70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagolun kizlar oglum epilepsi hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var bir yildir tahliler yapmisiz dun doktoru bir ay sonra tahlileri cikacak dedi....

Canım benim, Rabbim en kısa zamanda hastalığın şifasını verir, kalacaksa da en hafif şekilde bırakır inşallah..
Çok geçmiş olsun... Allah oğlundan yana yüzünü güldürsün inşallah..

Hepinizi öpüyorum...allaha emanet olun kızlar...görüşmek üzere...
Bildirimi kaptana yaptım değilse sayfadada var listeyi yapacak kişiye hatırlatırsanız sevinirim
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

slm kızlar ben geldim ama duracak kadar değil .slm çakıp bilgi verip çıkıcam bu sabah tartıda 66,5 çıktım .yatılı misafirlerim var yemekler gırla diyeyim siz düşünün .ama bu akşam prefiterole dayanamadım 2 ad yedim idare edin o kadder .sabah tartılırım ama kk ya giremem herhalde girersem bildirim yaparım giremez isem bilginiz olsun emiii ben b 66,5 kg çıktım bu sabah

bildirimi buraya yapayım hemen çünki sitenin bahçesinde accık turlıcaz çıkıyolar ve bana sesleniyolar şuan da

başlangıç :75 kg
geçen hafta :67.3
bu hafta : 66.5
gelen : 800 gr
toplamda giden :8.500 gr
hedef : 60 kg

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun tatlım...umarım tahlilleriniz tertemiz çıkar en azından olumlu yönde çıkar ...allah kolaylık versin öpüyorum bitanem

Canım benim, Rabbim en kısa zamanda hastalığın şifasını verir, kalacaksa da en hafif şekilde bırakır inşallah..
Çok geçmiş olsun... Allah oğlundan yana yüzünü güldürsün inşallah..

cnm çok geçmiş olsun inş sonuçlarınız temiz çıkar

afferin sanaaaaaa
tesekur ederim kizlar sizi seviyom ya dualarinizi eksik etmeyin.....

bu haftaki bildirimim.. kilo aldım diye düşünürken 100 gr vermişim bile.. aman Allah sağlık versin de kızlar, kiloymuş grammış hepsi verilir,öncelikle sağlığımız ve ağız tadımız yerinde olsun..

Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:72 kg
Bu hafta: 71.9 kg
Giden: 100 gr
Toplam giden: 6100 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

günaydınnnn çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartıyaaa koştummmmm yaşasınnnnnn ve aynıyım dün gece yediklerimden sonra aynıyımmmm

başlangıç 71.3

geçen hafta 64

bu hafta 64

gelen giden yok

topla giden 7

hedef 60

Bildirim geldiii hanııııııımmmmmmm :)

Başlangıç : 75 kg

Geçen hafta : 62 kg

Bu hafta : 61.5 kg

Giden : 500 gr

Toplamda giden : 13500 gr

günaydın kızçelerimm

dün mesaiden itibaren sezeryan yerim bağırsaklarım ve karnıma giren şiddetli ağrı hala geçmedi.iğneler haplar v.s

birazdan serum takılıcam .

o yüzden sadece bu seferlik kilo bildirimini pazartesi yapsam yada haftaya cuma girsem yani hangisi uygun olursa....

ağzıma pek bişey koyamadım ama karnım aynı doğurcak gibi tuta tuta geziyorum...

neyse bir süre daha burdayım...

zaten hastanede çalıştığım için doktora birazdan geçicem

haaaaaa bu arada dünkü kısır pasta olayında iradeli davranarak sadece tadımlık aldım tebrik koydum kendime :79:

bu sabahda az simit peynir ve domates yedim

birde arkadaşın portakal reçelinin tadına baktım

öptüm hepinizi

cnm çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendinee

hayırlı cumalar herkese....

baş.:77.6

gecen:72.4

bu haf:69.5

giden :2 kılo 900 gram

hedef:65

topl giden:8 kilo 100 gram

sonunda 7 lerden kurtuldum kızlar ......yuppiiiiii............çok mutluyum.....

tubacım sana süpriz dediğim buydu canım....

pazartesi dukan diyetine başladım....ve ....4 gunde 3 kılo gitti ve yağdan....çunkü ve karbon yasak..

cumartesi pazar kumpir dahıl ne istersem yedım cunku bı dıyette yıyemıyecektım....pazar son kaçamaklarımı yaptım....

pazrtesi 100 gram almış olarak tartıya çıktım.....72.5 tu....

ve bugun 69.5......yani koskoca 3 kilo....

son 2-3 kılonuzu vermeye de uğraşıyosanız bu dıyetı yapabılırsiniz....

ben bugün dışarda olucam....öpüyorum hepinizi.....

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlaaaaaaaaaar..herkes nasıl umarım iyidir..yeni gelenle hoş gelmişler:79::79:..tatile gidenlere bol gezmelergeçen hafta bildirim yapamadım:26:çünki ben deniiz pc yi bozdum.hepde ben başındayken bozuluyo meret yeni pc ile ilk bildirimimi yapıyorum
başlangıç 75.5
iki hafta önce 65
geçen hafta 64.6
bu hafta 64.2
bir haftada giden 400 gr
toplamda giden 11.3
hedef 57 öpüyorum herkesiiii
ben bu akşam yaylaya kaçarrrrr

günaydın kızlar nasılsınız bakalım herkese hayırlı cumalar önce mönü sonra bildirim yapıp geçmişe kadar uzanacağım
:125::125::125:
sabah:4adet erik
ara:yeşil çay
öğle:küçük bir parça su böreği
ara:yok
akşam:bir parça tavuk but bol salata közlenmiş biber soğan domates

buraya kadar herşey normal dün tam kapanışa yakın çiğ köfte getirdiler ayranla beraber yemem dedim israr ettiler yemem dedim ısrar ettiler offf sonunda dayanamadım yedim üç tene çiğ köfte marul domates salatalık bitti sanıyorsunuz dimi yok nerde tam eve gidiyorum kardeşim telefon etti sahile iniyoruz gelin hadi dedim yorgunum ama çocukları özledim onlarla oynar biraz yediklerimi eritirim giderken kek çubuk kraker meyvesuyu fanta aldık çocuklara ama he kendimize değil aaa aradasn bi zaman geçmiş bi baktım kek yiyorum sonra ardından çubuk kraker meyve suyu fanta delirmiş olmalıyım ne yapıyorum ben dedim saçmaladım iyice kendimi frenledim frenlemesinede geç kaldıktan sonraAllahtan kardeşimleri eve bıraktıkta gidiş dönüş uzun bir yürüyüş oldu tabi yediklerimi ne kadar eritti oda ayrı bir konu:97: neyse çok konuştum sabah tabi tartı olayı var ben artıda çıkacağım edasıyla bi çıktım ne göreyim 200 gramcık vermişim sevinmedim tabi dikkat etsem daha fazla olacaktı ama neyse en azından artıda değilim düzen şart bana düzen şart

cok gecmıs olsun canım

kız gercekten bomba haberle geldin valla benıdme buna ıhtıyacım var ama zor mu bırde ramazan geldı nası yapcaz olmaz demii olsun sen genede yaz bakalım neler yedın ıctın de 3 kg gıttı ve de tebrıkler

günaydın kızlar yaa bende bıldırımlere baslasam mı dıyorum ramazandan ümitliyim çünkü ama bi taraftan da korkuyorum strese gırersem dıye gercekten boyle rahatım ve de kılo almıyorum cok şükür ama tabı gıtsın ıstıyorum:97:

b ildirim bildireyim
başlangıç: 82
geçen hafta: 75.5
bu hafta: 75.3
giden: 200gr
toplamda giden: 6700
hedef: 55

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

cnm çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendinee

teşekkür ederim canım dikkat edicem

bugün spora başlıyacaktım ama pazartesiyi beklicem.kadın doğum doktrorunun kontrolünden geçmeden başlamak istemiyorum

ha bu arada ramazan başlıyor ama emziren bir anne olduğum için malesef tutamıcam

Kızlar hepinizi tebrik ederim süpersiniz valla helal olsun
Kaptanım özele hem bildirim yaptım hemde yazdım durumları....

Son düzenleme:
sagolun kizlar oglum epilepsi hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var bir yildir tahliler yapmisiz dun doktoru bir ay sonra tahlileri cikacak dedi....
cnm inş kalıcı olmaz rabbim yardımcı olsun sana ve oğluşuna inş düzelir en kısa sürede
geçmiş olsun cnm dikkat et aman mazallah bişi olmasın

kızlar günaydın ben tartılamadım yine ama akşam bildirim yapmayı düşünüyorum inş bir aksilik olmaz dün bide çok sinir olduğum bir teklif aldım sinir krizleri geçirecektim akşam koçişime bir kez daha aşık oldum ya bu durumdan sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…