70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım regl döneminde metabolizma daha hızlı calıstıgı için bu döneme denk geldiği iyi olmuş, bence en önemlisi regl bittiginde su ödem atma dönemi war ya o zmn hiç kacamak yapmamak, cünkü asıl o zmn yerleşik olarak kilo werebiliyosun ve bidaha kolay kolay o kiloların üstüne cıkmıyosun, benim öyle oluyo 4 aydır.. bende hewesle reglolmayı bekliyorum bu nedenle, 8 gün war, regl bitiminde 59u görmek istiyorum kısmetse, ama cidden senden kesinlikle 69u görmeni iistiyorum bebek :) reglin son gününe felan dikkat et kacamak yapma seni sewerim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459087-yuruyerek-kilo-verelim.html

bu başlıkta Haziran ve Temmuz ayında yaşadıklarımı ve 12 kiloyu nasıl verebildiğimi anlatmaya çalıştım.
ben de 73 kiloydum ama diyete ve spora başlayıp kısa sürede kilolarıma veda ettim

kah hüzünlü , kah sevinçli anlarımı paylaştım..
59 kiloya düştüğümde ise, 50-59 aralığındaki kilo verme grubuna dahil olucam kk'da inşallah..

TV'lerde bu kadar çok dondurma, çikolata reklamları dönerken işimiz zor tabi..Ama inşallah üstesinden gelicez hep beraber

regl sonrasındaki hafta veriliyo normalde cnm merak etme sen verirsin .istikrarlı gidiyoruz biz senle :))

Allah ıslah etsin bölelerini.salak şey yaaaa

yemeee yemeeee al sana

kızlar hepinize heyecanla coşkuyla bir şeyler yazmıştım ama elektrikler gitti sonra modem sapıttı ve yazdıklarımın hepsi uçtu. baştan yazmaya şevkim kaçtı. biliyorum çok umurunuzda ama inanın engin fikirlerimden mahrum kaldığınız için en az ben de sizin kadar üzüntü içerisindeyim kahretsin

bak ıste bu hosuma gıttı

Çok sağol bebeğim evet en az 2 kilo gider diye tahmin ediyorum bende canım , haşlama derken , benim aklıma bi tek papates geliyo başka neyin haşlaması güzel ki kuzucum :26:

canim benet cesitlerinin haslamasindan bahsetim ozelikle tavuk haslama protein oldugu icin doyana kadar yiye bilirsin patetes cok telikelidir sadece karbonhitrattir hic tavsiye etmem mesela sana ornek bir menu yazayim

sabah k
2 yumurta istedigin gibi
yaninda yarim domates salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi
1kk b peynir

ara yok
yesil veye form cay

oglen

1 tavuk budu yada balik izgara yada izgara herhangi bir et urunu
yaninda yesil salata 1 bnardak ayran

1 yesil veya form cay
ara yok acikmiyorsun zaten ama acikirsan bir meyve yiyebilirsin

aksam ozelikle beyaz et oneriyorum tavuk haslama veye balik (yaninda cacik veya salata ayran)

arada bir zebze yemegiyle degistirebilirsin ozelikle eten biktigin zaman

muhakak en az 3 litre su
ve yatmadan 1 saat once yine yesil veye form cay....

Son düzenleme:
kızlar sonunda ben de regl oldum az önce durduk yere 'acaba aşkım ağsuman krauseyi beğeniyor mudur :96:' gibi saçma bir dert edinmeye çalışırken anlamıştım regl olacağımı :102:

kızlar az once bayılcam zannetım sıcaktan, kalbım daraldııııı hala da rahat sayılmam, boyle tam nefes alamıyorum gıbı, nası bısı ben anlamadımmm :26: hala sıcaklık daha da yukselcek fılan dıyolar

ayrıca bızımde nette sorun var, sabah bı hızlıca yazıp cıkayım dedım bıldırımı net yoktu, şimdi de bı var bı yok, fonda radyo acık netten dınlıyorum, bı sarkı boyunca on kere gıdıyooo, dınledıgım muzıgınde ıcıne ettı sorun modem de dıye yenı modem alındı onda da sorun gecmedı, sımdı de patron dılekce vermıs ttnetten uydunet mı ne varmıs ona gecelım dıye, o ara net gıderse bu sıcaklarda zaman sizsiz hıc gecmez valla

Son düzenleme:

gecmis olsun canim biz burda usuyoruz siz orda yaniyorsunuz gecenlerde amcam burdaydi 10 gun boyunca tek birgun yagmur yagmadibaska hep yagdi diyordu zaten burasi hep sonbaharmi ya aynen oyle 10-15 gun yaz 10-15 gun sert kis baskada hep bahar havasi ne soguk ne sicak

ha birde ben de oruc tutmuyorum belki topikte birbirimizi takip ederdik ama bi 10 gune kadar gidecem ve2 ay yokum....

tansiyon problemin olmasın bi kontrol ettirsen :26:

anam ttnetten wazgeçme , nedenini sora sölerim :82:

KAPTANIMIZ DİYORKİİİ!!!!

DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..

yok canım o modemden değildir bence bizdede 1 saatte 10 defa net kopuyo arada yapıyo dandiklik,mesela daha bu akşam üstü eşim tavla oynuyo nette,sonra net kopuyo eyvah param boşa gitti ya diyo yine başlıyo oyuna hemen tekrar kopuyo adam sinir krizi geçirecekti valladünyanın parasını durup dururken kaybettim dedi bide ,,bende ee biraz beklede sonra giriver dedim niyeyymiş belki kopmaz diye giriyorum ama hep kopuyo ahanda oynamıcem ben gezmeye çıkıyorum dedi ve gitti az önce ,,ama ben pturdum nete hiç bişey olmadı beni seviyo sanırım kıyamadı netim benim canım benim
tebrik ederim hemde çok yalnız birşey sormak istiyorum çok güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin:44:
3 önce 3 sonrası diye 2 ye ayrılmış şekilde toplam 6 ay canım ilk 3 ay okadarda dikkatli ve istekli değildim ama yapıyodum bişeyler ama son 3 ayda hem kilo verimim hızlandı bende dahada hırslıydım açıkçası
Allahım bu kız bigün elimde kalacak burdan söylüyorum demedi demeyinnerdeyse beni yiycek yakında ama gene gidiyo kiloları bu sans değilde neee yani:84::84::84::84:
kaçma gel buraya senide yiyceeem açım aaaaaaaaaaaaaçççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…