valla canım ben de bu mesajı yazarken aynı seyı dusunuyodum, haftaya cuma 6ları ucundan da olsa bı gorebılır mıyım acaba dıyodummmmmm
bu hafta bıraz gıtseydı işim bıraz daha kolay olurdu :26: ama dün sana beyaz leblebı ye, lımonlu soda iç fılan dıye akıl verırken kendım gıdıp kucuk lokmalık gofretlerden attım agzımaaaa bı kac tane :78::78:
bı de dun oglen ben hafıf seyler yıyecektım, bı muvekkılın lokantası var ordan geldı yemekler agır kactı bırazzzz rahatsız oldm bıtınce zaten, akşamda spordan cıktm eve gectım ben yemek var zannedıyodum ki zaten vardı ammavelakın kociş mısafırlerle masaya bı oturmuss ( ben spordayken benı beklemeyın sız yıyın demıstım) hıc bısı bırakmamıslar bana, "anaaa bana yıyecek bısı kalmamıs" dedım kocişte dıyokı "ee sen yıyın" dedıntovbe tovbe, yıyın dedıysek ınsan bı lokma bısı bırakırrr, tabı bunları mısafırlerın yanında konusmuyoruzzz onlar ıcerde tv seyredıyolardı neyse ben de napsam napsam dusundum, kepeklı makarna geldı aklıma, senın ölçünle bı su bardagı olctummm onu yedım yogurtlaa, ama ılerleyen saatlerde dondrmamı da yedım, bu hafta regl fena bozdu benı yaa gecen ay ıstah patlaması olmamaıştı ama agrısı coktu, bu ayda hıc agrım sızım olmadan gectı cok sukur ama iştah patlamaları yasadım yıne cok şükür -200le kapatmısım, ucundan 70i gormusummm
60lar gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Günaydınn... :97:
Aynen dün dediğim gibi bu sabahki durum ıyı değildi tartıda..
Bütün haftayı cok duzgun gecırmeme ragmen yınede sadece 200 gr eksı gorunuyorum..
Reglım bugun bıttı oysa ama yarın obur gun mu duzgun gosterıcek ne.. piff..:97:
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 72.9 kg
Bu hafta: 72.7 kg
Giden: 200 gr :97:
Toplam giden: 8.300 gr
Hedef: 70
ayy cinnet geçirektim ya bizim burda çalışan biri vardı iş arkadaşım dertleşirdik falan onunla iyi biriydi sonra çıktı firmadan oda evli bende bide ben sürekli evli olan birinin sadık olmnası gerektiğni dile geitren biriyim ve her zamanda sadığımdır eşime hepte öyle olucam inş. Dün bana beni çok sevdiğini kimseye karşı böyle olmadığını söyledi bende kızdım dedimki sen ne söyledğinin farkındamısın evet diyo ne dedimki birine karşı sevgimi arzumu dile getiremzmiyim dedi bu kişi ebnsem eğer getiremezsin evet dedim bidaha böyle bir konuşma istemiyorum dedim sen evli bir erkeksin ben evli bir bayanım ben eşimin bana yapmasını istemediğim bişeyi ne ona yaparım nede senin eşine hala ısrarlı bir şekilde bana diyorki ben son ranta kadar dayanırım birgün seni elde edicem görüceksin diyo ya salak şey
Ben kilo veremediğim hafta gıcık oluyorum ve guya kendımden hırsımı alıyorum
ama ters yonde alıyorum sımdı bır kupa turk kahvemın yanına kakolu petibör bisküvi ve 3-4 ısırık çikolata yedim....
kizlar offfff offfff diyorum hala yiyorum biri bana söyle okalli bi tokat atsin cikarsin beni su kötü kabusdan ya bu ney böyle resmen cikolata ruyasi oldum arka arkaya daha yeni yemedigim cikolata kalmadi neyapim needim anlamadim ya yiyorum bana bu tatil hic iyi gelmedi valla bidaha tatil matil yok bana
Regl dönemini sormuş ya arkadaş ondan sen regl döneminde götürmemişmiydin güllacı.
Evet aynen öyle.. 2. yada 3. günü gitti güzelim güllaccıklar...
soğuk soğuk cevizli..mmhh...
bi net firmasıyla kavga ettiğim için neti kapattırmıştım. Akşamları da kk ya takılıp yemek yememek için tekrar açtırdım.
Babam accık saydı gerçi
Akşamları da bildirim yapabilirim veya yemek yemek istediğimde sizlerden destek alabilirim
Artık bende istediğimi giymek, kendime güvenmek, eski arkadaşlarımla görüşmek, bir ortama rahatça girmek istiyorum.
Bu sefer son rejimim olsun. Kiloluyum diye laf yapanlara da iyi bir ders olsun.
Çok sağol bebeğim evet en az 2 kilo gider diye tahmin ediyorum bende canım , haşlama derken , benim aklıma bi tek papates geliyo başka neyin haşlaması güzel ki kuzucum :26:
kızlar az once bayılcam zannetım sıcaktan, kalbım daraldııııı hala da rahat sayılmam, boyle tam nefes alamıyorum gını, nası bısı ben anlamadımmm :26: ala sıcaklık daha da yukselıyo fılan dıyolar
ayrıca bızımde nette sorun var, sabah bı hızlıca yazıp cıkayım dedım bıldırımı net yoktu, şimdi de bı var bı yok, fonda radyo acık netten dınlıyorum bı sarkı boyunca on kere gıdıyooo, dınledıgım muzıgınde ıcıne ettısorun modem de dıye yenı modem alındı onda da sorn gecmedı, sımdı de patron dılekce vermıs ttnetten uydunet mı ne varmıs ona gecelım dıye, o ara net gıderse bu sıcaklarda zaman sizsiz hıc gecmez valla
kızlar az once bayılcam zannetım sıcaktan, kalbım daraldııııı hala da rahat sayılmam, boyle tam nefes alamıyorum gıbı, nası bısı ben anlamadımmm :26: hala sıcaklık daha da yukselcek fılan dıyolar
ayrıca bızımde nette sorun var, sabah bı hızlıca yazıp cıkayım dedım bıldırımı net yoktu, şimdi de bı var bı yok, fonda radyo acık netten dınlıyorum, bı sarkı boyunca on kere gıdıyooo, dınledıgım muzıgınde ıcıne ettısorun modem de dıye yenı modem alındı onda da sorun gecmedı, sımdı de patron dılekce vermıs ttnetten uydunet mı ne varmıs ona gecelım dıye, o ara net gıderse bu sıcaklarda zaman sizsiz hıc gecmez valla
kızlar az once bayılcam zannetım sıcaktan, kalbım daraldııııı hala da rahat sayılmam, boyle tam nefes alamıyorum gıbı, nası bısı ben anlamadımmm :26: hala sıcaklık daha da yukselcek fılan dıyolar
ayrıca bızımde nette sorun var, sabah bı hızlıca yazıp cıkayım dedım bıldırımı net yoktu, şimdi de bı var bı yok, fonda radyo acık netten dınlıyorum, bı sarkı boyunca on kere gıdıyooo, dınledıgım muzıgınde ıcıne ettısorun modem de dıye yenı modem alındı onda da sorun gecmedı, sımdı de patron dılekce vermıs ttnetten uydunet mı ne varmıs ona gecelım dıye, o ara net gıderse bu sıcaklarda zaman sizsiz hıc gecmez valla
anam ttnetten wazgeçme , nedenini sora sölerim :82:
anam ttnetten wazgeçme , nedenini sora sölerim :82:
yok canım o modemden değildir bence bizdede 1 saatte 10 defa net kopuyo arada yapıyo dandiklik,mesela daha bu akşam üstü eşim tavla oynuyo nette,sonra net kopuyo eyvah param boşa gitti ya diyo yine başlıyo oyuna hemen tekrar kopuyokızlar az once bayılcam zannetım sıcaktan, kalbım daraldııııı hala da rahat sayılmam, boyle tam nefes alamıyorum gıbı, nası bısı ben anlamadımmm :26: hala sıcaklık daha da yukselcek fılan dıyolar
3 önce 3 sonrası diye 2 ye ayrılmış şekilde toplam 6 ay canım ilk 3 ay okadarda dikkatli ve istekli değildim ama yapıyodum bişeyler ama son 3 ayda hem kilo verimim hızlandı bende dahada hırslıydım açıkçasıtebrik ederim hemde çokyalnız birşey sormak istiyorum çok güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin:44:
kaçma gel buraya senide yiyceeem açım aaaaaaaaaaaaaççççAllahım bu kız bigün elimde kalacak burdan söylüyorum demedi demeyinnerdeyse beni yiycek yakında ama gene gidiyo kiloları bu sans değilde neee yani:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?