- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ya kızlar ben cok skıldım yaaaaaaa uffff kendimi dışarlara atasımm war :S
kızlaaaar ya ben sabah koccca bir rezilliğe imza attımyakamdan dışarı sarkmış koca bir etiketle iki aktarma yapıp işe geldim :84: yurttan çıktım, durağa yürüdüm otobüs bekledim ikili uzuun otobüste ayakta ortada dikildim hem de millete sırtımı dönüp :96: sıcaktan saçlarımı bir omuzumdan bir omuzuma savurdum durdum sonra metrodan inen insanlarla altgeçitten geçip diğer merkez durağa yürüdüm salına salına, otobüs bekledim kalabalıkta, bindim indim işmerkezine yürüdüm insanlarla asansöre bindim büroya geldim zaman geçti ve ben ancak farkettim sırtımda sallanan koca kartonu sabah koparmaya çalışmıştım gücüm yetmemişti keseyim diye dışarda bıraktım sonra da unutmuşum sabahki sersemliğimi azbuçuk anlattım ya şaşmıyorum yani offff yaaa bir insan da uyarmadı ya farkettiğim gibi ani bir hareketle koparttım ki parçaları fırladı o derece yani
şu anda sağımda ki insan tostt yiyoo, solumda ki bitter tadelle yiyoo, karşımda ki gofret yiyoooo
cok acıktım bende, fikirlerinize ihtiyacım war, bgn yediklerimi yaziiim
sabah
3/4 simit
1 tane karper peynir
sekersiz çay
ara
1/4 simit
öğlen
4 yk yogurtlu semizotu
( okdr )
şimdi napiiiim deersiniz.. dışardan alabilceim bişi olmalı, işteyim ya pufff :S
kızlar siz bu kadar çeşitli yemekleri nerden buluyonus yaa
bizim burda öyle tavuklu salata felan yok
sorarlar sana yiyecenmi dürüm acı var mı o kaddaar .66:
ya bu insanlara ınanamıyorum....
malzeme bulduk dıye kıkır kıkır gülmüşlerdir seni gösterip.....nolur sanki söyleseler.....kibarca yanına gelıp.....afedersınız elbısenızın etıketını koparmayı unutmuşsunuz deseler ölürler sanki....
tişörtün yırtılmamıştır inş. o hışımla.......bi kontrol et ıstersen eve gıdınce de onu farketme.....
bizim insanımız ayıp örtmeyı bılmıyo ya anca ayıp bulup gülerler....
Delisin ya koptum burda
QUOTE]
qivi hiç güleceğim yoktu durup dururken yazdıklarını okuyunca yerlere yattımsıcakta mayışmışken enerji topladım sayende , Allah da seni güldürsün emi . fıkra gibi
gülün siz gülünben de gülüyorum napabilirim
yok yani şu dikkat çekmek için bin türlü saçmalık yapan insanlar var, yani istesem bu kadar rezil edemezdim. insanlar kamera şakası falan sanmışlardır yanaşıp malzeme olmak istememişlerdir belki daha ne kadar pollyanna olabilriim söyler misiniz
ya saçmalama be daha neler göndermiyoruz seniKızlar çok kötü bir haberim var...size kilo aldığımı söylemiştim zaten ama bu kadar tahmin etm,yordum...tartı resmen beni 87 gösterdi...ne ara 71 den 87lere çıktım anlamıyorum...moralim çok bozuk...buraya yazmaktan bile utanıyorum sinir oldum kendime iyice...ben 80ler bağşlığına gidiyorumUmarım görüşürüz yakın zamanda
kızlar bısı sorcam, gunkurusu ıle kayısı kurusunun ne farkı var :26:
ya bana noluyo....
hiç iştahım yok....mıdem bı tuhaf....tavuk severım normalde çupra severim ıkısıde pişti benı beklıyo yesın dıye zorla azcık tavuk yedım....
canım tatlı dahil hiç bişey istemiyo............
selam sanada kendi evimdeeeennselam anne evimdennnnn
Kızlar çok kötü bir haberim var...size kilo aldığımı söylemiştim zaten ama bu kadar tahmin etm,yordum...tartı resmen beni 87 gösterdi...ne ara 71 den 87lere çıktım anlamıyorum...moralim çok bozuk...buraya yazmaktan bile utanıyorum sinir oldum kendime iyice...ben 80ler bağşlığına gidiyorumUmarım görüşürüz yakın zamanda
oh yaa ohh yaaa yarın seni geçecem ohh yaaaaa:87::87:uff kızlarr müsli yalan olduuuuuuu kocam eve geldiii tel eritme peynirler varya ondan istedi tereyağlı taze ekmek almışş ve bende yedimmm:26: :84: keşke çağırmasaydım eve ya aseton lazımdı alırmısın demiştim zararlı çıktım amanyaaaaaa :84:
kızım seni bizi güldürmek içinmi tuttular nesin sen böyle şaka falanmıı,senin bizi güldürmekten başka işin yokmuuu harbi komedi dükkanı gibi gacısın haaa insan senle yaşlanmazzkızlaaaar ya ben sabah koccca bir rezilliğe imza attımyakamdan dışarı sarkmış koca bir etiketle iki aktarma yapıp işe geldim :84: yurttan çıktım, durağa yürüdüm otobüs bekledim ikili uzuun otobüste ayakta ortada dikildim hem de millete sırtımı dönüp :96: sıcaktan saçlarımı bir omuzumdan bir omuzuma savurdum durdum sonra metrodan inen insanlarla altgeçitten geçip diğer merkez durağa yürüdüm salına salına, otobüs bekledim kalabalıkta, bindim indim işmerkezine yürüdüm insanlarla asansöre bindim büroya geldim zaman geçti ve ben ancak farkettim sırtımda sallanan koca kartonu sabah koparmaya çalışmıştım gücüm yetmemişti keseyim diye dışarda bıraktım sonra da unutmuşum sabahki sersemliğimi azbuçuk anlattım ya şaşmıyorum yani offff yaaa bir insan da uyarmadı ya farkettiğim gibi ani bir hareketle koparttım ki parçaları fırladı o derece yani
ya bacım bir zahmet atlayıp gelsen bi buraya
kontrol panelini gördümde çizelge felan yok kızım zaten diyetteyim yoruyosunus beni yaaaaaaaaa
bu arada normal sınırsız interneti olan bir yere geldim yan odaya ordan yazeyom şincik.
kızlar siz bu kadar çeşitli yemekleri nerden buluyonus yaa
bizim burda öyle tavuklu salata felan yok
sorarlar sana yiyecenmi dürüm acı var mı o kaddaar .66:
cnm gün kurusu doğal olarak kuruyo adı üstünde gün kurusu ve diğerinden lif olarak ecücük daha fazla diyetisyen söylemişti
kızım senin bizi güldürmek içinmi tuttular nesin sen böyle şaka falanmıı,senin bizi güldürmekten başka işin yokmuuu harbi komedi dükkanı gibi gacısın haaa insan senle yaşlanmazz
etıketı sökmeye calısırken de uyuyakalmısındır sennn ya ınsaflı bırı soylerdı etıket var dıye, belkı de sıcaktan herkes mayısık halde oldugundan gormemıstır kımse, gören de artık suratın uykulu vazıyette nası duruyosa korkup soyleyememısler bununla gecmıs olsun dıyelımmm, sana sabahları bı bando takımı lazım ayılman ıcın
tabı canım tabı , okadar cesıtlı yemekler buluyorum ki hele ben, bı oglen tavuklu salata yıyorm, dıger oglen tavuklu salata yıyorum, ınanır mısın baska bı oglen ise tavuklu salata yıyorummmmsonra bu kadar cesıtlı yersem midem sapıtır diyorum oyuzden ertesı gun de bu defa da tavuklu salata yıyorummmm
bence sen yarın bi değişiklik yap tavuklu salata ye
aaayyy süpersin bunu sevgilim okusun çok isterdiim :109:
çok iyi yaaa
o değil de şükrediyorum iyi kimse yanaşıp senin fiyatın bu kadar mı falan demedianlamazdım da
kızlaaaar ya ben sabah koccca bir rezilliğe imza attımyakamdan dışarı sarkmış koca bir etiketle iki aktarma yapıp işe geldim :84: yurttan çıktım, durağa yürüdüm otobüs bekledim ikili uzuun otobüste ayakta ortada dikildim hem de millete sırtımı dönüp :96: sıcaktan saçlarımı bir omuzumdan bir omuzuma savurdum durdum sonra metrodan inen insanlarla altgeçitten geçip diğer merkez durağa yürüdüm salına salına, otobüs bekledim kalabalıkta, bindim indim işmerkezine yürüdüm insanlarla asansöre bindim büroya geldim zaman geçti ve ben ancak farkettim sırtımda sallanan koca kartonu sabah koparmaya çalışmıştım gücüm yetmemişti keseyim diye dışarda bıraktım sonra da unutmuşum sabahki sersemliğimi azbuçuk anlattım ya şaşmıyorum yani offff yaaa bir insan da uyarmadı ya farkettiğim gibi ani bir hareketle koparttım ki parçaları fırladı o derece yani
tabı canım tabı , okadar cesıtlı yemekler buluyorum ki hele ben, bı oglen tavuklu salata yıyorm, dıger oglen tavuklu salata yıyorum, ınanır mısın baska bı oglen ise tavuklu salata yıyorummmmsonra bu kadar cesıtlı yersem midem sapıtır diyorum oyuzden ertesı gun de bu defa da tavuklu salata yıyorummmm
adı üzerinde dıyosun yanı adı uzeırnde olan bıseyı sen anlayamıyosun dıyosunnn, kafan basmıyo dıyosunnnnn oysakı adı üzerinde dimiiii
ee okusun söylede
aaayyy süpersin bunu sevgilim okusun çok isterdiim :109:
çok iyi yaaa
o değil de şükrediyorum iyi kimse yanaşıp senin fiyatın bu kadar mı falan demedianlamazdım da
bence sen yarın bi değişiklik yap tavuklu salata ye
bu akşam benim menümdede bambaşka bişey var kimse yememiştir tatam tavuklu salataa yanındada az yağlı tavuk salatası içeçek olaraktaa tavuklu salata içmeyi düşünüyorum nasıılll
saat olmuş 3 , akşama ne kaldı, akşam sevgılıyı al atın kendızı dışarılaraaaaaaaaben de ıkı aksam once aynı sekıldeydım, benımkısı popoşini kaldıramadı bı turlu, sonra sıcaktan çarpıntı tuttu benı deee, dun aksamda evde yatılı mısafır vardı galıba işleri bıtmemış bu aksam da kalacaklarmış :26: dışarı cıkamıyoruz bıleee, bu aksam spor var, gıdıp orda atıcam hareket ıstegımıııı
etıketı sökmeye calısırken de uyuyakalmısındır sennn ya ınsaflı bırı soylerdı etıket var dıye, belkı de sıcaktan herkes mayısık halde oldugundan gormemıstır kımse, gören de artık suratın uykulu vazıyette nası duruyosa korkup soyleyememısler bununla gecmıs olsun dıyelımmm, sana sabahları bı bando takımı lazım ayılman ıcın
su yedıgın portakallı bıskuvılerden al canımmm, en zararsızı onlar herhalde, ya da bı sade soda içine lımon sıkarsın yanına da beyaz leblebı vs gıbı kuruyemıs bıraz
dışarı da çıkamıyoruzz bebek, benimkisi arabayı sattı, arkadaş otobüslere fln binmeyi sewmiyoo ya taksi olcaak yada birinden araba bulcakmış, didim ben hergün dolmuşlarda sürünürken ii, paşanın keyfine bak, olsun ben binmem diyo
zatii cıksak da nolcakk ki hep aynı şeyleri yapıoss, içimiz kurumuş anam bnce biizm :S
buarada tawsiyene uyup bi avuc beyaz leplepi hüplettim, kesmedi, smdi yeşil çay eşliginde 4 dene limonlu etiformum war onları yiceem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?