70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse ben bir yeşil çay içeyim bari

canim sana tavsiyem protein agirlikli beslen mesala et cesitleri ozelikle haslama sut ve sut urunleri ayrica yumurta tuket bak goreceksin haftada en az iki kilo gider....hemde took tutar hic acikmasin

Son düzenleme:
başlangıç 75.5
iki hafta önce 65
geçen hafta 64.6
bu hafta 64.2
bir haftada giden 400 gr
toplamda giden 11.3
hedef 57

Canım sanırım o şekilde olmaz cunku bılgıler bugun alınıp en gec yarın lısteye konuyor.. yarın bıldırım yapman dıkkate alınırmı daha once hıc tanık olmadım ama kaptan bılır yanlsı yonlendırmeyım...
en fazla haftaya cumaya bıldırım yaparsın bu hafta gecer....

Miğdem genişlemiş kızlar yiyorum 1 saate acıkıyorum, bi öneriniz var mı bana noluır yardım edin

Neyse ben bir yeşil çay içeyim bari

bende sımdı sana bır yesılcay ıc dıyecektım... arkadaslar da ıyı tavsıyelerde bulunmus..
ya da 1 kucuk kaseye bır kac badem, az beyaz leblebı, az cevız koyarak kendıne kuruyemıs cesıdı yapabılırsın baya tok tutuyor....

çok doğru demiş eşin hakikaten öyle.. benım eşimde böyle bir durumda aynı tepkiyi hatta daha fazlasını verırdı..
sende doğru olanı yapmışsın..

benimde bu tavsıyem artık baydı
ama hakıkaten bir limonlu yeşilçay iç tüm iştahın gidicek özellikle çikolataya karsı... dene bak ama mutlaka limonlu...

başlangıç: 74 kg
geçen hafta: 59.0 kg
bu hafta: 59.0 kg
giden:0 gr (şimdiden çekiyorum ablacım 100 mekimii kızmaa :76::82: )
toplamda giden: 15 kg
hedef: 55 kg

ayy ne güzel 74 ten 59'a kadar inmişsin... az kalmış hedefine, hiç bozma moralini ulaşırsın sen hedefine...

Son düzenleme:
Kızlar ramazan için menü arayanlara benim hoşuma gitti

Ramazan Diyeti

* Sahurda (Kahvaltı yerine)

1. Seçenek: Yağsız kepekli tost (İki dilim light ekmek ve bir kibrit kutusu peynir)

2. Seçenek: Bir su bardağı ayran veya diyet süt, domates, salatalık, maydanoz. Yatarken bir porsiyon meyve (muz, incir, üzüm ve kavun hariç)

3. Seçenek: Doyana kadar, bir yemek kaşığı sıvı yağla yapılmış sebze yemeği, salata, 200 gr diyet yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek

4. Seçenek: Altı yemek kaşığı pilav, makarna, salata, 200 gr diyet yoğurt (haftada bir iki kez bu mönüyü uygulayabilirsiniz.)

* İftar saatinde (öğlen yemeği yerine) Bir su bardağı su ile orucu açın. Bir orta boy pideyi sekiz dilime bölüp, bir dilimini alın. Bir kibrit kutusu peynir, iki dilim hindi pastırma ve bir adet zeytin yenilebilir. Ardından bir kâse çorba, doyma hissi yoksa, bir kâse daha içilebilir. İftarı dışarıda yapıyorsanız, küçük porsiyonlar halinde ikram edilenlerden alınabilir.

* İki saat sonra (akşam yemeği yerine)

1. hafta: Doyana kadar etli ya da etsiz sebze yemeği ve 200 gr yoğurt.

2. hafta: İki gün; doyana kadar sebze yemeği ve 200 gr diyet yoğurt. Üç gün; 100 gr ızgara et, tavuk, köfte ya da ton balığını tercih edin, yanında salata olsun. Bir gün; bir yumurtalı menemen veya ıspanaklı omlet hazırlayabilirsiniz, yanında 100 gr diyet yoğurt. Bir diğer gün; sekiz yemek kaşığı barbunya, yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye gibi bir yemeğin yanında salata ve 100 gr diyet yoğurt.

3. hafta: 2. hafta gibi olacak.

4. hafta: 2. hafta gibi olacak.

* İki saat sonra Yarım paket bisküvi veya bir porsiyon meyve ve bir adet diyet bisküvi.

Veya masum bir tatlı:
1. Elma tatlısı: Bir orta boy elmanın kabuklarını soyduktan sonra ortadan ikiye bölün ve üzerine tarçın serpip fırınlayın, piştikten sonra üzerine bir tatlı kaşığı ceviz serpip, bir top diyet dondurma koyup afiyetle yiyin.
2. Diyet sütlü güllaç: Diyet sütü ısıtıp, bir börek dilimi kadar güllaç yiyebilirsiniz.
3. Diyet sütlü muhallebi
4. Üç top diyet dondurma
5. Bir kâse diyet sütle yapılmış diyet puding
6. Bir kâse meyve salatası (bir kivi, elma, armut, ananas, bir top diyet dondurma)

Taylan Kümeli

:92: herkese merhabaaa :92:

nıhayet geldımmmm, bugun adli tatıl oncesı son durusmalarımı da bıtırmıs oldummm, agustos ayında yogun olmayacagımızı zannedıyorum hıc olmazsa boyle zırt pırt durusma olmayacak, ve ben agustos ortası nıhayet tatıl yapma fırsatı bulcamm
sabah erkenden geldım ofıse hemen bıldırımımı yapayım oyle gideyım adlıyeye dedım ammavelakın net yoktu gercı ben de bıldırımde buluncak bısı yok, belkı reglınde etkısındendır, bugun yarın bıtcek gıbı gozukuyoooo ama bakalım sonrasında nolcak :26:

SENANIN DİKKATİNEEEEEE...!!!!!!

baslangıc:79
gecen hafta:71
bu hafta:70,80
giden:200 gr
toplam gıden: 8,200
hedef :58

ahan da sımdıen patronun kızı geldı, basıma gelırse bı muddet gıremem, senanın ozelıde dolmustur herhalde bu saattte duru basına senanın dıkkatıne yazayım da, ben haftasonları gıremıyorum bılıyosunuz gormezse benı goren bılen hatırlatsınnnn kılo veren veremeyen herkesı tebrık ederım

Bir tane daha

Peki ya Ramazanda diyetiniz nasıl olmalıdır ?
Ramazan diyetinde Sahur için uygulanması gerekilen liste :

■2 dilim kepekli light tost ekmeği , ince 1 dilim peynir.
■2 dilim kepek ekmeği , domates , salatalık , maydanoz , ayran veya süt.
■1 dilim kepek ekmek , 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase light yoğurt .
■1 porsiyon az yağlı börek, ayran.
■1 porsiyon peynirli makarna , 1 kase yoğurt.
■1 tabak pilav , 1 bardak komposto.
■Haşlanmış yumurta , biber ve patatesle harmanlanmış salata, çay.
Ramazan diyetinde İftar için uygulanması gerekilen liste :

■1 bardak su ile orucunuzu açın
■1 dilim pide biraz peynir
■zeytin ardından 1 kase çorba
■Bunu her akşam iftar saatinde mutlaka uygulayın.
Ramazan diyetinde akşam yemeğinde uygulanılması gerekilenler :

■2 dilim kepek ekmeği, etli yada zeytinyağlı sebze yemeği, yoğurt.
■2 dilim kepek ekmek, ızgara tavuk , et yada köfte , salata.
■2 dilim kepek ekmek , yumurtalı menemen 1 kase yoğurt.
■2 dilim kepek ekmek , ıspanaklı omlet , ayran.
■1 dilim kepek ekmek , 1 porsiyon barbunya, mercimek , nohut , kuru fasulye gibi baklagillerden bir yemeğin yanına bol yeşillikli salata.
■1 porsiyon etli kuru fasulye , 1 porsiyon bulgur pilavı, 1 kase güllaç.
■1 porsiyon kabak , biber yada patlıcan dolması , 1 porsiyon yağsız yoğurt.
■1 porsiyon ızgara köfte, 1 kase yoğurt, 1 kase muhallebi.
■1 porsiyon kıymalı ıspanak , 1 kase yağsız yoğurt.
■–1 porsiyon lahana sarması , yoğurt.
■Izgara tavuk , 2 adet haşlanmış patates, 1 kase yoğurt.
Yemeklerden 2 saat sonra 1 porsiyon meyve.

Ramazan diyeti razaman ayı boyunca iftar ve sahur yemeklerinde bol sıvı tüketmeye özen gösterin. İftardan hemen sonra çay yada kahve içmek oldukça zararlıdır. Yemekten en az 15-20 dk. sonra içerseniz besinlerdeki vitaminleri almış olur, hemen içerseniz vitaminlerin ölmesine sebep olursunuz. Yemeğin üzerine hemen yenilen meyve ise alkol etkisi oluşturarak vücuda zarar verir. Tüm bunları dikkate alırsanız Ramazan ayı boyunca 5 – 6 kilo zayıflamanız mümkündür

canim sana tavsiyem protein agirlikli beslen mesala et cesitleri ozelikle haslama sut ve sut urunleri ayrica yumurta tuket bak goreceksin haftada en az iki kilo gider....hemde took tutar hic acikmasin

Çok sağol bebeğim evet en az 2 kilo gider diye tahmin ediyorum bende canım , haşlama derken , benim aklıma bi tek papates geliyo başka neyin haşlaması güzel ki kuzucum :26:

Bu aralar aynaya baktığımda hep aynı şeyleri söylüyorum...Sen bu gördüğün kız değilsin sakın kendinden nefret etme...:26:

hatunnnn 6lara bişi kalmamış... haftaya seni en az 69.9 görmek istiyorum bilesinnnnnn :)

hatunnnn 6lara bişi kalmamış... haftaya seni en az 69.9 görmek istiyorum bilesinnnnnn :)

valla canım ben de bu mesajı yazarken aynı seyı dusunuyodum, haftaya cuma 6ları ucundan da olsa bı gorebılır mıyım acaba dıyodummmmmm
bu hafta bıraz gıtseydı işim bıraz daha kolay olurdu :26: ama dün sana beyaz leblebı ye, lımonlu soda iç fılan dıye akıl verırken kendım gıdıp kucuk lokmalık gofretlerden attım agzımaaaa bı kac tane :78::78:

bı de dun oglen ben hafıf seyler yıyecektım, bı muvekkılın lokantası var ordan geldı yemekler agır kactı bırazzzz rahatsız oldm bıtınce zaten, akşamda spordan cıktm eve gectım ben yemek var zannedıyodum ki zaten vardı ammavelakın kociş mısafırlerle masaya bı oturmuss ( ben spordayken benı beklemeyın sız yıyın demıstım) hıc bısı bırakmamıslar bana, "anaaa bana yıyecek bısı kalmamıs" dedım kocişte dıyokı "ee sen yıyın" dedın tovbe tovbe, yıyın dedıysek ınsan bı lokma bısı bırakırrr, tabı bunları mısafırlerın yanında konusmuyoruzzz onlar ıcerde tv seyredıyolardı neyse ben de napsam napsam dusundum, kepeklı makarna geldı aklıma, senın ölçünle bı su bardagı olctummm onu yedım yogurtlaa, ama ılerleyen saatlerde dondrmamı da yedım, bu hafta regl fena bozdu benı yaa gecen ay ıstah patlaması olmamaıştı ama agrısı coktu, bu ayda hıc agrım sızım olmadan gectı cok sukur ama iştah patlamaları yasadım yıne cok şükür -200le kapatmısım, ucundan 70i gormusummm

60lar gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bi net firmasıyla kavga ettiğim için neti kapattırmıştım. Akşamları da kk ya takılıp yemek yememek için tekrar açtırdım.
Babam accık saydı gerçi
Akşamları da bildirim yapabilirim veya yemek yemek istediğimde sizlerden destek alabilirim
Artık bende istediğimi giymek, kendime güvenmek, eski arkadaşlarımla görüşmek, bir ortama rahatça girmek istiyorum.
Bu sefer son rejimim olsun. Kiloluyum diye laf yapanlara da iyi bir ders olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…