70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cutty cim bu tip insanlarl dolu dünya malesef ki...
Ama kim ne derse desin karşı cinsten dost olmaz ben bunu bilirim.. Sen dost sanarsın ama o olmaz.. olmuyor işte..
Bu yuzden her zaman mesafelı olmakta fayda var..

Birde eşine söylemedin sanırım huzursuzluk yaratmamak istemiş olabilirsin, ama bu herifin lafına bakılırsa vazgecmeyecegını soylemıs salak,
olurda yarın obur gun mesaj atar zamanlı zamansız arar fılan eşin bu şekilde haberdar olursa sende suçlu durumuna düşersin bence şimdiden anlat kötü bir ortam olmadan...

Son düzenleme:
yaa ben yarın sabah bildirsem olur mu 2 gündür evimde kalmıyorum bugünde kalmıycam kaldığım yerde de tartı yok bir sorun olur mu acep? zaten veremedım bılıyorum cunku reglıyım benım bu donemde 2-3 kılo oynar....

yaaa insan tartıda geçen haftaki kilosunu görünceee ne kadar sinir oluyo dimi kızz,,ama okadar kaçamaklar yapıyoruz yaa ama yinede kilomuzu korumuş oluyoruz oda güzel bişeyüzülme haftaya veririz inşallah daha çok,,bakalım ben gidem tartılem gelem
ay bayılıcaamm alın patladım çatıırrrttttttt diyee,söylesene kız hani dukkan diyetini biliyorumdaa,sen 4gündür neler yedin neler içtin şöyle bikaçgün menünü tam olarak yazsanaaaa hadiiiiiiii yapışan bu son kilolardan kurtulalıııııııııımmmmmmmm

canım ne kötü bi teklif bu inanmıyorum yaacanım sana tavsiyem dikkatli ol kızların dediği gibi eşine yalan yanlış şeyler söyler aranız açılır,benimde başıma böyle şeyler gelmişti evlendiğimiz 1yıl içinde,sana tavsiyem eşine onun sana böyle bi teklif yaptığını söylee sonradan ondan öğrenirse yalan yanlış daha zorda kalırsın hiç belli olmaz böylelerin ne yapıcağı ben çok zor günler geçirdim sana arkadaş nasihati canım eşine söyleee

29.07.2011
günayddddddddddddııınnn çıtırlar ve çıtır adaylarıı

YUPPİİİİİİİİİİİİİİİ

şeytanın bacağını kırmışımmm oley be oleyy,
düne kadar azda olsa gündüzden kaçamaklarım oluyodu ama eveligün ve dün akşam kaçamaklarımda olunca dedim artıdayımdır ben,eveligün enişteye geçmiş olsuna gidince saat 10da akşam yemeği konmuştu eşim oturdu ama,ben otururmuyum evde yemişte gelmiştik benim kocada az değil haa,neyse yemeğin sonunda tel kadayıfı yediydim dedim eyvah yemeseydim keşke,dünde gittik şaban dedeye pikniğe mangala ghitmiştik sosyetik mangalı yaptım ve kelebekleri tavada kızarttım zeytin yağında ,ama çabucak ve pratikti ama zararı off off,sonrada çekirdek yedim,akşam eve gelirkende mülayim tepeye çıktıkordada yarım paket cips yediiimm maden suyu içtim yediklerim hazım olsun diye,ama 7tane derisiyle birlikte kelebek yedim yaa saat 19.30da mangal yerinde yağlı yağlı lezzetliydi ama,, dedim kesin artıdayım yarın seni napem ben ya diye çıkıştım eşime ama feda olsun sana kilolar diyede gönlünü alıverdim tabii ama bu sabah eksideyim canlarım nasıl mutluyum anlatamam

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:64.0 kg
Bu hafta:63.5 kg
Giden:500 gr
Toplamda giden:16.3 kg
Hedef...62 kg

sonuç itibariyle 16.3 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy

Miğdem genişlemiş kızlar yiyorum 1 saate acıkıyorum, bi öneriniz var mı bana noluır yardım edin

Klasikleşmiş bi önerim var. Bilmem doğru mudur. 3+3 besleniyorsundur sanırım. Acıktığın zaman ayran, yoğurt, karpuz veya diğer meyvalardan tüketebilirsin. Kalorilerine bakarak tabi. Bunlar mideni şişereceği için bi kaç saat canım bişey istemez. Acıkırsan yagsız tam tahıllı ekmekle tost yapmanı söyleyebilirim bi ara diyetisyene gittiğimde vermişti. ya da bi tabağa domates, salatalık doğra yanında da ayran kalorileri hem az hem tok tutuyor.
Benden bu kadaaa

Çok sevindim senin yerine hedefine çok az kalmışşş. Maşaallah diyim de nazar değmesin.
Ben dikkat etmeme rağmen 500 gr almışım yuhlar tühhler olsun banaaaaa
Haftaya vermiş olucam bugün çok utandımmm

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:64.0 kg
Bu hafta:63.5 kg
Giden:500 gr
Toplamda giden:16.3 kg
Hedef...62 kg

üzülme canım yaa,bende 2 haftadır tık yoktu okadar dikkat etmeme rağmen kilo almış olduğum günlerde olmuştu benim o bünyeyle alakalı bide dikkat etmeden dene diycem belki verirsin ben gibi ama boşver ciddiye alma,benim tavsiyem sadece kendini diyet yapıyoru diye şartlandırma koyver gitsin sadece sağlıklı besleniyorum destrese sokma kendini kiloyuda verdimmi aldımmı diye bir hafta düşünmeden takmadan sağlıklı bi biçimde beslen önerilere uy,sonra haftaya inş. sende vermiş olarak gelirsin buraya bildirim yaparsın

anlattım cnm dün ilk işim eve gidince anlatmak oldu ona ddim haberin olsun bak böyle böyle söyledfi bana çok kızdı işte bilmiyomusun erkekleri sen iş arkadaşında olsa dialoga girmeyeceksin artık sana defalarca dedim sen çok iyi niyetlisin seni yanlış anlamazlar sanıyosun ama öyle değil işte dünya seni çalıştırmayacağım artık dedi bende şuan çalışmak zorundayım biliyosun dedim o da o zaman ona göre davranacaksın dedi ya sonrada ben sana güveniyorum biliyosun güvenmeseydim seni evime sokmazdım ama insanlar helede erkekler çok değişiktirler senin bir gülüşünden bir ayy ya demenden bile etkilenebilyior ve bunun bende gönlü var diyebiliyor işte sonrada baktıki ben söylediği bazı sözlere alındım hemen espri yaptı ortamı yumuşatmak için ne varsa sende hadi ben aşktan kör olmuşumda mecnunun gözüyle görüyorum seni onlar sende ne buluyor dedi

Bakalım bu haftada böyle denicem zaten ramazan iftarda fazla bişey yemem sanırım
Bu hafta moralim çok bozuktu bayağı taktım kafama bide koyverelim deneyelim.
Senin de köşene çekilmene az kalmış hani

Miğdem genişlemiş kızlar yiyorum 1 saate acıkıyorum, bi öneriniz var mı bana noluır yardım edin

cnm uzun süre tok tutucak şeyler ye sende mesela fındık badem elma armut ve lifli gıdalar tüket süt ürünleri kullan ana menülerinde mutlaka daha tok tutacaktır bunlar seni ve yemekten 15 dk önce mutlaka ama mutlaka 2 bardak ılık su iç

Sağol tatlım özellikle doomates-salatalık ve ayran gerçekten güzel bi tavsiye oldu bana

Allahım bu kız bigün elimde kalacak burdan söylüyorum demedi demeyinnerdeyse beni yiycek yakında ama gene gidiyo kiloları bu sans değilde neee yani:84::84::84::84:

başlangıç: 74 kg
geçen hafta: 59.0 kg
bu hafta: 59.0 kg
giden:0 gr (şimdiden çekiyorum ablacım 100 mekimii kızmaa :76::82: )
toplamda giden: 15 kg
hedef: 55 kg

kizlar offfff offfff diyorum hala yiyorum biri bana söyle okalli bi tokat atsin cikarsin beni su kötü kabusdan ya bu ney böyle resmen cikolata ruyasi oldum arka arkaya daha yeni yemedigim cikolata kalmadi neyapim needim anlamadim ya yiyorum bana bu tatil hic iyi gelmedi valla bidaha tatil matil yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…