amiiinnnnnnnnnhayırlısı olsun bitanem
senin nezdinde kendim dahil bütün arkadaşlara Allah'tan sabır azim güç kuvvet diliyorum.
ne güzel daha ne istiyorsun işteya bana noluyo....
hiç iştahım yok....mıdem bı tuhaf....tavuk severım normalde çupra severim ıkısıde pişti benı beklıyo yesın dıye zorla azcık tavuk yedım....
canım tatlı dahil hiç bişey istemiyo............
nerdesın sen güneydogu felan mı acı dürüm deyince bayılırım offkızlar siz bu kadar çeşitli yemekleri nerden buluyonus yaa
bizim burda öyle tavuklu salata felan yok
sorarlar sana yiyecenmi dürüm acı var mı o kaddaar .66:
he al benden de o kadargömleğim sağlam da şu saatten sonra yırtık olsa kaç yazar be sudemim bir genç kızın yıkılan gururunu toparlayabilir mi sanki
ayy bend ecok güldüm aynısı ben hukuk müşavirliği biriminde çalışırken hukuk müşavirimize oldu ama ben de söyleyemedim valla:26:QUOTE]
gülün siz gülünben de gülüyorum napabilirim
yok yani şu dikkat çekmek için bin türlü saçmalık yapan insanlar var, yani istesem bu kadar rezil edemezdim. insanlar kamera şakası falan sanmışlardır yanaşıp malzeme olmak istememişlerdir belki daha ne kadar pollyanna olabilriim söyler misinizkızmayın çekindim nası tepki verir diye sonucta ben onun sekreterliğini yapıyodun söyleyemedim işte
bugün coştunuz valla maşallah topik formundatabı canım tabı , okadar cesıtlı yemekler buluyorum ki hele ben, bı oglen tavuklu salata yıyorm, dıger oglen tavuklu salata yıyorum, ınanır mısın baska bı oglen ise tavuklu salata yıyorummmmsonra bu kadar cesıtlı yersem midem sapıtır diyorum oyuzden ertesı gun de bu defa da tavuklu salata yıyorummmm
adı üzerinde dıyosun yanı adı uzeırnde olan bıseyı sen anlayamıyosun dıyosunnn, kafan basmıyo dıyosunnnnn oysakı adı üzerinde dimiiii
kısır ye pasta yemeeesaat 5 te mesai çıkışı yani gün biterken yani akşam üstüiş arkadaşımıza oturmaya gitçççeeeezzz
pasta ve kısır yapmış
şimdi oylamaya sunuyorum yermiyim yemezmiyim
aaaaaaaaaay valla baygınlık gecırceeeeemmmmmm, bısıler esıyo ofıste ama serınletıcı değil, sıcak havaaaa, vantılatorü oturdugum odaya aldım anca sıcak havayı üfürüyooo ordan orayaaa
aynen benımde oyle piştim birde vantılator işe yaramıyomus gıbı sesinden kafam patladı
ay azcık iş vardı geri kaldım amma cok yazmısınız sızdeee
16 senedir bursa dayım işletme okudum ben ama başka şehirde.artık buralı sayılırım
harikasın yaa valla işyerinde koptum gülmektenbi de öyle güzel anlatmışsın ki sakin sakin sanki kendi başıma gelmiş gibi oldum
bu aralar iyice şamar oğlanına döndüm. bugünü sağsağlim atlatsam iyidirarada ayran mı içim soda mı karar veremedim. en iyisi ikisini karştırayım diye acaip dahice bir fikir geldi aklıma daha önce biyerde içmiştim hatırlıyorum. bakalım iyi olursa ferah ferah kızlara da tavsiye ederim diye sıyırdım kolları, büyük bardağın yarısına çalkalayıp ayranı doldurdum. üstüne sodayı bir dökeyim dedim ki aman allahım ayran köpürdü ki ne köpürmek :96: battı her yer bembeyaz oldu. aldınız mı tarifi? tamam o zaman :121:
ya nolur azcık yiyim kısır ve pasta noluuuuuuuuuuurrrrrrrrrr
sabahtan beri bişe yemedim
arada yoktu
akşamda yemem
gene de olmaz mııııııııııııııııııııııııı:26:
bu aralar iyice şamar oğlanına döndüm. bugünü sağsağlim atlatsam iyidirarada ayran mı içim soda mı karar veremedim. en iyisi ikisini karştırayım diye acaip dahice bir fikir geldi aklıma daha önce biyerde içmiştim hatırlıyorum. bakalım iyi olursa ferah ferah kızlara da tavsiye ederim diye sıyırdım kolları, büyük bardağın yarısına çalkalayıp ayranı doldurdum. üstüne sodayı bir dökeyim dedim ki aman allahım ayran köpürdü ki ne köpürmek :96: battı her yer bembeyaz oldu. aldınız mı tarifi? tamam o zaman :121:
ayy ancak gördüm özürrr
hahaha iyi sevindimtrajikomik bir olay ama ağlayacak değiliz ya gülelim ömrümüz uzasın
ben de bursadayım ama karabükte okudum :122:
canım o genelde aksamdan kalanlara içirilir, migde bulanıtısına fılan ıyı gelır ayılmayı saglar, hoş senın de ayılmaya ıhtıyacın variç anacımmms erin serinnnn
iyi bari sodayı da çalkalamamışsın senden bugün herşey beklenir
ne bu kız ne ara çıktın okadar bukadar aldığına göre koca bi öküzü tek başına götürmüş olman lazım pis boğaz seniiiii
tam tersi olmuşuz neyse ki bursa dayız şuansevindim senin gibi neşeli bir arkadaşla aynı şehirde olduğuma
teşekkür ederim ben de sevindim :13: kızma ama şuan karabükte olmadığımıza gerçekten sevindim :119:
ya saçmalama be daha neler göndermiyoruz senibiz anca beraber kanca beraber zihniyetindeyiz sen daha öncede kilo verdin yine vericeksin merak etme
otur yahu nereye dur bi. çok sıkıp sonra birden mi saldın neden kısa zamanda böyle bu kadar oldu ki :44: bu moral bozukluğuyla olmaz. hemen başka bir kaç tartıyla daha tartıl ve sonra istikrarlı bir yol çiz derim. sen nerede yanlış nerede doğru yaptığını biliyorsundur. bunları hiç gözardı etme. yeni planını bunlara göre oluşturmalısın
Ben hala olayı çözmüş değilim bu nasıl olabilir anlamıyorum... ! ..Yarın doktora gidicem bi problem olabilir ve çok korkuyorum tatlım....Haklısın bu başlıkta başladık hedefim 55ti, 55 olana kadarda burada kalıcaktım...Devam edivem sağol bitanem
Hayır hayatım yok salmışlığım fln...O kadar ağlıyorum ki deminden beri kimse motive edemedi henüz...Yanlışlarımı biliyorum ama onlar bana 15 kilo aldıracak yanlışlar değildi
Ve daha da kötüsü yarın erkek arkadaşımla üniversite tercihlerimi yapmaya gidicektim çok mutluydum ama şu an ikisini de istemiyorum
ayy bend ecok güldüm aynısı ben hukuk müşavirliği biriminde çalışırken hukuk müşavirimize oldu ama ben de söyleyemedim valla:26:kızmayın çekindim nası tepki verir diye sonucta ben onun sekreterliğini yapıyodun söyleyemedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?