Kızlar çok kötü bir haberim var...size kilo aldığımı söylemiştim zaten ama bu kadar tahmin etm,yordum...tartı resmen beni 87 gösterdi...ne ara 71 den 87lere çıktım anlamıyorum...moralim çok bozuk...buraya yazmaktan bile utanıyorum sinir oldum kendime iyice...ben 80ler bağşlığına gidiyorumUmarım görüşürüz yakın zamanda
farmasiciğim estagfurullah kendı adıma dıyım de arkadasa bakma sen zaten fıstık gibi kılo sorunu kalmadı kılolu halı bıle cok ıyıydı yanı ama kendısı daha fazla vermek ıtsıyor zaten yıyor almıyor koruyor sadece veremıyor ondan kızıyor
merhaba canım afiyet olsun
ama ne yediğinden ziyade ne kadar yediğin çok önemli.
bahsettiğinşeyden 1 kk ekmek ölçüsünde yediysen sorun yok ama yarım ekmek yediysen işte o zaman durup düşünmek lazım.
ama onunda çaresi sonraki öğünleri mutlaka dengelemek.
kusura bakma pat diye muhabbette atladım ama
kızlar bısı sorcam, gunkurusu ıle kayısı kurusunun ne farkı var :26:
farmasiciğim estagfurullah kendı adıma dıyım de arkadasa bakma sen zaten fıstık gibi kılo sorunu kalmadı kılolu halı bıle cok ıyıydı yanı ama kendısı daha fazla vermek ıtsıyor zaten yıyor almıyor koruyor sadece veremıyor ondan kızıyor
estagfurullahh cnm çok yemedim ama işte kaçırdımm
cnm gün kurusu yiyorum Naturel Kayısı tamamen hiç bir katkı maddesi kullanılmadan doğal olarak güneş altında kurutularak elde edilir. Naturel Kayısı Sarı kayısıya oranla daha lezzetli ve tat olarak daha tatlıdır. Kurutulması ve diğer işlemler sırasında hiç bir şekilde kimyasal bir ürün kullanılmadan üretilirler. Bundan dolayı dayanma süresi sarı kayısıya oranla daha azdır. Naturel kayısılar üretim şekli olarak diğer kayısıdan farklı bir üretim şekli yoktur. Yalnızca olgunlaşmış kayısının işlenme şekli ve kurutulma yöntemi sarı kayısıdan farklıdır. Naturel kayısı kurutma yöntemi olarak meyve olgunlaştıktan sonra güneş altında bekletilerek kurutulur.
Sarı kayısıda ise olgunlaşmış kayısı kükürt odalarında kükürtlendikten sonra kurutulur. Kükürtleme yapılmadığı için Sarı kayısıdan daha tatlıdır. Tat olarak ta Kuru incire benzemektedir. Naturel kayısılar dayanma süresi kısa olduğu için pazarlama sorunlarından dolayı Sarı kayısıya oranla daha az üretilmektedir. Naturel kayısılar dayanma süresinden dolayı hızlı bir şekilde pazarlanırlar...
saol cnm tşk ederimmmmmmmmm biliyosun eski tempomu ona dönemedimmm
hamurlu şeyler yerken 1 ya da 2 avuç içini geçmemeni tavsiye ederim şu dönemde özellikle yoksa 1 geri 2 ileri olursun ruhun bunalır diyet muhabbetinden
canım haklısın da ben ya hep ya hıc modundayım yanı ben doyana kadar yeyıp dıger ogunlerde veya gunlerde dengeleyerek kılomu koruyabılıyorum ancak boyle bı düzenim oluştu zaten bıraktım artık dıyet olayını dedıgın gıbı bunaldım ben yapamıyorum dıyet ancak yürüyüşle desteklersem kılo verebılcem cok kısarsam kötü oluyorum.sadece kılo almamaya bakıyorum ramazandan sonra duruma gore tekrar baslıycam ama
kızlaaaar ya ben sabah koccca bir rezilliğe imza attımyakamdan dışarı sarkmış koca bir etiketle iki aktarma yapıp işe geldim :84: yurttan çıktım, durağa yürüdüm otobüs bekledim ikili uzuun otobüste ayakta ortada dikildim hem de millete sırtımı dönüp :96: sıcaktan saçlarımı bir omuzumdan bir omuzuma savurdum durdum sonra metrodan inen insanlarla altgeçitten geçip diğer merkez durağa yürüdüm salına salına, otobüs bekledim kalabalıkta, bindim indim işmerkezine yürüdüm insanlarla asansöre bindim büroya geldim zaman geçti ve ben ancak farkettim sırtımda sallanan koca kartonu sabah koparmaya çalışmıştım gücüm yetmemişti keseyim diye dışarda bıraktım sonra da unutmuşum sabahki sersemliğimi azbuçuk anlattım ya şaşmıyorum yani offff yaaa bir insan da uyarmadı ya farkettiğim gibi ani bir hareketle koparttım ki parçaları fırladı o derece yani
kızlaaaar ya ben sabah koccca bir rezilliğe imza attımyakamdan dışarı sarkmış koca bir etiketle iki aktarma yapıp işe geldim :84: yurttan çıktım, durağa yürüdüm otobüs bekledim ikili uzuun otobüste ayakta ortada dikildim hem de millete sırtımı dönüp :96: sıcaktan saçlarımı bir omuzumdan bir omuzuma savurdum durdum sonra metrodan inen insanlarla altgeçitten geçip diğer merkez durağa yürüdüm salına salına, otobüs bekledim kalabalıkta, bindim indim işmerkezine yürüdüm insanlarla asansöre bindim büroya geldim zaman geçti ve ben ancak farkettim sırtımda sallanan koca kartonu sabah koparmaya çalışmıştım gücüm yetmemişti keseyim diye dışarda bıraktım sonra da unutmuşum sabahki sersemliğimi azbuçuk anlattım ya şaşmıyorum yani offff yaaa bir insan da uyarmadı ya farkettiğim gibi ani bir hareketle koparttım ki parçaları fırladı o derece yani
ya kızlar ben cok skıldım yaaaaaaa uffff kendimi dışarlara atasımm war :S
şimdi bunu al bi yerine yapıştır..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wE594Me/weight.png
kontrol paneline gir, profil düzenle / Çizelge yazan kısma yapıştır kaydet.
qivi senin yazma stiline bayılıyorumMoralim bozuktu accık güldürdün gene beni üstüne otursam çıtırttt diye bi ses çıkar kırılır kemikleri merak etme
ya kızlar ben cok skıldım yaaaaaaa uffff kendimi dışarlara atasımm war :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?