70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dana eti sote(1porsiyon yani bi tabak işte yaa):90:
şehriyeli pirinç pilavı(5kaşık):87:
yoğurt
yeşil salata:87:
karpuzz:87:

merhaba kizlar size bende katilmak istiyorum araniza alin benide :92: lütfen
ben 1.60 falan boyundayim ve 76 kiloyum
simdi cikmam lazim ama yine gelecem sevvdim sizi

aramiza hosgeldin canim buraya takildikca kilo vereceginden emin ol ....

sagolun kizlar simdiden iyi motive ettiniz beni benim klavyede noktasiz i yok yumusak g yok birde s nin scheysi yok idare edin beni olmazmi?

Gece gece girim dedim oh be sonunda hava serin bıraz olsun nefes alabılıyoruz bu ne sıcaklar ya...
asıl ben bıraz sonra yatınca ne yapacagımı dusunuyorum yastıgımın nemlenmesı en nefret ettıgım sey.. uyuyamıyorum..

Ah anacım sunu sabahtan fılan dıyeydın yaa... tokat gıbı oldu bana...
bugun reglım bıttı bende sabah o guzel haftanın sonunda bıle hala 200 gr verebildigımı gorunce sınır oldum bıraz kacamak yaptım cok ta yapmadım ama yınede yaptım işte..
al bana...

regl sonrasındaki hafta veriliyo normalde cnm merak etme sen verirsin .istikrarlı gidiyoruz biz senle :))

evet çak arkadaşım.... :13:

kızlar sonunda ben de regl oldum az önce durduk yere 'acaba aşkım ağsuman krauseyi beğeniyor mudur :96:' gibi saçma bir dert edinmeye çalışırken anlamıştım regl olacağımı :102:

Kuzum delimisin ya aşkında asuman krauseyi beğeniyorsa seni nasıl beğendi diye asıl ona üzülmelisin bence..
Beğense nolur.. iki direk çaktım karı diye sattım denir ona...

Katılıyorum bende ttnetle kavga etmiştim ama gene döndüm dolaştım onlara abone oldum.
Rezilim biliyorum.

bizde ttnetle kavga ettik superonline gectik cok sukur mazallah hersey yolunda...

datlım alt yapı sorunundan kaynaklı olabılır bulundugunuz bolgede oyle bır problem olabılır...
bazen ne yaparsan yap ya sundadır ya bundadır dıye dıye ınsan delı oluyor ama sorun hıcbırınde olmuyor... alt yapıda oluyor...

Hoşgeldin canım..
Düzenli olarak burayı takıp edersen ve yapman gerekenlerı yaparsan mutlaka vereceksın, başarılar..

sagolun kizlar simdiden iyi motive ettiniz beni benim klavyede noktasiz i yok yumusak g yok birde s nin scheysi yok idare edin beni olmazmi?

Olmaz bu şartlar altında seni kabul edemeyiz ya yenı bır klavye al ya da hoşçakal...

desene tompil kaldim :84:

hoşgeldin aramıza canım,istediğin kiloya ulaşmanı dilerim tez zamanda,görüşürüz

• kızlar bugün inanılmaz moralim bozuktu,neler oldu neler anlatsammı napsam şaştım kaldım,
  • inanılmaz uğursuzluklar akşam başladı
  • 1=akşam yemeğini yapmak için mutfaktayım,ekstradan ıslak kek-sütlaç ve puding yapıyodum evden pat diye bi ses gittim bi baktım kızım çaydanlığı komple yere dökmüş heryer batmış halde,ben zaten aygaz ve fırının sıcağından baygınlık geçirmek üzereyim sıcaktan,gittim dökülen heryeri silip temizledim,eşim netin başından kalkmadı bile sinir küpü oldum...
  • 2=ben yerleri silerken ocakta son sürat kavrulan dana etleri suyunu çekip başlamışmı yanmaya off kapkara olmuş dibi tutmuşgidip görünce ,tekrar odaya gelip eşime söyledim ve oturdum ağlamaya başladım off ya zaten saat 21.30 olmuş akşam yemeği hazır değil dahaiice sinirlerim gerildi,neyse etin tepesindekileri başka tencereye aktarıp kalanları kurtardım en azından,
  • 3=sonunda yemek hazır ve son olarak salataya domates doğrıycam buz dolabını açtım domates alırken sürahideki su devrilip bi altkatındaki sütlacın içine dökül sonra o sütlaçta taşsın en alt kattaki ıslak kekimin üstüne dökülsünmü ofmahfoldular yaa...
  • 4=son olayda yemekten kalktık gözde uyuyodu o uyanıp yanımıza gelmiş aldım bebişimi zati hasta hemen yatırıp geldim 5dk sonra yine beşiğinden inip geldi,oy oy dedim aldım götürüp yatırdım bende yatağıma yattım uyuyakalmışım,bi 10dk bile olmamış uyandım bi baktım gözde yerinde yok gitmiş odaya şekerin hepsini dökmüşler batuyla, bi bardak içilmemiş çayım vardı masanın üstünde onu dökmüş gözde, oynamışlar şekeri bi savurmuşlar heryere saçları bacakları elleri heryerleri şeker bulaşığı olduğunamı yanayım,evi bu sersem halimle nasıl temizliycememi yanayım,kızlar inanınki ben böyle uğursuz bi gün göredim resmen biri benimle uğraştı bugün yaa oysaki günüm ii başlamıştı,zaten 23de yemek yedik üstüne 2 kaşık sütlaç yedim uykusuzdum uykum kaçtı şimdi ,aldım dolaptan eşimede kendimede pudingi getirdim pc başında şu saatte tıkındım hepsini ,zati ıslak kekte meftah oldu yenmez artık napiyim benya öliyimmi şimdii

Son düzenleme:

olmus bitmis SIKMA artik canini ben sana nediyecem sen cok güzel kilo vermissin püpü masallah :96:

süpersin ya hahha kendini ifade edebiliyorsun ama ı,ğ,ş olmadan ne güzel bak afferin kısaca türkçe klavyem yok deseydin ya ama olsun çok doğal tatlı olmuş. hoşgeldin

Kuzum delimisin ya aşkında asuman krauseyi beğeniyorsa seni nasıl beğendi diye asıl ona üzülmelisin bence..
Beğense nolur.. iki direk çaktım karı diye sattım denir ona...

hhaahah haklısın ama bizim türk kadını 40lı yaşlara yaklaşınca ayrı bir güzel oluyor. ağsuman da öyle oldu bir hoşluk geldi ona. eskiden ne kadar kötüydü dalga konusu olurdu tiye alınmazdı medyada ama artık bir hoşluk geldi ona. ben bi kere dile getirmiştim aşkımla izlerken, ne cevap verdiğini tam hatırlamıyorum hatta tepki vermemişti sanki ama aklıma 'o hep böyledi' mi demek istedi acaba diye takıldı bugün. yalnız bahsettim mevzu 1.5 sene önce sadece bir iki dakikalık bir konuşmaydı

o kaddar tatlıyı üst üste yaptığın için kk lanetine tutulmuşsun sen :96: harbi zincirleme kaza gibi olmuş gçmiş olsun dert etme demeye kalmaz temizlemişsindir zaten. bak geldi geçti :112: sen dua etsene çocukların başına bişi gelmemiş o kadar şey olmuş ki çaylar devrilmiş çaydanlıklar devrilmiş ya ufaklıklar yansaydı?? yapışan dökülen saçılan şekeri falan temizlemek zordur anlaşılan ev savaş alanına dönmüş ama beterin beteri var dua et çocuklar sağlıklı çıkmış savaştan bütün bunlar olurken eşin gerçekten kalkıp çocuklarla ilgilenmedi mi, sana yardım etmedi mi nette miydi? kınadım kek için de üzülme bence yazık etme. bence sütlaçla güzel olmuştur. ben böyle doğaçlama orjinal lezzetleri severim. yeni tarifler nasıl çıkıyor sanıyorsun

saat 16 den beri birsey yemedim aciktim kendime bir ayran yapdim aksam yemeyini oruca kadar yemiyecem bakalim bendeki problem stresse girdimmi veya
birseyye sinirlendimi cok yiyorum ozaman dolapi indiriyorum ama isallah sizlen paylasdikca bu aliskanligimdan kurtulurum

olmus bitmis SIKMA artik canini ben sana nediyecem sen cok güzel kilo vermissin püpü masallah :96:
sağol tatlım yaa ama bu hengamede kilomu düşüncek halim yok valla bi 2 kilo daha gitmiştir heralde o mutfağın sıcağında temizleme savaşım var bide evi saunaya girsem bukadar terlemezdim

ya aslında içime sinmemişti kek çünkü yaparken yoğurt koymayı unutmuşum kabarmamış ip ince püskevit gibi bişi olmuş neyse yemem artıkın,,,,bu arada canım doğru çocuklara bişey olmadıda,olamazdı zati çünkü çay soğuktu yani kendimi avutcak bişeyde bulamıyorum zaten,hani sıcak olupta dökülseydi aman yanmadılarya falan derdim ama neyse olan oldu felaket uykum var eşim şimdide başımda hadi kalk birazda ben oturem diyip duruyo kafam şişti,gerçektende ben iş yaparken bikaç kez çocuğu aldı yanına sonra baktım çocuklar yine yanıma geldiler 2 dk tutamadı sinir oldum valla insaf ya insaf pc kaçıyo sankiiiiiiiii

tatlim bende de var normalde o problem esim hic kalkmaz sandalyeye yapismis haldedir genelde
ama simdi playstation oynuyor kardesimle cok sükür benim oglan uyansa benimkide bakmaz :97:

tatlim bende de var normalde o problem esim hic kalkmaz sandalyeye yapismis haldedir genelde
ama simdi playstation oynuyor kardesimle cok sükür benim oglan uyansa benimkide bakmaz :97:

ah ah genelde iidir kocacum ama işte bugün sabah biraz tartıştıydıkta küçük bişeyden ötürü bütün güne yansıdı işte bakma huyudur bi olayı sürdürür tüm gün neyse canım ya ben kalkıyım şimdi yine triplik yapıcak yoksagel hadi diyorum kalkıyorum bak diye,yok gelmicem artık diyo gitti odayada, çocuk gibi bu adam ya 3.bebeğim benim işim zor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…