Neyse ben bir yeşil çay içeyim bari
yaa ben yarın sabah bildirsem olur mu 2 gündür evimde kalmıyorum bugünde kalmıycam kaldığım yerde de tartı yok bir sorun olur mu acep? zaten veremedım bılıyorum cunku reglıyım benım bu donemde 2-3 kılo oynar....
Miğdem genişlemiş kızlar yiyorum 1 saate acıkıyorum, bi öneriniz var mı bana noluır yardım edin
Neyse ben bir yeşil çay içeyim bari
anlattım cnm dün ilk işim eve gidince anlatmak oldu ona ddim haberin olsun bak böyle böyle söyledfi bana çok kızdı işte bilmiyomusun erkekleri sen iş arkadaşında olsa dialoga girmeyeceksin artık sana defalarca dedim sen çok iyi niyetlisin seni yanlış anlamazlar sanıyosun ama öyle değil işte dünya seni çalıştırmayacağım artık dedi bende şuan çalışmak zorundayım biliyosun dedim o da o zaman ona göre davranacaksın dedi ya sonrada ben sana güveniyorum biliyosun güvenmeseydim seni evime sokmazdım ama insanlar helede erkekler çok değişiktirler senin bir gülüşünden bir ayy ya demenden bile etkilenebilyior ve bunun bende gönlü var diyebiliyor işte sonrada baktıki ben söylediği bazı sözlere alındım hemen espri yaptı ortamı yumuşatmak için ne varsa sende hadi ben aşktan kör olmuşumda mecnunun gözüyle görüyorum seni onlar sende ne buluyor dedi
kizlar offfff offfff diyorum hala yiyorum biri bana söyle okalli bi tokat atsin cikarsin beni su kötü kabusdan ya bu ney böyle resmen cikolata ruyasi oldum arka arkaya daha yeni yemedigim cikolata kalmadi neyapim needim anlamadim ya yiyorum bana bu tatil hic iyi gelmedi valla bidaha tatil matil yok bana
başlangıç: 74 kg
geçen hafta: 59.0 kg
bu hafta: 59.0 kg
giden:0 gr(şimdiden çekiyorum ablacım 100 mekimii kızmaa :76::82: )
toplamda giden: 15 kg
hedef: 55 kg
caniim iciyorum ama bilmiyom yinede yiyorum galiba regl olcam bir kac gun sonra onun etkisi olabilirmi acaba ?
Aklıma yediğin güllaçlar geldi
Niye geldi kız şimdi aklına...
Regl dönemini sormuş ya arkadaş ondan sen regl döneminde götürmemişmiydin güllacı.
canim sana tavsiyem protein agirlikli beslen mesala et cesitleri ozelikle haslama sut ve sut urunleri ayrica yumurta tuket bak goreceksin haftada en az iki kilo gider....hemde took tutar hic acikmasin
:92: herkese merhabaaa :92:
nıhayet geldımmmm, bugun adli tatıl oncesı son durusmalarımı da bıtırmıs oldummm, agustos ayında yogun olmayacagımızı zannedıyorum hıc olmazsa boyle zırt pırt durusma olmayacak, ve ben agustos ortası nıhayet tatıl yapma fırsatı bulcamm
sabah erkenden geldım ofıse hemen bıldırımımı yapayım oyle gideyım adlıyeye dedım ammavelakın net yoktugercı ben de bıldırımde buluncak bısı yok, belkı reglınde etkısındendır, bugun yarın bıtcek gıbı gozukuyoooo ama bakalım sonrasında nolcak :26:
SENANIN DİKKATİNEEEEEE...!!!!!!
baslangıc:79
gecen hafta:71
bu hafta:70,80
giden:200 gr
toplam gıden: 8,200
hedef :58
ahan da sımdıen patronun kızı geldı, basıma gelırse bı muddet gıremem, senanın ozelıde dolmustur herhalde bu saattteduru basına senanın dıkkatıne yazayım da, ben haftasonları gıremıyorum bılıyosunuz gormezse benı goren bılen hatırlatsınnnn kılo veren veremeyen herkesı tebrık ederım
hatunnnn 6lara bişi kalmamış... haftaya seni en az 69.9 görmek istiyorum bilesinnnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?