70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[sıze=3]slm kızlar dunden berı oglum yuzunden bırturlu gecmısı bıtıremedım en sonunda yarım bıraktım dun saat sabah altı aksam 5'e kadar hastanedeydım oglumun randevusu vardı baya test ve tahlıller yapıldı sonucları artık tatıl donusu yanı ekımde ogrenecem umarım hepsı temız cıkar ve oglum rahatsızlıgını atlatır

neyse ssızler neler yapıyonuz dıyet nasıl gıdıyor ben sabah tartıldım 68 kılo olmusum ama kızlar ben daha cok beklıyordum acayıp yemek yıyordum hemde gec saate ama bugun dıkat etım
hadı bugun menumu yazayım

KAVALTI
sucuklu yumurta
yarım kase yogurt
ekmegı bıraz kacırdım ceyrek beyaz ekmek

ararararara
yesıl cay
yarım seftalı

oglen
4 kasık pılav
bır kase cacık

yesıl cay

aksama
bırtane karnı yarık
yarım kase yogurt yıyecem

yatana kadar 3 lıtre su
1 form cay...

[/sıze]

Son düzenleme:

geçmiş olsun oğluşuna inş temiz çıkar sonuçlar

geçmiş olsun iyi atlatmışsın :26: böyle iş olmuyo olmuyo sonra tepemizden bi boşaltıyorlar, dengemiz şaşıyor. aha işte ben son 1-2 haftadır boşluktan ne yapacağımı kendime ne iş çıkaracağımı şaşırdım. boşluktan yorumdum bunaldım resmen geçen gün bir proje geldi, 4 gün oldu içinden hala çıkamadım. bunaldıkça buraya kaçıyorum ya koca düğün salonu full cephesi tasarlanacak, adamlar maşallah binayı zaten nasıl yaptılarsa bir yere çeksem olmuyor öbür yere itsem oturmuyor böyle giderse illallah düğün salonuna girmicem bahaneyle kırda bahçede olur benimki de

geçmiş olsun umarım atlatır çocuklar mahvoluyor hasta oluyor hatanalerde

Sabah 07:20 den akşam 18:10 a kadar bilgisayarın başındayım. Hem buraya yazıyorum hem diğer işlere yetişiyorum hem de arkadaşlarımla sohbet ediyorum. Yani anlayacağınız ellerim hiç durmuyor sürekli faaliyet halindeyim.
Hadi totomu anladım kaldırdığım yok ondan büyük ya bu ellere ne demeli dolma parmaklarım benim.
Kendi kendime sinir oldum gene

anlamayacak bişi yok şekerim parmak kası yapmışsın sen

Bugün kü menüm;

Sabah: 1 bard. sirkeli su, 2 kayısı, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2,5 dil ekmek, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, peynir, az kusburnu ezmesi.
Ara: dondurma
Öğle: yok
Ara: yok
Akşam (17:00): Tavuk sote, Salata, yarım bard. ayran.
Ara (18:00): dondurma, Limonlu yeşilçay.

2,5-3 lt civarı su...

Son düzenleme:

allah ona sabır şifa versin. rahatsızlığı neydi? sünnetiyle ilgili değil miydi karıştırıyor muyum :26:

Canım cok gecmıs olsun rahatsızlıgını bılmıyorum ama umarım Allah şifasını verir..

sagolun kizlar oglum epilepsi hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var bir yildir tahliler yapmisiz dun doktoru bir ay sonra tahlileri cikacak dedi....

bende safranbolu eflanidenim canım

müqecim tatlım bi sakin ol bakiimm:87: önce baskülünün doqru tarttıqından emin olmamız lazım...hemen panik olma...71den 87ye bir anda çıkman mümkün deqil...nekadar zamanda bu kiloya çıktıqını düşünüyorsun ve bu zaman zarfı içinde nasıl beslendin bilmemiz gerekiyor..ben tatilde 1 haftada 6 kilo aldım ama dönünce yine 1 haftada 6 kiloyu verdim..eqer bu tarz bişey yaşadıysan çoqunluqu ödemdir dicem ama senin bahsettiqin kilo aralıqı 16 kilo...en az 2 ayda alınır bu kilo..ve son derece abartılı beslenmiş olman lazım bu kiloyu alabilmen için...bana bu konuda ayrıntılı bilqi vermeni istiyorum...buraya yazmak istemezsen özelede gelebilirsin..diqer topiqe gitma konusuna gelince motive olacaksan istediqin topiqe gidebilirsin..öenmli olan bu topikte olman deqil motive olup kilo vermendir..bu senin takdirine kalmış..ne zaman istersen bizlerde sana yardımcı oluruz müqecim..kapımız her zaman açık

cnm çok geçmiş olsun inş sonuçlarınız temiz çıkar

afferin sanaaaaaa

Son düzenleme:
muazzezzz naver kuzuuu okuyorum yazdıklarını:82: ye ye kilo alma ohhhhh:76::76:

valla bu fizik bana torpil geçiyorrrrr yaaa totom yorulduu temizlik bitti bende bittim yemeğimi yaptımmmm ve yicemmm banane bananee:18: :18: taze fasulye kavurması yaptım lavaş arasına koyup yicemmm

öptüm kuzucum seni kaçıyorummmm gelde beni bi düzene sok anacımmmm

sagolun kizlar oglum epilepsi hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var bir yildir tahliler yapmisiz dun doktoru bir ay sonra tahlileri cikacak dedi....
çok geçmiş olsun tatlım...umarım tahlilleriniz tertemiz çıkar en azından olumlu yönde çıkar ...allah kolaylık versin öpüyorum bitanem

kızlar hatunlar çıtırlar ben geldim ve yarın sabah erkenden izine ayrılıyorum...doktorum torpil geçti beni yarın idare edicek ve benim iznim ayın birinden başlıycak...aslında şaşırdııımmm bebeeeeemmmm,çünkü hiç böyle bişey yapıcak biri gibi durmuyordu sürpriz oldu 3 gün kardayım anlıycaanızsabah erken yola çıkıcağımız için bildirimimi bu geceden yapıcam ilk kez...umarım mazur görürsünüz...ayın 22 isinde iş başı yapıcam ,güzelce dinlenmeyi planlıyorum çünkü malum hafta içi topiğime bile gelemedim,3 haftadır mahvoldum hem işyeri çok yoğundu hemde gitmeden iş dönüşü ve haftasonları dip bucak temizlik yaptım....bugün mutfağı tamaman boşaltıp kutuladım...çünkü sabah çıkmadan evi ilaçlayıp öyle çıkıcaz....anlıycağınız geberdim yorgunluktan...neyse bildirimi kaptana göndericem değilse yapıcak kişiye sayfadan yaptığımı hatırlatırsanız çok memnun olurum kızlar...

KİLO BİLDİRİMİM(yapacak kişiye şimdiden teşekkürler)
başlangıç:30 ekim
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:63.9
bu hafta:63.0
giden:900 gr.
toplam giden:23 kg
hedef:60 kg.
boy:162 cm
beden:38-40

kızlar hepinize şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum ve kendinize iyi bakın diyorum...
laptopum yanımda olucak ama vınnnnım yok fırsat bulursam girerim,bildirim yapmaya çalışıcam ...yoksam ayın 22 isine kadar izinli sayarsınız kuzular...öpüldünüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…