yaaa insan tartıda geçen haftaki kilosunu görünceee ne kadar sinir oluyo dimi kızz,,ama okadar kaçamaklar yapıyoruz yaa ama yinede kilomuzu korumuş oluyoruz oda güzel bişeygünaydınnnn çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartıyaaa koştummmmm yaşasınnnnnn ve aynıyım dün gece yediklerimden sonra aynıyımmmm
başlangıç 71.3
geçen hafta 64
bu hafta 64
gelen giden yok
topla giden 7
hedef 60
hayırlı cumalar herkese....
baş.:77.6
gecen:72.4
bu haf:69.5
giden :2 kılo 900 gram
hedef:65
topl giden:8 kilo 100 gram
sonunda 7 lerden kurtuldum kızlar ......yuppiiiiii............çok mutluyum.....
tubacım sana süpriz dediğim buydu canım....
pazartesi dukan diyetine başladım....ve ....4 gunde 3 kılo gitti ve yağdan....çunkü ve karbon yasak..
cumartesi pazar kumpir dahıl ne istersem yedım cunku bı dıyette yıyemıyecektım....pazar son kaçamaklarımı yaptım....
pazrtesi 100 gram almış olarak tartıya çıktım.....72.5 tu....
ve bugun 69.5......yani koskoca 3 kilo....
son 2-3 kılonuzu vermeye de uğraşıyosanız bu dıyetı yapabılırsiniz....
ben bugün dışarda olucam....öpüyorum hepinizi.....
ayy cinnet geçirektim ya bizim burda çalışan biri vardı iş arkadaşım dertleşirdik falan onunla iyi biriydi sonra çıktı firmadan oda evli bende bide ben sürekli evli olan birinin sadık olmnası gerektiğni dile geitren biriyim ve her zamanda sadığımdır eşime hepte öyle olucam inş. dün bana beni çok sevdiğini kimseye karşı böyle olmadığını söyledi bende kızdım dedimki sen ne söyledğinin farkındamısın evet diyo ne dedimki birine karşı sevgimi arzumu dile getiremzmiyim dedi bu kişi ebnsem eğer getiremezsin evet dedim bidaha böyle bir konuşma istemiyorum dedim sen evli bir erkeksin ben evli bir bayanım ben eşimin bana yapmasını istemediğim bişeyi ne ona yaparım nede senin eşine hala ısrarlı bir şekilde bana diyorki ben son ranta kadar dayanırım birgün seni elde edicem görüceksin diyo ya salak şey
bana cevap veren olmayacak mı şimdi
Miğdem genişlemiş kızlar yiyorum 1 saate acıkıyorum, bi öneriniz var mı bana noluır yardım edin
29.07.2011
günayddddddddddddııınnn çıtırlar ve çıtır adaylarıı
YUPPİİİİİİİİİİİİİİİ
şeytanın bacağını kırmışımmm oley be oleyy,
düne kadar azda olsa gündüzden kaçamaklarım oluyodu ama eveligün ve dün akşam kaçamaklarımda olunca dedim artıdayımdır ben,eveligün enişteye geçmiş olsuna gidince saat 10da akşam yemeği konmuştu eşim oturdu ama,ben otururmuyum evde yemişte gelmiştik benim kocada az değil haa,neyse yemeğin sonunda tel kadayıfı yediydim dedim eyvah yemeseydim keşke,dünde gittik şaban dedeye pikniğe mangala ghitmiştik sosyetik mangalı yaptım ve kelebekleri tavada kızarttım zeytin yağında , ama çabucak ve pratikti ama zararı off off,sonrada çekirdek yedim,akşam eve gelirkende mülayim tepeye çıktıkordada yarım paket cips yediiimm maden suyu içtim yediklerim hazım olsun diye,ama 7tane derisiyle birlikte kelebek yedim yaa saat 19.30da mangal yerinde yağlı yağlı lezzetliydi ama ,, dedim kesin artıdayım yarın seni napem ben ya diye çıkıştım eşime ama feda olsun sana kilolar diyede gönlünü alıverdim tabii ama bu sabah eksideyim canlarım nasıl mutluyum anlatamam
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:64.0 kg
Bu hafta:63.5 kg
Giden:500 gr
Toplamda giden:16.3 kg
Hedef...62 kg
sonuç itibariyle 16.3 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
Hedef...62 kg
Çok sevindim senin yerine hedefine çok az kalmışşş. Maşaallah diyim de nazar değmesin.
Ben dikkat etmeme rağmen 500 gr almışım yuhlar tühhler olsun banaaaaa
Haftaya vermiş olucam bugün çok utandımmm
Cutty cim bu tip insanlarl dolu dünya malesef ki...
Ama kim ne derse desin karşı cinsten dost olmaz ben bunu bilirim.. Sen dost sanarsın ama o olmaz.. olmuyor işte..
Bu yuzden her zaman mesafelı olmakta fayda var..
Birde eşine söylemedin sanırım huzursuzluk yaratmamak istemiş olabilirsin, ama bu herifin lafına bakılırsa vazgecmeyecegını soylemıs salak,
olurda yarın obur gun mesaj atar zamanlı zamansız arar fılan eşin bu şekilde haberdar olursa sende suçlu durumuna düşersin bence şimdiden anlat kötü bir ortam olmadan...
üzülme canım yaa,bende 2 haftadır tık yoktu okadar dikkat etmeme rağmen kilo almış olduğum günlerde olmuştu benim o bünyeyle alakalı bide dikkat etmeden dene diycem belki verirsin ben gibi ama boşver ciddiye alma,benim tavsiyem sadece kendini diyet yapıyoru diye şartlandırma koyver gitsin sadece sağlıklı besleniyorum destrese sokma kendini kiloyuda verdimmi aldımmı diye bir hafta düşünmeden takmadan sağlıklı bi biçimde beslen önerilere uy,sonra haftaya inş. sende vermiş olarak gelirsin buraya bildirim yaparsın
Miğdem genişlemiş kızlar yiyorum 1 saate acıkıyorum, bi öneriniz var mı bana noluır yardım edin
Klasikleşmiş bi önerim var. Bilmem doğru mudur. 3+3 besleniyorsundur sanırım. Acıktığın zaman ayran, yoğurt, karpuz veya diğer meyvalardan tüketebilirsin. Kalorilerine bakarak tabi. Bunlar mideni şişereceği için bi kaç saat canım bişey istemez. Acıkırsan yagsız tam tahıllı ekmekle tost yapmanı söyleyebilirim bi ara diyetisyene gittiğimde vermişti. ya da bi tabağa domates, salatalık doğra yanında da ayran kalorileri hem az hem tok tutuyor.
Benden bu kadaaa
29.07.2011
günayddddddddddddııınnn çıtırlar ve çıtır adaylarıı
YUPPİİİİİİİİİİİİİİİ
şeytanın bacağını kırmışımmm oley be oleyy,
düne kadar azda olsa gündüzden kaçamaklarım oluyodu ama eveligün ve dün akşam kaçamaklarımda olunca dedim artıdayımdır ben,eveligün enişteye geçmiş olsuna gidince saat 10da akşam yemeği konmuştu eşim oturdu ama,ben otururmuyum evde yemişte gelmiştik benim kocada az değil haa,neyse yemeğin sonunda tel kadayıfı yediydim dedim eyvah yemeseydim keşke,dünde gittik şaban dedeye pikniğe mangala ghitmiştik sosyetik mangalı yaptım ve kelebekleri tavada kızarttım zeytin yağında , ama çabucak ve pratikti ama zararı off off,sonrada çekirdek yedim,akşam eve gelirkende mülayim tepeye çıktıkordada yarım paket cips yediiimm maden suyu içtim yediklerim hazım olsun diye,ama 7tane derisiyle birlikte kelebek yedim yaa saat 19.30da mangal yerinde yağlı yağlı lezzetliydi ama ,, dedim kesin artıdayım yarın seni napem ben ya diye çıkıştım eşime ama feda olsun sana kilolar diyede gönlünü alıverdim tabii ama bu sabah eksideyim canlarım nasıl mutluyum anlatamam
Hedef...62 kg
sonuç itibariyle 16.3 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?