliyorsa amenna

eğer olmuyorsada böyle idare edicez artıkın

ha kızlar ben sizlerinde çizelgelerini göremiyorum çarpı işareti çıkıyor haberiniz olsun bir yetkiliye özelden durumu bildirdim ama sanırım görmedi mesajımı

canım ben yaparım sana ama diğer çizelgeleri göremıyorsan kendını cıkarmı acaba.. sen bilgilerini ver bana;

başladığın kilo, şimdiki kilo, hedef kilo, boy.

canım ben yaparım sana ama diğer çizelgeleri göremıyorsan kendını cıkarmı acaba.. sen bilgilerini ver bana;

başladığın kilo, şimdiki kilo, hedef kilo, boy.

tamam canım sağolasın olsun ben göremesmde siz görürsünüz

başladığım kilo 79.1 (yane dün)

şimdiki kilom 78.5

hedef kilo şimdilik 67 (yane yarın )

boyum 1.70

ay yedıklerımı yazayım da görün ne kadar cok yedıgımı

sabah: 1 patatesli gözleme ,2 kupa şekersiz cay
ara:yok
öğle:mantar corba,3-4 kasık türlü,coban salata,cacık

Kızlar çok kötü bir haberim var...size kilo aldığımı söylemiştim zaten ama bu kadar tahmin etm,yordum...tartı resmen beni 87 gösterdi...ne ara 71 den 87lere çıktım anlamıyorum...moralim çok bozuk...buraya yazmaktan bile utanıyorum sinir oldum kendime iyice...ben 80ler bağşlığına gidiyorum Umarım görüşürüz yakın zamanda

ya saçmalama gitmek zorundamısın sanki kal burda

sanki biz farklıyız 20 30 kilo almış durumdayım ben

yalnız bazen yiyosun yiyosun almıyosun ama sonra 2 şer 2 şer çıkıyor tartı sanırım zamanla yağada dönüşmüş olabilir hemen hemen hemen başlarsan çabuk gidecektir.bir ay fazladan yapacaksın böyle düşün ve gitmeeeeeeeeeeeee

uff kızlarr müsli yalan olduuuuuuu kocam eve geldiii tel eritme peynirler varya ondan istedi tereyağlı taze ekmek almışş ve bende yedimmm:26: :84: keşke çağırmasaydım eve ya aseton lazımdı alırmısın demiştim zararlı çıktım amanyaaaaaa :84:

canım gercekten hızlı kılo almıssın sen bıdaha buralaran ayrılma derım veremesen bıle almazsın en azından ama baska topıge gıtmene gerek yok bak bende 6 lardayım 60 topıgın egıdıyom mu

merhaba canım afiyet olsun
ama ne yediğinden ziyade ne kadar yediğin çok önemli.
bahsettiğinşeyden 1 kk ekmek ölçüsünde yediysen sorun yok ama yarım ekmek yediysen işte o zaman durup düşünmek lazım.
ama onunda çaresi sonraki öğünleri mutlaka dengelemek.
kusura bakma pat diye muhabbette atladım ama

merhaba canım hosgeldın evet 1 gibi yemege cıkıyorum bak ben dün aksam oglan gec yatınca patatesli böreği gözlemeye cevırdım kalan yufkayıda peynırlı börek yaptım

hamurlu şeyler yerken 1 ya da 2 avuç içini geçmemeni tavsiye ederim şu dönemde özellikle yoksa 1 geri 2 ileri olursun ruhun bunalır diyet muhabbetinden

ay bana bişiler oluyor çok sinirlendim 40 kiloluk bir yaratık varmış haddini bilmez komplexlinin tekiymiş onu bulup 20 kiloya indiresim var çok şey söylerdim ama arkadaşlar güzel söylemişler. onlara katılıyorum

yemin ederim bulup ağzının payını veresim geldi böyle şey mi olur ya terbiyesiz :100: hiç canını sıkma sen. bakalım sen incelip çıtırdayınca oğulları yanına yakışacak mıymış. bi kusurun kilon olsun bi de üstüne sefan olsun

bence de anoreksik onlar biz bir şekilde veririz ama o ömrü billah normale zor döner

merhabaa canlar :92::92:aranıza hoşgeldim
76 kiloyum ve bugün diyetisyene gideceğim..yaşım 23 seneye evleneceğim nasipse incecik kuğu gibi gelin olmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum

hoşgeldin ne güzel hep gelin adayları çoğaldık :109: bu iyi motive edecek beni. çok sevindim bana gelin olacağımı hatırlatıyorsunuz bunu hep vurun yüzüme yaa nolur hiç 70 kilo gelin olur mu??? aslaaa

ne zaman geldin bursaya? muhasebeyi orada mı okudun?

ben önereceğini sanmıyorum. onu kullanmaya gerek kalmadan güzel zayıflayacağız falan diyecektir sanıyorum

bu tahammül edilmez bir şey ne demek başka kız buluruz hasta mı bunlar :96: onların kafaları aneroksiden dolayı tam çalışmıyor akıllarında birşeyler dolanıyor bak ilerde akraba olursanız temkinli ol derim :100:

sağolasın ger-düş parmaklarımı yormadın ağzına sağlık. başından sonuna katılıyorum :128:

farmasiciğim estagfurullah kendı adıma dıyım de arkadasa bakma sen zaten fıstık gibi kılo sorunu kalmadı kılolu halı bıle cok ıyıydı yanı ama kendısı daha fazla vermek ıtsıyor zaten yıyor almıyor koruyor sadece veremıyor ondan kızıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…