70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ne igrenc bir teklif allah onu bildigi gibi yapsin canim sende cok dikkat et bundan sonra böylelerinin ne yapacaklari belli olmaz yani o yuzden valla esine felan yanlis birseyler anlatir cok dikkat et böyle seyler cok oluyor biliyosun

ıgrenc adam mı tükencek dünyada canım bencede dikkatli ol Allah korusun böylelerinden herkesi

ayyy kız alemsin valla
he diceksinizki bu durumla eşine aşık olmamın ne alaksı var hemen söyleyeyim ben eşimle 5 yıl flört ettim ve bu süre zarfında benden hiç bi beklentisi olmadı beni üzecek ve hayatında hep tek oldum onun arkadaşları çevresi alay ederdi onunla bu kız senin gözünü kör etmiş diye kimseyle bişiler yaşamıyosun diye onunla 1,5 yıl ayrı olduğumuz dönemlerde ible hayatına girmek siteyenleri benm sevgilim ar diyerek red etti allahıma binlerce kere şükürler olsun ki bana böyle bir eş nasip etmiş ve rabbim hiç ayırmasın bizi inş ya

cuty girl canım sana abla tavsiyesi erkekten dost olmaz bı kadına sen ne kadar arkadas gözüyle yaklassanda bir gün gelir seni boyle şaşırtabilir erkek sonucta yanii

bence sakın bir daha bir araya gelme konuşma. duyguları ne olursa olsun sakın güvenme. inada binerse evliliğini bozmaya kalkar senin ağzından çıkan basit bir şeyi, en sıradan bir yüz ifadeni, tepkini bile allar pullar önüne koyar içinden çıkamazsın. dikkat et. hem işten ayrıldıysa nerde oldu ki bu muhabbet? nette falan mı görüşüyosunuz???

süpeer bak ne güzel ömür boyu huzurlu mutlu olun inşallah :109:

bende onu sorcaktım telefonla felan mı ya da:97:

cnm arada sırada msnden yazardı işte diğer arkadaşlar napıyor iş güç nasıl gidiyor kafama takılan bişi olsa sorardım işle ilgli oda hemen ilgilenirdi ama hiç aklım aböyle adi biri olacağı gelmezdi yani

geçen hafta da bildirim yapmıştım ama listeye eklememişsiniz beni:84:bu hafta yine yapıyorum
başlangıç:83
geçen hafta 79
bu hafta 77,5
bu hafta giden :1500
toplamda giden:5,5

çok sevindim sabah tartıya çıkınca ya dedim tartı bozuluyormusonra aldım tartının yerini değiştirdim.tekrar denedim evet 77,5 mutluyum çok.evet hala şişmanım hala ama 83 kiloyken ile şimdi ki kiloda aradaki fark beni beden olarak mutlu ediyor.ve diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyor olmak günde yaklaşık 15 bardak 2 şekerli çay içerken şimdi sadece şekersiz bitki çayı içiyor olmak beni mutlu ediyor ve eminim ki daha da güzel olacak.bu arada akşam sevgilimle(eşimle)maça gittik kendine köfte ekmek aldı bana da yalvarıyor sana da alayım diye.hayır dedim ben bu ekmek yemiyorum hele bu saatte hiç yemiyorumsonra maçtan çıktık arkadaşım tutturdu çiğ köfte dürüm yiyelim diye dedim bir an canım çok istedi ama sonra yok dedim ben suyumu içiyorumsabah tartıya çıkınca ve karnımda şişlik olmayınca kendimi tebrik ettim.değdi doğrusu. hepinize hayırlı cumalar.

Son düzenleme:

bir yerlerden alakalarını kestikten sonra bağları kalmadığı için rahat oluyorlar, oradan bir hatunla muhabbet devam ediyorsa şanslarını denemek istiyorlar. daha önce çalıştığım yerdeki arkadaşın başına gelmişti. fabrikanın en efendi en takdir edilen adamı işten çıktı, bir hafta geçmedi bizim arkadaşın ciddi ilişkisi olduğunu bile bile tekliflerde falan bulundu. arkadaşım hiç sandığımız gibi biri değilmiş dedi

Kaptan mesaj kutun doluymuş burdan yapıyorum bildirimimi.

Başlangıç: 75.7
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta: 72.8
Giden: 1000 gr.
Toplam giden:2900 gr.
Hedef: 53

Bu hafta ipin ucunu baya kaçırmama rağmen korktuğum kadar olmadı sanki... :26: Dikkat etseydim keşke biraz daha fark olabilirdi o zaman. Neyse bu hafta daha iyi olacak inşallah

Son düzenleme:

tebrikler ben dün stadın önünden geçtim otobüsle, demiştin ya gidicem diye, dışardaki kalabalığı görünce aklıma geldi acaba şuan gördüğüm insanların arasında ilkmirmur var mıdır diye

Tebrik ederim canım. Darısı bütün kızların ve benim başımaa

oofff öğle yemeğinin hayalini kuruyorum hemen yemek istiyorum öğlenleri çok koruyamadığım ve ipin ucu kaçtı şeklinde psikolojiye girdiğim için artık öğlenler yine rahat olacağım ama diğer öğünlerden bayaa kısacağım :106:

evet evet ben ordaydım gördüğün tombiklerden biriyimdirbiz düzenli olarak her maça gideriz sevgilimleailecek futbolu seviyoruz

Ben kilo veremediğim hafta gıcık oluyorum ve guya kendımden hırsımı alıyorum
ama ters yonde alıyorum sımdı bır kupa turk kahvemın yanına kakolu petibör bisküvi ve 3-4 ısırık çikolata yedim....

cnm ne olur sakin ol ve çok dikkatli ol bu tarz insanların ne yapcagı belli olmaz hırs yaparlarr seni çok iyi anlıyorum aynı olay benim başıma gelmişti günlerce kendimi sorguladım ben mi bişey yaptım diye ama maalesef bu tarz insanlar var hırs yapmasına inat yapmasına izin verme arcak katılıyorum sanada dost olmaz mutlaka bi yerden sonra bu tarz şeyler meydana geliyo offff ne adi iğrenç insan bunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…