70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlısı olsun bitanem
senin nezdinde kendim dahil bütün arkadaşlara Allah'tan sabır azim güç kuvvet diliyorum.
amiiinnnnnnnnn
ne güzel daha ne istiyorsun işte
kızlar siz bu kadar çeşitli yemekleri nerden buluyonus yaa

bizim burda öyle tavuklu salata felan yok

sorarlar sana yiyecenmi dürüm acı var mı o kaddaar .66:
nerdesın sen güneydogu felan mı acı dürüm deyince bayılırım off

hahaha iyi sevindim trajikomik bir olay ama ağlayacak değiliz ya gülelim ömrümüz uzasın

ben de bursadayım ama karabükte okudum :122:

ya nolur azcık yiyim kısır ve pasta noluuuuuuuuuuurrrrrrrrrr

sabahtan beri bişe yemedim

arada yoktu

akşamda yemem

gene de olmaz mııııııııııııııııııııııııı:26:

canım o genelde aksamdan kalanlara içirilir, mide bulanıtısına fılan ıyı gelır ayılmayı saglar, hoş senın de ayılmaya ıhtıyacın var iç anacımmms erin serinnnn

bı catal alınca kenıdmı durduramam dıyosan, sana bı beslenme cantası yapısn arkadasın,bızım oralarda mısafırlıge gıdınce orucluysan yanına bı tabak hazırlarlar gıderken verırler ıftarda yersın dıye, hah işte sana da bırazcık koysunalr kısır fılan, eve götür, yarın bıldırım gunu, cum agunu oglen yersın hepsını miss miss ödül olarakkk olmaz mı :44:
zaten sabahtan berı hıc bısı yemıyerek yanlıs bısı yapmısın, sımdı sen onların tadını alırsan kendını aksam aksam durduramazsın gıbı gelıyo banaaa :26: ama geer ben cok azımllıyımdır, kendımı kontrol etmeyı bılırım sız merak etmeyın dıyosan nefsın koreklsın dıye bı kac kasık at :26: kendını en ıyı sen tanırsınnn

Son düzenleme:

iyi bari sodayı da çalkalamamışsın senden bugün herşey beklenir

ya evet aç kalmamam lazım

bundan sonra leblebi felan getircem evden ne yicemi şaşırıyom aralarda

dediğin gibi yanıma alayım hatta en güzeli hem yemiyim hem yanıma alayım

herkeşlere iyi akşamlaaaaaaarrrrrr

sabah burdayım inş.

hahaha iyi sevindim trajikomik bir olay ama ağlayacak değiliz ya gülelim ömrümüz uzasın

ben de bursadayım ama karabükte okudum :122:

tam tersi olmuşuz neyse ki bursa dayız şuansevindim senin gibi neşeli bir arkadaşla aynı şehirde olduğuma

canım o genelde aksamdan kalanlara içirilir, migde bulanıtısına fılan ıyı gelır ayılmayı saglar, hoş senın de ayılmaya ıhtıyacın var iç anacımmms erin serinnnn

hadi ya evet etrafı temizlerken ayılıyor insan

iyi bari sodayı da çalkalamamışsın senden bugün herşey beklenir

ne biliyorsun çalkalamadığımı şaka şaka kıl payı döndüm. ayranı ilk çalkaladım ya dalgınlıkla az kalsın çalkalıyordum sodayı da yukarı bi kaldırdım aklım başıma geldi son an. bu kadarını da söylemeye utanmıştım iyice salak bellersiniz diye

teşekkür ederim ben de sevindim :13: kızma ama şuan karabükte olmadığımıza gerçekten sevindim :119:

aslaaaaaa neden kızayım ki evet orası memleketim tüm akrabalarım orada ama yok yani bursa yı çok seviyorum bu arada akşama bursaspor maçındayım kaç kalori yakarım acaba tezahürat yaparken

ya saçmalama be daha neler göndermiyoruz seni biz anca beraber kanca beraber zihniyetindeyiz sen daha öncede kilo verdin yine vericeksin merak etme

Ben hala olayı çözmüş değilim bu nasıl olabilir anlamıyorum... ! ..Yarın doktora gidicem bi problem olabilir ve çok korkuyorum tatlım....Haklısın bu başlıkta başladık hedefim 55ti, 55 olana kadarda burada kalıcaktım...Devam edivem sağol bitanem

Hayır hayatım yok salmışlığım fln...O kadar ağlıyorum ki deminden beri kimse motive edemedi henüz...Yanlışlarımı biliyorum ama onlar bana 15 kilo aldıracak yanlışlar değildi

Ve daha da kötüsü yarın erkek arkadaşımla üniversite tercihlerimi yapmaya gidicektim çok mutluydum ama şu an ikisini de istemiyorum

canım zararın neresinden dönülse kardır geçmişe üzülmeyi bırak ve geleceğe bak derim benünv sınavından kac aldın bakayım nerelerı ıstıyorsun .birde muazzez senınde kardesın vardı sınava gıren o kac aldı merak ettım ıns ıstedıklerı unv ye yerlesırler

afferin sana ne büyük sevap işleyecektin haberin yok canlı yayında şenay akay erolbüyükburcun fermuarının açık olduğunu söylemişti öyle bir olay vardı hiç mi bir şey öğrenmiyorsunuz bu örnek insanlardan

ben dilekçelerden kurtulabılirsem spora kacıcam ve eger yetişebilirsem bu aksam ki sporumu yıne cabalayan ve kılo veremeyen butun topıkdaşlarıma ıthaf edıyorummmmmm, baskentten sevgıleeeeeeeeer

qivi bana da mı bulaştırdın ne bugunkü dalgınlıgını valla az once büyük bi hatadan döndüm.bızım kurumun bursıyerlere göndereceği evrakı imzalatmadan postaya vermısım bizd ekalacak nüshalrı ımzadan gelınce farkettım .hemen evrak bırımını aradım da allahtan verılmemıs postaya bekletıcekler düzeltip yarın halledıcem inşallah senınkıler cok muhım deılde benımkı baya ciddi bi sorun olurdu:18: yaaa allahım neden boyle oldum ben hergun ıs olmuyodu beynım uyusmus heralde bugun bıraz yogunluk olunca karsıtırdım hep yaaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…