70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güüüüüünaaaaaayyyydıııııın ben de eziğim bende eziğimbende çalışıyorum ve patron yine burda adam bayılıyor ya her hafta sonu bizi kitlemeye neyse yarının tatil olması hayalini kurarak takmıyoruz değil mi
sabah kahvaltımı yaptım 1 dilim kepekli ekmek
salatalık domates ve biraz labne ile
yeşil çayımıda içtim

erginsena daha önce ki açıklamayı görmemişim sanırım:26:yoksa öyle listeye eklememişsiniz falan yazmazdım yawneyse bu hafta girmişimdir öyleyse.. bak yoksa motivasyonum kaçaryine içimde ki yeme canavarı çıkabilir
öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

canım gelen 900 yazmışsın...ama çizelgene bakınca kilo almış deqil vermiş görünüyorsun..aldınmı verdinmi canım...
Seni topiğin uykucusu seçiyorumm...
Hoşgeldin Senaa Ablaaa :) Verirsin sen hemen kilocukları geçen sefer de geldiğinde 4 kg ya yakın kg vermiştin.

hoşbuldum tatlım..inşallah veririm..

valla tebrik ettim seni maşallah gayet iyisin. gençliği türkçe dersiyle geçmiş ama hala iki lafı bir araya getiremeyen o kadar çok insan görüyoruz ki seni öpüp başa koymalı

giviii kulakların çınlasın seni geçtim öpüldünüz az kaçamaklı bir hafta sonu diliyorum herkese

hahhaha o öyle kolay değil şekerim biraz daha dökülmen lazım ya bir de sen böyle dank dank kafamıza vuru gibi koca koca yazıyorsun ya ben korkuyorum okurken :83::83::83::83:

hahhaha o öyle kolay değil şekerim biraz daha dökülmen lazım ya bir de sen böyle dank dank kafamıza vuru gibi koca koca yazıyorsun ya ben korkuyorum okurken :83::83::83::83:
aman sizide menun etmek ne zor be şimdi hatılamıyorum kimdi ama bana yazıların çok küçük biraz büyütsen okuyamıyorum zorlanıyorum demişti ahanda büyüttüm şincikte küçült uyarısı geldi hadi bakalım ortasını bulamadımdur korkma hemen değiştireyim bakim ne olcek

bu arada sencım hoşgeldin tatil bilançosu biraz ağır olmuş ama sen verirsin merak etme koca kış bizi bekliyor işimiz ne zayıflayıp durcaz iştehiç olmazsa tatilin tadını çıkardın boşver

olmuşmu şikerim tamammı yazı şeklimden memnunmusun bak memnun değilsen lütfen söyle rica ederim lütfen hemen değiştiririm sen yeterki korkma emi .60:

Şükür :)) Bende diyecektim ama yanlış anlarsın diye dememiştim. Bu yazı tipi süper olmuş

Yaa kızlar benim şapşal bana tombiş bebeğim diyip diyip duruyo ay sinir oldum
O gün boyu afedersiniz bildiğiniz öküz gibi yerken maksimum 70 kiloda geziyor o sırık boyuyla ben yanında mahvoldum yaa :26::26::26:

O gün boyu afedersiniz bildiğiniz öküz gibi yerken maksimum 70 kiloda geziyor o sırık boyuyla ben yanında mahvoldum yaa :26::26::26:

Ahhh canımmmm seni çoookk iyi anlıyorummmm. Kendini yanında dev gibi hissedersin.
O bişey demese bile insan takıntılı olunca çok batıyor.

bu bile hırslanmana yeter hadi artık bırak bakim sızlanmayı seni şöle bi ele alalım biz güzelce zayıflada tombiş bebeğim neymiş görsün senin sefgili ahh ahh bak yaramı deştin ama sen şimdi bende eşimin yanında devasa büyüklükte kalıyorum adam minyon tipli bide zayıf ideal kilosunu aştığını gördüğü an ekmeği yemeği kesiyor hemen yürüyüşe başlıyor ve bir iki haftada fit delimidir nedir sinir oluyom ya ben niye öle değilim ye babam ye

Ayyy gaza geliyorum gelmesine de resmen çok büyük sabır istiyo bu süreç ya

Ayyy gaza geliyorum gelmesine de resmen çok büyük sabır istiyo bu süreç ya
sabrın sonu selamettir canım devam devam ah vah desekte yok çare icraat lazım icraat eh onuda burda gewrçekleştiriyoruz kaplumbağa hızıyla verzsek bile vermiş olmakta güzel ben hep şunu söylerim kendime ben mayısta başladım şimdi yaklaşık yedi kiloya yakın verdim eğer mayısta başlamasaydım bu gün hala aynı kiloda olacaktım onun için iyiki başladım şimdi sende aynı şeyi söyle iyiki başladım başlamasam yesem içsem karım ne de azda olsa vermek güzel bir bakmışsın zaman geçmiş dal gibi fıstık gibi bir kız olmuşsun

olmuşmu şikerim tamammı yazı şeklimden memnunmusun bak memnun değilsen lütfen söyle rica ederim lütfen hemen değiştiririm sen yeterki korkma emi .60:

bir ortasını bulamıyorsun ki kuzum

Şükür :)) Bende diyecektim ama yanlış anlarsın diye dememiştim. Bu yazı tipi süper olmuş

bak işte ben biliyordum. halkın sesi olayım dedim

yazımı azcık büyüttüm ay dayanamadım givicim böle nasıl olmuş iyi dimi iyi iyi de

iyi iyi gerçekten daha anlaşılır daha iyi :128:

canım ya kıyılmaz sana o öyle dediği zamanlar hiç oralı olma bakma yokmuş gibi davran gayet duraksa normal şekilde. en fazla bir-ki, üçüncüde dank eder. özellikle dile getirme ama. biraz da o bozulsun. sen çıtırdayınca tam bozulur zaten

Öyle yapıyorum bitanecim , fırtına öncesi sessizlik bu :)

hoşbulduk cnm..hemen bugünden başladım sıkı diyete...tek korkum oqlumun bugün doqum günü..bişeyler keçırımıyımki acaba..
yazımı azcık büyüttüm ay dayanamadım givicim böle nasıl olmuş iyi dimi iyi iyi de
canım bence yazını büyültme..okuması güç oluyor insanın gözünü yoruyor..normal boyuttaki yazıları okumak daha rahat..bence sende bizler gibi yaz..nacizane önerim bu canım

Arkadaşlar merhaba,
14.takımdanım ben ama bazı problemlerden dolayı ayrılmak istedim.Yeriniz varsa aranıza katılmak isterim yerinizde yoksa sadece paylaşımda bulunup sohbet etmek için aranızda bulunmak isterim.

Arkadaşlar merhaba,
14.takımdanım ben ama bazı problemlerden dolayı ayrılmak istedim.Yeriniz varsa aranıza katılmak isterim yerinizde yoksa sadece paylaşımda bulunup sohbet etmek için aranızda bulunmak isterim.

Hoşgeldin canım olmaz mı yerimiz hiç :)):26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…