70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper kesinlikle

Günaydın Kısçelerrrr :82: Bu cumartesi gene ezik gibi çalışıyorum
Neyse ki gene öğlene kadar. Akşam da arkadaşın düğünü var oraya gidicem hiç gidesim de yok ya bu tombullukla
Kahvaltımı yapıp geleyim ben bi.

Pff bende bütün gün boşum kuzucum bu daha zor emin ol...O kadar sıcak ki dışarı adım atasım yok...Tabi 60lı kilolarda olsaydım bu böyle olmazdı ama :26:

afiyet olsun bende küçük bi yeşil elma yedim. Canım haşlanmış yumurta çekiyor. üşenmezsem kalkıp hazırlıcam kahvaltı gibi bişeyler..

afiyet olsun bende küçük bi yeşil elma yedim. Canım haşlanmış yumurta çekiyor. üşenmezsem kalkıp hazırlıcam kahvaltı gibi bişeyler..

Kahvaltı şart canım elma yemen iyi mideni çalıştırır ama kalk bi domates,salatalık, haşlanmış yumurta 1 dilim tam tahıllı ekmekle kahvaltını hazırla. Böylece aralarda çok yememiş olursun.

Pff bende bütün gün boşum kuzucum bu daha zor emin ol...O kadar sıcak ki dışarı adım atasım yok...Tabi 60lı kilolarda olsaydım bu böyle olmazdı ama :26:

Aynen birbirimizin halinden anlıyoruz çevremizdeki kilosu normal olan insanlar bizi anlayamaz.
86 kiloyken yerimden kalkmıyordum market dışında bi yere gitmiyordum. Hoş şimdi de arkadaş toplantılarını falan elimden geldiğince erteliyorum. Bu sıcakta bi yere git hemen ter basıyor. Tişörtlerden göbeğin ve yanların fırlıyor.
Elbise giysen bacakların pişik oluyor. Kot popona göre bulursan ne ala zaten.
Bunun yerine eşofmanlarınla evde oturmayı tercih ediyoruz işte.:2:

Günaydın arkidişlerrr

men geldimmm Perşembe günü diyetisyene gittim vücudumun %33 ü yağ ramazan için uygun diyet listesi verdiii bakalım bugün tartılmadım ama gömlekleirmde rahatlama hissediorum

Evet kesinlikle çok zor...Bu son yazımımız olcak inşallah kuzucum evde oturduğumuz

Günaydın arkidişlerrr

men geldimmm Perşembe günü diyetisyene gittim vücudumun %33 ü yağ ramazan için uygun diyet listesi verdiii bakalım bugün tartılmadım ama gömlekleirmde rahatlama hissediorum

Tatlım diyet listeni merak ettim paylaşabilir misin ? :26:

günaydın kızlar nasılsınız aha bi ezik daha geldi aranıza ama içinizde en ezik çalışan benim mesaim akşam 9da bitiyor hatta bazen 9u geçiyor bile:84:napim buna şükür yarın tatil en azından yarında temizlik yapıcam off dinlenemeden pazartesi olacak ben çok ezikmişim beneyse dünkü mönüyle günüme başlıyayım

sabah:bişey yemedim işte sabahtan başladık saçmalamaya sonrada kilo veremiyorum diyorum(özeleştiri)

ara:bir bardak yeşil çay

öğle:bir tavuk budu,salata

ara:küçük bir dilim börek ama çok küçüktü hoş mazeret sayılmaz ya neyse cuma kaçamağı diyelim

akşam:bir bardak fanta(bu aralar sık içmeye başladım ),börek yedim bide browni teyzemin kızı yapmış çok güzeldi bide sahildeydik yedim valla napim ama siz benim mönüyü örnek almayın emi örnek alın ama kötü mönü pis mönü diye örnek alın bu bi süreç diye düşünüyorum inşsallah ramazan ayında toparlıcam sağolsun senanın tavsiyeleri işime yarıcak gibi triendy de sağ olsun hatırlatıyor sürekli iyi olacak sanırım neyse çenem düştü yine daha doğrusu parmaklarımı durduramıyorum giviii kulakların çınlasın seni geçtim öpüldünüz az kaçamaklı bir hafta sonu diliyorum herkese

Günaydınlaaar...

Anam geçmiş olsun maşallah hersey ust uste... mubarek senınkıler uykudan uyanıptamı yaramazlık yapıyorlar.. bırde ıkısı kafa kafaya vermıs..
Bır dua okuyaydın bu kadar seye ama ınsanın aklına gelmıyor o sınırle dımı tahmın edıyorum...

günaydınnn çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr çok sıcak bayılcam anacımmmm denize gitcem öle kalabalıkkii ordada sıkılıyorum kolumu yana açsam başka biri bune böle yaaa vazgeçtimm oğluşlaa sahilde park keyfi yaparızz artıkkkkk

herkese iii haftasonlarııııııı

gunaydin fistiklarim ..aha kaptan gelmis asagida gordum herhalde eve donmus olmalisin.....
evet dune gore eski kiloma biraz daha yaklastim
dun 67.2
bugun:66.7

başlangıç:80
geçen hafta:69.1
bu hafta:68.4
giden:700
toplamda giden:11.6
hedef:63
senacım dün hiç vaktim olmadı kusura bakma güzelim yaaa

tatlım sanada hayırlı ramazanlar ve hayırlı tatillerrr...özletme kendini arada bir yüzünü göster

çok geçmiş olsun cnm..bildirimini haftaya cuma yaparsan daha iyi olur..çünkü ozamana kadar listeyi yapmış olururm..

asiyeemmmm çok özledim senii...bidaha uzak kalma bizdenn

söylenecek tek birşey var iqrennnçççççççççççç...........
yaww ne işin olur elin adamıyla senin msndeee eşin bişey demiyormu...benim eşim olsa keserdi benii...
hayatım bildirim yaptım listeye eklemediniz diye bişey söz konusu deqil...ilk hafta kimseyi listeye eklemiyorum..ve bunu açıklamıştım sana...
bu sabah bildirsende olur..zaten haftaya listeye ekleneceksin cnm...ilk hafta listenin altına ekliyoruz..
Miğdem genişlemiş kızlar yiyorum 1 saate acıkıyorum, bi öneriniz var mı bana noluır yardım edin
müqecim bendede arada bu oluyor..durmadan yiyesim geliyor..sanırım geçici bir durum...en az hasarla kapatmaya çalış cnm..
atıyım canım yeterlimi yoksa daha istiyomusun
merhaba kizlar size bende katilmak istiyorum araniza alin benide :92: lütfen
ben 1.60 falan boyundayim ve 76 kiloyum
simdi cikmam lazim ama yine gelecem sevvdim sizi
kimlik fotokopisi 6 resim 1 ikametqah 3 adet posta pulu ve 10 tane cumhuriyet altını.. bu yazdıklarımı temin edersen seni bu guruba alırım..normalde cumhuriyet altını istemiyorum ama ev tadilata girecek kaynak lazım..e piyanqoda sana vurdu napalım..altında altın çaqını yaşıyor..hade bakemm pamuk eller cebee

HOŞGELDİN CANIMMM BEN SENAA

gunaydin fistiklarim ..aha kaptan gelmis asagida gordum herhalde eve donmus olmalisin.....
evet dune gore eski kiloma biraz daha yaklastim
dun 67.2
bugun:66.7
geldim canım
başlangıç:80
geçen hafta:69.1
bu hafta:68.4
giden:700
toplamda giden:11.6
hedef:63
senacım dün hiç vaktim olmadı kusura bakma güzelim yaaa

sorun deqil tatlım

s.a kızlarrr hepinize günaydınlarrrrr hayırlı paylaşımlarrrr
ohhh nihayet evdeyiz..
dün akşam istanbula döndük kızlar
evde olmak çoook güzellll:92::92:
istediqim gibi diyetime devam edicem bu çok güzel bir duygu
havasındanmıdır suyundanmı oraya gidince midem deliniyor ye ye şişş
eve gelince ve yediklerimi düşününce kendime hayret ediyorum...burda hiç öyle yiyesim gelmiyor..eve geldiqim andan itibaren herşey kaldıqı yerden başlıyor..kilerde okadar abur cubur var elimi bile süresim gelmedi ve normal buqday ekmekli kahvaltımı yaptım ve çok mutlu oldum...kaçamak yapmadıqım günler çok huzurlu oluyorum...
istanbul çooook sıcak kızlarr...başım nasıl aqrıyor...hava deqişimi sanırım..bizim bu havaya alışmamız bikaç günü bulur..klimayıda daha açmadım biraz alışayım havaya diye...havada sözde kapalı gibi ama çok bunaltıcı..bir yıqın işte beni bekliyor...:97::97:

bu arada safranboluda 2 hafta kaldım 3 cenaze gördüm...perşembe akşamı babamın amcasının ölüm haberi geldi istanbuldan..çok yaşlı deqildi ama hastaydı..gece geç yattık sabah çok erken kalktık..istanbuldan cenazemiz ve bir sürü misafirlerimiz geldi..sabah onlara kahvaltı verdik...köye gelen misafirlerdende bize gelenler oldu...öqlen için sabah 6da yemek hazırladık annemle...istanbuldan gelen otobüsteki misafirler bize yemeqe geldiler...cumadan sonra cenazemizi defnettik...gelen otobüs ve bikaç araç hemen istanbula geri dönüş yaptı..onları uqurlayıp bizim köyden ayrılmamız 4 oldu..9.30 gibide istanbula geldik..boluda hayrettin tokadi hazretlerinin türbesi varmış gelip geçerken hep görüyorduk..eşim orayada uqramak istedi...çok güzel bir yer...ormanıniçi yemyeşil...bir sürü köprülü dereler yapmışlar...çamların arasına piknik masaları koymuşlar...çok doluydu herkes oraya gelmiş..yoldan geçerken sadece tabelasını gördüqümüz için sadece bir türbe sanmıştık..cennet gibi bir yermiş..bidahasına piknik yapıcaz inşallah...

veeeee tatil bilançosu
tatile çıkış 62
tatilden dönüş 68.4

Son düzenleme:
gü naaay dııın kızlaaaar
ben de cumartesi eziklerindenim :93: bi de uyuyakalmamış mıyım. hafta içi aşkımla birbirimizi arayıp uyandırıyoruz ama haftasonu bi ben ezik olduğum için böyle uyuyakalbiliyorum bi de gece bekledim bekledim çamaşır bir türlü bitmemiş bi baktım takılmış kalmış neyse çevirdim düğmeyi, sabah asarım artık dedim sabah bu telaşla bi de o çıktı başıma ve sıkmamış şıpır şıpır ıslak :96: sıkmadan vıcık vıcık sereyim dedim artık napayım dedim tabi o ağırlığa çamaşır teli dayanmadı dağıldı oooff aldım oradaki bir koltuğa bir ucunu bir sandalyeye bir ucunu dayadım serdim koştum işe. neyseki patron gelmemiş ucuz atlattım

Seni topiğin uykucusu seçiyorumm...
Hoşgeldin Senaa Ablaaa :) Verirsin sen hemen kilocukları geçen sefer de geldiğinde 4 kg ya yakın kg vermiştin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…