70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne teklifi aldın kızz kötü bişey mi merak ettim

Kızlar günaydın felaket bir hafta geçirdim piknikler, dışarda yemekler akşam gezmeleri derken moralim bozuk bir şekilde bu sabah tartıya çıktım ve şok 400 gr gitmiş
Bu hafta size kötü örnek olmamak için menülerimi paylaşmadım artık haftaya canlar

Bildirim
Başlangıç 78.2
Geç Hafta 64.7
Bu Hafta 64.3
Giden 400
Top.Giden 13.9
Hedef 60

herkese günaydınnnn

ben geldim selam çakop çıkıcam gene :))) fırsat bulmuşken bildirimi yenileyeyim dedim hemde bu sabah tartı rakamı ile olsun dedim

bildirimler kaptana yapılıyodeğilmi değişiklik yok sanırım

başlangıç :75 kg
geçen hafta :67.3
bu hafta : 66.4
gelen : 900 gr
toplamda giden :8.600 gr
hedef : 60 kg

Son düzenleme:

kız 2,900 nasıl verdin sen hemen de bakem banaaa valla bende isterim yaaaa :) keşke her hafta 1 kg gitse ne güzel olurdu ona da razıydım yani ben

gunaydin kizlar......
ben dune gore dusmusum
dun:68
bu gun :67.2
ben genel bildirim yapamiyacam sadece tatile gidene kadar aranizda kalip dikat edecem ama dondugumde yeniden baslayacam.....

gü naaay dııııın kızlaarrrr

geçmiş olsun

yaaaaa ben de istiyorum ben deee ne demek şaka mı bu ne demek 3 kilo resmen bir haftada ama cümburlop geri alacaksam istemem baakii olsun :81: tebrik ederim. ne yedin içtin? zor muydu?

ne teklifi ki kocanın kıymetini bildirecek teklif :26: lise öğrencisinden çıkma teklifi almamışsındır herhalde değil mi

misal;
liseli haşin çocuk: kati göörl benimle bu hafta sonu hamburger yer misin? sonra da sinemaya gidip patlak mısır yiriz
cuttygirl: aaaaayyy ççok sinir oldum diyetteyim ben ne hamburgeri ne patlağı ay sinirden bayılıcam şimdi :96: kocişim bana hiç böle cıs teklifler de bulunmaz canım kocişim aayyy fena oluyorum yıkıl karşımdann!!!! :117:

kapatn doluymuş kutun ERGİNSENAnın DİKKATİNEEE!!!

bildirimim;

başlangıç: 77.2
geçen hafta: 71.7
bu hafta: 71
giden: 700 gr
hedef: 55
kurtulmam gereken: en az 16 kg
kurtulduğum: 6 kg

Son düzenleme:
evet dört hafta sonra ilk bildirimim biraz kötü ama olsun toparliyacam ins

baslangic: 82,5

dört hafta önce: 64,8

gecen hafta: 67.8

Bu hafta : 67

Giden : 800 gr

Toplam giden : 15,5

Hedef: 60

Son düzenleme:
kalkınca : 2 bar su

kahvaltı: 1/2 bar yarım yağlı süt+ 1 nektarin+ 2 kaş special k ile hazırlanmış kornflex
şu an: 2 kepekli grissini, 1 zeytin, çay

:126:

Günaydınn... :97:

Aynen dün dediğim gibi bu sabahki durum ıyı değildi tartıda..
Bütün haftayı cok duzgun gecırmeme ragmen yınede sadece 200 gr eksı gorunuyorum..
Reglım bugun bıttı oysa ama yarın obur gun mu duzgun gosterıcek ne.. piff..:97:

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 72.9 kg

Bu hafta: 72.7 kg
Giden: 200 gr :97:

Toplam giden: 8.300 gr
Hedef: 70

Son düzenleme:
Sena abla mesaj kutun dolmuş. Buraya yazıyorum o yüzden.

Günaydın Sena ablaa
Başlangıç kilom: 86
Geçen hafta: 75.5
Bugün: 76
Hedef: 65
Gelen kg: 500 gr

Bu arada günaydın kısçeler bugün işlerim dolayısıyla geç kaldım. Hepinize kucak dolu sevgililer, saygılar efenim.
Cuma'mız hayrolsunn..

Vayy çok güzel... dukan dıyetını az bıraz bılıyoruz ama yınede uygulamasını ve kolaylıgını senın agzından duymak ısterım.... tebriklerrr...

yok yok şikayetim yok zaten gözümüz gönlümüz açıldı

bende ne zamana kadar erteleyeceksem tartılmayı... bu hafta hiç iyi değildi. tutamadım bazı günler kendimi. korkuyorum.

canım korkunun ecele faydası yok bir an önce cık tartıya kı kılo aldıysan bıle önüne geçme şansın olsun

ne teklifi aldın kızz kötü bişey mi merak ettim

ayy cinnet geçirektim ya bizim burda çalışan biri vardı iş arkadaşım dertleşirdik falan onunla iyi biriydi sonra çıktı firmadan oda evli bende bide ben sürekli evli olan birinin sadık olmnası gerektiğni dile geitren biriyim ve her zamanda sadığımdır eşime hepte öyle olucam inş. dün bana beni çok sevdiğini kimseye karşı böyle olmadığını söyledi bende kızdım dedimki sen ne söyledğinin farkındamısın evet diyo ne dedimki birine karşı sevgimi arzumu dile getiremzmiyim dedi bu kişi ebnsem eğer getiremezsin evet dedim bidaha böyle bir konuşma istemiyorum dedim sen evli bir erkeksin ben evli bir bayanım ben eşimin bana yapmasını istemediğim bişeyi ne ona yaparım nede senin eşine hala ısrarlı bir şekilde bana diyorki ben son ranta kadar dayanırım birgün seni elde edicem görüceksin diyo ya salak şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…