70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar ben cok skıldım yaaaaaaa uffff kendimi dışarlara atasımm war :S

saat olmuş 3 , akşama ne kaldı, akşam sevgılıyı al atın kendızı dışarılaraaaaaaaa ben de ıkı aksam once aynı sekıldeydım, benımkısı popoşini kaldıramadı bı turlu, sonra sıcaktan çarpıntı tuttu benı deee, dun aksamda evde yatılı mısafır vardı galıba işleri bıtmemış bu aksam da kalacaklarmış :26: dışarı cıkamıyoruz bıleee, bu aksam spor var, gıdıp orda atıcam hareket ıstegımıııı

etıketı sökmeye calısırken de uyuyakalmısındır sennn ya ınsaflı bırı soylerdı etıket var dıye, belkı de sıcaktan herkes mayısık halde oldugundan gormemıstır kımse, gören de artık suratın uykulu vazıyette nası duruyosa korkup soyleyememısler bununla gecmıs olsun dıyelımmm, sana sabahları bı bando takımı lazım ayılman ıcın

su yedıgın portakallı bıskuvılerden al canımmm, en zararsızı onlar herhalde, ya da bı sade soda içine lımon sıkarsın yanına da beyaz leblebı vs gıbı kuruyemıs bıraz

Son düzenleme:
kızlar siz bu kadar çeşitli yemekleri nerden buluyonus yaa

bizim burda öyle tavuklu salata felan yok

sorarlar sana yiyecenmi dürüm acı var mı o kaddaar .66:

he al benden de o kadar gömleğim sağlam da şu saatten sonra yırtık olsa kaç yazar be sudemim bir genç kızın yıkılan gururunu toparlayabilir mi sanki

Delisin ya koptum burda

ya saçmalama be daha neler göndermiyoruz seni biz anca beraber kanca beraber zihniyetindeyiz sen daha öncede kilo verdin yine vericeksin merak etme
kızlar bısı sorcam, gunkurusu ıle kayısı kurusunun ne farkı var :26:

cnm gün kurusu doğal olarak kuruyo adı üstünde gün kurusu ve diğerinden lif olarak ecücük daha fazla diyetisyen söylemişti

sıcaklardan ya..
benımde suan canım hıcbırsey ıstemıyor..
ama julyen tavuk cıkardım buzluktan soteleyıp salatayla yıycem saatım gelınce...
canım sıkılıyoo evde daraldım dısarı cıkasım var ama ne yapmak ıstedıgımıde bılmıyorum... :97:

selam anne evimdennnnn
selam sanada kendi evimdeeeenn
ne bu kız ne ara çıktın okadar bukadar aldığına göre koca bi öküzü tek başına götürmüş olman lazım pis boğaz seniiiii
oh yaa ohh yaaa yarın seni geçecem ohh yaaaaa:87::87:
kızım seni bizi güldürmek içinmi tuttular nesin sen böyle şaka falanmıı,senin bizi güldürmekten başka işin yokmuuu harbi komedi dükkanı gibi gacısın haaa insan senle yaşlanmazz

Son düzenleme:

kontrol paneli sonra profil düzenleye gir yazdım çizelge yazan yer orda hafıf asagıda..
bır karıştır bakim üşenme accık yorul...

kızlar siz bu kadar çeşitli yemekleri nerden buluyonus yaa

bizim burda öyle tavuklu salata felan yok

sorarlar sana yiyecenmi dürüm acı var mı o kaddaar .66:

tabı canım tabı , okadar cesıtlı yemekler buluyorum ki hele ben, bı oglen tavuklu salata yıyorm, dıger oglen tavuklu salata yıyorum, ınanır mısın baska bı oglen ise tavuklu salata yıyorummmm sonra bu kadar cesıtlı yersem midem sapıtır diyorum oyuzden ertesı gun de bu defa da tavuklu salata yıyorummmm

cnm gün kurusu doğal olarak kuruyo adı üstünde gün kurusu ve diğerinden lif olarak ecücük daha fazla diyetisyen söylemişti

adı üzerinde dıyosun yanı adı uzeırnde olan bıseyı sen anlayamıyosun dıyosunnn, kafan basmıyo dıyosunnnnn oysakı adı üzerinde dimiiii

kızım senin bizi güldürmek içinmi tuttular nesin sen böyle şaka falanmıı,senin bizi güldürmekten başka işin yokmuuu harbi komedi dükkanı gibi gacısın haaa insan senle yaşlanmazz

aaayyy süpersin bunu sevgilim okusun çok isterdiim :109:

çok iyi yaaa

o değil de şükrediyorum iyi kimse yanaşıp senin fiyatın bu kadar mı falan demedi anlamazdım da

oyyy ben hiç tatlışıma öyle dermiyim aaa sen nasıl anlamazmışsın sen leb demeden leblebiyi anlarsın cnm benm o anlamda demedim yani hani adı ordan geliyo maksadında söylemiştim

saat 5 te mesai çıkışı yani gün biterken yani akşam üstü iş arkadaşımıza oturmaya gitçççeeeezzz

pasta ve kısır yapmış

şimdi oylamaya sunuyorum yermiyim yemezmiyim

aaayyy süpersin bunu sevgilim okusun çok isterdiim :109:

çok iyi yaaa

o değil de şükrediyorum iyi kimse yanaşıp senin fiyatın bu kadar mı falan demedi anlamazdım da
ee okusun söyledevalla benimki okuyoo ben buraya yazarken hadi kalk azda ben oturcam yeter artık diyoda hemen kalkınca durbi diyip bişey yazmışlarmı diyorum ''girbi kontrol paneline oda giriyo ee nereye bascam falan diyoo söylüyorum okuyoruz beraberr ,,''
ay geçen noldu biliyomusunuz ben silikon taktıran gacıların topiklerini okurken albümlerinde foto olan bikaç arkadaşın fotolarını açtım bakıyodum yorum yazıyım dedim anam bizimkisi girmezmi odaya hemen indirdim aşağıya resmi ne o aç çabuk dedi,,hayır dedimsede zorla açtırdıı,gıcık yaa bende dedimki bak ne güzel olmuş bomba gibi bende istiyorum:87::78:bakalım bişey demiyoya ''hay nerden açtırdım resmi yine masrafa sokcak beni demiştir

dışarı da çıkamıyoruzz bebek, benimkisi arabayı sattı, arkadaş otobüslere fln binmeyi sewmiyoo ya taksi olcaak yada birinden araba bulcakmış, didim ben hergün dolmuşlarda sürünürken ii, paşanın keyfine bak, olsun ben binmem diyo
zatii cıksak da nolcakk ki hep aynı şeyleri yapıoss, içimiz kurumuş anam bnce biizm :S

buarada tawsiyene uyup bi avuc beyaz leplepi hüplettim, kesmedi, smdi yeşil çay eşliginde 4 dene limonlu etiformum war onları yiceem

aaaaaaaaaay valla baygınlık gecırceeeeemmmmmm, bısıler esıyo ofıste ama serınletıcı değil, sıcak havaaaa, vantılatorü oturdugum odaya aldım anca sıcak havayı üfürüyooo ordan orayaaa

ne zaman geldin bursaya? muhasebeyi orada mı okudun?

16 senedir bursa dayım işletme okudum ben ama başka şehirde.artık buralı sayılırım

harikasın yaa valla işyerinde koptum gülmektenbi de öyle güzel anlatmışsın ki sakin sakin sanki kendi başıma gelmiş gibi oldum

elinde direksıyonla mı dogmus anacımmmmm bızım de yok arabamızzz dolmuş, otobus, taksı gezıyoruz ancaaa napalımmmm
ya arabalı bı arkadas ortamı paklar sizi ya da ev keyfiii

sana beyaz leblebı derken keske ben de o kadar masum bısılerle atlatabılseydım, agzıma o cıkolatalı gofretı atmasaydım keskeeeeee :78::78::78: bu reglde ıyıce sapıttım ben yaaaa

bu aralar iyice şamar oğlanına döndüm. bugünü sağsağlim atlatsam iyidir arada ayran mı içim soda mı karar veremedim. en iyisi ikisini karştırayım diye acaip dahice bir fikir geldi aklıma daha önce biyerde içmiştim hatırlıyorum. bakalım iyi olursa ferah ferah kızlara da tavsiye ederim diye sıyırdım kolları, büyük bardağın yarısına çalkalayıp ayranı doldurdum. üstüne sodayı bir dökeyim dedim ki aman allahım ayran köpürdü ki ne köpürmek :96: battı her yer bembeyaz oldu. aldınız mı tarifi? tamam o zaman :121:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…