yarınki bildirimler kime yapılacak acaba, bilgisi olan var mı? :44:
yarınki bildirimler kime yapılacak acaba, bilgisi olan var mı? :44:
[sıze=3]slm kızlar dunden berı oglum yuzunden bırturlu gecmısı bıtıremedım en sonunda yarım bıraktım dun saat sabah altı aksam 5'e kadar hastanedeydım oglumun randevusu vardı baya test ve tahlıller yapıldı sonucları artık tatıl donusu yanı ekımde ogrenecem umarım hepsı temız cıkar ve oglum rahatsızlıgını atlatır
neyse ssızler neler yapıyonuz dıyet nasıl gıdıyor ben sabah tartıldım 68 kılo olmusum ama kızlar ben daha cok beklıyordum acayıp yemek yıyordum hemde gec saate ama bugun dıkat etım
hadı bugun menumu yazayım
KAVALTI
sucuklu yumurta
yarım kase yogurt
ekmegı bıraz kacırdım ceyrek beyaz ekmek
ararararara
yesıl cay
yarım seftalı
oglen
4 kasık pılav
bır kase cacık
yesıl cay
aksama
bırtane karnı yarık
yarım kase yogurt yıyecem
yatana kadar 3 lıtre su
1 form cay...
[/sıze]
qivi bana da mı bulaştırdın ne bugunkü dalgınlıgını valla az once büyük bi hatadan döndüm.bızım kurumun bursıyerlere göndereceği evrakı imzalatmadan postaya vermısım bizd ekalacak nüshalrı ımzadan gelınce farkettım .hemen evrak bırımını aradım da allahtan verılmemıs postaya bekletıcekler düzeltip yarın halledıcem inşallah senınkıler cok muhım deılde benımkı baya ciddi bi sorun olurdu:18: yaaa allahım neden boyle oldum ben hergun ıs olmuyodu beynım uyusmus heralde bugun bıraz yogunluk olunca karsıtırdım hep yaaa:44:
slm kızlar dunden berı oglum yuzunden bırturlu gecmısı bıtıremedım en sonunda yarım bıraktım dun saat sabah altı aksam 5'e kadar hastanedeydım oglumun randevusu vardı baya test ve tahlıller yapıldı sonucları artık tatıl donusu yanı ekımde ogrenecem umarım hepsı temız cıkar ve oglum rahatsızlıgını atlatır
geçmiş olsun oğluşuna inş temiz çıkar sonuçlar
geçmiş olsun umarım atlatır çocuklar mahvoluyor hasta oluyor hatanalerde
Sabah 07:20 den akşam 18:10 a kadar bilgisayarın başındayım. Hem buraya yazıyorum hem diğer işlere yetişiyorum hem de arkadaşlarımla sohbet ediyorum. Yani anlayacağınız ellerim hiç durmuyor sürekli faaliyet halindeyim.
Hadi totomu anladım kaldırdığım yok ondan büyük ya bu ellere ne demeli dolma parmaklarım benim.
Kendi kendime sinir oldum gene
tesekur ederım bır cocugun hastalıkla omur boyu yasaması kadar zor bırsey yok.....
tesekur ederım bır cocugun hastalıkla omur boyu yasaması kadar zor bırsey yok.....
allah ona sabır şifa versin. rahatsızlığı neydi? sünnetiyle ilgili değil miydi karıştırıyor muyum :26:
Canım cok gecmıs olsun rahatsızlıgını bılmıyorum ama umarım Allah şifasını verir..
bende safranbolu eflanidenim canımaaaa siz safranbolu lu musunuz yoksa bende karabüklüyüm safranbolu da 14 yıl yaşadım ama şimdi bursa da yaşıyorum..
yaaa bende çok severim çifte kavrulmuş lokumu sabah sabah mutlu oldum
bu arada hepinize günaydın sabah kahvaltımı yaptım.bir dilim kepekli ekmek ile şekersiz çay domates peynir.
arkasından yeşil çayımı da içtim
şimdi suyumu içiyorum
hepinize mutlu günler dilerim
Kızlar çok kötü bir haberim var...size kilo aldığımı söylemiştim zaten ama bu kadar tahmin etm,yordum...tartı resmen beni 87 gösterdi...ne ara 71 den 87lere çıktım anlamıyorum...moralim çok bozuk...buraya yazmaktan bile utanıyorum sinir oldum kendime iyice...ben 80ler bağşlığına gidiyorumUmarım görüşürüz yakın zamanda
cnm çok geçmiş olsun inş sonuçlarınız temiz çıkar[sıze=3]slm kızlar dunden berı oglum yuzunden bırturlu gecmısı bıtıremedım en sonunda yarım bıraktım dun saat sabah altı aksam 5'e kadar hastanedeydım oglumun randevusu vardı baya test ve tahlıller yapıldı sonucları artık tatıl donusu yanı ekımde ogrenecem umarım hepsı temız cıkar ve oglum rahatsızlıgını atlatır
neyse ssızler neler yapıyonuz dıyet nasıl gıdıyor ben sabah tartıldım 68 kılo olmusum ama kızlar ben daha cok beklıyordum acayıp yemek yıyordum hemde gec saate ama bugun dıkat etım
hadı bugun menumu yazayım
KAVALTI
sucuklu yumurta
yarım kase yogurt
ekmegı bıraz kacırdım ceyrek beyaz ekmek
ararararara
yesıl cay
yarım seftalı
oglen
4 kasık pılav
bır kase cacık
yesıl cay
aksama
bırtane karnı yarık
yarım kase yogurt yıyecem
yatana kadar 3 lıtre su
1 form cay...
[/sıze]
selam sanada kendi evimdeeeenn
ne bu kız ne ara çıktın okadar bukadar aldığına göre koca bi öküzü tek başına götürmüş olman lazım pis boğaz seniiiii
oh yaa ohh yaaa yarın seni geçecem ohh yaaaaa:87::87:
kızım seni bizi güldürmek içinmi tuttular nesin sen böyle şaka falanmıı,senin bizi güldürmekten başka işin yokmuuu harbi komedi dükkanı gibi gacısın haaa insan senle yaşlanmazz
muazzezzz naver kuzuuuokuyorum yazdıklarını:82: ye ye kilo alma ohhhhh:76::76:
çok geçmiş olsun tatlım...umarım tahlilleriniz tertemiz çıkar en azından olumlu yönde çıkar ...allah kolaylık versin öpüyorum bitanemsagolun kizlar oglum epilepsi hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var bir yildir tahliler yapmisiz dun doktoru bir ay sonra tahlileri cikacak dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?